Τρίτη 17 Μαΐου 2022

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 16/5/2022


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ Κ.:«ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ…»





Κοινοποιεί ο Γεωκών  

Παιδιά μου τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, έρχονται πολύ πιο δύσκολα από εδώ και πέρα, θα γίνουν πολλά, ετοιμαστείτε, πρέπει να αρχίσετε σήμερα όχι αύριο να προσεύχεστε και να σταματήσετε τα γήινα, την ύλη και να βλέπετε τα του Θεού, θα αρχίσουν μεγάλες δοκιμασίες σε όλη την υφήλιο θα ξεκινήσουν η πείνα, οι φόνοι, οι κλεψιές και άλλα, και στο τέλος Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Από σήμερα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, ο Θεός θα αφήσει πλέον να συμβούν διότι πρέπει να αλλάξει αυτός ο κόσμος. Όποιος έχει αυτιά ας ακούει και όποιος έχει μάτια ας δει…

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, σε λίγο δεν θα υπάρχει χρήμα… σε λίγο θα δείτε ότι δεν θα χαριστούν τα χρέη αλλά θα απαιτηθεί η πληρωμή τους, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ…

Θα δείτε στρατό έξω από τις τράπεζες να τις προστατεύουν, αλλά τι να προστατέψουν; Τα κτήρια των τραπεζών που θα είναι κενά χωρίς χρήματα; Ο στρατός θα είναι εκεί για να πιστέψει ο κόσμος ότι προστατεύουν τα χρήματα των πολιτών ενώ στην πραγματικότητα δεν θα υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ…

Οι μεγάλες προδοσίες έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα από όλους τους ηγέτες του κόσμου και από όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες, τώρα είστε στο τελικό (σταδιο)…

Το τελικό ξεκινά τώρα και μπορεί να τελειώσει σε 3 χρόνια σε 4 χρόνια. Για τα κράτη όμως τα ορθόδοξα και περισσότερο για την Ελλάδα ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ.

Παιδιά μου περιμένετε ότι θα έρθει η σωτηρία από έξω, περιμένετε ότι θα ηρθει κάποιος ηγέτης απ’εξω που μένει Αμερική η Αγγλία η μένει σε κάποια άλλη χώρα και θα φέρει την σωτηρία, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ διότι ο μόνος ΗΓΕΤΗΣ που θα έρθει στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, αλλά αυτό θα γίνει με τις προσευχές των Ελλήνων.

Τελείωσαν τα “καλούδια” τα πρωινά φαγητά, πόσες φέτες ψωμί θα φάτε και τι είδος, ποιο είδος τυρί θα φάτε, πόση βενζίνη θα βάλετε που θα πάτε για διασκέδαση, τελείωσαν αυτά, τέλειωσαν τα πάντα, ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

Η δυστυχία θα κτυπήσει τις πόρτες των Ελλήνων αυτή την εποχή και στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο, ενημερώστε όλους τους συγγενείς σας τους φίλους σας, τους γνωστούς σας και όλο τον κόσμο. Τα χρήματα στις τράπεζες, όσα χρήματα έχετε και δεν έχετε και αυτά ακόμα που τα έχετε στα σπίτια σας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… ήδη με την αύξηση των τιμών και την ακρίβεια σήμερα, πολλά νοικοκυριά γονάτισαν.

Έλληνες δεν υπάρχει κανένας ηγέτης ούτε απ’εξω ούτε από μέσα, τον δικό σας Ηγέτη τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τον έχετε βγάλει από την λίστα των ηγετών… αυτός, αυτός, αυτός που σήμερα και αύριο και χτες έσωσε και ΘΑ ΣΩΣΕΙ αυτήν την χώρα, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αυτήν την Μάνα Γη του ΦΩΤΟΣ, δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει…

Παιδιά μου μιλάτε με όλους πείτε τους την αλήθεια, οι δείκτες του ρολογιού έχουν σταματήσει, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ από σήμερα, όταν όμως ξεκινήσουν οι δείχτες του ρολογιού θα ξεκινήσουν προς τα πίσω, αντίστροφα…..

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΕΙ, να καλλιεργήσετε λίγο την Γη σας παιδιά μου, αλλά πριν από αυτό να καλλιεργήσετε την ψυχή σας, μέσω της προσευχής, να γονατίσετε μπροστά στον Κύριο, να αφήσετε τις ντροπές όταν περνάτε μπροστά από την εκκλησία και κάνετε τον σταυρό σας σαν να παίζετε μαντολίνο, να κάνετε σωστά τον Σταυρό διότι ο Σταυρός είναι η ΑΣΠΙΔΑ που σήμερα και αύριο και χτες σας έχει προστατέψει και θα προστατέψει τον Ελληνικό λαό και όλους του Ορθοδόξους.

Όταν λέω παιδιά μου Ελληνικό Λαό δεν εννοώ μόνο αυτούς που μένουν στην Ελλάδα, Ελληνικός Λαός είναι και όλη η Κύπρος, και οι Έλληνες που μένουν Γερμανία και σε άλλες χώρες, έστω και ένας Έλληνας που βρίσκετε σε ένα βουνό είναι και αυτός μέρος του Ελληνικού Λαού.

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ και θα μπουν σε μια ροη πραγμάτων προς την Ευρώπη και προς τα βαλκάνια

Παιδιά μου να είστε έτοιμοι διότι θα ξεκινήσουν (δεν γνωρίζω τον χρόνο) όλα τα δύσκολα, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, δεν λέω για τα νερά για πλύσιμο αλλά αν θα έχετε νερό να πιείτε προσέχετε τα νερά…ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ

Μετανοείτε παιδιά μου, προσευχηθείτε, γονατίστε στον Ουράνιο Πατέρα, γονατίστε στον Χριστό μας, γονατίστε στην Αγία Τριάδα, 10 λεπτά προσευχή μπορείτε να κάνετε την ημέρα; 

Τότε να κάνετε 10 λεπτά μην την ξεχνάτε, κάποιοι πάνε στην εκκλησία διότι πρέπει να πάνε, να πάνε όμως στην εκκλησία για να μείνει η ψυχή τους μέσα στην εκκλησία, να φύγουν ως σώμα αλλά η ψυχή τους να μείνει εκεί μέσα, να ζει, να τρέφεται και να βασιλεύεται από τον Βασιλιά των Βασιλεων τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Ουράνιο Πατέρα την Αγία Τριάδα την Μητέρα μας την Παναγία και όλων των Αγίων και Αρχαγγέλων.

Παιδιά μου σώστε τον εαυτόν σας, σώστε τον κόσμο, πρέπει να καταλάβετε ότι έρχεται. Ο κόσμος όμως κοιμάται, να έχετε ένα κομμάτι ψωμί και για τους λιγότερο τυχερούς, γι’αυτους που θα πεινούν, για αυτούς που θα πεινάσουν και πνευματικά αλλά και σωματικά, να έχετε ένα κομμάτι ψωμί παραπάνω γι’αυτους που θα σας επιτεθούν γιατί εσείς θα έχετε ψωμί.

Πόσο θα κρατήσει αυτό; Ένα χρόνο, δυο χρόνια, τρία χρόνια; ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ο χρόνος όμως της Ελλάδας μας και των Ελλήνων είναι αυτός, που θα καθοριστούν πολλά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ του έθνους των ελλήνων και όλου του κόσμου, αλλά τώρα μιλώ για την Ελλάδα, δεν θα υπάρχει σωτηρία από ανθρώπινο χέρι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΙΚΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ.

Η Κωνσταντινούπολη είναι πέντε βήματα μακριά από την Ελλάδα, βήματα πνευματικά εννοώ, δεν εννοώ βήματα που καθορίζει ο χρόνος του ανθρώπου αλλά ο χρόνος του Θεού ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, εκεί στην Κωνσταντινούπολη θα βασιλέψει ξανά Ο ΘΕΟΣ, από εκεί θα ακουστεί η φωνή και οι ψαλμοί των Αγγέλων για όλο τον κόσμο ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Περιμένουν τώρα μια φασαρία στο Άγιο Όρος, δεν θα γίνει όμως έτσι θα γίνει μια ανακατωσούρα αλλά αυτό θα γίνει σε λίγες μέρες; Σε λίγο χρόνο; 

Και αυτό θα συμβεί μετά που θα φύγει ο Βαρθολομαίος από το Άγιο Όρος, θα αρχίσουν οι διωγμοί, θα φύγουν οι άνθρωποι του Θεού από το περιβόλι της Παναγίας, και θα μείνουν αυτοί που με πολύ ζήλο, ας είναι και Γέροντες ας είναι και Μοναχοί, που με πολύ ζήλο έπεσαν μέσα στα πλούτη του διαβόλου, στα διαβολικά χρήματα για να φτιάξουν δήθεν τα Μοναστήρια τους, την εποχή παιδιά μου που δεν είχαν τα χρήματα της ευρωπαϊκής καταστροφής (Ε.Ε) πως έφτιαχναν τα Μοναστήρια; πως ζούσαν; πόση χαρά του Θεού έμπαινε τότε μέσα στα κελιά τους; πως ο ήλιος όταν ήταν στην ανατολή διαχωρίζονταν σε όλα τα παράθυρα των κελιών τους το ίδιο; διότι έτσι μοιραζόταν Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Τώρα όμως σε πολλά κελιά υπάρχει σκοτάδι, σε άλλα έχει ημίφως και σε λίγα κελιά υπάρχει φως.

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, και όταν λέω ότι θα πέσει δεν εννοώ ότι θα γκρεμιστούν τα βουνά τα δένδρα και οι δρόμοι… θα γίνει και ένας μεγάλος σεισμός στο Άγιο Όρος όταν κάνουν πράξη εφαρμογής την πλήρη προδοσία προς τον Χριστό και θα αφήσουν να πατήσει το πόδι αυτού που δεν πρέπει να πατήσει ποτέ, και αυτός λέγεται ακατανόμαστος πάπας

Όταν παιδιά μου γίνει αυτή η προδοσία τότε θα γίνει σεισμός και 2-3 Μονές θα καταλήξουν στην θάλασσα αλλά μέχρι τότε θα φύγουν οι δικοί του Χριστού από εκεί, την μετάνοια που θα δώσουν αυτοί που θα προδώσουν τον Χριστό θα γίνει δεκτή από τον Θεό αργότερα αλλά θα πληρώσουν για την προδοσία τους…

Σχόλιο GEWKWN : ο Γέροντας μας είπε εδώ και καιρό να κάνουμε πολύ προσευχή, και να έχουμε αγάπη μεταξύ μας και για όλο τον κόσμο, να προσευχόμαστε ακόμη και για τους εχθρούς μας.

Μας προειδοποίησε να έχουμε πάντα μαζί μας μια εικονιτσα Της Παναγίας μας, και του Αγίου μας, να έχουμε στο σπίτι προσευχητάριο, αγιασμό, και αν είναι δυνατόν και ένα κερί της Ανάστασης

32 σχόλια:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ. ΕΝΑΣ ΕΓΓΑΜΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΑΧΟΣ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΒΔ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ (ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ) ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝΙΖΕ : ΟΠΩΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ Ή Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΡΜΟΥΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΙΑΣ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα ‘’καλά’’ σας λόγια, μην ξεχνάτε όμως ότι Η ΚΡΙΣΗ θα βασιστεί αποκλειστικά στην αγάπη που ο άνθρωπος έχει δείξει για το συνάνθρωπό του και που τελικά μεταβαίνει σ’ αυτόν τον ίδιο το Θεό· “εφ’ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου, εμοί εποιήσατε” (Ματθ. 25,40).
      Αυτός που έχει κάποιο ίχνος μίσους μέσα στην καρδιά του για κάποιον άλλο δεν μπορεί να έχει ειρήνη με το Θεό.
      Είδε και είμεσθεν άσπλαχνοι, σκληρόκαρδοι και πικραίνομεν τους αδελφούς μας και τους φαρμακεύομεν και τους βάνομεν τον θάνατον εις την καρδίαν, δεν πρέπει να λέγωμεν τον Θεόν μας πατέρα, αλλά τον Διάβολον».

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη παιδιά δεν είδα κάτι κλεμμένο ο υπογραφών ως Γεωκών μιλάει για κάποιον Γέροντα που του είπε αυτές τις προορίσεις, γι' αυτό λέει συνέχεια μας είπε ο Γέροντας δεν προβάλει πουθενά τον εαυτόν του.
      Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Και μην κρίνετε για να μην κριθείτε είπε ο Χριστός.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ.....ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ η ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ η μη ΘΕΪΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ τους ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΑΛΛΑ ΝΤ ΑΛΛΩΝ ΛΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλοι μου ποτέ δεν γνωρίσατε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ποτέ δεν πρόκειται να την γνωρίσετε, διότι οι ψυχές σας είναι σκλαβωμένες, διότι ανήκετε στον διάβολο, όχι στο ΦΩΣ, ο Θεός να σας λυπηθεί…

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ GEWKWN17 Μαΐου 2022 - 11:31 π.μ.

      ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ κριτα της φακης, ΨΕΥΤΗ κ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
      Εσυ παντοτε κυρηττες αιρεση, αρα εαν εσυ δεν αλλαξεις μυαλα, εσυ του ανηκες και του ανηκεις του Διαβόλου!!!!! Απο τον καρπο καταλαβαινεις το δενδρο ευλογημενε! Ειναι δυνατο ποτἐ καποιος που κυρυττει αιρεση, δηλαδη εσυ και γεροντα σου, να τους αποκαλυπτει ο Θεός τα μυστηρια του; Αδύνατον!

      Σας κοροϊδευει ο Διάβολος, και βγαζετε απ το μυαλο σας προφητειες μεσω αυτου, του διαβόλου...Αυτο το λενε οιωση, ασε το καμουφλαζ και την αγαπολογια! Και βλασφημία κατα του Θεου τα γραφομενα σας!!! Γιατι ειναι βλασφημια κατα του Θεου αυτα που γραφειτε; Να σου το πω γιατι αλλη μια φορα. ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ! Οσο και να καμουφλαριζοσατε τρωτε τα μουτρα σας, και μυαλο δεν βαζετε. Αντε ευλογημενε! Απο τον καρπο καταλαβαινεις το δενδρο ευλογημενε, οχι απ τις ψευτοπροφητιες σας τις αγαπολογιες σας και τα κενα λογια!

      Διαγραφή
    3. Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι….κατά Λουκάν (κγ’ 34)
      Λέω στον εαυτό μου κάθε πρωί: ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ θα συναντήσεις ανθρώπους που θα είναι παράξενοι, αχάριστοι, υβριστές, δολεροί, φθονεροί, αντικοινωνικοί, που λένε ότι είναι χριστιανοί ενώ έχουν ΜΙΣΟΣ, ΚΑΚΙΑ, ΕΜΠΑΘΕΙΑ. Όλα αυτά τα έχουν διότι ανήκουν στο σκότος, και το μόνο που κάνω είναι να παρακαλέσω τον Θεον μου, τον Θεό της ΑΓΑΠΗΣ και της συγχώρεσης , ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, να σας λυπηθεί και να σας συγχωρέσει,…….. εγώ σας συγχωρώ….

      Διαγραφή

    4. ΠΡΟΣ GEWKWN17 Μαΐου 2022 - 5:12 μ.μ.
      GEWKWN, ευχαριστω για τα κοσμητικα σουεπιθετα, <>...μακαρι να μου συγχωρεσει ο Θεός καμμια αμαρτια.
      Να φερω στη προσοχη σου μερικα που δειχνουν το δενδρο, δηλαδη εσας και τα γραφομενα σας:
      1. Κατακρινεις και βριζεις τους Ιεραρχες , και εσυ και ο γεροντας σου. Αιρετικους τους ανεβαζεις, αιρετικους του κατεβαζεις.. Αλλο να λες οτι κυρηττουν αιρεση, οπως εσυ κυρητεεις αιραση, και αλλο να δειχνεις με το δαχτυλο εναν Ιεραρχη και να τον λες αιρετικο και να τον στελνεις και στην κολαση. Αιρετικο μπορει να καταταξει καποιον ΜΟΝΟΝ η Αγια Εκκλησια, οχι εσυ!

      2. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ. Θετετε τους εαυτους σας υπερανω της ¨Αγιας Καθολικης και Αποστολικης Εκκλησιας.

      3. Συνεχως αναμασετε προφητειες που ειπαν ηδη ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προσθετοντας/αφαιροντας σε αυτες τα δικα σας, και ερμηνευοντας τες κατα το δοκουν. Το χειροτερο δε ειναι οτι υποστηριζετε οτι καθημερινως, ή πολυ συχνα τελος παντων, οτι ο ιδιος ο Χριστος σας αποκαλυπτει τα μελλοντα.

      4. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΤΗ ΣΑΣ! Αποκαλυφθειτε αν θελετε να μη σας κυνηγουν αδικα οπως λες. Συμφωνα με τους καρπους σας, κατ εμε, κυρηττετε αιρεση και δεν ειστε ανθρωποι του Θεού.

      5. Αν και δεν δινω σημασια στα γραφομενα σου εχω ακουσει/διαβασει αλλους αρθρογραφους BAS_4, να λενε οτι εχετε πεσει εξω στις δηθεν προφητeιες σασ, πολλες φορες. Ειδικα οταν εδινες ημερομηνιες. Τωρα το καταλαβατε, και δεν δινετε ημερομηνιες νομιζω.

      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
      ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
    5. Φίλε Αριστοτέλη, δεν πρόκειται να σε ακολουθησω στις κατηγορίες, καλή η προσπάθεια σου όμως δεν πέφτω στην παγίδα σου, κατ’αρχην σε συγχωρώ για όλες τις κατηγορίες σου, αλήθεια σου λέω προσεύχομαι στον Κύριο να σε λυπηθεί, φίλε μου είμαστε πολύ κοντά σε γεγονότα και όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διχασμένοι, όλα αυτά που με κατηγοράς θα ξεκαθαρίσουν μετά τα γεγονότα και τότε θα καταλάβεις ότι βιάστηκες να μας κατηγορήσεις, θα είναι βεβαίως αργά αλλα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις κάτι αν δεν θέλεις να κλαις γοερά, φίλε μου ασχολήσου με την σωτηρία της ψυχής σου και μην ασχολείσαι μαζί μας, ο ίδιος ΚΡΙΤΗΣ θα μας κρίνει όλους, δεν χρειάζεται να αμαρτάνεις εσύ, ο Θεός να σε φωτίσει να κάνεις το σωστό…

      Διαγραφή
    6. Φιλε Γεωκων, γιατι λες οτι σε κατηγορω; Αν σε κατηγορω αδικως, τοτε καλως εκανες και με εβρισες. Εαν ομως σου λεω οτι πλανασαι και ειναι αληθεια οτι πλανασαι, τοτε αλλαξε μυαλα, και αναψε μου ενα κερι την Κυριακη στη εκκλησια. Αλλά δεν...Εσυ εκει θα μεινεις, στην πλανη σου.

      Σε ελεγχω αδικως οτι κυρηττεις αιρεση οταν δεν παραδεχεσαι την Παλαια Διαθηκη; Δεν νομιζω.Εσυ ο ιδιος το εχεις πει πολλες φορες και δεν αλλαζεις μυαλα. Δεν σε συκοφαντω φιλε, μη διαστρεβλωνεις με λογια μου. Λεω την αληθεια, κυρηττεις αιρεση!

      Σε ελεγξε αδικως ο BAS_4 οτι εγραψες προφητειες με ημερομηνιες και εληξαν οι ημερομηνιες χωρις να εκπληρωθουν; Δεν νομιζω. Ειναι γεγονος οτι πεσατε εξω στις προφητειες σας. Πλανασαι!

      Σε ελεγχω αδικως οτι ανακυκλωνεις προφητειες που εχουν ηδη πει ΑΓΙΟΙ προσθετοντας και αφαιροντας κατα το δοκουν; Οτι τα βγαζετε απ το μυαλο σας αυτα που γραφετε ΚΑΙ ΟΧΙ δια του Θεοῦ;
      Ειναι ηλιου φαεινοτερον σε οποιονδηποτε γνωριζει εστω τα βασικα, οτι αναμασατε και ξανασερβιρετε τα ιδια και τα ιδια ΣΥΝΕΧΩΣ! ΤΑ εχουν πει ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ!

      Δεν σε κατηγορω φιλε αδικως, αλλά νομιμως. Εισαστε σε πλανη! Και την σερβιρετε την πλανη σε αλλους. Εχω καθηκον να σε ελεγξω!
      Καλη μετανοια και σε σενα και σε μενα!
      ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ!

      ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Μου ειπε ο γεροντας (που του ειπε ο Χριστος)....μηνυμα γεροντισσας (που μιλαει ο Χριστος μεσα απο αυτην)...και το βιολι βιολακι....ΚΑΙ οσο θα υπαρχουν προβατα , θα υπαρχουν οι λυκοι, σαν τους παραπανω. Ειναι φανερο πως παρουσιαζουν προφητειες αλλων γεροντων σοφων, για δικες τους και τις πασαλιβουνε με δικες τους ασυναρτησιες. Και μονο που τολμουν να λενε οτι.."μου ειπε ο Χριστος' θα επρεπε να τους ειχαν κλεισει σε φρενοκομεια, για να μην πω στη φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου είναι στη φύση σου να απορρίπτεις αυτό που δεν καταλαβαίνεις και να κακολογείς αυτό που φθονείς… και όπως η σκουριά τρώει το σίδερο, έτσι και εσύ κατατρώγεσαι από το πάθος του φθονου. Το μίσος νεκρώνει κάθε άλλο συναισθημα κατευθύνοντας τον άνθρωπο στο γκρεμό της απόλυτης κακίας, κάνοντάς τον ένα μοναδικό είδος της φύσης, αφού κανένα δημιούργημα δεν νιώθει μίσος για κάποιο άλλο.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη φίλε μου αλλά είσαι νυχτωμένος βαθιά υπάρχουν και σήμερα φωτισμένοι άνθρωποι και πολύ πιστοί που ναι τους παρουσιάζεται ο Χριστός και η Παναγία και τους μιλάει...επειδή εσύ και γω δεν είμαστε όσο πιστοί θα έπρεπε να είμαστε και δεν μας παρουσιάζεται ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι. Ούτε σταματάνε οι προορίσεις στον Άγιο Παΐσιο. Με αυτήν την λογική σας ούτε τον Άγιο Παΐσιο πρέπει να πιστέψουμε ούτε τον Άγιο Πορφύριο ούτε κανέναν Άγιο. Έπρεπε να σταματήδουν οι Προορίσεις στον ΠατροΚοσμά τον Αιτωλό που ήταν ο πρώτος που είπε τα μελλούμενα για την Ελλάδα και τον κόσμο. Άιντε συνέλθετε λίγο και βουτάτε την γλώσσα σας στο νερό πριν μιλήσετε.

      Διαγραφή
  4. ελεεινοι και τρισαθλιοι οι απιστοι οπως παντα. Οχι τρισκαταρατοι δεν θα ριξετε την πιστη μας. Οχι. Οτι και να κανετε δεν θα την ριξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τρισαθλιοι αντιχριστοι δεν θα σας περασει. Οτι και να λετε δεν θα ριξετε την αγαπη μας στον θεο. Οτι και να κανετε σατανοκινουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να σχεδιάσει για φέτος κάποιος διακοπές (και μάλιστα μακριά από την εστία του), θα το έβρισκα υπερβολικά ... τολμηρό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Γεωκων, συνέχισε ακάθεκτος όπως κάνεις και να μας ενημερώνεις. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν πιστεύουν και θα εκφράζονται με άσχημα και κακόβουλα σχόλια (γιατί και αυτός ο τρόπος έκφρασης πολλά δείχνει...), υπάρχουν όμως και οι υπόλοιποι που σε παρακολουθουν και βρίσκονται σε εγρήγορση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω παντως εχω κλεισει σε 1 απο τα 3 νησια που λεγεται πως θα κτυπησουν οι γειτονες και συμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ. Δεν φοβαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι καιρός να σταματήσουμε τα πικρόχολα και κακεντρεχη σχόλια σε βάρος γερόντων που προσπαθούν να μας βοηθήσουν πνευματικά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα παίζονται για την αθάνατη ψυχή μας.
    Ο Άγιος Τριαδικος Θεός μας, μας προειδοποιεί με πολλους πνευματικούς ανθρώπους, από εκεί και πέρα είναι προσωπική επιλογή του καθενός να τα αποδεχτεί η να τα απορρίψει.
    Ολες όμως οι πληροφορίες από όλους τους γέρονταδες συγκλίνουν πάρα πολύ.
    Ο Γεωκων είναι εν Χριστω αδελφός, ας είμαστε καλοπροαιρετοι μαζί του.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ, ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΩΝ Κ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ!
    ΚΑΛΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΩΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ,
      ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, POLITICALY CORECT, ΚΑΙ SOFT LIGHT ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ. ΣΩΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ,ΣΑΞΕΣ ΣΤΟΡΥ.
      ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΙΚΑ .ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΡΥΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου καλημέρα, αγχώθηκα που δεν έβλεπα σχόλιο σου, γράφεις για SOFT LIGHT ΠΡΟΪΟΝ, τουλάχιστον φίλε μου κάτι προσφέρω, εσύ που βρίσκεσαι στο ράφι με τα ληγμένα τι προσφέρεις; Α! ξέχασα ότι κάτι προσφέρετε εσείς οι ληγμένοι, σας αναμειγνύουν με την τροφή που δίνουν στους χοίρους, τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο, φίλε μου ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΙΣ, στην επομένη συζήτηση μας θα σου αποκαλύψω σε ποιους όταν το αίμα τους στεγνώσει έχει μια πρασινωπή απόχρωση, σε λίγο όμως όλοι αυτοί θα είναι στο ράφι με τα ληγμένα μαζί με σένα, τυχερέ θα σου κάνουν παρέα…
      ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΡΥΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.

      Διαγραφή
    3. 22 ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1 ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΞΙΟ ΜΕΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΙΑΚΩΒΙΔΗ .
      ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ .ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,Ε ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΟΥΜΙ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε γράφεις ….’’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ‘’ φίλε, ο ΠΡΩΤΟΣ που ασχολείται μαζί μου ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, από ότι βλέπω έχεις μεγάλο πρόβλημα, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, με αυτόν τον τρόπο δεν θα δείχνεις το δικό σου επίπεδο… και δεν θα υπάρχουν πολλά σχόλια, αν δεν είναι του επιπέδου σου αυτά που γράφω τότε μην κατεβαίνεις στο επίπεδο μου και να σχολιάζεις χαμηλού επιπέδου κείμενα όπως λες, υπάρχουν τόσο αξιόλογα κείμενα από επιστήμονες στο φόρουμ, ασχολήσου με αυτούς…

      Διαγραφή
    5. "Σκοτσεζε" περιμενε μην το Τραχωνι επαληθευτει και ο Γεωκων δικαιωθει εκ του αποτελεσματος. Πλησιαζει ο καιρος σιγα-σιγα...

      Διαγραφή
    6. EΓΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΣΕ ΚΟΥΡΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥ ΤΣΙΜΠΑΣ ΣΑΝ ΣΠΑΡΟΣ.
      ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.
      chan eil fios agam ach air sin, chan aithne dhomh an fhìrinn agus beannachd gu bràth GEWKWN gràdhach

      Διαγραφή
    7. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ : Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
      Μια ερώτηση όμως θρησκευτικά που ανήκεις ; στο πρεσβυτεριανό δόγμα γνωστό ως The Kirk , στην Καθολική Εκκλησία ; η μήπως στην Σκωτσέζικη Επισκοπική Εκκλησία .

      Διαγραφή
    8. Κύριε Ρωμανε ημαρτον με την παλαια "διαθήκη",πρέπει να δηλώσει υποταγή στην παλαια διαθήκη για να είναι χριστιανός.Τι μαλακιες λέτε...Διαβάστε και τίποτα παραπάνω να ξέρετε.Ξετυφλωθειτε αν θέλετε φυσικά...

      Διαγραφή
  11. Ήρθε η ωρα να πεθάνει το μασωνικο ψευτορωμεικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεωκων μην μασάς οσο σε πολεμάνε οι δαιμονισμένοι τόσο να δυναμώνεις ,να ξέρεις ότι κάνεις κάτι καλά.Αμα δεν σου έλεγε κανένας τίποτα να σε προβλημάτιζε,μην μασάς είμαστε μαζί σου.Και ο Χριστός μαζί σου .Να τους κάνεις πλάκα....Ξεφτιλες φανηκαυε δεν αντέχετε χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Γεωκων αν ήταν χριστιανοί η άνθρωποι δεν θα έλεγαν τίποτα ,δεν θα διάβαζαν ότι ανεβάζεις κατάλαβες φίλε μου;....Όμως τα ταγκαλακια έχουν σκάσει...Άστα να σκάσουν.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή