Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;


 Π.Ο.Υ.: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ»

ΒΙΝΤΕΟ


Αρκετές φορές έχουμε καταγγείλει τον ν. 4682/2020 επειδή πιστεύουμε ότι παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα των ασθενών με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έλεγχο και παρακολούθηση, υποχρεωτική φαρμακευτική περίθαλψη, υποχρεωτική νοσηλεία, κτλ.


Υπάρχει όμως και κάποιο άλλο σημείο του νόμου, που αυτό που καταγγέλλει το βίντεο, για τις ΗΠΑ, είτε ισχύει είτε όχι, όσον αφορά την Ελλάδα θα μπορούσε κάλλιστα να εφαρμοστεί κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αφού, σύμφωνα με το άρθρο 1 του νόμου, παρ. ε), προβλέπεται προσωρινός περιορισμός προσώπων υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. 

Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου.

Μιλάμε πάντα για πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο του κωρονοϊού (γενικά για κορωνοϊό) καθώς και για τα πρόσωπα που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

Ναι, όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό έχει ήδη νομοθετηθεί. Μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Το μόνο που λείπει είναι μια υπουργική απόφαση, της οποίας η έκδοση εκκρεμεί.

Δείτε το σχετικό και θα καταλάβετε που το πάνε







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου