Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ...ΑΜΥΝΕΤΑΙ!!!

99 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: «ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΙΝΑΙ 118.908, ΤΟ 5,4% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ!ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ Η ΣΤΗΘΟΣ»! 
DR. MADS GILBERT: «ΣΚΟΤΩΣΑΝ 1.000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΛΙΒΑΝΟ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: 99 Αμερικανοί γιατροί που υπηρέτησαν στη Γάζα σε επιστολή κόλαφο: οι νεκροί στη Γάζα είναι 118.908, το 5,4% του πληθυσμού της! Στη Γάζα όλοι είναι ασθενείς ή τραυματίες ή και τα 2. Πολλά παιδιά που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ή στο στήθος!

99 Αμερικανοί γιατροί και νοσηλευτές που υπηρέτησαν στη Γάζα γράφουν σε Μπάιντεν-Χάρις, που είναι πλήρως υπεύθυνοι για τα εξής: «Είναι πιθανό ότι ο αριθμός των νεκρών από αυτή τη σύγκρουση να είναι ήδη πάνω από 118.908, που αντιστοιχεί στο 5,4% του πληθυσμού της Γάζας … 

Στη Γάζα, όλοι είναι άρρωστοι, τραυματίες ή και τα δύο. Αυτό περιλαμβάνει κάθε εθνικό ακτιβιστή, κάθε διεθνή εθελοντή και πιθανώς κάθε Ισραηλινό όμηρο: κάθε άντρα, κάθε γυναίκα και κάθε παιδί…

«Καθένας από εμάς που έχει εργαστεί σε επείγοντα, στην μονάδα εντατικής θεραπείας ή χειρουργικό τμήμα έχει περιθάλψει παιδιά σε προεφηβικό στάδιο που δέχθηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι ή στο στήθος σε τακτική, αν όχι καθημερινή βάση.

 Είναι αδύνατο τόσοι πολυάριθμοι πυροβολισμοί μικρών παιδιών στη Γάζα, για έναν ολόκληρο χρόνο, να ήταν τυχαίοι ή άγνωστοι στις ανώτατες ισραηλινές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές…»


‘‘Το Ισραήλ έχει σκοτώσει ως τώρα 1.000 υγειονομικούς στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και τον Λίβανο – με απόλυτη ατιμωρησία” καταγγέλει ο γνωστός για το ανθρωπιστικό του έργο στη Γάζα Νορβηγός γιατρός Dr. Mads Gilbert!







1 σχόλιο:

  1. Οι σατανιστές σιωνιστές αρνούνται μέχρι και σήμερα τον μοναδικό και αληθινό Μεσσία, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, και προετοιμάζουν σταθερά και σταδιακά τον δικό τους σατανικό ψευτο-μεσσία, δηλαδή τον Αντίχριστο με το σύμβολο 666.
    Όσα κάνουν οι σατανιστές, τα θεωρούν ότι είναι "φυσιολογικά" γι' αυτούς.
    Μιλάμε για αληθινό σατανισμό, εφαρμοσμένο στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή