Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ...


ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΟΠΛΑ…


Ένας διεθνής πόλεμος καταστροφικός θα πραγματοποιηθεί δυτικά της Σύρτης την ερχόμενη εβδομάδα και θα δοκιμαστούν νέα όπλα από τις χώρες που θα επιχειρούν…

Η εμπλοκή της Τουρκίας είναι σίγουρη από την άλλη πλευρά η Αίγυπτος καλείται να υπερασπιστεί στην πράξη την κόκκινη γραμμή που όρισε ο Σίσι. 

Ερωτηματικό παραμένει αναφορικά με την άμεση ανάμειξη Γαλλίας Ρωσίας ή αυτή θα παραμείνει σε επίπεδο λογισμικό, συμβουλευτικό,εξοπλιστικό…

Θ΄αντιδράσει η Αλγερία καθώς η αεροπορική βάση Al-Watyah που η Τουρκία προορίζει να κάνει βάση της βρίσκεται 400 km από τα σύνορά της και λιγότερο από 20 km από σύνορα Τυνησίας;

Άλλωστε ένας από τους σκοπούς της επίσκεψης Ακάρ στην Τρίπολη ήταν η σύναψη συμφωνιών με GNA για να περάσουν στον τουρκικό στρατό η ναυτική βάση της Misrata κι η αεροπορική της Al-Watyah. Η αξιολόγηση επικείμενης επίθεσης σε Syrte κι Al-Juffrah..

Το σχέδιο των τουρκικών βάσεων είναι ήδη σε φάση υλοποίησης αφού τις τελευταίες μέρες η Τουρκία ανέπτυξε πολυάριθμους στρατιωτικούς εξοπλισμούς όπως σύστημα ADS συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας MIM 23 Hawk μέσου βεληνεκούς στη βάση Al-Watyah. 

H Toυρκία ανέπτυξε 2 συστήματα αεράμυνας MIM 23 Hawk στην αεροπορική βάση Al-Watyah.Επίσης ο διοικητής του πολεμικού ναυτικού Τουρκίας επιτέλεσε επίσκεψη σε ναύσταθμο στην Τρίπολη.

Από την άλλη η Αίγυπτος που μαζί με Αλγερία είναι οι κυριότερες χώρες αγοαραστές ρωσικών όπλων στην αφρικανική ήπειρο υπέγραψε τελευταία συμφωνία με Ρωσία για να παραλάβει και 400-500 ρώσικα τανκ T-90.

Τα ΗΑΕ που υποστηρίζουν LNA παρέλαβαν από Λευκορωσία συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Groza-6 με σαφή στόχο να χρησιμοποιηθούν στη Λιβύη.

Το σύστημα επιτρέπει την ανίχνευση, την ταυτοποίηση της πηγής, τις συντεταγμένες και τον προσανατολισμό των διαφορετικών σημάτων και ραδιοφωνικών μεταδόσεων σε UHF / VHF / GSM / nFM. 

Επιπλέον, επιτρέπει την παρεμπόδιση των επίγειων, εναέριων ραδιοεκπομπών VHF και συνδέσμων VHF με δορυφόρους επικοινωνίας για 20 πομπούς ταυτόχρονα.



Η Ρωσία θα επιταχύνει την παράδοση αντιπλοίων πυραύλων Bastion στον LNA καθώς η Τουρκία άρχισε τα έργα στη ναυτική βάση Misrata και οι τουρκικές φρεγάτες περικυκλώνουν τις λιβυκές ακτές…

Το μετακινούμενο σύστημα έχει βεληνεκές 350 km κατά πλοίων και 450 km κατά επίγειων στόχων...



H Toυρκία επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει όλη την άνοδο και κινητικότητα του εξτρεμιστικού ισλάμ όπως έκανε στη Συρία τώρα και στη Λιβύη και γενικότερα στην Αφρική όπου υφίσταται. 

Παρέχοντας νομιμοποίηση ως κρατική οντότητα στα υπόλοιπα της ISIS και της αλ Κάιντα βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε αυτά που με τη σειρά τους αποζητούν μια κάλυψη μετά την αποτυχία τους να επιβληθούν...




1 σχόλιο:

  1. Ξεκινησε ηδη.το ισραηλ βομβαρδισε αποθηκες με πυρηνικα στο ιραν και η κινα μετα απο 33 μερες κατακλυσμου μετραει πληγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή