Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ «ΗΡΕΜΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»


ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΣΥΝΕΣΗ» ΤΟΥΣ



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Οι ηγέτες μας είναι παγιδευμένοι στην «ψυχραιμία» και στη «σύνεσή» τους. Στις αυταπάτες και στις διπλωματικές φαντασιώσεις τους… 

Τις τελευταίες δεκαετίες η Επίσημη Ελλάδα δεν αδικεί απλώς τους Έλληνες. Δεν αδυνατεί απλώς να προστατεύσει την αξιοπρέπεια και την Κυριαρχία της. Δίνει την καθημερινή εντύπωση, με τις «συνετές» αντιδράσεις της, ότι το μαρτύριό της δεν έχει τέλος. 

Δεν χάνει απλώς το μισό Αιγαίο. Θα χάσει και άλλα… Ο Τούρκος ερμηνεύει σωστά την «ψυχραιμία». Κρίνει ότι αυτή σημαίνει παραλυτική αδυναμία.

Ο Τούρκος μιλά για κατάληψη των  Ελληνικών Θαλασσών και η Επίσημη Ελλάδα;  Πελαγωμένη και αμήχανη λησμονεί την Ιστορία της και τις ευθύνες της.

Ούτε η Εθνική ντροπή μπορεί πλέον να αποδώσει το συναίσθημα των πραγματικών Ελλήνων και των Ελλαδοκεντρικών Κυπρίων. Υπήρξαν αρκετές ιστορικές στιγμές της Ιστορικής πορείας της Ελλάδος, που έζησε δραματικά προβλήματα. Είχε αδυναμίες και ήττες. 

Είχε εξευτελισμούς και συρρικνώσεις. Είχε εθνικές ταπεινώσεις και τραγωδίες. Όμως ήταν αξιοπρεπής, υπερήφανη και στις ήττες ακόμα. Άντεχε. Σχεδίαζε. Εξοπλιζόταν. Σηκωνόταν και κάποια στιγμή αντεπιτίθετο με επιτυχίες και δόξες. Τις τελευταίες δεκαετίες είναι ανεκδιήγητο το κατάντημα των διαφόρων Ελληνικών Κυβερνήσεων.

Το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου διατράνωσε ότι, αν η Τουρκία ανοίξει την Πόρτα του Φρενοκομείου και μπει, η Ελλάδα θα την ακολουθήσει. Η Τουρκία άνοιξε την πόρτα από το 1964, αλλά η Επίσημη Ελλάδα παρέλυσε….. Δεν μπήκε…. 

Φοβάται ότι θα εμπλακεί σε πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία, και δικαιολογεί την φοβία της επαναλαμβάνοντας τα περί «ψυχραιμίας» και της «σύνεσης»… Ο Τούρκος ερμηνεύει σωστά την «ψυχραιμία». Κρίνει ότι αυτή σημαίνει παραλυτική αδυναμία.

 Η Τουρκία δεν απέκρυπτε τα σχέδιά της. Δεν αποσιώπησε τις επιθετικές θαλάσσιες κινήσεις της. Δεν απέκρυψε τα νέα κατακτητικά της σχέδια, ούτε τους τρόπους και τους χρόνους υλοποίησής τους.

Η Τουρκία όλα αυτά τα σχεδιάζει και τα υλοποιεί με την έγκριση και τη γνώση των Βρετανών και των Αμερικανών. Αλλά και των Ρώσων και όχι μόνο… Όλοι αυτοί γνώριζαν τι θα έπραττε η Τουρκία. Τι σχεδίαζε. Και γνωρίζουν τι περαιτέρω προγραμματίζει. Όλοι, πλην, ίσως, της Ελλάδος και της Κύπρου… 

Αυτές ζούσαν στο βόλεμα της τραγικά αφελούς πολιτικής νοοτροπίας του Κατευνασμού. Δηλαδή της «σύνεσης» και της «ψυχραιμίας», όπως βάπτιζαν τον ψοφοδεϊσμό, την παθητικότητα, την απραξία και την παραλυσιακή αμηχανία τους.

Η Τουρκία, όσα σε βάρος μας απείλησε, τα υλοποίησε. Οι δικοί μας ηγέτες, με όσα αντιπαρέθεσαν ως διπλωματική αποτρεπτική μαεστρία, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Είναι πλέον παγιδευμένοι στην «ψυχραιμία» και στη «σύνεσή» τους. Στις αυταπάτες και στις διπλωματικές φαντασιώσεις τους

Ο Ελληνισμός οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι, ουδέποτε στην Ιστορία του διέτρεξε τέτοιον άμεσο και ψηλαφητό κίνδυνο…….. Τις φωνές, τις κραυγές, τις καμπάνες της επερχόμενης εθνικής Συμφοράς δεν τις άκουαν οι ηγέτες μας, και συνεχίζουν μέχρι σήμερα. 

simerini.sigmalive

Οι φλυαρίες και οι ρητορείες, οι παθητικοί ρόλοι, οι ευσεβοποθισμοί, οι αυταπάτες ότι θα κατευνασθεί με «σύνεση» και «ψυχραιμία» η Τουρκία, είναι αποτυχημένη τακτική. Δεν αντιμετωπίζεται ο βίαιος τουρκικός επεκτατισμός με ευχές και φρούδες ελπίδες και κατά κόρον επικλήσεις και… εξυμνήσεις του Διεθνούς Δικαίου. 

Αντιμετωπίζεται μόνο με πειστική ΔΥΝΑΜΗ. Με το να γνωρίζει ο Τούρκος ότι θα του κοπούν χέρια και πόδια αν συνεχίσει, αν ξαναδοκιμάσει κατάκτηση ελληνικών εδαφών και θαλασσών.

Είναι ώρα, Ελλάδα και Κύπρος να ελευθερωθούν από τα βολέματα και τις αυταπάτες τους ότι κάποιοι την κρίσιμη ώρα θα τους βοηθήσουν. Μόνες θα είναι… 

Πρέπει να λυτρωθούν από την αποκοιμιστική τους πολιτική. Να αφυπνισθούν δυναμικά και άμεσα και αποτελεσματικά για πρακτική αναχαίτιση των όσων έρχονται από την Τουρκία…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο τουρκικός επεκτατισμός είναι ακόρεστος Μινώταυρος.

Βοήθησε Παναγία μου Αγαπημένη, την πατρίδα μας!

Βοήθησε μας, Βασίλισσα του ουρανού και της γης,
Βοήθησε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα, που έχει αγιαστεί από τα αίματα των Μαρτύρων, από τα πόδια των Αποστόλων που την πάτησαν, από το Περιβόλι σου…

Βοήθησε αυτή τη χώρα που είναι γεμάτη από εκκλησίες και σταυρούς να είναι και γεμάτη Χριστό, γιατί ΑΥΤΟΣ είναι το ΝΟΗΜΑ της ζωής μας, ΑΥΤΟΣ και ο ΠΑΤΕΡΑΣ ο πανάγαθος και το ΠΝΕΥΜΑ το ΑΓΙΟΝ και ζωοποιό.

Παναγία μου Μεγαλόχαρη, βοήθησε την Ελλάδα μας να ξαναγίνει πάλι όλη ορθόδοξη Παρακάλεσε τον Κύριο για μας, να συγχωρήσει τα τόσα λάθη μας και να μας δίνει δύναμη και φωτισμό  για να μετανοήσουμε και να σωθούμε!



1 σχόλιο: