Σάββατο 21 Μαΐου 2022

«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ» Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ




Του Χριστόδουλου Πιερίδη


Ρωσία, Κίνα Ινδία και Σαουδική Αραβία, Ιράν και άλλοι, αντιπροτείνουν όπως ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος γίνει από κοινού με την Δύση, κάτι που δεν το αποδέχονται οι Δυτικοί Τραπεζίτες, κι αυτή είναι η πραγματική αιτία του πολέμου εναντίον της Ρωσίας μέσω της Ουκρανίας, με σκοπό να ακολουθήσει πόλεμος κατά της Κίνας και οποιουδήποτε άλλου αντιτίθεται.

Μετά την μονομερή αποδέσμευση από τον Νίξον το 1971 του Δολαρίου από τον χρυσό, τόσο η δημιουργία λεφτών από τον αέρα (θεωρητικά «άπειρων» λεφτών χωρίς αντίκρισμα - «fiat money») όσο και ο έντοκος παγκόσμιος δανεισμός τους, έχουν φτάσει σήμερα στα όρια τους, λόγω του ότι έχει μειωθεί η ζήτηση χρήματος (Δολαρίων) και «χρειάζεται επειγόντως» να δημιουργηθεί και δανειοδοτηθεί καινούργια ανάπτυξη που θα δημιουργεί καινούργια ζήτηση σε Δολάρια, που όχι μόνο να καλύπτει τον προηγούμενο δανεισμό, αλλά να δημιουργεί επίσης και καινούργια ανάπτυξη προς περαιτέρω έντοκη δανειοδότηση. 

Προς τούτο χρειάζονται νέοι φυσικοί πόροι και δη αυτοί της Ρωσίας. 




«Χρειάζεται» η δημιουργία καινοργιας ζήτησης Δολαρίων (που να δανείζονται έντοκα χρηματοδοτώντας την ανάπτυξη), επειδή με την συνεχή ζήτηση Δολαρίων δημιουργείται και η ανάλογη προσφορά και κλείνει ο κύκλος (ζήτησης προσφοράς) μέσω της «Wall Street» (του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου) και εξασφαλίζεται ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος υπέρ των Δυτικών Τραπεζιτών που κυβερνούν τις ΗΠΑ. 

Οι διεθνείς αυτοί Τραπεζίτες παράγουν και δανείζουν έντοκα τα αεριτζίδικα Δολάρια χωρίς να έχουν καμία σχέση με τον λαό των ΗΠΑ και τα αληθινά συμφέροντά του. 

Ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος στον οποίο αναφερόμαστε βασίζεται στην ασωτία του κόσμου (και των εκπροσώπων που ψηφίζει), και επιτυγχάνεται λόγω του ότι, με τον συνεχή δανεισμό αέρα (που δεν μπορεί ποτέ να εξοφληθεί λόγω του ότι δημιουργείται φανταστικά κατά θεωρητικά «άπειρο» τρόπο) έναντι εμπράγματων εξασφαλίσεων (γης, κατοικιών, φυσικών πόρων, κλπ., που δεν είναι φανταστικά, αλλά πεπερασμένα στοιχεία χειροπιαστού ενεργητικού), στο τέλος οι εμπράγματες εξασφαλίσεις καταλήγουν να περιέρχονται νομοτελειακά στην κατοχή και ιδιοκτησία των Δυτικών Τραπεζιτών (βλ. π.χ., εκποιήσεις πρώτων κατοικιών). 

Και μαζί μ’ αυτές, στην ιδιοκτησία των Τραπεζιτών περιέρχονται και οι ίδιοι οι άνθρωποι στη βάση της γενέσεως τους (σωματικά και ψυχικά), μέσω π.χ., των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολιασμών γενετικού τύπου ως προϋπόθεση του να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει την ελεύθερη οικονομία του Θεού, την Οποία οικειοποιούνται αισχρά οι χειριστές Τραπεζίτες του οικονομικού συστήματος του χρέους.



Μέχρι τώρα, η συνεχής ζήτηση Δολαρίων που εξασφάλιζε τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο υπέρ των Δυτικών Τραπεζιτών δημιουργούνταν μέσω του πετροδολάριου (καταναγκαστικός δανεισμός, δήθεν προς ανάπτυξη της πετρελαϊκής βιομηχανίας – σάμπως και δεν είχε δικό της κυρίαρχο νόμισμα η Σαουδική Αραβία), στην συνέχεια μέσω της Κίνας (καταναγκαστικός δανεισμός, δήθεν προς ανάπτυξη της κινεζικής βιομηχανίας σάμπως και δεν είχε δικό της κυρίαρχο νόμισμα η Κίνα – Δολάρια που επέστρεφαν στην «Wall Street» και έκλειναν τον κύκλο της προσφοράς και της ζήτησης Δολαρίων, με τα οποία η Κίνα αγόραζε επίσης Αμερικανικά Ομόλογα, χρηματοδοτώντας αλλά και ελέγχοντας τις ΗΠΑ), και μετά μέσω του «financialisation» (της «χρηματικοποίησης») της οικονομίας, κάτι το οποίο αποτελεί το άκρον άωτον του παραλογισμού, αν όχι και βλασφημία, καθότι υποβιβάζει την ανθρώπινη Τριαδική ύπαρξη στο επίπεδο των δύο διαστάσεων, δηλαδή την ισοπεδώνει και την βαλτώνει, αποκλείοντας την από την αληθινή θεία φύση της.

«Χρηματικοποίηση» σημαίνει ότι το ίδιο το δάνειο (ο δανεισμός και οι διάφορες αξίες, παράγωγά του) θα είναι το κυκλοφορούν χρήμα, το οποίο την ίδια στιγμή θα αποτελεί και την εξασφάλιση του δανείου. Είναι αυτό που γινόταν στην Κύπρο και αλλού τον καιρό της φούσκας του Χρηματιστηρίου, κατά την οποία τα δάνεια που δίνονταν στους «επενδυτές» προς αγορά μετοχών θεωρούνταν σαν το χρήμα που εξασφάλιζε το δάνειο. 

Αυτός ο αντίχριστα ισοπεδωτικός παραλογισμός (πάρτι κυκλικής λογικής εντός της φούσκας) οδηγεί νομοτελειακά στην υπαρξιακή χρεοκοπία (που τον καιρό του Χρηματιστηρίου εκφράστηκε σαν χρηματική), επειδή είναι ένα κλειστό «ενεργειακό» σύστημα, μια θηλιά χωρίς διέξοδο που συνεχώς σφίγγει και σύντομα πνίγει (χρεοκοπεί) όσους πιάστηκαν μέσα της.




Οι αξίες που δημιουργούνται σαν παράγωγα του παραλογισμού που θέλει να δανείζεται αέρας με εξασφάλιση τον ίδιο τον αέρα (μετοχές, options, futures, κλπ), δημιουργούν μεν απτές αγοραπωλησίες που μπορούν να κάνουν κάποιο ακόμα και δισεκατομμυριούχο κατά την διάρκεια της χρηματιστηριακής διαδικασίας, πλην όμως, επειδή έχουν για αντίκρισμα τον εαυτό τους (σαν κάποιο που πνίγεται και τραβά τα μαλλιά του για να σωθεί), παραμένουν έωλες, εκτός κι αν μετατραπούν έγκαιρα σε χειροπιαστά στοιχεία ενεργητικού, όπως γη και χρυσός. 

Όσο επεκτείνεται ο πόλεμος, προχωρά η «αποδολαριοποίηση» (με παράλληλη αύξηση στη ζήτηση Ρουβλιού) και αυξάνεται ο πληθωρισμός, τόσο θα αρχίσουν να γίνονται επισφαλείς Τράπεζες και Χρηματιστήρια, και όσοι έχουν ακόμα λεφτά και μετοχές θα πρέπει να τα μετατρέψουν αμέσως τώρα (Μάϊος 2022) σε χειροπιαστά στοιχεία ενεργητικού (κυρίως γη), πριν βρεθούν σύντομα στην δεινή θέση των επενδυτών του 1929, που τα έχασαν όλα και αυτοκτόνησαν.

Ο σωστός χρόνος εξόδου είναι τώρα που το Δολάριο χάνει τον διεθνή παγκόσμιο ρόλο του υπέρ του Ρουβλιού (λίγο πριν την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με την γενίκευση του πολέμου σε Γεωργία, Συρία, Ιράν, Παλαιστίνη/Ιερουσαλήμ, Αιγαίο/Κωνσταντινούπολη, Κύπρο, Κόσσοβο, Ταϊβάν, κλπ.), απειλώντας να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή την κατάρρευση του Δυτικού οικονομικού συστήματος, με τον υπερπληθωρισμό (αποτέλεσμα του υπερδανεισμού) να προκαλεί την εκμηδένιση της αξίας των χρημάτων και των μετοχών που θα παραμένουν σε Τράπεζες και Χρηματιστήρια. 

Λόγω του υπερδανεισμού αέρα, ήδη οι καταθέσεις και οι μετοχές δεν έχουν αντίκρισμα (βάση), με αποτέλεσμα οι τιμές των αγαθών να εκτοξεύονται στα ύψη και να φουσκώνουν την οικονομία προκαλώντας υπερπληθωρισμό, ο οποίος όταν δεν υπάρχει πια ζήτηση σε Δολάρια (λόγω της τιμολόγησης σε Ρούβλια), γίνεται στασιμοπληθωρισμός (δεν μπορούν να δίνονται δάνεια που δημιουργούν ανάπτυξη) που προκαλεί την εκμηδένιση της αξίας των λεφτών. 

Γι’ αυτό και τώρα είναι η ώρα τα λεφτά και οι μετοχές να μετατραπούν σε γη. Αν κάποιος ζει π.χ., από μια κατάθεση ενός εκατομμυρίου που έχει στην τράπεζα, και λόγω της πληθωριστικής αύξησης των τιμών τώρα χρειάζεται εκατό χιλιάδες τον μήνα για να ζήσει (εκεί που χρειαζόταν χίλια), τότε είναι σαν να έχει δέκα χιλιάδες στην Τράπεζα, αντί ένα εκατομμύριο (1,000,000 / 100), και μπορεί να επιβιώσει για δέκα μήνες, αντί για χίλιους μήνες (83 χρόνια). Ενώ αν κατέχει γη, τότε αυτός και οι δικοί του θα έχουν μια χειροπιαστή δυνατότητα επιβίωσης, καθώς και συνέχειας μετά τον πόλεμο, εφόσον όντως επιζήσουν…

Αυτή τη στιγμή, η φούσκα του δανεισμού έχει φουσκώσει τόσο πολύ (υπερδανεισμός) που τίποτε από τα πιο πάνω δεν μπορεί πια να την σώσει (πετροδολάρια, Κίνα, κλπ.), με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί ο παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος των Δυτικών Τραπεζιτών (μαζί με τις καταθέσεις και τις μετοχές των πολιτών). 

Δεν μπορεί να συνεχιστεί πια ο παγκόσμιος δανεισμός, εκτός κι αν τεθεί πολεμικά ο φυσικός πλούτος της Ρωσίας κάτω από το Δυτικό Τραπεζικό σύστημα (κάτι που δεν φαίνεται ότι θα γίνει) έτσι ώστε να εξισορροπηθεί ο ισολογισμός του Δυτικού οικονομικού συστήματος του χρέους (που είναι βασικά μια μαύρη τρύπα) και να δημιουργηθεί καινούργια ζήτηση σε Δολάρια, η οποία θα εξασφαλίζει για λίγο ακόμα την συνέχιση του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου των Τραπεζιτών της Δύσης, τουλάχιστον μέχρι να προλάβει να γίνει το RESET, δηλαδή η υπαρξιακή επανεκκίνηση (αν προλάβει).




Ο πόλεμος κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας κατέστη αναπόφευκτος όταν οι Δυτικοί Τραπεζίτες αντιλήφθηκαν πως δεν μπορούν πια να ρίξουν άλλα νέα λεφτά στην οικονομία (π.χ., μέσω ποσοτικών χαλαρώσεων, χρημάτων από τον ουρανό, κλπ.), επειδή με τα νέα λεφτά (που δεν θα ήταν προϊόν δανείου προς ανάπτυξη) θα δημιουργηθεί τεράστια ζήτηση για όλα τα αγαθά και θα υπάρχει στάσιμος (χωρίς ανάπτυξη) υπερπληθωρισμός (π.χ., ένα λίτρο γάλα θα κοστίζει, ας πούμε, 15 Ευρώ), κάτι που θα προκαλέσει εξεγέρσεις που θα απειλήσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

 Ούτε πάλι μπορούν να αυξηθούν τα επιτόκια προς εξισορρόπηση του ισολογισμού (αύξηση επιτοκίων λόγω της έλλειψης ρευστότητας από την έλλειψη ζήτησης Δολαρίων), επειδή, τόσος είναι ο υπερδανεισμός, που ακόμα και 1% αύξηση στα επιτόκια θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη της φούσκας, απειλώντας το σύστημα με κατάρρευση. 

Αυτός είναι και ο λόγος που τα επιτόκια είναι στο 0%, ή ακόμα και στο πλην. Το Δυτικό οικονομικό σύστημα έφτασε σε αδιέξοδο λόγω της αφροσύνης των Τραπεζιτών του και δεν μπορεί να κάνει πίσω. Το ίδιο όμως πίσω δεν μπορούν να κάνουν η Ρωσία και η Κίνα, οδηγώντας τον πλανήτη στην καταστροφή (γι’ αυτό και χρειάζεται κάποιος να διαθέτει γη αντί καταθέσεις και μετοχές).

Αν και προσωπικά διαφωνώ κάθετα με τον παγκόσμιο έλεγχο της ανθρωπότητας από Τραπεζίτες που παίζουν τον θεό αντί και στη θέση του Θεού τοποθετούμενος υπέρ των απολύτως ανεξάρτητων και κυρίαρχων εθνικών Κρατών, εντούτοις όλα τα πολεμικά εμπλεκόμενα μέρη συμφωνούν στο ότι χρειάζεται παγκόσμιος έλεγχος (σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκουν, όλοι υποχρεώνουν πανομοιότυπα τους πολίτες τους να εμβολιάζονται πειραματικά με γενετικού τύπου εμβόλια, αδιαφορώντας για την αξιοπρέπειά τους, τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, και την δημοκρατία), με την διαφορά ότι οι αντίπαλοι της Δύσης δεν δέχονται να γίνει αυτό με την καταναγκαστική υποταγή τους, δηλαδή με την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας τους στους Δυτικούς Τραπεζίτες. 


Έτσι, αμφισβητούν έμπρακτα την κατάχρηση εξουσίας που παρέχει στους Δυτικούς Τραπεζίτες το γεγονός ότι τα πάντα στον κόσμο τιμολογούνται σε Δολάρια (λόγω του ότι το Δολάριο είναι το διεθνές αποθεματικό νόμισμα), αρχίζοντας να τιμολογούν αγαθά σε Ρούβλια που έχουν αντίκρισμα σε χρυσό, μέχρι που να βρεθεί (όπως ελπίζουν) κοινό παγκόσμιο νόμισμα, ή κρυπτονόμισμα. Φυσικά, ουδεμία αμφιβολία υπάρχει πως αν τελικά υπερισχύσουν, θα γίνουν κι αυτοί (Ρωσία, Κίνα) όπως οι πρώτοι (οι Δυτικοί Τραπεζίτες), επειδή κυριαρχεί παντού η αθεΐα.

Εν πάση περιπτώσει, οι αντίπαλοι της Δύσης δεν θέλουν κάτι τέτοιο, επειδή η Τραπεζική υποταγή συνεπάγεται επίσης υποταγή όσο αφορά στις εθνικές συνειδήσεις των λαών τους (εθνική υποταγή – απώλεια εθνικής κυριαρχίας), την πίστη τους (θρησκευτική υποταγή), τα ήθη και τα έθιμά τους (πολιτιστική υποταγή), την ψυχή τους (γενετική υποταγή του νου μέσω της νάνο-τεχνητής νοημοσύνης των γενετικού τύπου εμβολίων), κλπ. 

Αυτή τη στιγμή π.χ., οι Δυτικοί Τραπεζίτες που δρουν υπό το όνομα των ΗΠΑ επιβάλλουν αυθαίρετα εμπάργκο στο Ρωσικό πετρέλαιο (καταχρώμενοι τη δύναμη που τους δίνει το Δολάριο ως διεθνές αποθεματικό νόμισμα) και απαιτούν την τήρηση του από χώρες όπως π.χ., η Ινδία, ωσάν και η Ινδία να είναι ιδιοκτησία τους και να μην δικαιούται να διεκπεραιώνει συναλλαγές στο νόμισμά της σαν κυρίαρχο Κράτος. 

Η Ενωμένη Ευρώπη δε που υποτάσσεται απερίσκεπτα στην άνομη σπείρα των Τραπεζιτών των ΗΠΑ εφαρμόζοντας εις βάρος των ιδίων των πολιτών της τα εμπάργκο και τις κυρώσεις, ζει ήδη την άσχημη μοίρα της ανοησίας της που θα φτάσει σε απίστευτα επίπεδα εξαθλίωσης (με πείνα, χρεοκοπία, αρρώστιες, θανάτους, πολιτικές εξεγέρσεις και χάος), ενώ η Βρετανία που βγήκε γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο από την ΕΕ, μπορεί να ενεργεί ανεξάρτητα και αναλόγως των αναγκών της, ελέγχοντας καλύτερα την κατάσταση.

Οι Δυτικοί Τραπεζίτες έχουν τυφλωθεί τόσο πολύ από την αλαζονεία τους που πίστεψαν ότι η υφαρπαγή του προνομίου του Δολαρίου ως διεθνούς αποθεματικού νομίσματος, και η μονομερής και έκνομη αποσύνδεσή του από τον χρυσό αποτελεί «πυρηνικό» οικονομικό όπλο που θα υπέτασσε τους πάντες. 

Τυφλώθηκαν δε σε τέτοιο σημείο που παραμέλησαν τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς τους υπέρ της Ρωσίας και της Κίνας, κάτι που θα αποδειχτεί σύντομα επί του εδάφους με την γενίκευση τουπολέμου (και την κατάρριψη των πρώτων Νατοϊκών αεροσκαφών), αντίθετα με την Δυτική Χολιγουντιανή προπαγάνδα που παρουσιάζει μια ψεύτικη στρατιωτική υπεροχή της Δύσης. 

Ήδη έχουν αποδειχτεί φρούδες οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του δήθεν υπερόπλου του «SWIFT». Η Ρωσία παραμένει αλώβητη οικονομικά, και εκείνος που αποκόπτεται από αυτήν είναι η Ευρώπη, όχι το αντίθετο, μια και η Ρωσία αυξάνει συνεχώς τις εμπορικές συναλλαγές της με την Ασία και άλλες χώρες, και η αξία του νομίσματός της ανεβαίνει σταθερά.

Επομένως, όσο οι απλοί άνθρωποι εξάπτονται καθημερινά και τσακώνονται άδικα αναμεταξύ τους για το ποιος έχει τον νόμο ή/και το δίκαιο με το μέρος του, ή ποιος βρίσκεται στην σωστή μεριά της ιστορίας και ποιος στην λανθασμένη, ο αληθινός λόγος του πολέμου παραμένει η «ανάγκη» διατήρησης του παγκόσμιου πολιτικού ελέγχου των διεθνών Τραπεζιτών της Δύσης μέσω του οικονομικού συστήματος τους, του χρέους, κάτι που προϋποθέτει την πολεμική υφαρπαγή των φυσικών πόρων της Ρωσίας (εφόσον η Ρωσία αρνείται να υποταχθεί), οι οποίοι θα εξισορροπήσουν για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα τον Δυτικό ισολογισμό, μέχρι να γίνει (αν το επιτρέψει ο πόλεμος) το υπαρξιακό RESET με πολύ λιγότερο πληθυσμό (μερικοί μιλούν για μισό εκατομμύριο κόσμο πάνω στη Γη, δηλαδή μείωση μέχρι και 93%). 

Σκοπός είναι μέσω του RESET, ο πληθυσμός να γίνει αειφόρα διαχειρίσιμος και ελεγχόμενος (sustainably controllable). Το RESET (αν επιτρέψει ο πόλεμος να γίνει) δεν θα είναι μόνο χρηματοοικονομικό, αλλά επίσης και κυρίως γενετικό/πνευματικό (με τον μετανθρωπισμό, την δήθεν έλευση του Μεσσία των Εβραίων, την δήθεν κάθοδο εξωγήινων, την δήθεν «κατάργηση» του θανάτου, κλπ.), κι έπειτα ενεργειακό, περιβαλλοντικό, διατροφικό, κλπ., «αναμορφώνοντας» απολύτως όλους τους τομείς της ύπαρξής μας («Πράσινη Ανάπτυξη» που δεν θα αφορά όλους).




Η τιμολόγηση αγαθών σε Ρούβλι είναι η οικονομική απάντηση της Ρωσίας στην Δυτική απαίτηση εθνικής υποταγής της, αποτελώντας ένα κοσμοϊστορικό γεγονός παγκοσμίων διαστάσεων, επειδή μειώνει την ζήτηση σε Δολάρια και αυξάνει τη ζήτηση σε Ρούβλι και άλλα περιφερειακά νομίσματα (Ινδικό, Κινεζικό, κλπ), απειλώντας με κατάρρευση την οικονομική παντοδυναμία της Δύσης και θέτοντας σε κίνδυνο τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο της (την Νέα Παγκόσμια Τάξη). 

Από τη στιγμή που η Ρωσία διαθέτει την στρατιωτική δύναμη, η οικονομική αυτή απάντηση ήταν αναμενόμενη, μια και δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν η Ρωσία να δέχεται επίθεση (στρατιωτική μέσω Ουκρανίας και οικονομική με τις κυρώσεις) και την ίδια στιγμή να ενδυναμώνει τον εχθρό της, δημιουργώντας ή ίδια ζήτηση σε Δολάρια, κάτι που ευκολύνει τους Δυτικούς Τραπεζίτες στην διεθνή εφαρμογή των κυρώσεων εναντίον της.

Το κοσμοϊστορικό αυτό απελευθερωτικό γεγονός εκ μέρους της Ρωσίας συνοδεύεται επίσης κι από μια γενικότερη συνειδησιακή αφύπνιση, ένα νέο κρασί που ρέει ήδη στους νέους ασκούς (στα νέα μυαλά), φέρνοντας μια εντελώς καινούργια αντίληψη στην ανθρωπότητα σε θέματα όπως, η θανατηφόρα τεχνοδομή του συστήματος του χρέους, οι πειραματικοί εμβολιασμοί γενετικού τύπου, η επικίνδυνη εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης (προπαγάνδα), η επίσημα επιβαλλόμενη εκδοχή του Ολοκαυτώματος, ο Ναζισμός σε σχέση με τον Σιωνισμό (Σημιτισμό), η ελεγχόμενη κατεδάφιση των Τρίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη (όχι μόνο Δίδυμων), η δήθεν σύλληψη του Μπιν Λάντεν, κλπ., κοκ.

 Οι παλιοί ασκοί (τα παλιά μυαλά) θα σκάσουν και δεν θα υπάρχουν πια (δεν θα χωρούν το νέο κρασί), μια και δεν τίθεται θέμα να νικηθεί η Αγία Τριάδα, η οποία και θα λάμψει μέσω της Ορθοδοξίας με την πολεμική καταστροφή και των δύο εμπλεκομένων μερών.


Φυσικά, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν οι Δυτικοί Τραπεζίτες παραδέχονταν απλά ότι το απάνθρωπο και αντίχριστο σύστημα τους του έντοκου αεριτζίδικου χρεωστικού χρήματος απέτυχε οικτρά (ο Μαμωνάς, ο Μινώταυρος), αλλά τέτοια μετάνοια είναι αδύνατη (είναι πνευματικό θέμα που άπτεται της πτώσεως του Σατάν από τον Παράδεισο και της προσπάθειας ακύρωσης της Ανάστασης του Χριστού). 

Οι Δυτικοί Τραπεζίτες προτιμούν να καταστρέψουν τον πλανήτη παρά να χάσουν τον παγκόσμιο πολιτικό έλεγχο, και βιάζονται φοβερά. 

Η προπαγάνδα τους έχει αφηνιάσει, ενώ η Ρωσία δεν φαίνεται να βιάζεται. Δεν γνωρίζουμε το έδαφος επί του οποίου θα λάβει χώρα η τελική επική στρατιωτική μάχη (αν θα είναι η Ουκρανία, ή χώρα μέλος του ΝΑΤΟ), αλλά μπορούμε να υπολογίσουμε με σχετική ασφάλεια ότι αυτή θα γίνει είτε το 2022, ή το 2023. 

Δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο με δεδομένο ότι, ούτε το Δυτικό οικονομικό σύστημα μπορεί να αντέξει περισσότερο, ούτε η Ρωσία μπορεί να επιτρέψει την περαιτέρω ενδυνάμωση του ΝΑΤΟ που την περικυκλώνει και τις ενέργειες της Δύσης που οδηγούν στην ενεργειακή απεξάρτησή της από αυτήν (π.χ., East Med).

Εν κατακλείδι, γεγονός παραμένει ότι, η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει αποτύχει παταγωδώς, μαζί με το εμβολιαστικό πρόγραμμά της, το οποίο ως γενετικού τύπου αφορά περισσότερο ενοφθαλμισμό (inoculation), παρά εμβολιασμό κατά του οποιουδήποτε ιού.

 Όσο αφορά τέλος το δίλημμα του νόμουή/και του δικαίου επί του οποίου διχάζεται ο κόσμος, αυτό θα καταρρεύσει με τραγικές συνέπειες ειδικά για εμάς τους Έλληνες σαν οι Δυτικοί Τραπεζίτες επιτρέψουν σύντομα στην Τουρκία να ολοκληρώσει την Γαλάζια Πατρίδα της εις βάρος μας, χωρίς να ισχύσει κανένας νόμος και κανένα δίκαιο…


MAΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ


2 σχόλια:

  1. Την πραγματική αιτία του πολέμου μας την έχει γνωστοποιήσει ο Εφραίμ της Αριζόνα, αλλά εμείς κάνουμε ότι δεν τη θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άγιοι Πατέρες υπετάσσοντο με απλότητα σαν μικρά παιδιά εις ό,τι τους έστελνε ο Θεός: «Έτσι το θέλεις; Ας γίνει το θέλημά Σου».

    Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή