Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΝΥΝ Η ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙΣ;


ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ




Γράφει ο Γεωκών

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι μέρες μάχης και μέρες προδοσίας…η Ελλάδα θα δεχτεί επίθεση (επιθέσεις), 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Διασώστε την τιμή σας, την τιμή της Ελλάδος, την τιμή των παιδιών σας…

Και η Ιστορία θα σας στεφανώσει, και τα παιδιά των Ελλήνων θα σας θυμούνται, ως εκείνους που δεν γονάτισαν μπροστά σε βαρβάρους και σε αυτούς που σέρνονταν!!!


Η μοίρα θέλησε να είμαστε εμείς η γενιά της μεγάλης αλλαγής. Μιας αλλαγής που δεν θα μας την επιβάλλουν, αλλά που θα προκύψει από την αντίδρασή μας.

Λένε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες…Μόνο που τότε, εκείνοι οι αντρειωμένοι Έλληνες, είχαν και τις δύο παραπάνω ιδιότητες. Ήσαν και αληθινοί ήρωες και γνήσιοι Έλληνες!

Ο Ισοκράτης θεωρεί τον πόλεμο εναντίον των βαρβάρων κάτι το τελείως φυσιολογικό και άρρηκτα συνδεδεμένο με το DNA του Έλληνα. «Τοις μεν βαρβάροις πολεμειν, τους δ’ Έλληνας ευεργετειν». Ισοκράτης .

Γιατί να μας νοιάζει τόσο πολύ τί έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες; Διότι πολύ απλά, είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι φίλοι μου. Δεν υπάρχουν αρχαίοι και νέοι Έλληνες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν Έλληνες και βάρβαροι! Γονιδιακά και πνευματικά! Έλληνες και…Μισέλληνες! (Θυμηθείτε τον Εφιάλτη…)

Απλά στις μέρες μας, σχεδόν οι μισοί Έλληνες είναι Μισέλληνες! Ο Ελληνικός λαός είναι ο μοναδικός αρχαίος λαός, ο οποίος επεβίωσε από καταβολής κόσμου έως και σήμερα σε αντίθεση με τους υπολοίπους (αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Μάγιας κ.λ.π.) οι οποίοι έχουν όλοι εξαφανισθεί! 

Αυτό μας διδάσκει η ιστορία αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύεται πλέον με την βοήθεια σύγχρονων επιστημών, όπως η Γενετική.

Η Σιλβάνα Σανταχιάρα του Πανεπιστημίου της Παβία και ο Πήτερ Άντερφιλ του Στάντφορντ, προϊσταντο σε μια τεράστια γενετική έρευνα, σε συνεργασία με 5 ακόμη ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα απ’ ολόκληρο τον κόσμο. 

Η εν λόγω έρευνα απεκάλυψε, ότι με βάση το μιτοχονδριακό DNA, το γονιδιακό αποτύπωμα των Ελλήνων έχει κατά 67% Παλαιολιθική προέλευση αλλά και…95% Νεολιθική! Είπατε τίποτα; Δηλαδή, εδώ και 200 έως 500 χιλιάδες χρόνια είμαστε ο ίδιος λαός!

Ακόμη όμως κι αν διαλυθεί το Ελληνικό κράτος, ο Ελληνισμός δεν θα πεθάνει ποτέ, όπως δεν πέθανε έως και σήμερα. Πάντα κάτι θαυμαστό συμβαίνει και αναγεννάται απ’ τις στάχτες του! 

Διότι ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Από εμάς, τα παιδιά του, χρειάζεται μόνο ένα πράγμα. Να τον βάλουμε στην καρδιά μας και να αφουγκρασθούμε το μεγαλείο του.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσουμε υπερήφανοι, που είμαστε Έλληνες…

Όλα αυτά βεβαίως προϋποθέτουν την χρήση της Ελληνικής Παιδείας καθώς και τόλμη και αποφασιστικότητα για την αδυσσώπητη μάχη, που έρχεται.

 Μια μάχη πιο δύσκολη από αυτές που γνωρίζουμε έως τώρα…Την πιο δύσκολη μάχη της ιστορίας μας. Την μάχη της ιστορικής μας συνέχειας…

Αρκετές φορές στο παρελθόν, η χώρα μας αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα, αλλά αυτή την φορά έχει ανοιχτεί η Κερκόπορτα για την εξαφάνιση της ίδιας μας της ύπαρξης!

Αυτό το Έθνος διατηρήθηκε επί χιλιετηρίδες των χιλιετηρίδων, δημιουργώντας με το φως του τον πανανθρώπινο πολιτισμό, αυτό το Έθνος, το οποίο επεβίωσε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, την ώρα που όλα τα άλλα αρχαία έθνη έχουν εξαφανιστεί!

Θέλετε να εξαφανιστεί και αυτό επειδή αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας του έτυχε να το κυβερνούν αντί για αληθινοί ηγέτες ένα τσούρμο ριψάσπιδες, γραικύλοι απάτριδες;!

Επιβάλλεται κατά συνέπεια, να αφυπνισθούμε (έστω και στο και πέντε) και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ Όπως τότε… 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου