Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΌΤΑΝ Η ΕΣΔΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

«ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ».

Αυτός είναι ο τίτλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Ιουνίου 2022 στην Εθνική Σχολή Δικαστών (ΕΣΔΙ). Σε αυτό δεν θα διδάξουν μόνο δικαστές και καθηγητές, αλλά επιπλέον: εκπρόσωποι οργανώσεων και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.


Σημειωτέον ότι ΛΟΑΤΚΙ+ είναι το καθιερωμένο αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, ενώ το μεν Κ αφορά άτομα που αντιμετωπίζουν διάκριση σχετικά με την μη ετεροκανονική έκφραση ή ταυτότητα του φύλου τους, το δε Ι αφορά άτομα που αντιμετωπίζουν διάκριση λόγω της φυσικής ποικιλομορφίας των σωματικών χαρακτηριστικών του φύλου τους.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ μας, κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια έχουν, προφανώς, την ακριβώς ανάποδη στόχευση από εκείνη που προαναγγέλλει ο επιθετικός προσδιορισμός «επιμορφωτικά»: Δηλαδή δεν είναι επιμορφωτικά, αλλά αποχαυνωτικά.

Μάλιστα, το επικείμενο σεμινάριο της ΕΣΔΙ συνορεύει χρονικά με τις δηλώσεις που έκανε ο υποδυόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας (μπουχτίσατε με τις παγκόσμιες ημέρες; Καλό θα ήταν να αρχίσετε να τις αγαπάτε, διότι αυτές θα είναι οι σημαίες της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης!).



«Ως πατέρας, απευθύνομαι, σήμερα, στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Για να τους ζητήσω το προφανές: να μη σταματήσουν ποτέ να τα αγαπούν και να τα στηρίζουν. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας».

Δεν χωρεί πλέον η παραμικρή αμφιβολία ότι ο διάβολος χορεύει τσάμικο παντού.


Ενώ επί δύο και πλέον χρόνια το ελληνικό Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε κουρελού και, ειδικότερα, οι ατομικές ελευθερίες του πολίτη καθώς και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια έχουν πάει περίπατο, πρώτιστο μέλημα του νεοδικτατορικού καθεστώτος και κάθε βραχίονά της είναι να κόπτεται για την απλόχερη προστασία των δικαιωμάτων κάποιων ομάδων, όπως οι LOATKI+, που, ιδίως τον τελευταίο καιρό, υπερπροβάλλονται ως καταπιεσμένες.

Τελικώς, όμως, αυτή η υπερπροβολή καταλήγει σε υπερπροστασία των «καταπιεσμένων», με αποτέλεσμα το μπαλάκι της καταπίεσης να ρίχνεται στο γήπεδο της πάλαι ποτέ ακομπλεξάριστης πλειοψηφίας. Χρήσιμος ο ακόλουθος παραλληλισμός:


Όταν οι γονείς δύο παιδιών αρχίζουν να ασχολούνται νυχθημερόν με το μικρότερο σε ηλικία, ευάλωτο παιδί τους, παραμελώντας προκλητικά το ανθεκτικό, που είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να αναποδογυρίσει η κατάσταση:

Ο ευάλωτος να γίνει ανθεκτικός και ο ανθεκτικός να γίνει ευάλωτος.


Ο κομπλεξικός να γίνει ακομπλεξάριστος και ο ακομπλεξάριστος να γίνει κομπλεξικός.

Ο μέχρι πρότινος αντιμετωπιζόμενος ως κανονική περίπτωση να αντιμετωπίζεται πλέον ως αποκλίνουσα, και ο μέχρι πρότινος αντιμετωπιζόμενος ως αποκλίνουσα περίπτωση να αντιμετωπίζεται εφεξής ως κανονική.

Η αντιστροφή αυτή μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνη όσο ήταν και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της γης πριν από περίπου 42.000 χρόνια.


Βοούν τα σημάδια ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς, χαρακτηριστικό των οποίων έχει προβλεφθεί ότι θα είναι η εκθήλυνση της κοινωνίας.

Όπως οι σκληροί πατερναλιστές, στην πραγματικότητα: απολυταρχικοί διαχειριστές μας, θέλουν να ελέγχουν την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής μας (τι να τρώμε, ποια και πόσα φάρμακα, και δη εμβόλια, πρέπει να χρησιμοποιούμε, πώς να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας κ.λπ.), ώστε να χαίρουμε πάντοτε άκρας υγείας, έτσι και σε επίπεδο διαπροσωπικής επικοινωνίας, θέλουν να μας υπαγορεύουν τον πολιτικά ορθό τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζουμε τους άλλους.


Όλα συγκλίνουν στην υπόνοια ότι το σχέδιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ) είναι να μεταμορφωθεί η κοινωνία μας σε έναν «μη μου άπτου» οργανισμό, ο οποίος θα καταντήσει να πάσχει από υποχονδρίαση. Φθάσαμε μέχρι το σημείο να μας ενοχλεί ως δήθεν σεξιστική αναφορά η χρήση μόνο του αρσενικού γένους σε διοικητικά έγγραφα!



Αλλά αίφνης ανακαλύψαμε και ότι ο διαχωρισμός των τουαλετών σε ανδρικές και γυναικείες προσβάλλει τα δικαιώματα εκείνων των πολιτών που δεν νιώθουν ούτε άνδρες ούτε γυναίκες. Tertium datur! 

Έτσι, αρχίσαμε να μεριμνούμε και για το λεγόμενο ουδέτερο φύλο, κατασκευάζοντας δημόσια αποχωρητήρια ειδικά γι’ αυτήν την τρίτη κατηγορία. O tempora, o mores!


Έτσι, οι μεν κυβερνήτες μας θα είναι (επιλεκτικώς) υπερπροστατευτικοί, οι δε κυβερνώμενοι θα καταντήσουν φοβικές προσωπικότητες, οι οποίες, ως τέτοιες, θα είναι ευχερώς χειραγωγήσιμες (βλ. και Βαθιώτη, 

Από την πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Συντονισμένα τρομο-κράτη σε φόντο παγκόσμιας διακυβέρνησης, εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 113/114).



Αλίμονο σε αυτούς που δέχονται να αποπροσανατολίζονται από αργυρώνητους, κατ' επάγγελμα υπνωτιστές, οι οποίοι προσποιούνται ότι νοιάζονται για την προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη και κάθε ομάδας, ενώ στην πραγματικότητα υπηρετούν τους μισάνθρωπους στόχους της Νέας Τάξης (διάβαζε ανάποδα: Αταξίας) Πραγμάτων.

Όποιος θέλει να εντρυφήσει στο φαινόμενο που στηλιτεύθηκε παραπάνω με αφορμή το… μοντέρνο σεμινάριο της Εθνικής Σχολής Δικαστών, ας διαβάσει το βιβλίο του Θεοδώρου (Τεντ) Καζύνσκι με τίτλο «Η βιομηχανική κοινωνία και το μέλλον της» (μτφ.: Σ. Γιαννέλης, εκδ. Έξοδος, Αθήνα 2019).


Σε αυτό υπάρχει μια ενότητα με τίτλο τα «Αισθήματα κατωτερότητας» (σελ. 15 επ.):


«Όταν κάποιος εκλαμβάνει ως υποτιμητικό σχεδόν οτιδήποτε λέγεται γι’ αυτόν (ή για τις ομάδες με τις οποίες ταυτίζεται) συμπεραίνουμε ότι έχει αισθήματα κατωτερότητας ή χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

Η τάση αυτή είναι έκδηλη σε υπερμάχους των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, ασχέτως εάν ανήκουν στις ομάδες μειονοτήτων των οποίων τα δικαιώματα υποστηρίζουν. Είναι υπερευαίσθητοι με τις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να χαρακτηριστούν οι μειονότητες. 

Οι όροι “νέγρος”, “ανατολίτης”, “ανάπηρος” ή “γυναικάκι”, οι οποίοι αναφέρονται αντιστοίχως σε έναν Αφρικανό, σε έναν Ασιάτη, σε ένα άτομο με αναπηρία ή σε μια γυναίκα στην αρχή δεν είχαν υποτιμητική σημασία. 

Οι λέξεις “broad” (γκόμενα) και “chick” (γυναικάκι) ήταν απλώς τα θηλυκά αντίστοιχα του “guy” (τύπος), “dude” (λιμοκοντόρος) ή “fellow” (μακαντάσης). Την αρνητική σημασία σε αυτούς τους όρους την έχουν προσδώσει οι ίδιοι οι ακτιβιστές. 

Μερικοί πράττοντες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έχουν φθάσει μέχρι του σημείου να απορρίπτουν την λέξη “pet” (κατοικίδιο) και να επιμένουν να αντικατασταθεί με τον όρο “animal companion” (ζώο συντροφιάς)».

Ο Καζύνσκι συνεχίζει:


«Αυτοί που είναι πιο ευαίσθητοι όσον αφορά την “μη πολιτικώς ορθή” ορολογία δεν είναι οι μέσοι μαύροι κάτοικοι των γκέτο, οι Ασιάτες μετανάστες, οι κακοποιημένες γυναίκες ή τα άτομα με αναπηρία, αλλά μια μειονότητα ακτιβιστών, εκ των οποίων πολλοί από αυτούς ούτε καν ανήκουν σε κάποια “καταπιεσμένη” ομάδα, αλλά αντιθέτως προέρχονται από τα προνομιούχα στρώματα της κοινωνίας. 

Ο σκληρός πυρήνας της πολιτικής ορθότητας αποτελείται από καθηγητές πανεπιστημίου που έχουν ασφαλείς θέσεις εργασίας, με πολύ καλούς μισθούς, οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι ετεροφυλόφιλοι, λευκοί άνδρες που προέρχονται από οικογένειες της μεσαίας και της ανωτέρας τάξεως».

Ίσως τώρα μπορούμε να φανταστούμε για ποιον λόγο υπάρχουν και εν Ελλάδι πρωτοβάθμιοι καθηγητές Νομικών Σχολών, οι οποίοι, κινούμενοι στο προπεριγραφέν πλαίσιο, προπαγανδίζουν τα νεοταξίτικα σχέδια του διαβολικού-ανάποδου κόσμου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος Νεοταξίτης-Νεοεποχίτης θελήσει να αποδομήσει το ανωτέρω κείμενο, μπορεί να το προσπαθήσει, επικαλούμενος ότι ο Θεόδωρος Καζύνσκι (μαθηματική διάνοια του Χάρβαρντ) είναι ο επονομαζόμενος τρομοκράτης Unamomber, o οποίος «εγκατέλειψε την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία το 1969, για να ακολουθήσει έναν πρωτόγονο τρόπο ζωής. 

Μεταξύ του 1978 και 1995, σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε άλλους 23, σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει μια επανάσταση με τη διεξαγωγή εθνικής εκστρατείας βομβαρδισμών με στόχο τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη σύγχρονη τεχνολογία».

«Το 1995, έστειλε μια επιστολή στους The New York Times και υποσχέθηκε να σταματήσει την τρομοκρατία, εάν οι Times ή το The Washington Post δημοσίευαν το δοκίμιο του Η Βιομηχανική Κοινωνία και το Μέλλον της (Industrial Society and The Future), στο οποίο υποστήριξε ότι οι βομβιστικές επιθέσεις του ήταν ακραίες, αλλά απαραίτητες για να [εστιάσει] την προσοχή [του κόσμου] στη διάβρωση της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας από τις σύγχρονες τεχνολογίες που απαιτούν μεγάλης κλίμακας οργάνωση» (για τις σχετικές αναφορές βλ. el.wikipedia.org).

Πάντως, με την ακρίβεια που διασπείρουν σαν άλλον κορωνοϊό οι σατανικοί Νεοταξίτες (προσποιούμενοι ότι για όλα φταίει ο πόλεμος), δεν αποκλείεται, αργά ή γρήγορα, πολλοί από εμάς, τους μη-τρομοκράτες, να χρειαστεί να δοκιμάσουμε τον τρόπο ζωής που επέλεξε ο Καζύνσκι ήδη το 1971, όταν μετακόμισε σε μια απομακρυσμένη καμπίνα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό κοντά στο Λίνκολν της Μοντάνα, όπου έζησε αναπτύσσοντας δεξιότητες επιβίωσης σε μια προσπάθεια να γίνει αυτάρκης.











10 σχόλια:

  1. Σκασίλα του διαόλου τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η Π-Α-Ρ-Α-Κ-Ο-Η στις εντολές του Θεού, διότι από αυτήν παίρνει δύναμη και δικαιώματα για να κάνει αυτό που ποθούσε εδώ και 7.500 χρόνια [αν αμφιβάλεις για το νούμερο σου θυμίζω ότι ο Άγιος Νείλος είπε ότι

    "Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου, θα σκοτισθή ή διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σάρκας, και θα πληθυνθεί σφόδρα ή ασέβεια και ή ανομία. Τότε άρχεται ό κόσμος να γίνεται αγνώριστος...",

    από τότε που εξέπεσε με το βρωμερό τάγμα του: να εξαφανίσει το πλάσμα Του Θεού που δημιουργήθηκε για να είναι κατ' Εικόνα και Ομοίωσή Του, αλλά και κάθε άλλο δημιούργημα του Υψίστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Genika ta pragmata ston planiti exoun ksefygei kai zoume sta esxata, alla min ta rixnete ola stous gay. Oi gay den ftaigane pou prin na tous dothoun ta dikaiomata tous, syxna epeftan thymata vasanistirion, fonon kai ksylodarmon apo eterofylofilous xristianous kai apo tin astynomia. Akoma kai simera, i astynomia stin Ellada parenoxlei tous gay sto kentro tis Athinas. Oi kaloi xristianoi tou tote xairontan me ton thanato ton allon, nomizontas oti evergetoun to Theo. Kai as min aporei kaneis giati oi perissoteroi gay einai atheistes. Apla, den theloun na einai me aftous pou theloun na tous kanoun kako, toys dithen kalous xristianous pou symperiferontai san fanatikoi mousoulmanoi. O sostos xristianos den misei kanenan kai den diaspeirei ti via. Eftyxos yparxoun merikoi pnevmatikoi, pou akolouthoun sosta ta logia tou Xristou, otan eipe:Elate se mena oloi, me ton agno tropo. Alla aftoi oi sostoi pnevmatiki dexonta kritiki apo merikous fanatikous, apla epeidi einai sostoi kai den misoun. Sumfono me to oti merikoi gay exoun ksefygei, opos kai polloi eterofylofiloi. Gia ta loipa, pistevo oti oi profites tis orthodoksias elegan tin alitheia, opos kai i Apokalypsi tou Ioanni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου:

    "Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.."

    “Ομιλία του Γέροντα Γεωργίου την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, για την μεγάλη αποκάλυψη του Χριστού στην Σαμαρείτιδα αλλά και σε όλους τους Σαμαρείτες. Ο Χριστός μας θέλει να είμαστε αληθινοί και όχι ψεύτες (πνεῦμα ὁ Θεός, καὶ τοὺς προσκυνοῦντας αὐτὸν ἐν πνεύματι καὶ ἀληθείᾳ δεῖ προσκυνεῖν Ιω. 4,24), θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Απόστολο Παύλο, έναν μεγάλο διώκτη των Χριστιανών αρχικά, που όμως θεμελίωσε τον Ευαγγελικό Λόγο σε όλα τα Έθνη και επικαλέστηκε τον Καίσαρα, αφού διαπίστωσε ότι ο Θεός μπορεί να αλλάξει τους πάντες, όπως άλλαξε και τον ίδιο.
    Ο Γέροντας Γεώργιος, τόνισε επίσης ένα σημαντικό και μεγάλο σημείο του Αποστολικού αναγνώσματος που επιβεβαιώνει τα λόγια του Αγίου Πορφυρίου ότι ζούμε όπως στα χρόνια του Χριστού.
    Και σήμερα πολλοί, θα καταλήξει ο Γέροντας Γεώργιος, διασπείρουν την απαισιοδοξία και την απογοήτευση, αλλά ο Θεός θα βάλει το χέρι Του φανερά...!”

    https://www.youtube.com/watch?v=QleE7aSTjUY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὅσιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης: Ὅποιος πιστεύει στό Θεό, δέν φοβᾶται τίποτα!!!

    https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/05/blog-post_691.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ομοφυλόφιλοι γίνονται ΔΕΚΤΟΙ μέσα στην Εκκλησία, ΟΤΑΝ και ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ οι ομοφυλόφιλοι ΑΡΝΗΘΟΥΝ (ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ειλικρινά να ΑΡΝΗΘΟΥΝ) την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη, εαν καταλαβα καλα, πρεπει να γινουν στρεητ ή να απεχουν απαξ και δια παντως. Σωστα;

      Διαγραφή
    2. Η Εκκλησία ΔΕΝ επιτρέπεται να ΔΕΧΕΤΑΙ την χωρίς ειλικρινή μετάνοια, φοβερή και αφύσικη (και ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ) διαστροφή της ομοφυλοφιλίας.
      Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Οι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ομοφυλόφιλοι, ακολουθούν συνειδητά τον σατανά.

      Διαγραφή
    3. Το ιδιο λεμε. Πως καποιος ομοφυλλοφιλος μπορει να μετανοησει ειλικρινα; Να αλλαξει γουστα ή να απεχει απαξ μενωντας απαθης

      Διαγραφή
  6. Για να βάλουμε τα πρἀγματα στη θέση τους, θυμίζω τα 23 τάγματα των τελωνίων. Όλα αυτά μας περιμένουν "με ανοιχτές αγκάλες" για να μας φράξουν το δρόμο προς την Ουράνια πατρίδα μας και να μας κάνουν ... συγκάτοικους στην κόλαση. Ένα από αυτά (το Νο. 17) είναι της ομοφυλοφιλίας. Ο Εφραίμ της Αριζόνα ωστόσο μας διαβεβαιώνει ότι με την Ευχή και το "Υπεραγία Θεοτόκες σώσον ημάς" σώζονται όλοι οι Χριστιανοί.

    1. το τελωνιο της κακολογιας
    2. το τελωνιο της υβρης
    3. το τελωνιο του φθονου
    4. το τελωνιο του ψεματος
    5. το τελωνιο του θυμου και της οργης
    6. το τελωνιο της υπερηφανιας
    7. το τελωνιο της βλασφημιας
    8. το τελωνιο της φλυαριας και της ανοησιας
    9. το τελωνιο του τοκου και του δολου
    10. το τελωνιο της τεμπελιας και του υπνου
    11. το τελωνιο της φιλαργυριας
    12. το τελωνιο της μεθης
    13. το τελωνιο της μνησικακιας
    14. το τελωνιοτης μαγειας και της μαντειας
    15. το τελωνειο της λαιμαργιας
    16. το τελωνειο της ειδωλολατρειας
    17. το τελωνειο της ομοφυλοφιλιας
    18. το τελωνειο της φιλαρεσκειας
    19. το τελωνιο της μοιχειας
    20. το τελωνειο του φονου
    21. το τελωνιο της κλεψιας
    22. το τελωνιο της πορνειας
    23. το τελωνιο της ασπλαχνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε κατηγορώ ότι έκανες αμαρτίες πολλές και σοβαρές, όχι, άνθρωπος είσαι. Σε κατηγορώ, γιατί δεν εξομολογείσαι. Αυτό σε κατηγορώ.
      Έπεσες; Στον πνευματικό. Έπεσες; Στον πνευματικό, όλα στον πνευματικό. Και η οσία Μαρία, πρώτα εξομολογήθηκε.

      Όσιος Εφραίμ Κατουνακιώτης

      Διαγραφή