Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΟΙΜΩΞΗ; ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ...


 ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ,  
ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΡΑΜΠ!
ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ;



TΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ; Νεκρός ο αδερφός του Τραμπ ο Ρόμπερτ που αποκάλυψε ότι ”ο covid19 σχεδιάστηκε και απελευθερώθηκε στον κόσμο από το Bill & Melinda Gates Foundation.Ο B.Gates θα πάει φυλακή”..



O μικρότερος αδερφός του Τραμπ ο Ρόμπερτ ετών 71 που πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε τον κόσμο με την ΒΟΜΒΑότι:   ” o covid19 σχεδιάστηκε και απελευθερώθηκε στον κόσμο από το Bill & Melinda Gates Foundation.Ο B.Gates θα πάει φυλακή ..” που ανέβασε στο twitter απεβίωσε….. με συνοπτικές διαδικασίες.. Τον σκότωσαν; 

H κατάρα των Κένεντι άρχισε να χτυπάει και τον Οίκο Τραμπ; Του έκλεισαν το στόμα; Βέβαια ο Robert Trump έκανε κι άλλες καταγγελίες μια από τις τελευταίες είναι ότι ο Ομπάμα είναι gay..

 Eπίσης έκανε αποκαλύψεις για πολλούς Γερουσιαστές ότι εμπλέκονται σε σκάνδαλο παιδεραστίας και ότι η υπόθεση Τζέφρι Επστάιν που επίσης βρέθηκε νεκρός στο κελί του δεν ήταν παρά η κορυφή στο παγόβουνο..

Ένα από τα τελευταία tweet του Robert: “έχω φωτό με τα ”ωά” της Michelle Obama. Καλώς ήρθατε στα θλιβερά… ” ενδότερα”!

Σε άλλο έγραφε ”όταν ο Bill Gates θα πάει φυλακή, τα ποτά κερασμένα !”

”Μην ξεχνάτε:ο Donald είπε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο μάχεται πάντα είστε όλοι εσείς .”

”Θα κάνω καμπάνια με τον Donald όταν συνέλθω. “

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Τραμπ, απεβίωσε το Σάββατο το βράδυ, μια ημέρα αφότου τον επισκέφθηκε στο Πρεσβυτεριανό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, που νοσηλευόταν, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει τα αίτια του θανάτου του. 

 Τo twitter κατήργησε τώρα το λογαριασμό του Robert για να μην υπάρχουν τα επίμαχα στοιχεία…..Toν κατήργησε μόλις χθες που αποδεικνύει ότι ήταν όντως δικός του..ως και χθες κατήγγειλε αυτός ή αυτοί που διαχειρίζονταν το λογαριασμό του τα σχέδια του Γκέιτς….








Η πραγματικότητα είναι ότι ο ”μαχητικός” Ρόμπερτ απεβίωσε με τρόπο απροσδόκητο….

Στις 14 Αυγούστου ο Robert, νοσηλεύθηκε σύμφωνα με τα μίντια σε “κρίσιμη κατάσταση”, σύμφωνα με τον ίδιο τον Robert σε μια “νορμάλ κατάσταση”.

Σημαντικό είναι ότι το Σάββατο ο ίδιος ο Robert έγραψε ότι όλα θα πήγαιναν καλά και δεν είχε αναπνευστήρα και δεν συνέτρεχε κανείς λόγος ανησυχίας.

Ο θάνατός του μετά από φερόμενη μόλυνση από covid επέρχεται μετά την έντονη δραστηριοποίησή του στο Twitter σε προεκλογικό κλίμα πάντα , όπου έγραψε πολλά αμερόληπτα πράγματα για τον Μπιλ Γκέιτς, τους Κλίντον και όπου είπε ότι είχε μια φωτογραφία με τα ”ωά” της Μισέλ Ομπάμα.

Ο λογαριασμός του στο Twitter, μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ ανεστάλη. Εκεί δημοσιοποιούσε τις θέσεις του για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου