Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ.ΠΟ.


Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ; Σε επικίνδυνους ατραπούς μπαίνει πλέον η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Την εποχή της Χούντας έμεινε στην ιστορία η έκφραση, «ασθενήν έχομεν εις τον γύψο τον βάλαμε», όπως και ο συνταγματάρχης Ιωάννης Λαδάς, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής πολλών αστυνομικών επιχειρήσεων κουρέματος μακρυμάλληδων, με αποτέλεσμα λόγω της δράσης του να πάρει το πάρει το παρατσούκλι «ψαλιδοχέρης».

Σήμερα ο κ. Χρυσοχοϊδης απειλεί την ελληνική κοινωνία ότι όποιος έχει διαφορετική άποψη σχετικά με τον κορονοϊό θα διώκεται ποινικά, καθώς κατά την άποψη του, η όποια άποψη, ανάλυση, είδηση εκτός της κυβερνητικής γραμμής, αποτελεί συνομωσία και βλάπτει το «καθεστώς».

Σε λίγο βέβαια εάν η κυβέρνηση συνεχίσει μ’ αυτές τις απόψεις, οι Έλληνες θα διώκονται για οποιαδήποτε διαφορετική άποψη, ίσως ακόμα και γιατί θα έχουν μακριά μαλλιά. Θα πρέπει να το προσέξουν αυτό οι κκ υπουργοί και ο πρωθυπουργός, για να μην μπούμε στη σφαίρα των σκοτεινών καθεστώτων, όπως αυτή της επταετίας 1967-1974.

Οι συνταγματολόγοι, οι νομικοί και πολλοί γιατροί εκτιμούν ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης με τις εντολές που έδωσε εναντίον όσων διαφωνούν με τα ακραία μέτρα για τον COVID-19, παραβιάζει το Σύνταγμα, τα ατομικά δικαιώματα και την ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ιδεών. 

Δηλαδή σήμερα απαγορεύει ακόμα και σε γιατρούς να διαφωνούν με την χρήση της μάσκας, αύριο θα απαγορέψει και την ανταλλαγή απόψεων για τα ελληνοτουρκικά; Ξαφνικά ο Χρυσοχοϊδης έγινε λοιμωξιολόγος και ειδικός σε θέματα υγείας;

Είναι θεωρία συνωμοσίας ότι οι λοιμωξιολόγοι επιχορηγούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες; Είναι θεωρία συνωμοσίας ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας μας φόρτωσε με εμβόλια Η1Ν1 και μετά τα πέταξε στην χωματερή;


Μήπως πρέπει ο κ. Χρυσοχοϊδης να γίνει προσεκτικότερος σε θέματα ωμής παραβίασης του Συντάγματος και της Ελευθεροτυπίας, που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου