Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ FΑΚΕ NΕWS ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


 ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ «ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ» 
Η ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝΡάπισμα από την Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα κατά δημοσιεύματος ιστοσελίδας αγαπημένης του Πάιατ που αναφέρει ότι οι Ρώσοι δίνουν βοήθεια στην Τουρκία για εντοπισμό ελληνικών υποβρυχίων…

Ράπισμα από την Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα κατά δημοσιεύματος γνωστής ιστοσελίδας που αναφέρει ότι οι Ρώσοι δίνουν βοήθεια στην Τουρκία για εντοπισμό ελληνικών υποβρυχίων..”

Προσοχή! #FakeNews Μηδενικής ποιότητας προσπάθεια παραπληροφόρησης της ελληνικής κοινής γνώμης. Μη δίνετε σημασία!” αναφέρει η Ρώσικη πρεσβεία και παραπέμπει στο άρθρο…Φτάνουν στο σημείο να γράφουν ότι ”ο Ρώσος Πρόεδρος δίνει την βοήθεια του στην Ανατολική Μεσόγειο στην Τουρκία”.

Και ότι ”το τουρκικό υπουργείο άμυνας ζήτησε την βοήθεια των Ρώσων για τις κινήσεις του Ελληνικού στόλου και ειδικά των υποβρυχίων 214””

Οι Ρώσοι έχουν στην περιοχή ένα πολεμικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου και έχουν αρκετές πληροφορίες..” και τις δίνουν στους Τούρκους λέει η σελίδα που αγαπάει ο Πάιατ ….αφού συχνά την αναφέρει με αναρτήσεις του…

”Η κινήσεις αυτές της Μόσχας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το Πεντάγωνο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου έσπευσαν να στείλουν στην περιοχή το δικό τους πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου” 

Και οι καλοί και αγαθοί Αμερικανοί ήρθαν ως Υπερήρωες για να μας σώσουν… Με πολλά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη το άρθρο δεν μπορεί Έλληνας να το έγραψε αυτό….

To χειρότερο είναι ότι τσίμπησαν τα ψάρια .. και το αναπαρήγαγαν αυτή την καταχώρηση που .. βρωμάει αμερικάνικη Πρεσβεία από μακριά .. Λυπηρό αλλά θα διαλύσουμε τη χώρα με αυτά τα δημοσιεύματα προπαγάνδας καταχωρημένης…

ΝΤΡΟΠΗ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ παίζουν ελληνικά δήθεν στρατιωτικά σαιτ.. θα διαλύσουμε τη χώρα .. ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑΤΟΙΚΟΙ …..ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ

Aν κάποιοι κρίνουν την ώρα κατάλληλη για να ζητήσουν ευθύνες αυτές να τις επιρρίψουν πρώτα στο ΝΑΤΟ που ο νο2 στρατός του επιτίθεται κατά μέτωπο κατά άλλου κράτους μέλους , υποσκέλισε την ελληνική υφαλοκρηπίδα διεκδικεί το μισό Αιγαίο και τη Δ Θράκη κι όπου να ‘ναι θ΄απαλλοτριώσει και την υπόλοιπη Κύπρο. 

Να επιρρίψουν ευθύνες στις ΗΠΑ που είναι ο νο1 σύμμαχός της Ελλάδας που τους παραχωρήσαμε βάσεις από την Αλεξανδρούπολη ως τη Σούδα και αφήνουν το τζιχαντιστή Ερντογάν ν΄αλωνίζει σε όλη την Α Μεσόγειο και να παραβιάζει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου