Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ!



ΘΑ ΠΕΣΗ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ... 




ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ : θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα! 

Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΣΧΟΛΙΟ Γεωκών : Διαβάστε το ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ, θα μείνετε άναυδοι και θα δείτε όλα όσα πραγματικά θα συμβούν στον κόσμο, το μήνυμα θα το στείλω σε τρία μέρη, διότι είναι μεγάλο και είναι ηχητικό και το μετατρέπω σε γραπτό 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 

ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ...και τότε όλα τα κράτη θα ζητήσουν έναν ηγέτη και μοναδικό (μετά τον κλώνο) και αυτός θα είναι ο Βασιλιάς Ιωάννης, και τότε θα κυριαρχήσει η εξουσία Του Χριστού ΕΠΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ η όσα χρόνια μένουν 20,25, η 28 χρόνια μετά την πτώση του κλώνου. 

Ο κλώνος θα χαθεί και μαζί του θα χαθεί και ο πάπας, δεν θα υπάρχει πλέον ο πάπας, και τότε αυτά τα χρόνια, όσα είναι 20 η 25 η 28 όλος ο κόσμος θα είναι κάτω από την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη. 

Γι’αυτό θα διαδοθεί όλο το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , και οι Ιταλοί θα γυρίσουν πίσω και θα γίνουν Ορθόδοξοι και οι υπόλοιποι, και οι άλλοι και οι άλλοι, ότι μείνει…

Αλλά, όμως όσα χρόνια θα μείνει αυτός που θα βάλουν ως παγκόσμιο ηγέτη…

-θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη. 

ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, γιατί θα σταματήσουμε τον παγκόσμιο πόλεμο της Κωνσταντινούπολις, οι Ρώσοι τώρα θα εμπλακούν, και με τα Ιεροσόλυμα, αλλά δεν θα είναι ο Αρμαγεδδών. 

Ο Αρμαγεδδών θα γίνει μετά Ιωάννου εποχή, που θα έλθουν εις πόλεμο όλοι οι Λαοί που θα παραστρατήσουν, θα παραστρατήσουν όλοι, ακόμη και οι Έλληνες θα φύγουν ( τότε) από τον δρόμο Του Θεού, θα γίνουν τα Σόδομα και τα Γόμορρα.. 

ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, θα γίνει μεγάλη μάχη, Αρμαγεδδών, θα μαζευτούν θα είναι στην περιοχή μεταξύ Τιβεριάδα-Ταβορ ( η Θαβώρ, δεν ακούγετε καλά στο ηχητικό )- και Ιεροσόλυμα, 

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. 

Ο ΚΛΩΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ένας παγκόσμιος ηγέτης που θα είναι, μπορεί και στα χρόνια Του Χριστού η λίγο μεγαλύτερος, θα τον φέρουν ως Μεσσία θα τον παρουσιάσουν ως πάνσοφο, θα μιλά σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, όλοι οι ηγέτες της γης θα πάνε να τον καλωσορίσουν, γιατί θα βγουν στραπατσαρισμένοι από τον πόλεμο της Κωνσταντινούπολης, οι Έλληνες δεν θα αναμιχτούν σε αυτό το κομμάτι, σε αυτόν τον πόλεμο ούτε καν θα πάνε οι Έλληνες. 

Οι Ρώσοι πιθανόν να βρεθούν εκεί γι’αυτό θα φάνε και την τιμωρία μετά, γιατί οι Ρώσοι θα φτάσουν μέχρι τα τείχη της Ιερουσαλήμ με αυτόν τον πόλεμο, εδώ θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. 

Εδώ θα μπει η Κίτρινη φυλή, οι Κινέζοι, ΕΔΩ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ( 3 ΗΜΕΡΕΣ) 

ΠΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ "Στώμεν Καλώς..." 

Τώρα εμείς θα ζήσουμε, πιστεύω, αυτά, όχι τον ίδιο τον όφη, τον κλώνο ναι όχι τον όφη, μέσα στα χρόνια του Ιωάννη, σε 3 περίπου χρόνια οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε συχυση θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο άλλος ( ο κλώνος) δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, δεν θα μπορέσει, με ποια τεχνολογία που θα είναι καταστρεμμένη, άρα τι θα γίνει ; 

Όλοι αυτοί οι Λαοί θα σηκωθούν εναντίον αυτουνου, θα τον ρίξουν όλοι οι λαοί, 

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, (θα δείτε) τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ 

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, και όλα αυτά θα τα δούμε, και τι θα γίνει με αυτόν (τον κλώνο); 

Όλοι οι Λαοί θα απορρίψουν αυτόν τον παγκόσμιο ηγέτη, που δεν θα κρατήσει πάνω από τρία χρόνια, αυτός θα έρθει δήθεν να ανοίξει τον δρόμο για το Σφράγισμα. 

Αλλά δεν θα προλάβουν ούτε το Σφράγισμα θα προλάβουν να κάνουν αλλά ούτε το εμβόλιο αυτής της λοίμωξης δεν θα προλάβουν να το βγάλουν, ούτε τις Εκκλησίες δεν θα μπορέσουν να τις κλείσουν άλλο. 

…σύντομα θα αλλάξουν όλα, ( θα γίνουν πολλά ) 

-θα έχουμε ξέσπασμα μεταναστών ; ΜΠΟΡΕΙ 

-θα έχουμε κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη; ΜΠΟΡΕΙ 

-θα έχουμε αλλαγή του συστήματος και θα βγει κάποιος από το πουθενά και θα πει….. «φύγετε όλοι» ; 

-να μας κτυπήσουν και οι τούρκοι ; 

Δεν ξέρω αλλά βλέπω ότι θα φτάσουμε στο Ζενίθ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ «ΩΣ ΕΔΩ’ ΦΥΓΕΤΕ»

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…


12 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μπερδεμένο το μήνυμα στην αρχή λέει ότι θα κυβερνήσει ο κλώνος και μετά τον πόλεμο στην Κωνσταντινούπολη έρχεται ο βασιλιάς Ιωάννης. Κάπου μετά στη μέση λέει ότι μετά τον πόλεμο στην Κωνσταντινούπολη όλοι οι ηγέτες θα τον καλωσορίσουν τον κλώνο γιατί θα είναι στραπατσαρισμενοι από τον πόλεμο της Κωνσταντινούπολη ενώ πριν έλεγε ότι θα είναι πριν την Κωνσταντινούπολη. Ή η απομαγνητοφώνηση δεν έχει γίνει σωστά ή το μήνυμα φάσκει και αντιφάσκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτα σε μια σειρά ευλογημένε , να καταλάβουμε σε παρακαλώ ! Δεν σε κρίνω ! Αν και είσαι σημείο αντιλεγόμενο ...σε παρακολουθώ καιρό τώρα
    ..ΙΔΩΜΕΝ πάντως και επετρεψεου το σχόλιο, εκεί στην πατρίδα σου τη μαρτυρικη μας ΚΥΠΡΟ , πάνε να το τερματίσουν το κοντέρ οι προύχοντες!με τα...."μέτρα" σημεία των καιρών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρο τωρα το λεω οτι ο γεωκων ειναι ενας απατεωνας, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DIMI, ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, πρόσεξε όμως, με αυτά που γράφεις, και κατηγορείς, να μην πας ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Δεν σου το εύχομαι, το μόνο που εύχομαι εγώ ο ‘’απατεώνας ‘’ όπως με αποκαλείς, είναι να σε συγχωρέσει Ο Θεός, και να σου δίνει δύναμη να αντέξεις αυτά που έρχονται.
    Δεν είμαι κινδυνολόγος, δεν προσπαθώ να τρομοκρατήσω κανένα, μεταφέρω τα μηνύματα του Γέροντα μου από το 2012, χωρίς να επεμβαίνω στο κείμενο η να το καλλωπίζω.
    Αυτά που αποκαλείς ανοησίες, είναι μηνύματα από το ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μέσω του Γέροντα, μετά τα γεγονότα δεν θα χρειαστεί να στείλεις τις απολογίες σου διότι δεν θα λειτουργεί το ιντερνέτ, το μόνο που σου μένει είναι να γονατίσεις και να ζητήσεις συγχώρεση από ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και Θεό μας που αποκάλεσες τα μηνύματα Του ανοησίες…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  6. Τα μηνύματα σου έως τώρα είναι πολύ σημαντικά και τα περιμένουμε όλοι. Όμως το μήνυμα όντως είναι μπερδεμένο και μπορεί κατά την απομαγνητοφώνηση να μην ακούγεται κάτι καλά και να έχει γίνει μπέρδεμα στην απόδοση. Το σίγουρο είναι ένα ότι και να γίνει στο τέλος θα γίνει το θέλημα του Θεού και ο καθένας μας θα κριθεί ανάλογα με τα λόγια και τις πράξεις του. Όποιος λέει αλήθειες και όποιος λέει ψέματα θα πάρει τον ανάλογο μισθό. Παρόλα ταύτα νομίζω ότι κάποια σημεία θέλουν διευκρίνιση. Αναμένουμε τα άλλα δύο μηνύματα μήπως βγαίνει καλύτερο νόημα και είναι πιο κατανοητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Παρακαλώ όσους έχουν κατανοήσει το μήνυμα να προετοιμαστούν πνευματικά, έρχονται γεγονότα που πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ και κοντά, πολύ κοντά στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, έχω στείλει και τα άλλα 2 μηνύματα, από εκεί και πέρα έχω εντολή από τον Γέροντα για λίγο να μην μεταφέρω μηνύματα, θα γράφω για πνευματικά θέματα αλλά δεν θα μεταφέρω άλλα μηνύματα για λίγο διάστημα
    Ο Θεός να μας προστατεύει όλους και την πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμήν. Τα άλλα δύο μηνύματα ποτέ θα αναρτηθούν;Ότι τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Ο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο του και να μας προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΓΕΩΚΩΝ είναι όνομα η ψευδώνυμο και αν γιατί που είναι και που μένει εκτός και γιατί δεν ξέρουμε είναι Αγιορείτης η που αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή