Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΓΥΜΝΟΣ!


Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ  «ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ» ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ


Στη Λιβύη ο παγκόσμιος πόλεμος των όπλων. Ανακατάταξη των χωρών στο χρηματιστήριο εξοπλισμών, και ισχύος με βάση την αποτυχία ή επιτυχία των όπλων τους στο πεδίο…

Πριν από λίγο καιρό χάθηκε η επαφή με τουρκικά υποβρύχια στη Μεσόγειο καθώς αταυτοποίητη πηγή μπλόκαρε τις επικοινωνίες τους… Η Τουρκία αναγκάστηκε να βοηθηθεί για να βρει υποβρύχια …


Το θέμα οδήγησε σε γερμανικές επιπλήξεις στον Τούρκο Πρόεδρο … και την απειλή για διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας …αλλά και την επανεξέταση μελλοντικών συμφωνιών εξοπλισμού … 

Η Γερμανία θεώρησε ότι αυτό που συνέβη στα υποβρύχια είναι προσβολή του γερμανικού όπλου και χτυπά τη φήμη του … !!!!

Τουρκικά συστήματα αεράμυνας και ραντάρ αμερικάνικης κατασκευής χτυπήθηκαν στο έδαφος της Λιβύης αν και θεωρούνται τα πιο πρόσφατα στον κόσμο και τα πιο εξελιγμένα … !!!

Καταστράφηκαν εντελώς και χωρίς αντίσταση. Τι συμβαίνει;Μια πολύ μεγάλη προσβολή στο αμερικανικό εξοπλισμό και ένα μεγάλο χτύπημα στη φήμη του στον κόσμο … !!!

Η Αίγυπτος χρησιμοποιεί γαλλικό όπλο για να χτυπήσει το αμερικάνικο και χρησιμοποίησε ρωσικό όπλο για να χτυπήσει το γερμανικό … !!!

Η Αίγυπτος διεξάγει παγκόσμιο πόλεμο με τον τρόπο της … ανεβάζει και κατεβάζει χώρες… !!

Η αξία των ρωσικών και γαλλικών όπλων πέταξε στα ύψη την τελευταία περίοδο .. ενώ μειώθηκε αισθητά η αξία αμερικανικών και γερμανικών όπλων κατά την ίδια περίοδο … !!

Ξέρετε πόσες εκπτώσεις έχει πάρει η Αίγυπτος για αγορές όπλων αυτές τις μέρες; Γνωρίζετε την έκταση των αλλαγών στις πολιτικές, διπλωματικές συμπεριφορές και τις οικονομικές συμφωνίες που έχουν προκύψει … !!! ;;

… Ένας πόλεμος συμβαίνει στη Λιβύη ανάμεσα σε άνισα μέρη … Όλοι είναι στη θέση τους και η Αίγυπτος είναι εντελώς αλλού-κάπου αλλού…

Αυτό που συνέβη πριν και αυτό που συμβαίνει τώρα δείχνει ότι η Αίγυπτος μπορεί να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο σε χρόνο ρεκόρ … και με ένα σύνολο επικεντρωμένων χτυπημάτων χωρίς παγκόσμιο πόλεμο …!!!

Αλλά είναι σαφές ότι η Αίγυπτος προσελκύει έναν νέο κόσμο της Λιβύης … Αλλάζει τις πολιτικές των χωρών μεταξύ τους … 

Αναδιανέμει της ταξινόμηση των εξοπλισμών στον κόσμο και συνεπώς την ταξινόμηση και της ισχύος της δύναμης των στρατών. … καθορίζει το μερίδιο των ευρωπαϊκών χωρών στο πετρέλαιο της Λιβύης σύμφωνα με τις κόκκινες γραμμές που πρέπει να χαραχθούν, τα χτυπήματα που θα εκτελεστούν και τις σφαίρες επιρροής …

H Αίγυπτος έχει αναβαθμισθεί για να καθοδηγήσει το πετρέλαιο του Κόλπου χάρη στην ιστορική συμμαχία με τον Μοχάμεντ Μπεν Σελμάν..

Έγινε το κέντρο διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή …

Η Αίγυπτος έρχεται τώρα να πάρει τη λαϊκή εξουσιοδότηση του λαού της Λιβύης και του μαχητικού στρατού του … Μια εντολή να παρέμβει στη Λιβύη προς αποκατάσταση… !!!!

Έχει διαφοροποιήσει τις πηγές όπλων της …. Έχει εξοπλίσει τον στρατό της από όλες τις χώρες του κόσμου … Αυτό της δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας επιλογών … !!!

Η Αίγυπτος είναι τώρα ο πρώτος ελεγκτής που καθοδηγεί το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της περιοχής … Δημιουργώντας νέες παγκόσμιες συμμαχίες .. !!!

Η Λιβύη είναι παγίδα … Το ν΄αφήνεις μια πόρτα ανοιχτή σε πολιτοφυλακές και όπλα δεν είναι αδυναμία ή προσβολή …. Η Αίγυπτος είναι σίγουρη για τη νίκη της…. Όταν είστε η εγγύηση της νίκης πρέπει να επιτύχετε τον μεγαλύτερο δυνατό στόχο αυτής της νίκης … !!!!

Μια σύγχυση σε ένα υποβρύχιο ή ένα αεροπλάνο … δεν είναι μόνο ένα επεισόδιο πολέμου… αλλά μάλλον μια αναδιάταξη των στρατών … !!!

Ένα χτύπημα ενός αμυντικού συστήματος χωρίς αντίσταση … δεν είναι μόνο ένα χτύπημα σε μια τουρκική βάση, αλλά είναι δείγμα γραφής ενός σοφιστικέ υπερόπλου που δεν έχετε ακόμη εντοπίσει και που δεν μπορείτε να προβάλετε αντίσταση…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου