Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΕΞ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ «ΕΒΡΑΙΟ» ΚΑΙ ΟΧΙ «ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟ» ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ

Ο ΛΑΒΡΟΦ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ: «ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ!» 

2 BINTEO


Ο Λαβρόφ συγκρίνει το Ζελένσκι με το Χίτλερ: ”το ότι είναι Εβραίος ο Ζελένσκι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ναζί στην Ουκρανία. Κι ο Χίτλερ Εβραίος ήταν!”

Ο Λαβρόφ συγκρίνει το Ζελένσκι με το Χίτλερ ”που επίσης είχε εβραϊκό αίμα ” γράφει η Ισραηλινή Haaretz. Στο ιταλικό ειδησεογραφικό κανάλι Zona Bianca ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του την Κυριακή, στην στερεότυπη πλέον ερώτηση πώς ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να ισχυριστεί ότι προσπαθεί να «αποναζιστικοποιήσει» την Ουκρανία όταν ο Ζελένσκι είναι Εβραίος.. έριξε βόμβα. 

Δήλωσε την Κυριακή ότι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy είναι Εβραίος δεν αναιρεί τα ναζιστικά στοιχεία της χώρας του, υποστηρίζοντας ότι ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφος Χίτλερ «είχε επίσης εβραϊκό αίμα».


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ λέει ότι η Ουκρανία μπορεί να έχει Ναζί, παρόλο που ο πρόεδρός της είναι Εβραίος, αφού, όπως υποστηρίζει, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε εβραϊκή καταγωγή.

«Το γεγονός ότι ο Ζελένσκι είναι Εβραίος δεν αναιρεί την ύπαρξη ναζιστικών στοιχείων στην Ουκρανία. Πιστεύω ότι ο Χίτλερ είχε επίσης εβραϊκό αίμα», είπε ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο ιταλικό ειδησεογραφικό κανάλι Zona Bianca.

Ο Λαβρόφ συνέχισε λέγοντας ότι «μερικοί από τους χειρότερους αντισημίτες είναι Εβραίοι».

Ο ισχυρισμός για το εβραϊκό αίμα του Χίτλερ ανέρχεται στον Χανς Φρανκ, ο οποίος υπηρέτησε ως γενικός κυβερνήτης της Πολωνίας κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, του οποίου τα απομνημονεύματα υποδηλώνουν ότι η γιαγιά του Χίτλερ από τον πατέρα είχε πάει μ’ Εβραίο.


Μιλώντας στους Times of Israel, ο διευθυντής του ισραηλινού μουσείου Ολοκαυτώματος Yad Vashem, Dani Dayan, καταδίκασε τις δηλώσεις του Λαβρόφ ως «ψευδείς, παραληρηματικές και επικίνδυνες και άξιες καταδίκης».

Την Παρασκευή, ο Ζελένσκι χαρακτίρησε τους Ρώσους στρατιώτες ως «ακόμη πιο κυνικούς» από τα στρατεύματα του Χίτλερ. «Τα ρωσικά στρατεύματα καταφέρνουν να είναι ακόμα πιο κυνικά από τους Ναζί πριν από 80 χρόνια», είπε.
Ανιστόρητος και προκλητικά φιλοναζιστής…

Διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσαν οι δηλώσεις Λαβρόφ με τον ΥΠΕΞ Ισραήλ Lapid να δηλώνει: “Οι δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ είναι ταυτόχρονα μια ασυγχώρητη και σκανδαλώδης δήλωση και ένα τρομερό ιστορικό λάθος. Οι Εβραίοι δεν αυτοκτόνησαν στο Ολοκαύτωμα. Το χαμηλότερο επίπεδο ρατσισμού εναντίον των Εβραίων είναι να κατηγορείς τους ίδιους τους Εβραίους για αντισημιτισμό”. 

Ο Ρώσος πρεσβευτής στο Ισραήλ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ μετά την δήλωση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ ότι «ο Χίτλερ είχε εβραϊκό αίμα»!!!!

Μιλώντας στο Army Radio τη Δευτέρα, ο Ισραηλινός υπουργός Επικοινωνιών Yoaz Hendel κατέρριψε τον ισχυρισμό του Λαβρόφ ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος, μια θεωρία ευρέως απαξιωμένη από τους ιστορικούς, ως «παραισθήσεις που έχουν σκοπό να δικαιολογήσουν τις φρικτές πράξεις των Ρώσων στην Ουκρανία».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών μεταξύ άλλων κατηγόρησε τις ΗΠΑ και τον Καναδά ότι εκπαιδεύουν «νεοναζί» τώρα στις τάξεις του ουκρανικού στρατού αναφερόμενος σε αυτούς που κρατούν το εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη.

 «Αυτό που πράττουν οι Ρώσοι στρατιώτες είναι ναζισμός» υπογράμμισε ο Zelensky στην ΕΡΤ μιλώντας εκ του ασφαλούς κι υπό άλλοθι της εβραικής του ρίζας...

Έδωσαν βήμα στους ναζί…..Επιχειρούν αντιστροφή πραγματικότητας.

Ουκρανοναζί τρομοκράτης αποκεφαλίζει ρωσόφιλο και του σφηνώνει τη σημαία της Λαικής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ στο στόμα..


Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση Λαβρόφ έγινε Πρωτομαγιά όπως δεν είναι συγκυρία ότι η κρατική ΕΡΤ επέλεξε Πρωτομαγιά για να ξεπλύνει τον αποδεδειγμένα φιλοναζιστή Ζελένσκι. Αυτός ανερυθρίαστα παραδέχθηκε ότι η ναζιστική Φάλαγγα του Αζόφ είναι μέρος του τακτικού στρατού της χώρας του!


Μαριούπολη. Ουκρανοναζί δολοφόνησαν, κακοποίησαν κοπέλα και της χάραξαν τεράστια σβάστικα στο στομάχι! Σε σχολείο, βάση του Αζόφ και της Εθνοφρουράς. 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ



Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ



O πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα στην Ουκρανία… 10 χρόνια ολοκληρωτικός πόλεμος ΝΑΤΟ ΕΕ κατά Ντονμπάς.10.000 νεκροί 1.000.000 πρόσφυγες.
 Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΔΡΟΜΗ



Λιθοβολισμός ολόγυμνης κοπέλας από διεστραμμένους Ουκρανούς ναζιστές! Όπως η ISIS. Βασανιστήρια και κακοποίηση!Χειροκροτήστε τον Αρχιβασανιστή Ανθρωποφύλακα Ζελένσκι!!
 ΖΕΛΕΝΣΚΙ SS ΒΙΑΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ 

ΒΙΝΤΕΟ









ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Κύριε Lapid ΥΠΕΞ του Ισραήλ, δεν κατηγορούνται οι Εβραίοι για αντισημητισμό, επαινούνται μάλιστα ως αντισιωνιστές και φίλοι των Παλαιστινίων, βρίσκονται δε απέναντί σας, διότι εσείς του κράτους του Ισραήλ, το οποίο απορρίπτουν, είστε και σιωνιστές ψευδοεβραίοι και εχθροί των Παλαιστινίων οι οποίοι συμβιώνουν αδελφικά με τους πραγματικούς Εβραίους κάτι χιλιάδες χρόνια...

Απόδειξη και οι φωτογραφίες που ακολουθούν:


 





ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; 




3 σχόλια:

  1. Αλήθεια μόνο εγώ βρίσκω την σκατόφατσα του ζελέ ολόιδια με αυτήν του χίτλερ;
    ίδιο ευθυτενές αλαζονικό βλέμμα ίδια μύτη ίδια όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και δηλαδή δεν έπρεπε αυτοί που γκαρίζουν για αυτά που είπε ο Λαβρόφ
    να πουν ορίστε αυτοί είναι οι γονείς του χίτλερ και να αποστομώσουν τον Λαβρόφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαβροφ δεν εκανε κανενα λαθος σε αυτα που ειπε. Ουτε πρωταρης ειναι ουτε τυχαιος. Μιλησε
    βασει στοιχειων. Να υπενθυμισω ποιοι μπηκαν πρωτοι Βερολινο, ποιοι βρηκαν την καμμενη σωρο και ποιοι εχουν το κρανιο του. Τωρα, εαν αυτος που βρηκαν και ανελυσαν δεν ηταν ο Αντολφ αλλα καποιος αλλος προφανως κανεις δεν μπορει να το γνωριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή