Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΑΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;


ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ;




ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΥΡΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΛΙΒΥΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΡΩ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες, επειδή οι προδότες σε αυτήν την πατρίδα είναι ατελείωτοι, κανείς δεν πρέπει να κοιμάται σήμερα ήσυχος, διότι οι εχθροί μας δεν κοιμούνται και ετοιμάζονται να μας πάρουν στα «χαρτιά» , το σύμπλεγμα Ρώ-Καστελόριζο-Στρογγύλη, με την προδοσία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όταν τους έφεραν με τον τρόπο που τους έφεραν στην Κυβέρνηση, έγραψα τότε ποιο σχέδιο είχε αποφασιστεί από την “Builderberg” να εφαρμόσει σε πρώτο χρόνο ο Μητσοτάκης. Ήταν ένα σχέδιο «επανάστασης» τύπου Ουκρανίας, που θα γινόταν με την βοήθεια του έμπειρου Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, που ήταν ο συντονιστής του εμφυλίου της Ουκρανίας. 

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να ακυρωθεί το σχέδιο αυτό που προέβλεπε δολοφονίες Αστυνομικών και μπαχαλάκηδων και έτσι είδαμε όλοι οι Έλληνες, πως οι Αστυνομικές δυνάμεις της Αθήνας χωρίς ιδιαίτερο κόπο μάζεψαν σε τρεις μέρες τα μπαχαλάκια , αφού ξέρουν τα πάντα γι’ αυτούς μέσω των πρακτόρων της ΕΥΠ που έχουν ηγετικούς ρόλους μέσα στα μπαχαλάκια και τον Ρουβίκωνα.

Οπότε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, επικεντρώθηκε στην ίδια γραμμή προδοσίας που χάραξε ο Τσίπρας με τον Κοντζιά. Και τώρα σε μία «ευγενή προσπάθεια» ο Μητσοτάκης με τον Δένδια, θέλουν να να παραδώσουν εκουσίως στην, την εθνική κυριαρχία της συνοριακής γραμμής Ρώ-Καστελόριζο-Στρογγύλη.

Εδώ παρακαλώ να δώσουμε μεγάλη προσοχή, διότι τέτοια άκυρη και Διεθνώς ανυπόστατη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης, δεν γίνεται «τυχαία» αλλά γίνεται κατόπιν σχεδίου με σκοπό ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ».

Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να συνεργαστεί ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας και να υπάρξει φανερή ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλάδος, που πρέπει να γίνει με τον τρόπο …. των …. ΕΘΝΙΚΏΝ «ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ».

Να δούμε τώρα με ποιο τρόπο θέλουν να προδώσουν την Ελλάδα ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας, ώστε να αποκτήσει Διεθνή ισχύ η άκυρη Τουρκο-Λίβυα συμφωνία.

Στο προηγούμενο άρθρο που έγραψα επί του θέματος με τίτλο: «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ», μεταξύ άλλων σημείωσα πως δεν πρέπει να μας απασχολεί τι κάνει κατά των Ελληνικών συμφερόντων ο κάθε Σιωνιστής ή παλαβός Ερντογάν, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»…!!

Οπότε αν εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει, όπως προβλέπονται στην εξωτερική πολιτική και την διεθνή Διπλωματία, τότε δεν μας φοβίζει τίποτα. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ, τότε προδίδουμε την χώρα διά των «παραλείψεων» και έτσι παραδίδουμε στον Ερντογάν την Εθνική μας Κυριαρχία.

Αυτό κάνουν σήμερα ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας και το κάνουν με τις εξής «παραλείψεις»:


Απέναντι σε αυτήν την παράνομη Τουρκο-Λίβυα συμφωνία, που ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος, υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες στην εξωτερική πολιτική και την διπλωματία, που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει από την Ελληνική κυβέρνηση, για να προβάλλονται τα Διεθνή Ελληνικά σύνορα, εκθέτοντας παράλληλα στον ΟΗΕ και την Διεθνή Κοινότητα την ΑΚΥΡΗ ψευτοσυμφωνία Τουρκίας-Λιβύης.

Αυτές οι ενέργειες είναι οι εξής:

Πρώτα απ’ όλα να κάνει όλες τις προβλεπόµενες διπλωµατικές κινήσεις. Δηλαδή ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ προς Τουρκία-Λιβύη, επιστολές στον ΟΗΕ, κινήσεις προς διεθνείς οργανισµούς και να κινητοποιήσει την ΕΕ, ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το θέµα των τουρκικών προκλήσεων που αυξάνει επικίνδυνα την ένταση όχι µόνο στα Ελληνοτουρκικά αλλά και εντός της εμπόλεμης και ασταθούς Λιβύης. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ και όχι με λόγια του αέρα.

Να προβεί σε οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο αλλά και με την Κύπρο, που είναι το πλέον νόμιμο κατά το Διεθνές Δίκαιο και έχουν γίνει προπαρασκευαστικές συνομιλίες. ΕΓΓΡΑΦΩΣ φυσικά και όχι με λόγια του αέρα.

Μπορεί άμεσα να ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης µέσα από τη σύναψη συµβάσεων µίσθωσης µε ενεργειακούς κολοσσούς για έρευνα και εκµετάλλευση υδρογονανθράκων. ΕΓΓΡΑΦΩΣ πάλι όχι με αερολογίες.

Και τέλος μπορεί να κάνει ΑΜΕΣΑ την ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, που δεν χρειάζεται να ρωτήσει κανέναν. Εδώ δεν χρειάζεται έγγραφο. Πατριωτισμός χρειάζεται, αλλά που να βρεθεί από αυτούς που προσκυνούν τον Σιωνισμό;

Όλες αυτές είναι διπλωματικές ενέργειες που υπηρετούν τα Ελληνικά συμφέροντα.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ …. ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ …!!!!

Αν δεν γίνει καταρχήν το Διάβημα διαμαρτυρίας σε Τουρκία και Λιβύη, σημαίνει ότι η Ελληνική Κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ με αυτήν την ΣΥΜΦΩΝΙΑ και ΓΙ’ ΑΥΤΟ δεν διαμαρτύρεται.

Η απέλαση ενός πρέσβη μπορεί να γίνει για εκατοντάδες λόγους. Δεν δείχνει αυτό την αντίθεση της Κυβέρνησης στην παράνομη συμφωνία, ούτε αποδεικνύει ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, στην Διεθνή Κοινότητα.

Οπότε μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προδίδει τα Ελληνικά συμφέροντα, δείχνοντας πως δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με αυτήν την συμφωνία.
\
Και μιλώ επί τη αποδείξει ΕΓΓΡΑΦΩΝ και όχι αερολογιών.

Και αφού δεν έγινε ούτε το Διάβημα Διαμαρτυρίας, δεν γίνεται και καμία από τις επόμενες ενέργειες. Ούτε στείλαμε επιστολή προς τον ΟΗΕ με τα επίσημα κατοχυρωμένα μας σύνορα των Δωδεκανήσων, ούτε προς την Ε.Ε., ούτε προς Διεθνής οργανισμούς, δηλαδή δεν κάνουμε ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ του θέματος.

Μόνο αερολογίες και μπλα-μπλα για εσωτερική κοροϊδία και παραπληροφόρηση, για να κρατάνε τον λαό σε ΥΠΝΩΣΗ, την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που ο Ερντογάν κάνει στην Τουρκία ΟΛΕΣ αυτές τις ενέργειες που πρέπει, για να δώσει ΙΣΧΥ σε αυτήν την άκυρη συμφωνία.

Έφερε δηλαδή την συμφωνία αμέσως στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση όπου επικυρώθηκε με 293 ψήφους και την ΈΣΤΕΙΛΕ την επόμενη κι’ όλας μέρα ΣΤΟΝ ΟΗΕ , την ίδια στιγμή που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν κάνουν απολύτως τίποτα και «τσακώνονται» με τους άλλους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος προδότης.


Προσέξτε Έλληνες πατριώτες, γιατί αν στον ΟΗΕ στείλει μόνο η Τουρκία την συμφωνία της με την Λιβύη και δεν στείλει η Ελλάδα επιστολή με τα σύνορα των Δωδεκανήσων όπως ισχύουν με την Ιταλοτουρκική σύμβαση του 1932 και πέρασαν στην Ελλάδα το 1948 με την παράδοση των Δωδεκανήσων και περιλαμβάνει ονομαστικά το Σύμπλεγμα του Καστελόριζου, τότε οι Τούρκοι θα «παίξουν μπάλα μόνοι τους» και χωρίς Ελληνικό αντίλογο, θα πάρουν το «ο.κ.» του ΟΗΕ και οι προδότες εδώ θα γελάνε.

Όπως βλέπετε Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες, ακόμα ένα βρώμικο ανθελληνικό σχέδιο των Σιωνιστών εξελίσσεται αυτήν την φορά κατά της Ρω- Καστελόριζου-Στρογγύλης, που το προχωρούν τα Διεθνή πιόνια των Σιωνιστών όπως ο Ερντογάν, υπό τα απαθή και αδιάφορα βλέμματα των εδώ μέσα ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ , Μητσοτάκη και Δένδια.

Με λίγα λόγια ο Ερντογάν δεν θα ξεκίναγε να κάνει μία τέτοια άκυρη και Διεθνώς απαράδεκτη συμφωνία με την Λιβύη, αν δεν είχε τις διαβεβαιώσεις των Σιωνιστών, πως η Ελληνική πλευρά της οποία θίγονται τα κυριαρχικά δικαιώματα , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, σύμφωνα με τις Διεθνώς προβλεπόμενες διπλωματικες αντιδράσεις.

Και όταν προσπαθούν να σου κλέψουν ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ακόμα και αν ο τρόπος είναι απαράδεκτος, παράνομος και άκυρος, αλλά εσύ δεν αντιδράς, τότε τι γίνεται τελικά;;

ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ…..αυτό γίνεται.

Οπότε όπως βλέπετε στην Ελλάδα δεν αλλάξαμε Κυβέρνηση. ΠΙΟΝΙΑ των Σιωνιστών αλλάξαμε που παραδίδουν εκουσίως χωρίς πόλεμο στους Τούρκους, το σύμπλεγμα των νήσων του Καστελόριζου.

Ο Ερντογάν έστειλε την παράνομη συμφωνία στον ΟΗΕ για έγκριση. Εμείς οι ΝΟΜΙΜΟΙ και οι ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ, θα στείλουμε στον ΟΗΕ αποδείξεις της παράνομης Συμφωνίας Τουρκίας Λυβύης;; Ή θα ΚΆΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ;;;;

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής- αρθρογράφος


1 σχόλιο:

  1. Για να κάνουν κάτι από όλα αυτά που αναφέρετε,πρέπει πρώτα να πάρουν την έγκριση της στοάς,μετά της αμερικλάνικης πρεσβείας και μετά της γερμανικής.Και σίγουρα δεν θα την πάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή