Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ...


ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...


Οι επιστήμονες που ακούει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να λαμβάνει μετρά είναι οι γνωστοί Τσιόρδας, Συψας κλπ..


Το ότι λένε ψέμματα έχει αποδειχθεί από τις αρχικές δηλώσεις τους ότι η μάσκα δεν προστατεύει τους υγιείς και όπως αναφέρει και ο Π.Ο.Υ δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα..


Ενώ τώρα το γύρισαν το παραμύθι και μας λένε Υποχρεωτικά όλοι μάσκα και ετοιμάζονται να μας την φορέσουν και σε εξωτερικούς χώρους!!

Συνεπώς μας είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ .Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δυο άρα στον ένα από τους δυο ισχυρισμούς είπαν ψέμματα.

Αυτο ειναι ενα ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΨΕΜΜΑ των λοιμοξιολόγων και ΚΡΑΤΙΚΗ παραπληροφόρηση. Οταν ενας επιστήμονας φτάνει στο σημείο να λέει ΨΕΜΜΑΤΑ στον Ελληνικό Λαό καταργεί την αξιοπιστία του, καταργεί το κύρος του και μάλιστα το κάνει ενώπιον του Ελληνικού λαού, Δημόσια στη Τηλεόραση για λογαριασμό αυτής της θλιβερής Κυβέρνησης, διαχέοντας ένα “επιστημονικό” Ψέμα.


Έτσι με τις εισηγήσεις τους η Κυβερνηση με ΠΝΠ βάζει πρόστιμα και με σαφάρι ελέγχων, κυνηγά τους πολίτες τους επιχειρηματίες και τους εξοντώνει Οικονομικά και σκορπά τρόμο και φόβο.

Όλα βέβαια έχουν ένα σκοπό και ένα σχέδιο που εξηπηρετούν...Γιατί πάνε να μας τρελάνουν... Ακόμη και φοιτητές της Ιατρικής γνωρίζουν ότι όλοι οι ιοί εξασθενούν όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, ειδικά το Καλοκαίρι μας απασχολούν ελάχιστα έως καθόλου. 

Όλοι οι ιοί είναι ουσιαστικά εντελώς ανενεργοί έξω από τον ξενιστή τους δηλαδή το ανθρώπινο κύτταρο και δεν μπορούν να “αιωρούνται” για ώρες ως παθογόνοι στον αέρα.

Όσοι γιατροί υποστηρίζουν τα αντίθετα είναι αυτονόητο τι σκοπό εξυπηρετούν.

ΠΩΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ..

Τα κρούσματα τα φουσκώνουν με ασυμπτωματικούς που δεν δεν υφίσταται ταυτόχρονα οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού οπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας. Μιλάμε για την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ που δέχεται η Κυβέρνηση για να πάρει μέτρα χωρίς στην πραγματικότητα να έχουμε αύξηση κρουσμάτων.

Δεύτερος τρόπος άλλη μια ΑΠΑΤΗ είναι τα διαγνωστικά τεστ που κάνουν με την μέθοδο που ανιχνεύει όλους τους ιούς της οικογένειας των κορωνοϊών και όχι ειδικά τον Covid-19.

Το τεστ ταυτοποίησης του ιού με τη μέθοδο PCR δεν είναι ούτε ειδικό για τον Covid19 ούτε ενδεικτικό ενεργού λοίμωξης. Τι σημαίνει αυτό; 

Σημαίνει ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ μπορεί να δώσει θετικό το τεστ ακόμα κι αν είχε προσβάλλει τον οργανισμό ένα τρίμηνο και παραπάνω πριν.

Και αυτά τα αποτελέσματα τα βάζουν στα στα κρούσματα.

Όταν με αυτη τη μεθοδο ανιχνεύονται υπολείμματα γενετικού υλικού (RNA) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ από αυτούς τους οποίους προσβαλλόμαστε πολύ συχνά δηλαδή απλές γρίπες τα βάζουν στα κρούσματα ενω δεν εισαι αρωστος και εχεις αναρρώσει πλήρως αυτο συνιστά ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν εφαρμόζουν άλλη μέθοδο ανίχνευσης ΕΙΔΙΚΑ για τον Covid-19 ποια είναι η μέθοδος αυτή και σε πόσες περιπτώσεις εφαρμόστηκε.

Tέλος να αναφέρουμε και έναν ακόμη τρόπο εξαπάτησης της Κοινής γνώμης. Βγαίνουν οι πληρωμένοι Λοιμωξιολόγοι απο τις Φαρμακευτικές εταιρείες και μεταδίδουν οτι έχουμε περισσότερα κρούσματα το τελευταίο διάστημα..

ΟΧΙ δεν έχουμε περισσότερα κρούσματα έχουμε περισσότερα ΤΕΣΤ αμφιβόλου πιστότητας.Συγκεκριμένα την περίοδο της καραντίνας 12/03/20 έως 12/05/20 έγιναν 104.000 τεστ και μας “παρουσιάσαν” 2.140 θετικά!!! Δηλαδή 2%

01/08/20 εως 12/08/20 εγιναν 140.000 τεστ και μας παρουσίασαν 961 θετικά .Ποσοστό 0,67%..Δηλαδή εχουμε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ λιγότερα κρούσματα ανά τεστ..Ακόμη και εδω οι σκράπες στα Μαθηματικά προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να δικαιολογήσουν μέτρα, εξαπατώντας τους πολίτες.

Με τις απάτες αυτές αυξάνουν τα κρούσματα και χρησιμοποιούν τους αριθμούς αυτούς για να παίρνουν μέτρα. Η υπόθεση αυτή χρειάζεται επέμβαση από την Δικαιοσύνη, διότι καταστρέφουν τη Χώρα και τους πολίτες για να εκτελούν εντολές Σόρος, Bill Gates και των οπαδών ελέγχου της ανθρωπότητας και μείωσης πληθυσμού.

ΠΗΓΗ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΕΙΦΘΕΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ Ή ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.



1 σχόλιο:

  1. ΚΟΠΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή