Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 1978 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΙΝΤΕΟ


Γενετική τροποποίηση ζωντανών οργανισμών, κλώνοι, γενετικός έλεγχος όντων από το γενετιστή δημιουργό, συνεύρεση γυναίκας με γορίλα, παριστάνοντας τον Θεό & πολλά φρικιαστικά & βαριά άρρωστα.

Μια εξαιρετική ανάρτηση από υπολείμματα εφημερίδας του 1978 που μιλάει για την επιστήμη που είχε ανακαλύψει τον τρόπο για την επέμβαση στον γενετικό κώδικα ζωντανών οργανισμών.
Αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι ο άνθρωπος επί τέλους θα γίνει 
Θεός.

Αντιλαμβάνονται λοιπόν όλοι τις μεταφυσικές διαστάσεις του φιάσκου.

Όπως πολύ σωστά παρατηρεί η συντάκτρια της ανάρτησης <Όταν το ίντερνετ βρίθει από άρθρα κάθε πικραμένου και ψεκασμένου, κρατάς απόσταση ασφαλείας.

Όταν όμως σε εφημερίδα του 1978 βρίσκεις ένα τέτοιο επιστημονικό άρθρο, αρχίζεις και αναρωτιέσαι. Πόσο ψεκασμένος είναι ο ψεκασμένος τελικά;

Εσείς που αναρωτιέστε για όσα ακούγονται και γράφονται πάνω σε τέτοια θέματα, διαβάστε με προσοχή τις δύο τελευταίες φωτό...περί πειραμάτων και ευρεσιτεχνιών (δημιουργία ενός νέου ανθρώπου και όχι μόνο) και δικαιωμάτων πάνω σ΄αυτές.

Επειδή υπάρχουν και εκείνοι που θα δουν με δυσπιστία το άρθρο, σας λέω πως η εφημερίδα είναι στην κατοχή μου και επειδή δεν έγραφε ημερομηνία (έχω μόνο ένα μέρος της) έψαξα να βρω κάτι σ΄αυτήν που θα δήλωνε τουλάχιστον το έτος...και το έτος είναι 1978 αφού υπάρχει άρθρο που αναφέρεται στην δολοφονία του Λαμπράκη πριν 15 χρόνια.

 Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε το 1963, άρα;

Σε σχόλιο σας βάζω και το σημείο από το οποίο εξακρίβωσα το έτος.

Όπως με πληροφόρησαν η εφημερίδα ήταν η Εξόρμηση της Κυριακής.

Οι συνωμότες κατά της ανθρωπότητας, που εργάζονται χρόνια μυστικά σε όλη την ανθρωπότητα έχουν το θράσος και απειλούν με κυρώσεις όσους τους αποκαλύπτουν, καθώς και τα μιαρά και βδελυρά σχέδιά τους.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, όπου έχουν πιάσει όλα τα πόστα, ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα και δεν λειτουργεί τίποτα. Κανείς Δικαστής στην Γη δεν κουνιέται, παρά τα αποδεδειγμένα εγκλήματα ειδικά αυτό του φιάσκου της ψεύτικης πανδημίας, κανείς δεν τολμά να μιλήσει.

Όλα τά σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά. Πως έγινε αυτό; Είναι πολύ απλό.

Η ανθρωπότητα δέχεται πόλεμο, από τον διάβολο και τα στρατεύματά του, τους δαίμονες & τους ανθρώπους υπηκόους τους. Ποιοι είναι αυτοί οι τελευταίοι; Μα αυτοί που στην θέση του Θεού έχουν βάλει τον Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Συμπαντος, τον λεγόμενο ΜΑΤΣ που κατά το βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη, δεν είναι άλλος από τον ανθρωποκτόνο διάβολο, αυτόν που ζητάει δικαιοσύνη και αδικεί συνεχώς, ο κατήγορος των ανθρώπων ενώπιον του Θεού.


Ο πόλεμος θα ήταν άνισος, εάν δεν είχε απάντηση από τον Θεό & τα στρατεύματά του, τους Αγγέλους, & τους ανθρώπους αυτούς που πελεκύθηκαν για τον Λόγο του & την Πίστη του, & αυτούς που ΔΕΝ προσκυνούν το θηρίο & ΔΕΝ θα πάρουν τον αριθμό του ονόματός του.


Αυτούς που περιμένουμε και ελπίζουμε στην απελευθέρωσή μας από την αιχμαλωσία του διαβόλου και των υπηκόων του, που μόνον ο Κύριος Ιησούς Χριστός, μπορεί να μας δώσει, όταν και όποτε Αυτός θα κρίνει.

"Απολαύστε" λοιπόν τι έγραφαν το 1978 περιφραστικά γι αυτό που σήμερα ονομάζουν "εμβόλιο" mRNA το οποίο ετοίμασαν μέσα σε 6 μήνες, ενώ απαιτείται μια διαδικασία τουλάχιστον πέντε ετών σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Γρίβα, και το οποίο ΔΕΝ είναι εμβόλιο αλλά το χάραγμα της Αποκάλυψης που τροποποιεί τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, επιθυμώντας τον πλήρη γενετικό έλεγχο ενός όντος υποδεέστερο του ανθρώπου, χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. 

Ισως στην κατηγορία του ζώου πιθήκου.
Και όλα αυτά, με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία, για την οποία τα νούμερα ΔΕΝ βγαίνουν.




ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ.








ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ




ΦΡΙΚΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ: Συνεύρεση γυναίκας με γορίλα (φήμες λέει)




ΥΒΡΙΔΙΑ



Η δολοφονία Λαμπράκη 15 χρόνια πριν, που αποδεικνύει την χρονολογία της εφημερίδας το 1978.





Και η επιβεβαίωση της εφημερίδας του 1978 από τον κ. Κλεάνθη Γρίβα νευρολόγο ψυχίατρο.

Κλεάνθης Γρίβας Ψυχίατρος Νευρολόγος: "Φρικιαστική επιχειρούμενη γενετική τροποποίηση του ανθρώπου, μέσω του εμβολίου Μπιλ Γκέϊτς"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου