Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ


Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ! 



του Στέλιου Παπαθεμελή*


    Η απόσπαση της Αιγύπτου από τα πλοκάμια των «Αδελφών Μουσουλμάνων» είναι θετική κίνηση που πιστώνεται στην υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδος-Αιγύπτου.

 Οι αντιδράσεις έως αμόκ του νεοοθωμανού (ψευδο)σουλτάνου καθορίζουν το μέγεθος της σημασίας της. Οι αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι μια επικίνδυνη φάρα εξτρεμιστών που δυστυχώς τους παίζει στα δάχτυλα του ο νεοοθωμανός.
   

Η συμφωνία μας με την Αιγυπτο φυσικά και δεν είναι η αρίστη πασών, αλλά αν κρίνει κανείς από της κραυγές των «τουρκαλάδων» είναι σίγουρα αρνητική γι΄ αυτούς και θετική για μας. Και πάντως παράγει  μηνύματα ανατροπής.
    
Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας επί ποδός πολέμου. Είναι αδύνατον επομένως ο εχθρός να μας βρει στον … ύπνο! Αν προκληθούμε, θα χτυπήσουμε και μάλιστα να σπεύσουμε πρώτοι. 

Η Ηγεσία των Ένοπλων Δυνάμεων γνωρίζει πολύ καλά την θεωρία του «πρώτου χτυπήματος», μη διστάσει να την εφαρμόσει! 

Συγκλίνουσες είναι οι πληροφορίες για την υπεροχή των ηγεσιών των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

 Οι αναλυτές μιλούν για στρατιωτική ή πολιτική ήττα του (ψευδό)σουλτάνου στη Λιβύη. Από την πένα τους και στου Θεού τ΄ αυτί!
   
 Νομπελίστας ο οικονομολόγος μας Χριστόφορος Πισσαρίδης, αλλά δεινός οπαδός του πολυπολιτισμού! Να το ξανασκεφτεί!..   
     
Ο καθηγητής Τζων Τόλαν – συγραφέας ενός βιβλίου για το πώς οι Δυτικοί έβλεπαν τον Μωάμεθ και γενικότερα το Ισλάμ – είναι κατηγορηματικός: «Ο Διαφωτισμός έβλεπε τον προφήτη ως ήρωα του ορθολογισμού» 

«Με άλλα λόγια, όσο οι Δυτικοί απομακρύνονταν από τον χριστιανισμό, τόσο έβλεπαν θετικά το Ισλάμ. 

Πέρα από τα κρατικά συμφέροντα υπάρχει κάτι βαθύτερο στον προαιώνιο φιλοτουρκισμό των Δυτικών» (Μεταφρ. Ε. Νιάνιος).
    
ΔΥΟ ΕΚΑΤ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!
    
 Οι σχέσεις της Γερμανίας με το Ισλάμ είναι παλαιότατες, αν και οι προελαύνοντες Οθωμανοί κατόρθωσαν να φτάσουν μόνο μέχρι τη Βιέννη. 

Ωστόσο το Κοράνι μπόρεσε να καταλάβει τις καρδιές και τα μυαλά των σημαντικότερων εκπροσώπων της πνευματικής γερμανικής ελίτ, όπως μαρτυρούν οι εκμυστηρεύσεις των Γκαίτε και Νίτσε. 

Ήταν τότε που οι Γερμανοί διανοούμενοι αρνούνταν τον ειρηνοποιό Χριστό και προσκυνούσαν τον πολέμαρχο Μωάμεθ, πετούσαν το Ευαγγέλιο στον κάλαθο των αχρήστων και ασπάζονταν το Κοράνι! 

Τότε που τα σκοτάδια, που τα ονόμασαν «Φώτα», κατέκλυζαν τη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Αργότερα ήρθε ο Χίτλερ, χέρι-χέρι με το παγκόσμιο Ισλάμ, οι εκατόμβες των νεκρών, μαζί με τις μαζικές καταστροφές, το αίμα, τα δάκρυα και τον πόνο… David Motadel, καθηγητής διεθνούς ιστορίας στο London School of Economics (Μεταφρ. Ε.Νιάνιος).
   
Η συμμετοχή μουσουλμάνων στη ναζιστική πολεμική μηχανή ήταν άλλου είδους και πολύ πιο βαθιά, όπως μελέτησε ο David Motadel στο βιβλίο του. Οι μουσουλμάνοι και η ναζιστική πολεμική μηχανή. 

Στην προώθησή τους στη Γιουγκοσλαβία καθώς και στις μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ, τα γερμανικά στρατεύματα εξεπλάγησαν από την ενθουσιώδη υποδοχή των μουσουλμανικών πληθυσμών.
  
 Στο μεταξύ αποκαλύπτεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία δεν επιχορήγησε ποτέ καμιά  χριστιανική οργάνωση, χρηματοδοτεί όμως αβέρτα, κουβέρτα, ισλαμικές οργανώσεις. Επιχορήγησε π.χ. την εξαετία 2014 – 2019 με 36,5 εκ. ευρώ ισλαμικές οργανώσεις ή προγράμματά τους. 

Όπως κατήγγειλε ο Γάλλος Ευρωβουλευτής Νίκολας Μπαίι, δεν είναι ποσό που δόθηκε εφ’ άπαξ σε ένα τζαμί ή σε μια ομάδα και διαπιστώθηκε, μετά από χρόνια, ότι επηρεάζονταν από έναν ή περισσότερους ύποπτους. 

Είναι επιχορηγήσεις που δόθηκαν σε σωματεία που ΟΛΑ τους βρίσκονται υπό την επήρεια των ριζοσπαστών ισλαμιστών. %,6 εκ. σε δίκτυα που ελέγχονται άμεσα από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους κάτω από αθώα ονόματα.

 Τη FEMYSO, παράδειγμα, επίσημη οργάνωση νεολαίας και φοιτητών μουσουλμάνων. Επίσης για το Islamic Relief ή Muslin Aid, ομάδες με δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό, των οποίων η υποστήριξη σε τζιχαντιστές επισημάνθηκε από πολλές χώρες (Γερμανία, Ισπανία, Ισραήλ, ακόμα και από το Μπαγκλαντές). 

Περισσότερα, τέλος, από 24 εκ. σε πολυάριθμα προπαγανδιστικά προγράμματα ΜΚΟ, ελεγχόμενες από ισλαμιστές. Συνολικά 36,5 εκ. Ευρώ ευρωπαϊκών πόρων κατέληξαν στα χέρια ισλαμιστών.  (Μεταφρ. Ε. Νιάνιος). 

 * Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης


                                 
                                       

1 σχόλιο:

  1. Εσύ, Στέλιο Παπαθεμελή, τώρα βρήκες να γράφεις τέτοια άρθρα, λίγο πριν συναντήσεις τον Κύριο;; Στα χρόνια της πασοκάρας, όμως;; Τότε τι; Δεν είχαν ισχύ τα άρθρα σου;; Οσφυοκάμπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή