Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ … ΑΝΤΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΩΝ, ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ)


ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ «5G»!


5G.jpg


Σε μία κοινωνία που κοιμάται το ύπνο του δικαίου σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ θέματα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας, έκανε την διαφορά, ψηφίζοντας την Δευτέρα 2.12.2019 σε μία θυελλώδη συνεδρίαση, τον τερματισμό της πιλοτικής εφαρμογής του περίφημου «5G», που είχε ξεκινήσει πανηγυρικά από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.


Το «σύστημα» ταρακουνήθηκε συνθέμελα και μετά το πρώτο σοκ, η συντριπτική πλειοψηφία του τύπου, των ραδιοτηλεοπτικών & διαδικτυακών ΜΜΕ, ανέλαβε αμέσως δράση, με σκληρές επιθέσεις κατά της απόφασης. 

Και τι δεν γράφτηκε και τι δεν λέχθηκε μέσα στις ελάχιστες μέρες που μεσολάβησαν από την ψηφοφορία μέχρι σήμερα για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι σε μία κοινωνία υπνοβατών, επιμένοντας να σκέφτονται, έκαναν αυτό που κάποτε θα λέγαμε απλά … αυτονόητο. 

Ούτε μπορώ να θυμηθώ σε πόσους ραδιοφωνικούς σταθμούς άκουσα «δημοσιογράφους» να ειρωνεύονται και να γελοιοποιούν την απόφαση με ένα απόλυτα χυδαίο «χιούμορ»

Όλα γράφτηκαν και ειπώθηκαν γι αυτή την ομάδα ανθρώπων που τόλμησε να αντισταθεί … και φυσικά κατηγορήθηκε ενορχηστρωμένα για άγνοια, εγωισμό, οπισθοδρόμηση, τεχνοφοβία, μέχρι σκοταδισμό (!!!) … 

Ανάμεσα στα πολλά, η Athens Voice έγραψε … «ή με τα Τρίκαλα στην εξέλιξη, ή με την Καλαμάτα στις σπηλιές», τα γνωστά και μη εξαιρετέα «Ελληνικά Hoaxes» διέψευσαν την επικινδυνότητα του 5G, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε … «Mας θλίβει αυτή η εξέλιξη … πιστεύουμε στην τεχνολογία και δεν φοβόμαστε τις εξελίξεις.

Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια …. Δεν πρέπει να έχουμε τεχνοφοβία ούτε να επικρατήσει ο σκοταδισμός» !!!

Η ανάρτηση απευθύνεται σε κάθε φίλο ή φίλη, που γιουχάισε την ενέργεια του Συμβουλίου της Καλαμάτας, έχοντας παρασυρθεί από την τεράστια παραπληροφόρηση πως πρόκειται για μία απίστευτη τεχνολογία που θα απογειώσει τις δυνατότητές μας και η οποία «φυσικά» είναι εντελώς ακίνδυνη.

Για τα πλεονεκτήματα, έχουν φροντίσει να σας ενημερώσουν. Για τα απίστευτα όμως … «άλλα», μούγκα … και είναι τόσα πολλά και εξωπραγματικά, που δεν μπορώ να παραθέσω έστω και επιγραμματικά σε μία ανάρτηση … 

Ελπίζω να το κάνω με άρθρο, αν και όποτε επαναλειτουργήσει η «apokalypsis» και αν φυσικά δεν είναι ήδη πολύ αργά για όλους μας …

Μέχρι τότε ΨΑΞΤΕ! Έχουν γραφτεί εκατοντάδες σελίδες με προειδοποιήσεις για το θέμα σε μη συστημικές ιστοσελίδες και blogs, ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Ενεργοποιήστε την κρίση σας … ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ … ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

(Για ευνόητους λόγους 😉 τονίζεται πως όσα αναφέρονται, απηχούν προσωπικές μου απόψεις)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου