Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ:"ΘΑΡΣΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"


Ο ΦΟΒΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ  




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Είχα μήνυμα από τον Γέροντα, για τον φόβο που μας δημιουργούν οι αντίχριστοι, μου είπε κάποια πράγματα τα οποία έβαλα σε κείμενο με άλλα σημαντικά μηνύματα του Γέροντα, που αφορούν αυτά που συμβαίνουν σήμερα 

Το αίσθημα υπερβολικού και παράλογου φόβου προκαλεί δυσλειτουργία στις καθημερινές δραστηριότητες των ανθρώπων …. επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο φόβος είναι αποτέλεσμα "ΜΑΘΗΣΗΣ". Το άτομο, δηλαδή, μπορεί να «ΜΑΘΕΙ» να φοβάται, Η ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Εδώ και κάποιους μήνες τα ΜΜΕ, τηλεόραση και όλα τα άλλα, 18 ώρες το 24ωρο συνεχώς μιλούν ( κατόπιν άνωθεν εντολών ) για χιλιάδες θανάτους από κορονοιο και για χιλιάδες κρούσματα και μελλοντικούς θανάτους, πχ ο Τραμπ μίλησε για 200.000 θανάτους στην Αμερική, το λιγότερο είπε, και 2 εκατομμύρια το μάξιμουμ.

Αυτό προκαλεί τεράστιο φόβο, διότι οι άνθρωποι εδώ και 3 μήνες σκέπτονται συνεχώς τον θάνατον λογω των συνεχών ανακοινώσεων των θανάτων.

Αυτό που γίνεται σε όλες τις χώρες είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΒΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, και όπως έλεγαν οι παππούδες μας…

 Ο ΦΟΒΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ, κόλαση όμως που ;  στο μυαλό βεβαίως με αποτέλεσμα να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, διότι το μυαλό λογω φόβου βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή-σύγχυση.

Η ΨΥΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ανελέητα εδώ και 3 μήνες.

Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, και με τον ΦΟΒΟ του θανάτου, έχουν τυφλώσει τον Δορυφόρο 

Η αναγκαστική καραντίνα στα σπίτια μας, η απαγόρευση Λειτουργιών, κυκλοφορίας, εργασίας κλπ δημιουργούν θλίψη , ΦΟΒΟ και κατάθλιψη …

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : ‘’ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΗΨΕΩΝ ‘’

Η νέα τάξη πραγμάτων, αποσταθεροποιεί όλο και περισσότερο θεσμούς, πολιτικό σύστημα, οικονομικές και κοινωνικές ισορροπίες με πολέμους, και με τον φόβο του θανάτου από ιούς….. Μετά τον κορονοιο οι άνθρωποι καλούνται να αποδεχθούν μια νέα τάξη πραγμάτων και να καταλάβουν ότι δεν θα ζουν πια, όπως πριν τον κορονοιο, ο φόβος του θανάτου, που για πολλούς μήνες η Νέα Τάξη δημιούργησε στους ανθρώπους, θα τους εγκλωβίσει και θα τους οδηγήσει στην παγκόσμια Δικτατορία. .

Η Νέα Τάξη παίζει το τελευταίο της χαρτί, γνωρίζει ότι θα χάσει, έχουν λυσσάξει, χρησιμοποιούν τον ψυχολογικό πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας, προσπαθούν με τον ΦΟΒΟ να επιβάλουν τα απάνθρωπα σχεδία τους.

Γνωρίζουν ότι ο φόβος δεν φεύγει με Διαγγέλματα και απαγορεύσεις διότι αυτά αυξάνουν τον ΦΟΒΟ και την σύγχυση 

ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥΝ, και με αυτόν τον τρόπο η ψυχή θα εγκλωβιστεί

 Από τον  Γέροντα μου : Παιδιά μου δεν είναι αυτές οι αιτίες ( που λέτε ) που γίνονται όλα αυτά, ούτε πως λέγεται η μια θάλασσα, ούτε πως λέγεται ένα βουνό ( και σε ποιον ανήκουν ) Απλώς η αιτία είναι τόσο βαθιά που εσείς δεν την βλέπετε και ούτε θα σας την πουν ποτέ!


Η αιτία είναι Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ούτε από χρήματα ούτε από γη έχουν ανάγκη αυτοί, η δική τους η ανάγκη είναι να μείνετε ορφανοί χωρίς πατέρα…….. η ψυχή σας και ο νους σας θα ελέγχεται απο εκείνους…. Όταν το νευρικό σας σύστημα θα έχει παραλύσει σαν να ήπιατε κονιο και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε, τότε θα σας δηλητηρίαση την ψυχή με το σφράγισμα.

ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , τα οποία θα μπορούν να αλλοιώνουν το σύστημα το δικό σας ΚΑΙ ΤΟ D.N.A σας , για να ξεχάσετε τι D.N.A έχετε και τι είσαστε ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σας φτιάχνου τα κάγκελα της φυλακής για να σας βάλουν στο προαύλιο της και μετά έναν-έναν όπως τα πρόβατα , να σας σφραγίσουν.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία, από εσάς εξαρτάται εάν θέλετε να φτάσετε στο τέλος και να κερδίσετε τον αγώνα, Ο Χριστός σας περιμένει, σας αγαπά, σας συμπονά, γι’ αυτό θα σας δώσει κουράγιο γι’ αυτά που έρχονται…. Θα σας δίνει δύναμη να τα ξεπεράσετε.

Όταν οι μανάδες θα φτάσουν στο σημείο να αρνηθούν τα παιδιά τους για ένα κομμάτι ψωμί, τότε θα αρνηθούν όλοι και Τον Χριστό, λογω της πείνας της ψυχής και του στομαχιού

τότε ο κόσμος γονατιστός θα παρακαλεί και θα λέει : ‘’σφραγίστε με γιατί πεθαίνω από την πείνα.

Και τότε φταίχτες θα είναι οι δικοί Του Χριστού που δεν προετοίμασαν τον κόσμο για όλα αυτά τα γεγονότα.

Αυτοί λοιπόν οι κληρικοί , που σήμερα τους φιλάτε τα χέρια, θα σας πουν: ‘’ τι φοβάσθε ; αφού έρχεσθε στην εκκλησία δεν πειράζει και να σας σφραγίσουν, δεν πειράζει και εάν δεν κάνετε την προσευχή σας, τίποτε δεν πειράζει από αυτά.

Αυτά θα τα ακούσετε απο παπάδες που θα έχουν πιει από τα ‘’ θολά νερά ‘’ και θα έχουν φάει από τα βρωμερά ψάρια ( λόγια και έργα ) που ήσαν μέσα σ’ αυτά τα νερά.

Αυτοί δεν θα είναι ιερείς αλλά τσέλιγκες θα είναι, ο κόσμος θα τα χάση, από τις πράξεις των.

Αυτόν τον καιρό της υποχρεωτικής καραντίνας ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ πρέπει να προσευχόμαστε περισσότερο, πολλές φορές την ημέρα, η συχνή προσευχή βοηθά στις δύσκολες στιγμές του φόβου να….ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου