Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ;


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ; 


ΕΚΤΑΚΤΟ Σύμφωνα με tr.euronews o Ερντογάν μπορεί να ανακοινώσει την Παρασκευή ότι εντόπισε ενεργειακούς πόρους και στη Μεσόγειο εκτός της Μαύρης Θάλασσας ή μόνο στη Μεσόγειο….Θα είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ή της Κυπριακής ΑΟΖ;;;;;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η τουρκική υπηρεσία Euronews, τα καλά νέα που είπε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι “θ’ ανακοινώσουμε την Παρασκευή” είναι και μια πηγή φυσικού αερίου που εντοπίζεται στη Μεσόγειο. 

Θα αφορά την ελληνική υφαλοκρηπίδα ή την Κυπριακή ΑΟΖ;; 

Aν όντως επαληθευθεί αυτή είδηση σημαίνει ότι η επόμενη κίνηση είναι ότι η Τουρκία θα βάλει γεωτρύπανο και πάει για εξόρυξη ενδεχομένως και στην ελληνική υφαλοκρηπίδα που την αμφισβητεί κι επομένως τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι το Οruc Reis έκανε κρουαζιέρα..με κομμένα καλώδια…

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η διαρροή για Μαύρη Θάλασσα μπορεί απλά να είναι ένας αποπροσανατολισμός επικοινωνιακός γιατί ο στόχος είναι στρατηγικός…

Γι ‘αυτό, το τρίτο τρυπάνι της Τουρκίας αγκυροβόλησε στο λιμάνι του ΝΑΤΟ. Το Kanuni, το οποίο έχει τη δυνατότητα να τρυπήσει 3 χιλιάδες μέτρα έως βάθος 12 χιλιάδων μέτρων, έχει 35 άτομα πλήρωμα.
Όσον αφορά την αξία και την ταξινόμηση του αερίου που βρέθηκε, τεχνικές πληροφορίες όπως το βάθος στο οποίο βρέθηκε, στο πρώτο στάδιο αναμένεται να διατηρηθούν μυστικές και να μην αποκαλυφθούν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνονται, η πηγή αερίου που βρέθηκε είναι υδρογονάνθρακας.

Είναι η πηγή στον Εύξεινο Πόντο;
Μια πηγή κοντά στην προεδρία που μίλησε στο Euronews και ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία σημείωσε ότι «ο ισχυρισμός ότι η πηγή φυσικού αερίου βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, όχι στη Μεσόγειο, μπορεί να είναι στρατηγικός και να στοχεύει στη σύγχυση του στόχου».
Υπάρχουν πολλοί τύποι υδρογονανθράκων……

Προηγουμένως αν κι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν αποκάλυψε ποιο θα είναι το καλό νέο που θ΄ανακοινώσει την Παρασκευή σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg που επικαλείται 2 αξιωματούχους φέρεται να είναι η ανακάλυψη ενεργειακών πόρων από την Τουρκία στην Μαύρη Θάλασσα και ν΄αφορά πιθανότατα φυσικό αέριο..

”Η Τουρκία ανακάλυψε ενέργεια στη Μαύρη Θάλασσα, πιθανότατα φυσικό αέριο, δύο άτομα με άμεση γνώση του θέματος είπαν την Τετάρτη, αλλά δεν έδωσαν καμία ένδειξη για το μέγεθος και το βάθος του εύρους, ούτε πόσο δύσκολο θα είναι να εξαχθεί.

Οι δύο μίλησαν αφού ο Πρόεδρος Ερντογάν υποσχέθηκε να παραδώσει στους Τούρκους «καλά νέα» την Παρασκευή που θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για το έθνος”είχε μεταδώσει το Bloomberg.

Kι ενώ η Τουρκία φαίνεται να κλιμακώνει τις κινήσεις της η τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρέπεμψε την ελληνο-τουρκική διένεξη προς εξέταση το Σεπτέμβρη.. στις καλένδες..



1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω έναν πολύ ευγενικό και ισχυρό ψυχικό που επέστρεψε την πρώην σύζυγό μου που με άφησε, μου είπε ότι θέλει να είναι μόνη και με άφησε και τα παιδιά που έπαθα καθημερινά, σκέφτομαι πώς θα ζήσω χωρίς αυτήν μια μέρα ήμουν online όταν βρήκα τον ιστότοπο του Priest Ade, τότε τον ήρθα σε επαφή, μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα επιστρέψει σε 24 ώρες αφού έριξε την αγάπη του, είχα όμως κάποια αμφιβολία, αλλά απλά έκανα ό, τι έδωσε και είχα λίγη πίστη. Μεγαλύτερη έκπληξη την επόμενη μέρα που επέστρεψε σε μένα και την οικογένεια που μου είπε ότι ήταν λυπημένη επειδή δεν μπορούσε να μείνει έγκυος αφού προσπαθήσαμε, αλλά ο ιερέας Ade έλυσε επίσης ότι τώρα είναι 3 εβδομάδων έγκυος είμαι τόσο ενθουσιασμένος να του προτείνω ότι είναι ισχυρός και μπορεί να σας βοηθήσει και με διαφορετικά προβλήματα, στείλτε του τώρα email στο ancientspiritspellcast@gmail.com Ή ancientspiritspellcast@yahoo.com Και το ιστολόγιό του https://priestade.blogspot.com Ή WhatsApp +2347059715465

    ΑπάντησηΔιαγραφή