Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ




ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

+++


 ΚΥΡΙΟΣ σας δίδω το Άγιο μου Γραπτό,
 ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ γίνεται αυτό. 

 Κι εσύ ψυχή που αμφισβητείς, την εγκυρότητα αυτού, 
άνοιξε τους ψαλμούς του Δαυίδ και μέσα εκεί, 
στον 55ο ψαλμό θα βρεις το ιερό εδάφιο 
που λέει το πως –
 ΕΠΙ ΤΩ ΘΕΩ ΜΟΥ ΑΙΝΕΣΩ ΡΗΜΑ, 
 ΕΠΙ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΑΙΝΕΣΩ ΛΟΓΟΝ. 
 
Είναι, ναι, γραφικό, επομένως, 
ΕΓΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΣΑΣ ΟΜΙΛΩ, 
ΣΥΝΤΑΣΣΩ, ΟΡΙΟΘΕΤΩ.
 ΟΧΙ, δεν είναι πλάνη, είναι ρήμα ΘΕΙΚΟ 
κι ας γράφεται αυτό από χέρι εδώ αμαρτωλό.

Και τώρα στο θέμα της γραφής. 
 Λένε μερικοί – πώς είναι δυνατόν; 
 Υπάρχει άραγε ανάσταση νεκρών; 
 Και σας απαντώ πως ΝΑΙ, 
όχι με ενδείξεις μα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. 

 Και η πιο θετική, 
εστί η δική μου ανάσταση Η ΙΕΡΗ! 
 Αυτό δεν σε πείθει, ψυχή; 

 Μετά, πώς τόσοι άγιοι που υπήρχαν, 
έζησαν στη γη και έφυγαν, 
αποδήμησαν απ’ τη ζωή αυτή,
 πώς λοιπόν, μετά από την κοίμηση τους 
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΝ;

 Σηκώνουν παραλυτικούς, 
δίδουν φως σε τυφλούς, 
είναι άπειρα τα θαύματα τους, 
στα πιστά παιδιά τους. 

 Αυτό, δε μπορείς να το αρνηθείς, 
είναι, όχι ένδειξη ΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΡΑΝΗ.
 Ανεξαρτήτως αν εσύ, άπιστε, 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ κλείνεις τα μάτια σου 
στα τόσα θαυμαστά που γίνονται στη γη καθημερινά. 

 Όμως, δυστυχώς, εσύ εμένεις στο -
 ΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ. 
Αξιολύπητη είσαι ψυχή, 
αν έχεις τόσο σκληρυνθεί.

 Μα η αλήθεια δεν παραποιείται, 
παιδί μου, μη ματαιοπονείς. 
 Με την αποδημία σου, 
θα τη βρεις την αλήθεια ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ, 
ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ,
 μα τότε πολύ αργά, 
τότε όλα θα ‘χουν τελειώσει 
κι εσύ την ψυχή σου στην αιώνια απώλεια θα δώσεις.

Και τώρα ΚΥΡΙΟΣ σε ρωτώ 
– πώς η φύση, στου χειμώνα τον καιρό, 
ξεραίνεται, πεθαίνει 
και ο κάθε σπόρος στη γη ΘΑΒΕΤΑΙ, 
ΜΕΝΕΙ στο χώμα αυτός; 

 Μα όμως στη ανοίξεως το χρόνο 
αναπλάθεται κι εσύ τον βλέπεις ζωντανό;

 Όλα τα άνθη, τα φυτά 
προβάλουν σε εσέ μπροστά, 
πάλι ζωντανά! 

 Δε μπορείς να το αρνηθείς γιατί είναι ΑΛΗΘΗ.
 Απάντησε μου άπιστη ψυχή. 
 Με παράδειγμα απλό,
 με μεταφορικό λόγο ΚΥΡΙΟΣ σου ομιλώ.

 Πώς, τέλος, τόσοι μάρτυρες 
έδωσαν και το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ εδώ 
διά Εμέ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; 

 Ήταν όλοι αυτοί χαζοί
 κι είσαι έξυπνος παιδί μου εσύ; 
 Πώς θυσίασαν, δόξες, τιμές, ηδονές,
 νιάτα, πλούτη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ; 

 Σου απαντώ
 – γιατί πίστευαν ακραδάντως 
ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ,
 ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝ, 
ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!

ΑΜΗΝ 
 +++

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ 
Η "ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ"


ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG "ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ" ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ. ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ!


14 σχόλια:

  1. "Χωρίς την Ανάστασιν τίποτε πιο παράλογον από τον κόσμο αυτόν..."

    «…Ούτε μεγαλυτέρα απελπισία από την ζωήν αυτήν, δίχως αθανασίαν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ζητάω; τι ζητάω;
      Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω
      (Μαχαιρίτσας – Σαββόπουλος)


      Η εναγώνια αυτή εκζήτηση του παραπάνω τραγουδιού αποτυπώνει μια βαθύτερη και ουσιωδέστερη νοσταλγία της ψυχής: τη μνήμη της πρώτης, κύριας, χαμένης, αλλά όχι λησμονημένης πατρίδας όλων μας. Ο σύγχρονος άνθρωπος, ο οποίος μετά από την προπατορική αστοχία συνεχίζει από τη μια να ρέπει ακατάπαυστα προς την πτώση κι από την άλλη να θυμάται τις αρχαίες ωραίες εποχές της ουράνιας μακαριότητας, τώρα σε μιαν αδιευκρίνιστη κατάσταση «εντός, εκτός και επί τα αυτά», εκζητά τη διέξοδο της «μιας ευκαιρίας» η οποία όμως εδώ και είκοσι αιώνες τώρα του έχει δοθεί και διαρκεί αέναα για τον έχοντα όμως κατάλληλη όραση προς τούτο. Πρόκειται για το πολυτιμότερο δώρο του ουρανού προς τα εγκόσμια πράγματα, διότι ακριβώς αυτά τα γήινα και επουσιώδη, τα εφήμερα και δευτερεύοντα τα περικοσμεί με νόημα και ενδιαφέρον ουρανίζοντάς τα.
      Μιλάμε σαφέστατα για την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
      Ανερχόμενος Εκείνος από τη χαώδη πραγματικότητα του Άδη στην επιφάνεια της καθημερινότητάς μας (φυτοζωής) συνεγείρει την απωλεσμένη μέχρι πρότινος ανθρώπινη φύση κι από τότε ακριβώς συνανιστά κάθε ταλαίπωρο άνθρωπο, που το ζητά.

      Να λοιπόν η ευκαιρία! Μας προσφέρεται ως η τελευταία πια και διασώζουσα περίπτωση χάριτος, ώστε να συμβεί το προσωπικό του καθενός μας πέρασμα (=Πάσχα) από την τραγωδία της εντάφιας αυτοεξορίας στη χαραυγή της Χαράς και της Ελπίδας του κόσμου που ευαγγελίζεται η Ανάσταση του Χριστού. «Διότι», όπως επισημαίνει ο θεοδίδακτος π. Ιουστίνος Πόποβιτς, «χωρίς την ανάστασιν τίποτε πιο παράλογον από τον κόσμο αυτόν. Ούτε μεγαλυτέρα απελπισία από την ζωήν αυτήν, δίχως αθανασίαν». Και αλλού ο ίδιος επισημαίνει: Οι άνθρωποι κατεδίκασαν τον Θεόν εις θάνατον, ο Θεός όμως δια της Αναστάσεώς Του «καταδικάζει» τους ανθρώπους εις αθανασία. (…) Ποτέ δεν έδειξαν οι άνθρωποι τόσον μίσος προς τον Θεόν, όσο όταν Τον εσταύρωσαν και ποτέ δεν έδειξεν ο Θεός τόσην αγάπην προς τους ανθρώπους, όσην όταν ανέστη».

      Ό,τι πια ζητάμε, ό,τι όλο νοσταλγία επιθυμούμε, παραχωρείται στο εξής απλόχερα και δωρεάν μέσω μιας και μοναδικής ευκαιρίας της Ανάστασης, κατά την οποίαν σύμπας ο παλαιός κόσμος μεταμορφώνεται σε νέο. Και αυτή η συγκλονιστική όντως νεότητα οιωνίζεται μιαν ερχόμενη Ανάσταση, εκείνην των εσχάτων χρόνων, την οποίαν θαυμάσια οραματίστηκε ο «εν Πάτμω» Ιωάννης: «Ιδού καινά ποιώ τα πάντα» (Απ 21.5) διότι ακριβώς «τα πρώτα απήλθον» (ό.π. 21.4)

      Η στυφή γεύση από τη βίωση των αρχαίων και η εμμονή μας (ως μη ώφειλε) στην ανθυγιεινή αυτή κατάσταση της παρακοής προσθέτουν το βαθύ αναστεναγμό της νοσταλγίας, την αγωνία μιας τόσο μακρινής εγγύτητας. Κατά πόσον όμως πειθόμαστε οι «ανόητοι και βραδείς τη καρδία» (Λκ 24, 25) ότι αυτή η ασθένεια της φύσης μας έχει ήδη δεδομένο το γιατρικό; «Φάρμακον αθανασίας» και «αντίδοτον του μη αποθανείν» (κατά τον Αγ. Ιγνάτιο τον Θεοφόρο) προσφέρεται δια της Αναστάσεως το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου Ιησού Χριστού. Εκείνο είναι που εντέλει αρδεύει την άνυδρη και διψασμένη μας ύπαρξη, παρηγορεί τα απαραμύθητα, ισορροπεί τα κλυδωνιζόμενα, τακτοποιεί τα απροσάρμοστα, προσθέτει ζωή απ’ τη ζωή που Εκείνος ΕΙΝΑΙ, δια του Θανάτου του. Στις καθημερινές μας σχέσεις θεωρούμε αθέμιτο (και δίκαια) το να επιβιώνουμε εις βάρος της ζωής κάποιου άλλου. Στη σχέση μας όμως με τον Αναστημένο Ιησού τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα: Ο Θάνατός Του όντως έγινε ζωή μας. Το Αίμα του μπορεί τώρα, να κυκλοφορεί κυριαρχικό και ζωοπάροχο στο αίμα μας. Το Σώμα του μπορεί πια να σπονδυλώνει το δικό μας ατροφικό σαρκίο. Γι’ αυτό και ζούμε ακόμη. Γι’ αυτό ισχύουμε στο εξής, δυνάμενοι να ανασταινόμαστε κάθε φορά που ασφυκτιούμε στους κάθε είδους τάφους, εντός των οποίων έχουμε συνήθως αυτοεγκλωβιστεί.

      Αν λοιπόν ακόμα αναμένουμε τη «μια ευκαιρία» που θεωρούμε ότι μας λείπει, ας ενστερνιστούμε τον εύφωνο λόγο του Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου:

      Χριστός εκ νεκρών, συνεγείρεσθε. Χριστός εις εαυτόν, επανέρχεσθε. Χριστός εκ τάφων, ελευθερώθητε των δεσμών της αμαρτίας. Πύλαι άδου ανοίγονται και θάνατος καταλύεται (…)».

      Διαγραφή
    2. Παρόλο που "παν δώρημα τέλειον άνωθεν εστί καταβαίνον, εκ του Πατρός των Φώτων" θέλω κι εγώ να ενημερώσω ότι το παραπάνω κείμενο το αντέγραψα από ένα φυλλάδιο που μας είχε δοθεί (από την οικεία Μητρόπολη νομίζω), όταν είχαμε πάει οικογενειακώς στη Ζάκυνθο για πασχαλινές διακοπές πριν από πολλά πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Ένας έχει κανάλι και πουλάει ορθοδοξία ,ζητάει λεφτά, δεν είναι Ελλάδα. Έχει λινκ για πωλήσεις από σκουπίδια που παίρνει ποσοστό. Έχω βρει τα social τα δικά του και συγγενή του. Να έχει το μπλογκ σχέση με αυτόν; απλά έτυχε; Το μπλογκ ξέρει. Πάντως αυτός θέλει και καταγγελία στην ΔΗΕ γιατί αν τους έστειλαν βλάκες λεφτά την πάτησε. Κάνε καταγγελία θα βγει πολλή βρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΩΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΦΗΜΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ρωμανέ το σάιτ που σε αντιγράφει είναι καταχωρημένο από τους μπετατζήδες του katohika.gr Τα τρέχει το ίδιο άτομο. Κάνε καταγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΜΑΝΕ
      ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ .
      ΑΝΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΛΕΩ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ.
      ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΘΙΑΡΗ
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙ. ΕΜ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ,ΕΜ ΧΕΣΜΕΝΟΣ,ΠΟΛΛΥ ΠΑΕΙ
      https://oimos-athina.blogspot.com/2022/05/blogs-toy-promoted-content-rtg.html#more

      Διαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη αδελφέ . Όλα προς Δόξα Κυρίου να γίνονται και να θυμόμαστε ότι ο Λόγος Του μέσω αυτών των μηνυμάτων , είτε είναι του 2020 είτε όχι , δεν διαφέρουν από αυτά και της Παλαιάς Διαθήκης. Είτε λοιπόν είναι του 2020 είτε πρόσφατα, σημασία έχει να τα πιστεύουμε και να αγαπάμε. Είμαι αναγνώστριά σου τα τελευταία χρόνια και σε ευχαριστώ από καρδιάς για την έντιμη προσπάθειά σου. Διαβάζω και το πιο καινούργιο ιστολόγιο που αναφέρεσαι. Και δίκιο να έχεις αδελφέ , που δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, το θέμα δεν είναι να μεταδοθούν αυτά τα μηνύματα σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται; Γιατί πικραίνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να κάνω καταγγελία ούτε με νοιάζει που το έκλεψαν. Αυτό που τόνισα είναι ότι το παρουσίασαν σαν έκτακτη επικαιρότητα του σήμερα ενώ είναι του 2020! Είναι απάτη! Αυτό είναι το θέμα.

      Διαγραφή
  5. Όποιος παρακολουθεί τον ΟΙΜΟ πολύ καιρό θα καταλάβει ότι τώρα τελευταία τον αντιγράφουν.
    Κύριε Ρωμανε το καταλάβαμε και σε ευχαριστούμε.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΨΩΘΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΊΑΣ ΜΟΥ.
    ΔΌΞΑ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΎΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μη φοβόμαστε αδέρφια μου τα καθημερινά μαρτύρια των επερχομένων δεινών. Η Χάρις του Θεού θα ενισχύσει εμάς τα σημερινά πνευματικά προνήπια του 8ου αιώνος.

    Χωρίς τη Χάρη όχι εμείς, αλλά ούτε και οι Άγιοι Απόσολοι δεν θα ήταν Απόστολοι.

    Η σάρκα άνευ της Χάριτος αρνείται τον Χριστό. Φωνάζει ο αλέκτωρ. Μιμνήσκεται ο Πέτρος. Κλαίει πικρά. Φωνάζει το "ήμαρτον". Αλλά κρύβεται πάλι στο υπερώο. Φοβάται τους Εβραίους. Σαν ποντικού χτυπάει η καρδιά του αισθανόμενος τους "γάτους" απ' έξω. "Συν Σοι λέγει καν δέη αποθανείν με"! ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΝΟΥΜΑΙ λέει όταν είναι ο Χριστός. ΑΛΛΑ ΤΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ όταν φεύγει ο Χριστός.

    Βλέπεις λοιπόν; Εννοείς το Μέγα Μυστήριο; Χριστός εντυγχάνει υπέρ ημών εν Αγίω Πνεύματι.
    Γι' αυτό όταν έρχεται γινόμαστε ρήτορες. Οι ψαράδες δάσκαλοι, οι πόρνοι σωφρονούν, οι κλέφτες δεν κλέβουν ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ.

    Και ποιος τα ενήργησε όλα αυτά;Ο μόνος ειδώς. Ο αγαθός Κυβερνήτης. Ο γλυκύς Ιησούς. Η μόνη Αγάπη.

    Σε Αυτόν και μόνο ανήκει πάσα δόξα, τιμή και προσκύνηση, συν τω ανάρχω Αυτού Πατρί και των Παναγίω και αγαθώ και ζωποιώ Αυτού πνεύματι!!!

    (Βιβλίο αναφοράς: ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρέμβαση για την παρεξήγηση με αφορμή το άρθρο "ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ".
    Την περασμένη Πέμπτη είχαμε διακοπή ρεύματος και στην προσπάθειά μου να διαβάσω νέες αναρτήσεις του ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ είδα όχι από τον υπολογιστή, αλλά από το κινητό της συζύγου μου αυτό το άρθρο να παρουσιάζεται πρώτο πρώτο. Μου έκανε εντύπωση και με αφορμή αυτό περίμενα πώς και πώς να επανέλθει το ρεύμα για να διαβάσω λεπτομέρειες.

    Τα λέω όλα αυτά διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, οι αδερφοί μας από το "ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ" να έπεσαν στην ίδια παγίδα με μένα.

    Η.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουσιαστικώς κάνουν μια προσπάθεια να στηθούν ανακυκλωνοντας όλες τις παλαιότερες δημοσιεύσεις από πολλές σελίδες μέσω τρικλοποδιας

      Διαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΑΝΕΣΤΗς ΑΛΗΘΏΣ
    Πολλά προβλήματα
    Αν θέλεις βοήθησέ μας
    Αν θέλεις , μπορείς
    Γεγονότα έρχονται
    Αλλά και τα παρόντα φρικτά είναι
    Δώσε τέλος
    Δώσε αγάπη στα παιδιά σου, και στα παιδιά των παιδιών Σου
    ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή