Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ (2/4/20) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ



ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Το μήνυμα είναι από τον Γέροντα:

‘’Παιδιά μου θα είμαι δίπλα σας, Εγώ είμαι ο οικοδεσπότης σας, και ο οικοδεσπότης παιδιά μου όταν έχει φιλοξενούμενους τους περιμένει στην πόρτα, και τους ξαναβγάζει πάλι στην πόρτα ( όταν θα φεύγουν ) για να είναι ασφαλείς, και κάνει και ένα μεγάλο σταυρό που ξεκιναει από τον Ουρανό και κατεβαίνει επί της Γης και καλύπτει τα παιδιά του.


Εσείς, παιδιά μου, θα με κρατήσετε στα χέρια για την ΠΕΡΙΦΟΡΑ, και Εγώ θα σας κρατήσω στην ψυχή μου γι’αυτά που κάνετε…… .Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι παιδιά μου, ουδέποτε και τίποτα 

Ακουμπήστε το κεφάλι σας στους ώμους Μου, αφήστε τα μάτια σας επάνω Μου, και εσείς θα δείτε με τα μάτια μου, εσείς θα προχωρήσετε με την ψυχή μου.

ΤΟΝ ΧΙΤΩΝΑ ΜΟΥ, αυτόν θα σας φορέσω, θα σας καλύψω, μην φοβάστε, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Αυτή είναι η αλήθεια ψυχές μου, αγάπες μου, σας έχω υποσχεθεί ψυχές μου ότι ΕΓΩ θα Είμαι πάντοτε δικός σας, και εσείς πάντοτε δικοί μου, θα σας προστατέψω και θα σας προστατεύω, σας αγαπώ γιατί με αγαπάτε, θα σας ευσπλαχνίζομαι γιατί είστε σπλάχνα του Πατρός μου, Του Ουρανίου Πατέρα σας, σας αγκαλιάζω γιατί είσαστε τα αδέλφια Μου, σας φροντίζω γιατί είσαστε η οικογένεια Μου, σας καλωσορίζω στο σπίτι μου γιατί είσαστε του σπιτιού Μου…. και που είναι το σπίτι σας; 

ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, εκεί που οι Άγιοι σας περιμένουν στην πόρτα, που εκεί οι Προφήτες οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι σας στολίζουν με το στεφάνι το καλύτερο, της Δόξας Μου, και σας ευλογούν μέσω ΕΜΟΥ.

Τι άλλο θέλετε να σας δώσω, τι άλλο θέλετε για να μην φοβάστε, φορέστε στην ψυχή σας την καρδιά Μου και στην καρδιά σας την ψυχή Μου, και έτσι θα γινόμαστε ένα σώμα και μια ψυχή, ψυχές μου, αγάπες μου Δημιουργήματα και παιδιά Του Πατρός μου και δικά Μου….


18 σχόλια:

  1. Συνέχισε Γεωκων να στελνεις τα μηνύματα, τα χρειαζόμαστε οι ώρες είναι κρίσιμες. Ευχομαι για σενα και για όλους τους χριστιανούς να έχουμε πίστη και θάρρος για τις μέρες που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε αδελφέ μας, ή π. Μωϋσή, ή Μοναχέ Βορειοδυτικής Ελλάδος.
    Όποιος κι άν είσαι και όποιος κι άν είναι ο Γέροντάς σου, να σας έχει ο Θεός καλά, διότι πολύ μάς στηρίζετε.
    Περιμένουμε με τήν εν Κυρίω λαχτάρα το επόμενο μήνυμα του Αγίου Γέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο είναι τελείως ασυνάρτητο. Δεν προκύπτει κατά την ανάγνωση του, τι θέλει ο Κύριος να κάνουμε το Πάσχα. Θα πάμε έξω από κλειστούς ναούς; θα κάτσουμε στα σπίτια μας; Απορώ σε ένα τόσο ασυνάρτητο κείμενο, πώς βάλατε αυτόν τον τίτλο. Σε άλλα κείμενα του Γεωκων, βλέπω ορθογραφικά λάθη... Πολλά. Καυ συντακτικά λάθη. Τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε μου ακριβώς όπως τα λες γι’αυτό βρήκε τους Αποστόλους που ήσαν αγράμματοι ψαράδες, δεν κάλεσε ΚΑΝΕΝΑ πτυχιούχο και κανένα φιλόσοφο…….. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ……

      Διαγραφή
    2. Οι τοξικοί άνθρωποι είναι σαν τις μαύρες τρύπες. Σε “ρουφάνε” στη δίνη τους. Σε στραγγίζουν από ενέργεια, σου χαλάνε τη διάθεση και σε διαβρώνουν, αφήνοντας μια αίσθηση πικρίας. Δημιουργούν μια αίσθηση βαριάς ατμόσφαιρας, εμμένουν σε αρνητικά, αφήνοντας ένα καθολικό κύμα αρνητισμού να ξεχυθεί και να εξαπλωθεί ολόγυρα. Είναι οι άνθρωποι που διαβάλουν, υπονομεύουν, πλάθουν ιστορίες εις βάρος των άλλων.
      Πόσο θλιβερό είναι αυτό άραγε; Να σκορπάς κακία στους γύρω σου, να προσβάλλεις, να συκοφαντείς και να θίγεις αξιοπρέπειες.
      Οι τοξικοί άνθρωποι είναι θρασύδειλοι….
      Κλείνω τα αυτιά μου στους τοξικούς ανθρώπους. Δεν θα αφήσω τα λόγια τους να με αγγίζουν και να με μολύνουν. Δεν θα χαλάσω την καρδιά μου για κανέναν τοξικό άνθρωπο, η υγεία μου, και η ηρεμία μου είναι πάνω από όλα ….

      Διαγραφή
    3. το προηγουμενο κειμενο ειναι απο τον gewkwn τον αγραμματο οπως λετε και το αφιερωνω σε ολου εσας του τοξικους καλους ανθρωπους και ''καλους'' ''χριστιανους''

      Διαγραφή
  4. Και το όνομα ακόμα Γεωκων, είναι η μαλάκια του σιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Γεώργιε είσαι και συνονόματος και λες τέτοια λόγια εσύ ο καλός χριστιανός, λοιπόν εγώ δεν θα σου απαντήσω με το ίδιο ύφος, αλλά θα αφήσω το θέμα στον Άγιο Γεώργιο…. Καλά ξεμπερδέματα……

      Διαγραφή
    2. Αντε βρε κομπογοαννιτη που αφήνεις το θέμα στον Άγιο Γεωργιο.... Και είσαι σίγουρος ότι θα έχω κακά ξεμπερδέματα... Είσαι τόσο σίγουρος ότι έχεις δίκαιο... Δε χωράει καμία άλλη άποψη. Λοιπόν, θα σου πω εγώ την άποψη μου για εσένα. Είσαι απλά ένας ηλιθιος, ένας υποκριτης ψευτοχριστιανος... Αν ήσουν πραγματικός χριστιανός θα ευχοσουνγια εμένα στον Άγιο... Δε θα με έστελνες για ξεμπερδέματα... Καραγκιόζη..

      Διαγραφή
    3. Οι τοξικοί άνθρωποι είναι σαν τις μαύρες τρύπες. Σε “ρουφάνε” στη δίνη τους. Σε στραγγίζουν από ενέργεια, σου χαλάνε τη διάθεση και σε διαβρώνουν, αφήνοντας μια αίσθηση πικρίας. Δημιουργούν μια αίσθηση βαριάς ατμόσφαιρας, εμμένουν σε αρνητικά, αφήνοντας ένα καθολικό κύμα αρνητισμού να ξεχυθεί και να εξαπλωθεί ολόγυρα. Είναι οι άνθρωποι που διαβάλουν, υπονομεύουν, πλάθουν ιστορίες εις βάρος των άλλων.
      Πόσο θλιβερό είναι αυτό άραγε; Να σκορπάς κακία στους γύρω σου, να προσβάλλεις, να συκοφαντείς και να θίγεις αξιοπρέπειες.
      Οι τοξικοί άνθρωποι είναι θρασύδειλοι….
      Κλείνω τα αυτιά μου στους τοξικούς ανθρώπους. Δεν θα αφήσω τα λόγια τους να με αγγίζουν και να με μολύνουν. Δεν θα χαλάσω την καρδιά μου για κανέναν τοξικό άνθρωπο, η υγεία μου, και η ηρεμία μου είναι πάνω από όλα ….

      Διαγραφή
  5. Λυπαμε πολυ για τις πλανες του Γεωηκων, τελος παντων,οπως θελει να κρυβεται κατω απο αυτο το ψευτονομα.Το ιστολόγιο σας είναι πολύ καλό, αλλά το γελειοποιειτε,κατ αυτόν τον τρόπο.Μια ερώτηση θέλω να του θεσω. Πιος νομίζει οτι ειναι; Μιλαει εξ ονοματος του Θεού αυτος; Ολα ειναι αθεολογητα και πλανεμενα και μεσα στο πνευμα γεροντοπροφητολαγνιας, που ταλανίζει πολλους σημερα.
    Αγιορείτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σας και επαυξάνω... Εκτός από αθεολογητα και πλανεμένα είναι ασυντακτα και γεμάτα ορθογραφικά λάθη. Δηλαδή, αν ο Κύριος ήθελε να μιλήσει μέσω κάποιου, δεν θα έβρισκε έναν που να ξέρει να μιλάει; Να μιλάει σωστά ελληνικα.

      Διαγραφή
    2. Ναι φίλε μου ακριβώς όπως τα λες γι’αυτό βρήκε τους Αποστόλους που ήσαν αγράμματοι ψαράδες, δεν κάλεσε ΚΑΝΕΝΑ πτυχιούχο και κανένα φιλόσοφο…….. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ……

      Διαγραφή
    3. Την Πεντηκοστή ΟΙ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ ΦΒΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΦΟΊ... Άρχισαν να μιλάνε ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ... ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΟΛΟΓΟΙ... ΑΛΙΕΙΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΟΙΗΣΕΝ.... ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΕΞΥΠΝΆΚΙΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. Ήσαν φτωχοί και αγράμματοι οι Απόστολοι...«Ακολουθήστε με», τους λέει, «και θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων». Κι αυτοί αμέσως άφησαν τα δίχτυα και τον ακολούθησαν, διότι διέθεταν απλότητα καρδίας, αγαθή συνείδηση και θέληση να υπηρετήσουν το θείο σχέδιο που αφορά στη λύτρωση της οικουμένης.
      Δώδεκα Απόστολοι: Οι αγράμματοι μαθητές που φώτισαν την οικουμένη!
      Οι Δώδεκα Απόστολοι, απλοί άνθρωποι, άσημοι και, κατά κόσμον, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα, χάρη στη βοήθεια του Θεού και τη φώτιση που έλαβαν από το Άγιο Πνεύμα κατά την Πεντηκοστή, έφεραν εις πέρας την τιμητική αποστολή τους. Αυτοί που ήταν μέχρι πριν αγράμματοι, με τη χάρη και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος, κατάφεραν να ανατρέψουν το κατεστημένο αιώνων, να φωτίσουν τη σκοτισμένη ανθρωπότητα, να ανοίξουν την μετά Χριστόν εποχή στην ιστορία του κόσμου.

      Διαγραφή
  6. ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
    ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ( ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ-ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΛΠ)
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΨΑΛΕΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ///ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ////
    ///ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρεμπιπτόντως, το άρθρο σας για τον ιδρυματισμο ήταν πολύ καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή