Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ! 



Αναλυτές προβλέπουν επιτυχημένο δημοψήφισμα στη Λευκορωσία για την ένταξη στη Ρωσία.Η Λευκορωσία είναι η β΄ Κριμαία...

Όσον αφορά τις πιθανές εξελίξεις στη Λευκορωσία και τα περίχωρά της:

Επί του παρόντος, οι ειδικές υπηρεσίες της Λευκορωσίας, με τη βοήθεια συναδέλφων τους από τη Ρωσία, εργάζονται για τον εντοπισμό ενός κύκλου διοργανωτών της παρδαλής επανάστασης. 

Είναι κυρίως πολίτες της Λευκορωσίας με διπλή ιθαγένεια (Πολωνία, Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία). Υπάρχουν Αμερικανοί πολίτες. Έχουν ήδη αναγνωριστεί περισσότερα από 50 άτομα.

Τις επόμενες μέρες, ο Λουκασένκο θα ανακοινώσει μια νέα σύνθεση της κυβέρνησης – θα υπάρξουν αλλαγές και συμβιβασμοί (με την αντιπολίτευση).

Στις κρατικές επιχειρήσεις θα υπάρξει μεγάλη ′ ′ εκκαθάριση ′ ′ – όλοι οι αντίπαλοι θα απολυθούν.

Ταυτόχρονα, τα ρωσικά συμφέροντα (συμπεριλαμβανομένου του στρατιωτικού) στο έδαφος της Λευκορωσίας θα ενισχυθούν από το ρωσικό ειδικό σώμα.

Για τη ρωσική ηγεσία, η Λευκορωσία είναι η «δεύτερη Κριμαία». Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει αναθεώρηση των αποτελεσμάτων των ψηφοφοριών και η Ρωσία θα είναι ο εγγυητής της τρέχουσας κυβέρνησης.

Με την έναρξη της σταθεροποίησης της κατάστασης στη Λευκορωσία, θα ανακοινωθεί εθνικό δημοψήφισμα για την ένταξη στη Ρωσία. 

Οι αριθμοί πρόβλεψης – ” υπέρ ” -είναι περίπου 70%.
πραγματικοί αριθμοί για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών-56% Λουκασένκο · περίπου 40% – Tikhanovskaya.

Οι κυρώσεις θα είναι πιο δύσκολες εναντίον της Λευκορωσίας μετά την υποστήριξη από Ρωσία της νομιμότητας του Λουκασένκο.
Η Svetlana Tikhanovskaya θα κάνει το ′ ′ γύρο του κόσμου” σε 80 ημέρες. 

Αναγνωρίζεται ως Πρόεδρος της Λευκορωσίας »από ΕΕ, Αγγλία και ΗΠΑ. Και θα σχηματίσει ακόμη και μια« κυβέρνηση στην εξορία » όπως έκανε η Ουκρανία με την Κριμαία.

Τα λευκορωσικά προϊόντα θα εκπροσωπούνται περισσότερο στη Ρωσία από ό, τι τώρα.

Οι αρχές της Λευκορωσίας θ΄αναγνωρίσουν επίσημα την Κριμαία ως ρωσική, επιχειρήσεις της Λευκορωσίας θα εμφανιστούν στην Κριμαία και στο Ντονμπάς.

Τα κανάλια Télégramme της αντιπολίτευσης αναγνωρίζονται από τις αρχές της Λευκορωσίας ως ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιτυχία των αντιπάλων του Αλεξάντερ Λουκασένκο και το πιο αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας για τους υποστηρικτές της αντιπολίτευσης.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα αξιολογήσει δημόσια την κατάσταση στη Λευκορωσία στο εγγύς μέλλον.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου