Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»


ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ Ο… ΟΥΡΑΝΟΣ! 




Γράφει ο Rick

Η αλήθεια είναι πως ναι...! 

Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του συντάγματος, αλλά όχι από ανθρώπους.

Ενεργοποιήθηκε από τον Ουρανό.

Το σύστημα που εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να το ρίξουμε,, διότι είναι καθαρά δαιμονικό και έχει στις τάξεις του ακόμη και μέλη της οικογένειας μας, αυτό θα το ρίξει, με χειρουργική ακρίβεια, ο Θεός.


Υπάρχουν κάποια στοιχεία, τα όποια δείχνουν ότι από ΑΥΡΙΟ θα αρχίσουν ένα πρωτόγνωρο πόλεμο εναντίον μας, ακόμη και με κλειστές εκκλησίες!!.Το Πρώτο Θέμα βιαζόταν φαίνεται και ξεκίνησε από νωρίς, από σήμερα. 

Από σήμερα λοιπόν, 10 του μήνα και μέχρι και την Δευτέρα, τη νέα Δευτέρα, είναι ένα διάστημα κρίσιμο και ιστορικό, που πιθανώς θα μας θυμίσει τις συνθήκες μίσους και οργής που επικρατούσαν διάστημα σαν αυτό, τότε, 2000 και κάτι χρόνια πριν.

Έχω επίσης την εικόνα ότι μέσα σε αυτό διάστημα, από αύριο, θα μας δείξουν γιατί έκαψαν πέρυσι το ναό του Notre Dam στο Παρίσι.

Έχω και την εικόνα ότι προετοιμάζουν εντατικά και αθόρυβα τον μεγάλο χαμό στη Συρία, την ενοχοποίηση Άσαντ, λίγο πριν χτυπήσουν…. Τεχεράνη.

Η πανδημία θα οδηγήσει σε πόλεμο, ο ιός και οι επιπτώσεις του είναι το ιδανικότερο άλλοθι για να ανοίξουν τα πολεμικά μέτωπα δίχως τις σφοδρές αντιδράσεις των υπολοίπων κρατών, μίας και τα κράτη/αντάρτες θα αναλωθούν στην εσωστρέφεια και στην αντιμετώπιση των ποικίλων προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία. Κράτη κυρίως που δεν αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Επίσης κάποτε είχαμε πει ότι έχουν "συγχρονίσει" το ζήτημα της Τεχεράνης με την ελληνοτουρκική διένεξη…δηλαδή ότι επιχειρησιακά πάει κοντά-κοντά με την υπόθεση της Αθήνας..! Το υπενθυμίζω σαν στοιχείο, διότι σε πόλεμο θα μας οδηγήσουν με κλειστό τον Γενικό.

Τι σημαίνει κλειστός ο Γενικός του κράτους..;

Όλοι θυμόμαστε τι έμεινε μισό το καλοκαίρι του 2015 και η ιστορία στέκει σαν δάσκαλος που μας μαθαίνει το μέλλον.

Αυτά όσον αφορά τα στοιχεία μίας και δεν τα λέμε συχνά.

Είδαμε λοιπόν όλοι να προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτάσει εκπρόθεσμα το Άγιο φως στα σπίτια μας.

Επαναλαμβάνω, προσπαθούν με λύσσα να φτάσει εκπρόθεσμα το Άγιο φως στα…σπίτια μας.!!

Τι έγινε τελευταία φορά που καθυστέρησε το Άγιο φως να περάσει τα εναέρια σύνορα μας; Αυτό έγινε πέρυσι. STOP.

Θυμάστε είπαμε ότι ένας...ένας από τους μεγάλους και πολλούς στόχους του κωδικού(covid) 19, ήταν το Πάσχα, το Ορθόδοξο, η Oρθοδοξία και συγκεκριμένα η Ανάσταση του Χριστού. Στόχος ήταν ακόμη και να μην βγει το Άγιο φως.!!

Άκου, δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσουν να το εμποδίσουν, εχω την αίσθηση(όχι την εικόνα) ότι θα το παλέψουν μέχρι τελευταία στιγμή, είπαμε μπαίνουμε σε εβδομάδα (αν-)ορθόδοξου πολέμου σε όλα τα μέτωπα.

Με τα δεδομένα λοιπόν που υπάρχουν, το Άγιο Φως θα έρθει στην χωρά μας αλλά δεν θα μπει στο σπίτι μας, στις 19 του Απρίλη!!!

Μέχρι στιγμής λοιπόν ο κώδικας-19 έχει κερδίσει ιστορικό έδαφος στο πεδίο της μάχης και ο κρατικός μηχανισμός της Ελλάδας και όχι μόνο, πέραν εξαιρέσεων, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτό.

Το Άγιο Φως, κ. Χαρδαλιά, πέρα από τα υπόλοιπα υπερφυσικά που έχει, είναι η απτή και φωτεινή μαρτυρία του θαύματος της Ανάστασης του Χριστού.

Μετακομίζοντας το γεγονός, υποβαθμίζεις το γεγονός, Κυβέρνηση, πολιτική προστασία, αγαπητο ΔΙΣ. 

Υπάρχει τρόπος να πάει το Άγιο φως σε κάθε σπίτι, ένας (διαχειριστής ίσως) από κάθε πολυκατοικία να το φέρει στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ουρά που θα σταθεί στη εκκλησιά όπως…κάθεται στο Σούπερ Μάρκετ και έπειτα να χτυπήσει τα κουδούνια ένα ένα και να κατεβεί ο κόσμος σε σειρά και με ασφάλεια να παραλάβει την φλόγα από το φαναράκι κύριε...Χαρδαλιά. 

Τέλος πάντων, δεν θέλω να τα βάλω σήμερα μαζί σας, γιατί όπως είπε ο π.Μόρφου, εμείς ευθυνόμαστε που το σκοτάδι έκανε αυτή τη νίκη. 

Εμείς που πιστεύουμε χάσαμε αυτή τη μάχη, θεωρώντας ίσως δεδομένα τα μυστήρια της εκκλησίας και συμμετέχοντες εν σώματι, και μόνο σε μερικές από τις Θείες λειτουργιές του έτους. 

Δεν κλείσατε εσείς κ.Χαρδαλιά τις εκκλησίες, Άλλος τις έκλεισε.

Ο Πατέρας Μόρφου, αυτό που είπε για τις κλειστές εκκλησίες και την υπακοή μας, για εμένα το έλεγε, και είχε δίκιο. Εμείς χάσαμε την μάχη, θα κάνουμε υπακοή και το επιτίμιο μας θα είναι οι κλειστές εκκλησίες. 

Οι αποφάσεις οι δίκες μου και άλλων σαν τις δίκες μου , η πνευματική μου κατάντια και επιπολαιότητα, φίλε πήρα και εσένα στο λαιμό μου και σου ζητάω σήμερα από εδώ πέρα συγνώμη που η εκκλησία της γειτονίας σου έβαλε λουκέτο εξαιτίας μου.

Ο Θεός επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο, για την δική μου κατάντια και πνευματική ανομβρία αλλά και γιατί πρέπει να προχωρήσει το σχέδιο της νέας εποχή της λατρείας και μέσα από την πρόοδο αυτού του σχεδίου περνάει το σχέδιο του Θεού.!!

Αλλά οι αποφάσεις που πήραν, όσοι τις πήραν, όσοι χειροκρότησαν και πανηγύρισαν το κλείσιμο των ναών και είπαν ότι η Θεία κοινωνία μολύνει όπως και η προσκύνηση του επιτάφιου, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους. 

Γιατί; Όχι γιατί θα τους βρει η τιμωρία, αυτό δεν είναι θέμα που μπορώ να το γνωρίζω.

Αλλά γνωρίζω με βεβαιότητα ότι όλοι αυτοί που τώρα στάθηκαν απέναντι στον Θεό με σιγουριά, έπαρση και υπερηφάνεια, με την δραματική τροπή που πολύ σύντομα θα πάρουν οι εξελίξεις στην Ελλάδα, θα γονατίσουν. 

Θα πέσουν και Θα γκρεμιστούν από πολύ ψηλά. Γιατί κρέμασαν τις ελπίδες τους στο σύστημα εξουσίας/συναλλαγών, στην ενωμένη Ευρώπη, στον Π.Ο.Υ, στους γιατρούς, στο εμβόλιο, στα φάρμακα… γενικά την επιστήμη κλπ.

 Για αυτό και στάθηκαν με υπεροπτικό ύφος, απαξίωση και αμφισβήτηση απέναντι από τα μυστήρια της εκκλησίας, διότι πολλοί έχουν εναποθέσει άλλου τις ελπίδες τους.

Μα κάπως έτσι δεν έγινε κάποτε και με τον Απόστολο Παύλο, που από διώκτης του Χριστού έγινε το μεγάφωνο του Χριστού και η μισή Καινή Διαθήκη είναι από τα χέρια του;

Μόνο όταν ήρθε το σκοτάδι, όταν βυθίστηκε σε αυτό, στην πορεία του προς την Δαμασκό της Συρίας (εκεί που ρέει το αίμα ασταμάτητα εδώ και 9 χρόνια), τότε και μόνο τότε, εν μέσω καταδίωξης, είδε το Φως και καλέστηκε στο αξίωμα του Απόστολου.

Στο σκοτάδι των ημέρων μας λοιπόν, που ακόμη δεν έπεσε, αγαπητοί από το Πρώτο Θέμα και λοιπά μέσα εξαπάτησης, εκεί θα περπατήσουμε όλοι μας και πολύ σύντομα, και τότε η ανασφάλεια, ο πόνος, η δυστυχία….μια ανείπωτη τραγωδία, και η πεινά θα μας κάνουν να ψάχνουμε το Φως.

Ένα Φως…Άγιο, που πολεμάτε με λύσσα αυτή τη στιγμή, όπως έκανε τότε ο Απόστολος Παύλος.

Σε αυτόν που κάνω λοιπόν υπακοή… δεν είναι σε εσάς κύριε Χαρδαλιά, ούτε σε εσένα κύριε Πέτσα, ούτε σε εσένα Κυριάκο, ούτε στον αριθμό σας. Γιατί η υπακοή μας σε αυτόν τον αριθμό οδηγεί στην υπακοή μας σε έναν άλλον…αριθμό που οι αποκαλυπτικές σκηνές που βλέπουμε τριγύρω μας μας…τον θυμίζουν.

Υπακοή κάνω μόνο σε αυτούς που εμπιστεύομαι και ένας απο αυτους είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου, γιατί είδα ότι ξέρει πολλά και λέει λίγα και είδα ένα παγκόσμιο σύστημα πληροφόρησης και πολέμου πριν λίγο καιρο να τον σφυροκοπά και το… ΔΙΣ να σιωπά.


Υπακοή κάνω για ότι ξέρει παραπάνω και δεν τα λέει και θα φανεί στην συνέχεια. Κάνω υπακοή σε σας Μητροπολίτη, γιατί ξέρω ότι κάποιοι θα με κατηγορήσουν ως χριστιανοταλιμπάν. Ομολογία θα πει κάποιος, ναι είναι αλλά μήπως έχει και εγωισμό μέσα; 


Αρά δεν είναι και τόσο μαρτύρια, αλλά ακόμη και να εινα καθαρή ομολογία, από την άλλη σκέψου ότι ο Θεός αυτή τη στιγμή εργάζεται αθόρυβα, στο background που λέμε, είμαι σίγουρος πως το νιώθεις, και όπως είχε τότε ανάγκη έναν διώκτη του Χριστιανισμού, ίσως και τώρα να έχει ανάγκη τους σημερινους διώκτες του. Να γίνουν οι αυριανοί απόστολοι, γιατί από ότι έχουμε καταλάβει, αυτός ο πόλεμος και οι συνθήκες μετα από αυτόν, δεν αφήσει πολλούς ζωντανούς.

Και κάνω υπακοή, και σου μιλάω ειλικρινά, δεν είμαι ικανός ούτε έξω από την εκκλησία να περνάω…και αν το ιατρείο έκλεισε προσωρινά λόγω «ανακαίνισης» σύμπαντος κόσμου, είναι γιατί το προηγούμενο διάστημα αρνιόμουν την θεραπεία συστηματικά.

Είναι γιατί αντιμετώπιζα τις αργίες ως…διακοπές, για Χριστούγεννα είχα τον Αϊ Βασίλη και σύμβολο του Πάσχα το Αρνί με τις κροτίδες.

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τα χάλια μου, έχω την ανάγκη να κλείσω επαναλαβάνοντας και πάλι ένα συγνώμη, γιατί εσύ που το διαβάζεις αυτό πιθανώς να μην έφταιγες σε τίποτα να στερηθείς τα άγιο αυτό διάστημα για την δική μου πνευματική ακαταστασία και ξηρασία.


Λένε πως ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ό ίδιος όπως ήταν πριν.
Λάθος..!! 
Εμείς δεν θα είμαστε ποτέ πια οι ίδιοι μετά από όλο αυτό…!


Θα είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, με χρέος και αποστολή να δημιουργήσουμε από το μηδέν έναν καλύτερο κόσμο.

Rick


2 σχόλια: