Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ...ΚΡΗΜΝΟΥ!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ


Γράφει ο Θ. Π.

END GAME

Ας δούμε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που σας έχουν αποκρύψει τα κανάλια, προκειμένου να μην γνωρίζετε τι συμβαίνει και ξυπνήσετε απότομα:

1. Την 1η Μαΐου, η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, έκανε σύσταση στα στελέχη της, να ΜΗΝ συλλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους κλέφτες προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, ΑΛΛΑ να εξετάζουν κατά περίπτωση, εάν πρόκειται για σεσημασμένο κλέφτη ή κάποιον πεινασμένο πολίτη. Εδώ να πούμε, ότι η Μητροπολιτική  αστυνομία ΔΕΝ οπλοφορεί όπως η δική μας παρά μόνον φέρει tazers.

2. Στις 10 Μαΐου, στα  σούπερ μάρκετ του Λονδίνου, έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα gps trackers, τοποθετημένα πάνω στις συσκευασίες κρέατος και με την ένδειξη: απενεργοποιείστε το gps, κατά την αποχώρησή σας από το ταμείο.

3. Η Ρωσία, δια στόματος Πούτιν, διεμήνυσε στη Δύση, πως : δεν θα εξάγει ούτε έναν σπόρο σιταριού και ούτε σταγόνα πετρελαίου, εάν πρώτα δεν αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της.

4. Οι Ελληνες αγρότες, ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε σπορά. 

Ο λόγος είναι, πως απαιτείται η καταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ, προκειμένου να έχουν χρήματα για σπόρους και λιπάσματα. Οι επιδοτήσεις όμως, δίνονται μετά τη σπορά.

5. Στην Αφρική αυτή τη στιγμή, 100μυρια ψυχές υποσιτίζονται, λόγω της παύσης της επισιτιστικής βοήθειας από τον ΟΗΕ (UN Food Program) και ταυτόχρονα, αναγκάζονται να καλλιεργούν τη γη, χρησιμοποιώντας ως λίπασμα ανθρώπινες ακαθαρσίες και ακαθαρσίες ζώων, εφόσον οι τιμές των λιπασμάτων είναι απαγορευτικές. 

Στο άμεσο μέλλον, αυτά τα 100μυρια ψυχές, θα αναγκαστούν λόγω της πείνας και της εξαθλίωσης, να μεταναστεύσουν...όλοι μαντεύετε προς τα που.

6. Στην Ουγγαρία, ο Όρμπαν, απαγόρευσε τον πετρέλαιο-τουρισμό,

ζητώντας από τους πρατηριούχους βενζίνης, να μην εφοδιάζουν   πλέον, τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες που διασχίζουν τα σύνορα  του, για να φουλάρουν τα ντεπόζιτα φθηνότερη βενζίνη...

7. Στην Ουγγαρία επίσης, ο  Όρμπαν έχει προνοήσει και υπέγραψε 15ετές συμβόλαιο παροχής φυσικού αερίου με τον Πούτιν (σε ρούβλια) και σε τιμές υπο-τετραπλάσιες των άλλων χωρών. 

Εμείς πάλι, απελαύνουμε Ρώσους διπλωμάτες, Ρώσους καλογήρους    κλέβουμε ρωσικό πετρέλαιο...και απαγορεύσαμε τον Τσαϊκόφσκι

8. Η παραγωγή σιτηρών Ουκρανίας και Ρωσίας μαζί, ταΐζει  600μυρια ανθρώπους στη Δύση και 300μυρια ανθρώπους στην Ανατολή

9. Οι όροι "στρατηγικές πρώτες ύλες" και "σπάνιες γαίες", είναι  παντελώς άγνωστοι στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, που ενώ ο λαός της πεινάει, εκείνη εξακολουθεί να του μιλά, για ηλεκτρικά  αυτοκίνητα και ανεμογεννήτριες, επενδύοντας στην απολιγνιτοποίηση της χώρας, που το ίχνος άνθρακα...είναι μόνον 0,2% της παγκόσμιας ρύπανσης. 

10. Παράλληλα, 1000 εξειδικευμένοι εργάτες λιγνιτωρυχείων, έχασαν τη δουλειά τους, από το κλείσιμο των εργοστασίων. 

Θέλουμε όμως να σώσουμε τον πλανήτη, τη στιγμή που τα βασικά  συστατικά μιας μπαταρίας, όπως το κάδμιο, το λίθιο και το νικέλιο (σπάνιες γαίες) δεν τα παράγουμε εμείς...αλλά η Τουρκία.

Η Τουρκία θα ανοιγοκλείνει τον ενεργειακό διακόπτη 

σε 2 χρόνια, εμείς δεν θα ανάβουμε ούτε λάμπα...


11. Πώς αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση όλα τα παραπάνω;... 

Μα φυσικά, αγοράζοντας 700 περιπολικά και επεκτείνοντας παντού το μέτρο της αστυνομοκρατίας. 

Δεν θα έχετε να φάτε, θα διαμαρτύρεστε και θα σας βαράνε  προκειμένου να σας φιμώσουν. Δεν θα σκεφτούν ούτε στιγμή, να σας δώσουν τρόφιμα.

12. Η "επανάσταση της κατσαρόλας" είναι λίγους μήνες μακριιά  από σήμερα. 

Τα κίτρινα γιλέκα, δεν θα είναι τίποτα, μπρος στις κοινωνικές  ταραχές που έρχονται. 

Η εφοδιαστική αλυσίδα έσπασε λόγω των ανόητων λοκντάουν και 10000 αγρότες παράτησαν τα χωράφια τους μέσα σε 3 χρόνια.

Η κοινωνία έχει ήδη ριζοσπαστικοποιηθεί, περιμένοντας απλώς να πέσει η πρώτη χειροβομβίδα στη Βουλή...

Σχολια

Είστε ΑΚΡΙΒΩΣ, στο σημείο που πρέπει να ξυπνήσετε και να τους στείλετε στο δι@...λο.

Εάν το καθυστερήσετε κι άλλο, το να πατήσει ο Πούτιν το κουμπί, θα είναι τίποτα, μπροστά στη Μεγάλη Πείνα της ανθρωπότητας. 

Και όταν λέω πείνα, εννοώ ότι ελληνικές οικογένειες θα δίνουν τα κορίτσια τους σε αλλοδαπούς, προκειμένου να μην πεινάσουν. Για τέτοια πείνα μιλάω.


ΞΥΠΝΉΣΤΕ!

Θ. Π.

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ


6 σχόλια:

  1. "Μεγάλως γαρ προσεγγίζει η καρδία τω Θεώ εν τη ενδεία της χρείας"
    (Η καρδιά πλησιάζει πολύ το Θεό με τη στέρηση των αναγκαίων)

    ΙΣΑΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αποκρυφιστικά μηνύματα της ... μασκούλας.

    Μην αναπνέεις
    Μην τρως
    Μην πίνεις
    Μην αντιμιλάς
    Βγάλε το σκασμό
    ΨΟΦΑ


    Όσοι πάλεψαν να την αποφύγουν για την Αγάπη του Χριστού και υποστηριζόμενοι από Αυτόν θα αποφύγουν και τα υπόλοιπα δεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

    Ἀδιαφόρει γιὰ ὅλα τὰ ἐμπόδια. Ἡ μόνη ἀπασχόλησή σου, ἡ σκέψη σου νὰ εἶναι ὁ Νυμφίος σου. Νὰ μιλᾶς μόνο μὲ Αὐτόν.

    Ἔχε ἐμπιστοσύνη στὸν Κύριο γιὰ ὅλα καὶ αὐτὸς θὰ σὲ διαθρέψει σὲ ὥρα λιμοῦ.

    Δὲν ἀφήνει νὰ πειρασθοῦμε ἄνω τῶν δυνάμεών μας. Ὅλα τὰ ἐπιτρέπει γιὰ τὸ καλό μας.

    Πρέπει νὰ μάθουμε τὴ γλώσσα τοῦ Κράτους ἐκείνου (τοῦ Οὐρανοῦ), διότι ὅταν δὲν τὴν γνωρίζουμε θὰ μᾶς κοροϊδεύουν. Διαφορετικὰ δὲ θὰ μποροῦμε νὰ μποῦμε μέσα. Ἐκεῖ δὲ θὰ ὑπάρξει Πάτμος ἢ Κάλυμνος ἢ Ρόδος ἢ τὰ Χανιὰ τῆς Κρήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσω κάτι;

    Ισχύει ακόμα η θεϊκή υπόσχεση:

    ‘’Ζητεῖτε πρώτον τήν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καί τήν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καί ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν’’;

    Αν ναι, τότε είμαστε ξεφτιλισμένοι άθεοι, ή στην καλύτερη περίπτωση ολιγόπιστοι. Και το παίζουμε ότι είμαστε του Χριστού (και πρώτος εγώ).

    Αν δεῖ ὁ Θεός νά ξεκινᾶμε κατά πρώτον μέ τήν δική μας πνευματική ἀνασυγκρότηση ζωῆς, τότε καί ἀπό τίς πέτρες καί τίς στάχτες θά ἀναστήσει τά σπίτια μας καί τούς ἀγρούς μας, τις περιουσίες μας καί πλουσιοπάροχα θά ἐπιδαψιλεύσει ὅλα τα ὑλικά πού θα χαθούν και θα καούν μέσα στα επικείμενα δεινά, διότι εἶναι ἀδιάψευστος ὁ λόγος του:

    ‘’Ζητεῖτε πρώτον τήν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καί τήν δικαιοσύνην αὐτοῦ, καί ταῦτα πάντα προστεθήσεται ὑμῖν’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει η Θεΐκή υπόσχεση.
      ας μην ξεχνάμε τον Χριστό μας, τον οποίο μετά τη νηστεία και ΑΦΟΥ επείνασε τον πλησίασε ο "εξωαποδώ".
      Κάπως έτσι θα γίνει και με εμάς...
      (είμαστε όντως ξεφτιλισμένοι...)
      Υπάρχουν δύο υπέροχες ομιλίες του μακαριστού π. Αθανάσιου Μυτιληναίου.
      1 ο Θεός φροντίζει για σένα
      2 η γνώριμη φωνή

      Κωνσταντίνα

      Διαγραφή
  5. Για να κοιταχτώ στον καθρέφτη του Αγίου Νεκταρίου: "Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, μήπως τελικά είμαι άπιστος;"
    ----------------------------------------------------------------
    ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ

    "Η εικόνα της απιστίας":
    ------------------------------------------------------

    "Η απιστία είναι ένα είδος φρενοπάθειας. Πρόκειται για βασανιστικό πάθος της ψυχής που δύσκολα θεραπεύεται. Η απιστία ως πάθος, καταπιέζει φρικτά αυτόν τον οποίο έχει κυριεύσει. Γίνεται δε σε αυτόν αιτία πολλών παθημάτων, ώστε να καθίσταται επιβλαβής για τον εαυτό του και για τους γύρω του.

    Η απιστία κατ’ αρχήν αρνείται το Θεό. Αρνείται στην κτίση το θείο Δημιουργό της. Αρνείται την πρόνοια, τη σοφία και την αγαθότητά Του καθώς και όλες τις θείες ιδιότητες

    Η απιστία διδάσκει στους οπαδούς της το ψέμα και αναπτύσσει ψευδείς θεωρίες σχετικά με την αρχή και τη δημιουργία του κόσμου. Αποφαίνεται ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΠΥΘΙΑ ότι η δημιουργία είναι ένα έργο της τύχης, ότι η συντήρησή της είναι ένα αναίτιο αποτέλεσμα, ένα έργο τυχαίων συνδυασμών.
    Για την απιστία Η ΥΛΗ είναι το όντως ον, ενώ το πνεύμα το μη ον.

    Η απιστία αποδέχεται τους νόμους της φύσης, αρνείται όμως το Νομοθέτη. Η απιστία έχοντας αναλάβει να οδηγήσει τον άνθρωπο σε μια φανταστική ευτυχία, εντέλει τον εγκαταλείπει στη μέση του δρόμου, στην κοιλάδα του κλαυθμώνος, στερώντας του τα ουράνια αγαθά, τη θεϊκή παρηγοριά, το ψυχικό σθένος,

    Για τον άπιστο, η πεποίθηση που πηγάζει από την πίστη στη θεία πρόνοια και η οποία καταπαύει τις φροντίδες της ζωής είναι γι' αυτόν μια δύναμη ακατανόητη.
    Ο άπιστος θέτοντας ως αρχή την ύλη περιόρισε την αληθινή ευδαιμονία του ανθρώπου στον πολύ στενό κύκλο ων πρόσκαιρων απολαύσεων, φροντίζοντας πάντα για την ικανοποίησή τους και ασχολούμενος διαρκώς με αυτές.

    Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ του έφερε τον ΚΟΡΕΣΜΟ και ο κορεσμός την ΑΗΔΙΑ. Η αηδία έφερε την ΑΝΙΑ, Η ανία τη ΘΛΙΨΗ, η θλίψη τον ΠΟΝΟ και ο πόνος της ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
    Ο άπιστος αγνόησε ότι η ευτυχία του ανθρώπου δε βρίσκεται στην απόλαυση των επίγειων αγαθών, αλλά στην αγάπη του Θεού, του απόλυτου και αιώνιου Αγαθού. Εδώ βρίσκεται η κακοδαιμονία αυτών που αγνοούν το Θεό.

    Δυστυχισμένε δούλε σκληρού τυράννου! Πώς σου έκλεψαν την ευτυχία; Πώς σου άρπαξαν το θησαυρό; Έχασες την πίστη σου, αρνήθηκες το Θεό σου, αρνήθηκες την αποκάλυψή Του και πέταξες την πλουσιοπάροχη δωρεά της θείας Χάρης!

    Να λοιπόν, που η απελπισία εμφανίζεται μπροστά του σα δήμιος κι ένα σκληρό βασανιστήριο τυραννάει τον ταλαίπωρο άνθρωπο. Το θάρρος του τον έχει κιόλας εγκαταλείψει, η αντίστασή του εξασθένησε και οι ηθικές του δυνάμεις έχουν πλέον διαφθαρεί από την απιστία.
    Αποκόπτει έτσι με βία και σκληρότητα το νήμα της άθλιας ζωής του και εκσφενδονίζεται στο βυθό της απώλειας, στα μαύρα Τάρταρα, όπου τότε μόνο θα βγει, όταν τον καλέσει η φωνή του θείου Δημιουργού του, τον οποίο απαρνήθηκε, για να δώσει λόγο για την απιστία του. Τότε θα κατακριθεί και θα σταλεί στο πυρ το αιώνιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή