Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΞΑΝΑ ΕΝΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


R.F KENNEDY:«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
4 ΒΙΝΤΕΟ



O ιστορικός λόγος του Robert F. Kennedy, Jr στο Βερολίνο (29/8/20). Σε δραματικούς τόνου μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr: Δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία.


Όλη η απομαγνητοφωνημένη ομιλία του της 29ης Αυγούστου μπροστά στο πλήθος:



Σας ευχαριστώ όλους.. (χειροκροτήματα)

Κατά την επιστροφή μου στο σπίτι μου στις ΗΠΑ οι εφημερίδες λένε ότι ήρθα εδώ σήμερα να μιλήσω σε 5000 ναζί..Αλλά αύριο αυτοί θα διηγηθούν ότι ναι ήμουν εδώ και μίλησα σε 3000 με 5000 ναζί..και κοιτάζω αυτό το πλήθος και βλέπω το αντίθετο του ναζισμού…

Βλέπω άτομα που αγαπούν τη δημοκρατία, άτομα που θέλουν μια ανοιχτή κυβέρνηση.Τα άτομα θέλουν διευθύνοντες που δεν θα τους διαψεύσουν.Διευθύνοντες που δεν θα επινοήσουν κανόνες και κανονισμούς αυθαίρετους για να ενορχηστρώσουν την υποταγή του πληθυσμού. 

Θέλουμε αξιωματούχους της υγείας που δεν θα έχουν δεσμούς οικονομικούς με την φαρμακοβημιοχανία και που θα εργάζονται για εμάς κι όχι για την Big Pharma. Θέλουμε εκπροσώπους που νοιάζονται για την υγεία των παιδιών μας και όχι για τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών ή τον κυβερνητικό έλεγχο.





Κοιτάζω αυτό το πλήθος , βλέπω όλες τις σημαίες της Ευρώπης , βλέπω άτομα κάθε χρώματος βλέπω άτομα κάθε έθνους και θρησκείας , όλοι ανήσυχοι για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για την υγεία των παιδιών και την πολιτική ελευθερία.Αυτό είναι το αντίθετο του ναζισμού…Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες..

Κι αγαπούν τις πανδημίες για τον ίδιο λόγο που αυτές αγαπούν τον πόλεμο.Γιατί τους δίνουν την δυνατότητα να επιβάλουν στον πληθυσμό ελέγχους που αλλιώς αυτός δεν θα τους δεχόταν ποτέ . Δημιούργησαν θεσμούς και μηχανισμούς για να επιβάλουν την υποταγή. 

Θα σας πω ένα πράγμα αυτό είναι μυστήριο για εμένα . Όλες αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες όπως Bill Gates, Anthony Fauci σχεδίασαν και σκέφτηκαν επ΄αυτής της πανδημίας εδώ και δεκαετίες τη σχεδίασαν με τέτοιο τρόπο ώστε εμείς όλοι να είμαστε ασφαλείς όταν αυτή η πανδημία θα γίνει και τώρα που αυτή έφθασε δεν ξέρουν περί τίνος μιλούν κι φαίνεται πως αυτοί επινοούν καθ΄οδόν και (στο μέτρο) ενσωματώνουν ανύπαρκτους αριθμούς και δεν είναι σε θέση να σας πουν ποιο είναι το ποσοστό θνησιμότητας του covid19.

Δεν μπορούν να μας δώσουν ένα τεστ PCR που να λειτουργεί πραγματικά. 

Aυτοί οφείλουν συνεχώς να τροποποιούν τον ορισμό του covid στο πιστοποιητικό του θανάτου για να εμφανίζεται αυτός ολοένα και πιο θανατηφόρος. Το μόνο τους χάρισμα είναι να τροφοδοτούν τον φόβο.








Εδώ κι 75 χρόνια ο Hermann Goring κατέθεσε στη Δίκη της Νυρεμβέργης και τον ρώτησαν τι κάνατε για να δεχθούν οι Γερμανοί όλο αυτό;;;;και είπε:” είναι κάτι πολύ εύκολο. 

Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το ναζισμό αλλά με την ανθρώπινη φύση. Μπορείτε να το κάνετε σ΄ένα καθεστώς ναζιστικό, σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό μπορείτε να το κάνετε σε μια μοναρχία, σε μια δημοκρατία..

Το μόνο πράγμα που έχει ανάγκη μια κυβέρνηση για να μεταμορφώσει τ΄άτομα σε σκλάβους είναι ο φόβος. Κι αν μπορείτε να βρείτε κάτι για να τους εκφοβίσετε μπορείτε να τους κάνετε ό,τι θέλετε..

Πριν 60 χρόνια ο θείος μου ο John Kennedy ήρθε σ΄αυτήν την πόλη. ήρθε εδώ στο Βερολίνου γιατί ήταν η γραμμή του μετώπου έναντι του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Και σήμερα ακόμη το Βερολίνο είναι η γραμμή του μετώπου κατά του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.

Ο θείος μου ήρθε εδώ στο Βερολίνο κι είπε περήφανα στους Γερμανούς ”είμαι ένας Βερολινέζος”. Και σήμερα όλοι αυτοί που είναι ανάμεσά μας μπορούν επίσης περήφανα να πουν ”είμαι ένας Βερολινέζος”. Και είστε στην πρωτοπορία της μάχης κατά του ολοκληρωτισμού.









Και να προσθέσω κάτι. Έκαναν μια πολύ καλή δουλειά σε σχέση με τη δημόσια υγεία.Αλλά έκαναν μια πολύ καλή δουλειά εισάγοντας το 5G σε όλες τις κοινότητές μας. Και για να μας μεταφέρουν όλους για ν΄αρχίσουν τη διαδικασία μεταφοράς προς ένα ψηφιακό νόμισμα που είναι η αρχή της σκλαβιάς.. 

Γιατί αν ελέγχουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό ελέγχουν τη συμπεριφορά σας. Κι βλέπουμε όλες αυτές τις διαφημίσεις στην τηλεόραση που λένε πως το 5G φθάνει στην κοινότητά σας..

Θα είναι ένα μεγάλο πράγμα για όλους εσάς θ΄αλλάξει τις ζωές σας.Αυτό θα κάνει τις ζωές σας πολύ καλύτερες. Και είναι πολύ πειστικό, οφείλω να πω. Γιατί κοιτάζω αυτές τις ανακοινώσεις και θεωρώ πως είναι ευφυές.

Και προσμένω να φθάσει.Κι έπειτα εγώ θα μπορώ ν’ ανεβάζω ένα βίντεο σε 6′ αντί 16”.Και γι αυτό αυτοί δαπανούν 5 εκατομμύρια δολάρια για το 5G;;OXI o λόγος είναι η επιτήρηση και η συλλογή δεδομένων…

Αυτό δεν είναι για εσάς και για εμένα αλλά για τον Bill Gates για τον Zuckerberg, Jeff Bezos και για όλους τους άλλους δισεκατομμυριούχους. Ο Βill Gates είπε ότι ο στόλος του των δορυφόρων του θα μπορεί να παρατηρεί κάθε εκατοστό του πλανήτη 24 ώρες το 24ωρο.

 Αυτό δεν είναι παρά η αρχή θα είναι ομοίως σε θέση να σας παρακολουθούν πάνω σε όλους τους έξυπνους smart μηχανισμούς σας χάρη στη βιομετρική φυσιογνωμική αναγνώριση μέσω του GPS σας. Πιστεύετε ότι η Alexa (Alexa Amazon) δουλεύει για εσάς;; Δεν δουλεύει για εσάς δουλεύει για τον Bill Gates που σας κατασκοπεύει.

Και η πανδημία είναι μια κρίση που διευκολύνει τις ελίτ που υπαγορεύουν αυτές τις πολιτικές. Τους δίνει τη δυνατότητα να εκμηδενίσουν την μεσαία τάξη για να καταστρέψουν τους θεσμούς της δημοκρατίας και να μεταφέρουν όλο τον πλούτο μας σε μια χούφτα δισεκατομμυριούχων για να πλουτίσουν κι άλλο πτωχοποιώντας και τους υπόλοιπους από εμάς..

Και το μόνο πράγμα μεταξύ αυτών και των παιδιών μας είναι αυτό το πλήθος που ήρθε στο Βερολίνο. Και τους λέμε σήμερα, εσείς δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας. Θ΄απαιτήσουμε την επιστροφή της δημοκρατίας μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον αγώνα σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου