Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Σ΄ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!


ΠΑΡΙΣΙ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…KΑΤΑΛΗΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΙΝΟΣΕΤ!
18 ΒΙΝΤΕΟ



Παρίσι η Πορεία Νίκης συνεχίζεται…Δυσανάλογη βία από τον Γάλλο Πινοσέτ κατά διαδηλωτών!Διαδηλώσεις ενάντια στο pass sanitaire στη Γαλλία στο Παρίσι σε μεγάλες πόλεις και σε όλη την επαρχία για 8ο συνεχόμενο Σάββατο. 

Στο Παρίσι, διαδηλωτές εισβάλλουν στο Forum des Halles, στη Μασσαλία στο Gare Saint Charles, στη Νάντη στο πέρασμα Pommeraye..


Στο Παρίσι, διαδηλωτές διείσδυσαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο Les Halles, οδηγώντας σε επέμβαση της αστυνομίας, σημείωσε το AFP, συγκρούσεις συλλήψεις. Διαδηλωτές φωνάζουν «ελευθερία» στο εμπορικό κέντρο Châtelet στο Παρίσι! 

Στη Μασσαλία, χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν το Παλιό Λιμάνι, η συντριπτική πλειοψηφία χωρίς μάσκες, κάτω από έναν λαμπερό ήλιο και με πολλές γαλλικές σημαίες. Στο Μονπελιέ, στη Λυών,στη Νίκαια, στη Λιλ, στη Νάντη, Τουλούζη, Τουλόν, στο Σεν-Ναζέρ, στη Ρεν, στο Μπορντό,στο Μπεσανσόν και στο Στρασβούργο κ.α. 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους πολλών πόλεων της Γαλλίας για να διαδηλώσουν ενάντια στο υγειονομικό πάσο και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών (το τελεσίγραφο εκεί λήγει 15 Σεπτέμβρη 200.000 παραμένουν ανεμβολίαστοι) λίγες ημέρες μετά την έναρξη του σχολικού έτους και την έναρξη μιας εκστρατείας εμβολιασμού για άτομα άνω των 12 ετών.
Στο Παρίσι,έγιναν πέντε συγκεντρώσεις, οι διαδηλωτές άρχισαν να βαδίζουν από τους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ από Champs-de-Mars σ’ Invalides, μετά από πρόσκληση του κινήματος Patriots του Florian Philippot.

Μια άλλη πομπή, που αποτελείται από «Κίτρινα Γιλέκα», διαδηλώνει στο κέντρο της πόλης, μεταξύ του Χρηματιστηρίου και του Βασιλικού Παλατιού.


(Μασσαλία κατάληψη σιδηροδρομικού σταθμού)

Στη Νίκαια Πυροσβέστες ένστολοι με υγειονομικούς πορεύθηκαν μαζί κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού…



 

1 σχόλιο:

  1. Αυτοι ειναι αγωνες. Οι Γαλλοι συσσωμοι. Εδω τρεχουν να βατσινωθουν οι ραγιαδες.
    Λενε οτι οι Ελληνες οταν βγαινουν μπροστα σωζουν την ανθρωποτητα, λογω του ενδοξου ονοματος και του ισχυρου brand name της Ελλαδας. Εγω εχω να πω πως οποτε η Ελλαδα βγηκε μπροστα κατα των τυρρανων και των ορδών, περσικοι πολεμοι, επανασταση του 1821, επος 40΄', αντισταση κατα των οφωμανων κ αραβων επι βυζαντιου επι αιωνες.οποτε λοιπον η Ελλας εσωσε την ευρωπη και την ανθρωποτητα το εκανε μονο οταν πηρε τα οπλα. Δυστυχως ζουμε απιστευτη τυραννια , οι Γερμανοι εχουν ξαναρθει κανονικα , σηκωνουν ολα τα ασημικα, το ταμειο ΑΑΔΕ που μαζευει τους φορους ειναι δικο τους, εχουν τα κλειδια της χωρας. Μακεδονια παραδιδεται, οι λαθρο με εντολη των γερμανων κατακλειζουν τη χωρα κ σκοπευουν να μας αντικαταστησουν, και αλλα. Οποιος εζησε τα γεγονοτα της προδοσιας πρεσπων με εχει κξαταλαβει με την επιθεση των πραιτωριανων με χημικα κατα παντων ακομα και γυναικοπαιδων, καταλαβαινει οτι οι Ελληνες θα οδηγηθουν στη χρηση των οπλων για να εξασφαλισουν την ελευθερια τους. Αν και θα επρεπε ήδη να το εχουν πραξει, δεν θα το γλυτωσουν οταν καταλαβουν οτι στρατος τουλαχιστον 2 εκατομυριων μουσουλμανων ειναι μεσα στα σπλαχνα της Ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή