Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΟΥΝ 3,2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ COVID ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ...

 Η ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ





Του Παντελή Οικονόμου

Τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022 στην Ιταλία, το ποσοστό των εμβολιασμένων θετικών στον covid ήταν 81%, στις μονάδες εντατικής οι 8 στους 10 ήταν εμβολιασμένοι, ενώ από όσους πέθαναν οι 7 στους 10 ήταν εμβολιασμένοι. (1)

 Κατά σύμπτωση 7 στους 10 είναι και το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στην Ιταλία(2).



Στη Nέα Ζηλανδία το 79% είναι πλήρως εμβολιασμένο. Παρ’όλα αυτά οι νοσηλείες covid στους εμβολιασμένους κυμαίνονται μεταξύ 70-100%! (3)

Τα δεδομένα από τη Νεα Ζηλανδία δείχνουν οτι οι μερικώς ή πλήρως εμβολιασμένοι έχουν μέχρι 6 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από covid σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. 

Στο τελευταίο κύμα του Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022, νόσησε το 10% των 3πλοεμβολιασμένων, το 18% των διπλοεμβολιασμένων, το 14% των εμβολιασμένων με μια δόση και μόλις το 3% των ανεμβολίαστων. 

Δηλαδή πέραν από μία προσωρινή (μικρής διάρκειας) προστασία που έδωσε η 3η δόση, όσο περισσότερες δόσεις, τόσο μεγαλύτερη ευπάθεια στον covid. Το 93% των θετικών περιστατικών είναι εμβολιασμένοι. (4)(5)(6)



Τα ίδια υψηλά ποσοστά παρουσιάζουν και άλλες χώρες. Το 70-80% των σοβαρών περιστατικών covid είναι πλήρως εμβολιασμένοι, υποστηρίζει ο διευθυντής του νοσοκομείου Ichilov στο Ισραήλ, καθηγητής Jacob Giris. Προσθέτει οτι “τα εμβόλια δεν έχουν καμία επίδραση σε σχέση με τη σοβαρή λοίμωξη”.(7)

Στην Αυστραλία ο Covid εμφάνισε 2 κύματα, σχετικά ήπια, τον Αύγουστο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2021. Μετά την ενισχυτική δόση του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2021 και μέσα στο δικό τους καλοκαίρι, τα θετικά περιστατικά εκτοξεύτηκαν . 

Οι θάνατοι είναι 1700% περισσότεροι σε σχέση με την έναρξη του covid. Ο μέσος όρος είναι 72 θάνατοι καθημερινά. Οι 4 στους 5 που χάνουν τη ζωή τους είναι πλήρως εμβολιασμένοι. (8)



Τα δεδομένα της Κυβέρνησης του Καναδά υποστηρίζουν ότι οι τριπλοεμβολιασμένοι πάσχουν από ADE. Έχουν περισσότερο από 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν από covid, 1,5 φορά περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν και 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. (9)



Κατά τον Φεβρουάριο 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο στους 6.469 θανάτους από covid, μόλις οι 570 (δηλαδή το 9%) ήταν ανεμβολίαστοι, οι 5412 (δηλαδή το 84% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή με τις 3 δόσεις) και το υπόλοιπο 7% με 1 ή με 2 δόσεις). 

Η πλήρης κατάρρευση του αφηγήματος του εμβολιασμού. Τα ποσοστά θανάτων είναι αρκετά υψηλότερα από το εθνικό ποσοστό εμβολιασμών (10).

Οι εμβολιασμένοι στην Αγγλία έχουν 3,2 μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν από covid σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Οι θετικοί στον covid στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν μέσα στον Μαρτιο κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε μία εβδομάδα. Ο ένας στους 16 είχε covid (11)


.

Tα ρεκόρ του covid στους εμβολιασμένους μέσα στον Μάρτιο, ανέδειξε ΑΡΝΗΤΙΚΗ αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε σχέση με τους θανάτους, δηλαδή αυξημένο απόλυτο κίνδυνο (12)(13)(14).



Τον Φεβρουάριο του 2022 το Public Health Scotland σταμάτησε να δημοσιοποιεί τα δεδομένα για τις νοσηλείες και τους θανάτους από covid, γιατι φοβήθηκε οτι τα τα δεδομένα θα παρουσιαστούν με λανθασμένο τρόπο από τους “αντι-εμβολιαστές”, επειδή δεν ήταν ευνοϊκά για τους εμβολιασμένους(15).

Το ίδιο αποφάσισε από την 1η Απριλίου και το Ηνωμένο Βασίλειο(16).

Κατά τα τέλη του Φεβρουαρίου το Αμερικανικό CDC αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα της ενισχυτικής δόσης σε σχέση με την αποτελεσματικότητά της για 33 εκατομμύρια Αμερικανούς ηλικίας 18-49, βασισμένο στους φόβους οτι θα δείξουν ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. (17)(18). Το CDC κατηγορήθηκε δημόσια για αυτό σε δημοσίευμα των Νew York Times (19).

Στην Ελλάδα φαίνεται οτι πάμε κόντρα σε ότι ισχύει σε όλο τον κόσμο. Είναι τα περίφημα και παγκοσμίου φήμης Greek Statistics. 

Έχουμε δικό μας τρόπο καταγραφής θανάτων σε σχέση με το χρόνο πρώτης καταγραφής θετικού περιστατικού covid και μάλλον ανεξέλεγκτο τρόπο διενέργειας pcr στα νοσοκομεία και ίσως όχι μόνο εκεί (όπως διαπίστωσα σε “ασθενή” που νόσησε 2 μήνες πριν και τον οποίον έβγαλαν θετικό σε περιφερειακό νοσοκομείο στους 43,5 κύκλους, όντας πρακτικά αρνητικός). 

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο στην Ευρώπη, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι πλασματικός (20), κάτι που βολεύει όσους θέλουν να επιμείνουν στον φόβο ενός φονικού ιού, που “απαιτεί περισσότερους εμβολιασμούς” για να επιπεδωθεί επιτέλους η καμπύλη και μάσκες σε εσωτερικούς χώρους μέσα στο κατακαλόκαιρο. 

Η Όμικρον είναι κατά βάση μία ήπια λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού και προσοχή απαιτείται κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες και σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, για έγκαιρη προφύλαξη και θεραπεία, με τα γνωστά πλέον θεραπευτικά πρωτόκολλα, βασισμένα κυρίως στην ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη, ώστε να περιοριστούν οι βλάβες που μπορεί να δημιουργηθούν στη συνέχεια. 

Αυτό αφορά, είτε τους εμβολιασμένους, είτε τους μη εμβολιασμένους, θα πρόσθετα κυρίως τους εμβολιασμένους, γιατί οι τελευταίοι έχουν μία πλασματική αίσθηση ασφάλειας λόγω των εμβολιασμών και συχνά καθυστερούν να λάβουν θεραπεία.

 Παντελής Οικονόμου, 
Γενικός Ιατρός

ΥΓ. Η αλήθεια και η αγάπη πάντα θριαμβεύει στο τέλος. Για όποιον ποντάρει στον φόβο του ιού και στον εκβιασμό του εμβολιασμού, αποκαλύπτεται η ατζέντα του, αργά ή γρήγορα. Ο χρόνος στενεύει απελπιστικά για ορισμένους ολίγιστους, αφού ακόμα περισσότεροι πλέον έχουν αντιληφθεί την (παγκόσμια και εγχώρια) απάτη και την πανουργία.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου