Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ 25 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ!


ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.



Γράφει ο Γιάννης Κων. Κρούσος

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
---

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΟΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ.


ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, -ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ- ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΥΘΝΙΚΩΝ.
Αυτοί είναι οι έξυπνοι κι εμείς οι ηλίθιοι.
---
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΓΙΝΕ, ΟΤΑΝ Ο ΜΟΡΑΛΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΛΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.
---

ΚΑΙ , ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ , ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΜΕΙ.
Στην Ελλάδα, δεν χρειάζεται πραξικόπημα.

Ο Ναζισμός έρχεται με τη συναίνεση και έγκριση των φοβισμένων, οι οποίοι με τις πλάτες της εξουσίας ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ , ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ.

ΑΥΡΙΟ, ΜΟΛΙΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
---
ΕΜΠΡΟΣ , ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΞΕΠΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ


Γιάννης Κων. Κρούσος



1 σχόλιο:

  1. Κάποιες σκέψεις που θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας.
    Έφερα στο νου μου τα χωρία της Αγίας Γραφής σχετικά με τις κοσμικές εξουσίες και τον τελικό επίγειο στόχο της Θείας Πρόνοιας, δοσμένο από το ίδιο το στόμα του Κυρίου μας στην επί του Όρους ομιλία Του στη Κυριακή προσευχή το “ελθέτω η Βασιλεία Σου γεννηθήτω το θέλημα Σου ως εν Ουρανώ και επί της Γης”(Ματθ. Κεφ.6 9-10). Προφητεία και στόχος αγώνα για την στρατευομένη Εκκλησία, που θα υλοποιηθεί όταν “έλθει το πληρωμα του χρόνου” . Ο στόχος αυτός αναφέρεται και στις κοσμικές εξουσίες όπως επιβεβαιώνεται στις προφητείες (Μιχ. Δ. 1-8,Δαν. Β 1-46, Ψαλμ. Νστ΄1-10, Ησαϊας Β 2-4 κ.α.)
    Στα Ευαγγέλια (Ματθ. Κεφ. Δ 8-11), (Λουκάς Κεφ. Δ 5-8) & (Μαρκ. Ι 42-45) έχουμε την εξής διαπίστωση. Τα Κράτη όπως διαχρονικά δομήθηκαν έχουν, ως αυτοσκοπό και ως θεσμική διάρθρωση και ως νοοτροπία εξουσίας, αντίθετή στόχευση προς την ανωτέρω στόχευση της Εκκλησίας .
    Με τα χωρία αυτά αποσαφηνίζεται η διαστολή της “Βασιλείας του Θεού” από τις τότε υφιστάμενες κοσμικές εξουσίες. Αλλά στο διάβα των αιώνων οι κοσμικές εξουσίες από τότε έως και σήμερα στο διάβολο ανήκουν και αυτόν υπηρετούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή