Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ (ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ;) ΠΑΡΑΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ESMAIL QAANI ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΦΕΡΕΤΟ ΩΣ "ΘΥΜΑ" ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ!

 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ  Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;


Σχετικά με τις Ισραηλινές δολοφονίες με κορυφαία την δολοφονία του ηγέτη της Χεσμπολαχ Χασάν Νασράλα, από τις 7 του μηνός (πριν τέσσερις μέρες) στον καθημερινό σχολιασμό είχαμε επισημάνει ότι «είναι πασιφανές ότι υπάρχει υψηλόβαθμος προδότης στο Ιράν που ξέρει τις κινήσεις των ηγετικών στελεχών και τις δίνει στο Ισραήλ»! Αναρρωτηθήκαμε επίσης πώς«ακόμη δεν τον έχουν ανακαλύψει;»

Παραθέσαμε δε (από ένστικτο άραγε;) την φωτογραφία του διοικητή της Quds Force, του επίλεκτου κλάδου των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Esmail Qaani, στην είδηση για τον σχολιασμό αυτόν και η είδηση αυτή τον έφερε ως θύμα των ισραηλινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό την περασμένη εβδομάδα! 

Όμως τα  χθεσινά Παραπολιτικά γράφουν πως το Sky News, επικαλούμενο ιρανικές πηγές,  αναφέρει ότι ο Esmail Qaaniδιοικητής της Δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης (IRCG), υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια ανάκρισης από τα αρμόδια όργανα της οργάνωσης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Καανί ερευνάται για υποψίες ότι συνεργάστηκε με το Ισραήλ για τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα.(!!!)

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο βρετανικό μέσο ενημέρωσης «Middle East Eye» από πηγές ότι ο Qaani βγήκε αλώβητος από την ισραηλινή επίθεση στην Νταχίγια της Βηρυτού την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο Ιράν.

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε, επικαλούμενο πηγές στην Τεχεράνη, τη Βηρυτό και τη Βαγδάτη ότι οι Φρουροί της Επανάστασης ξεκίνησαν έρευνα μετά τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν πώς το Ισραήλ κατάφερε να διεισδύσει στην ανώτερη ηγεσία της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με το Middle East Eye, οι IRGC υποψιάζονται πως υπάρχει ισραηλινή «διείσδυση», κυρίως σε στελέχη που δραστηριοποιούνται στον Λίβανο. Μάλιστα η έρευνα επικεντρώνεται και στις κινήσεις του ταξίαρχου Αμπάς Νιλφορουσάν, που σκοτώθηκε στο πλευρό του Νασράλα.

Πηγές κοντά στη Χεζμπολάχ πιστεύουν ότι η παραβίαση της ασφάλειας είναι «100% ιρανική».

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το γεγονός ότι «οι Φρουροί της Επανάστασης ξεκίνησαν έρευνα μετά τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν πώς το Ισραήλ κατάφερε να διεισδύσει στην ανώτερη ηγεσία της Χεζμπολάχ» σημαίνει ότι είμασταν συντονισμένοι με τις υποψίες των επίλεκτων Ιρανών!

Επομένως όσοι διαβάζουν το «Οίμος- Αθήνα» αν δεν παραλείπουν τον καθημερινό σχολιασμό, ίσως να βγάλουν...είδηση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου