Κυριακή 1 Μαΐου 2022

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟΝ Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΙΔΡΥΕΙ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 


Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Παν. Λαφαζάνης εξαγγέλλει την ίδρυση δημοκρατικού πατριωτικού κοινωνικού πολιτικού κινήματος για μια νέα απελευθέρωση και ένα νέο ξεκίνημα της χώρας.

Όπως πληροφορούμεθα το κίνημα αυτό επιδιώκει να καλύψει το μεγάλο και διευρυνόμενο κενό μιας πραγματικής αντιπολίτευσης στη χώρα.

Αντιπολίτευσης με βάση τα αληθινά επίδικα και στη βάση μιας γνήσιας δημοκρατικής, αναπτυξιακής και κοινωνικής εναλλακτικής λύσης διακυβέρνησης και εξουσίας απέναντι σε ένα “φαύλο, υποτελές, ολιγαρχικό, πελατειακό, κλεπτοκρατικό και πραξικοπηματικό” πολιτικό και οικονομικό σύστημα, το οποίο συναποτελούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, διάφορες ακροδεξιές αποφύσεις και το πλέγμα των μεγιστάνων της διαπλοκής.

Ο Παν. Λαφαζάνης μας έκανε γνωστό, επίσης, ότι το νέο αυτό πολιτικό κίνημα επιδιώκει να συμβάλλει σε ένα μεγάλο ενωτικό λαϊκό μέτωπο.

Ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο που θα ενώσει, ανεξάρτητα από παρελθούσες πολιτικές κομματικές εντάξεις, όλους τους δημοκράτες και πατριώτες που θα συμφωνήσουν για μια νέα αρχή και θέλουν να αγωνισθούν με ανιδιοτέλεια, με προσωπικές θυσίες και ανυστερόβουλα για να εφαρμοσθεί στην πατρίδα μας ένα νέο αναγεννητικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα πρώτα απ’ όλα και για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη που θα πάψει να είναι “προτεκτοράτο”, “κλωτσοσκούφι” και “μπανανία” των κυρίαρχων Δυτικών κέντρων και πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ και της ευρωενωσιακής, κατά Μπρεζίνσκυ, “αποικίας” τους.

Ένα πρόγραμμα για την εγκατάλειψη των πολιτικών εθνικής υποχώρησης, εθνικών εκχωρήσεων και κατευνασμού και την στροφή στη σθεναρή προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, των εθνικών μας δικαιωμάτων, της εδαφικής μας ακεραιότητας και της Κυπριακής υπόθεσης, με όραμα μια Ελλάδα, όχι κομπάρσο και σάκο του μποξ, που θα κατακτήσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ένα πρόγραμμα που θα βάλει φρένο σε μια προϊούσα, στο όνομα της “παγκοσμιοποίησης”, “αποεθνοποίηση” και καταστροφή της πνευματικής πολιτιστικής ιστορικής παράδοσης, ταυτότητας, ιδιοτυπίας και διακριτότητας της χώρας μας, αντί της ανάπτυξης και του εμπλουτισμού της μεγάλης και ιστορικής της κληρονομιάς στις νέες συνθήκες μέσα από την αλληλεπίδραση με ό,τι πιο δημιουργικό γεννιέται στην παγκόσμια εξέλιξη.

Ένα πρόγραμμα για την ριζική επαναθεμελίωση ενός κράτους που εδώ και χρόνια αποσυντίθεται και έχει καταστεί το μεγάλο βαρίδι στη χώρα. Επαναθεμελίωση στην κατεύθυνση μια νέας παραγωγικής, αποτελεσματικής, αποδοτικής και πρωτοπόρας λειτουργίας, της δημόσιας διοίκησης και του ευρύτερου δημόσιου τομέα για τη  στήριξη του πολίτη και για την ταχεία ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανάπτυξης της χώρας.

Ένα προγραμμα για την ανάκτηση από το δημόσιο όλων των ιδιωτικοποιημένων στρατηγικών επιχειρήσεων και υποδομών και τη λειτουργία τους σε νέες παραγωγικές, αποδοτικές και κοινωνικές βάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και πρώτα απ’ όλα των ενεργειακών επιχειρήσεων.

 Άμεσα μέτρα η πάταξη της κερδοσκοπίας και της  καλπάζουσας ακρίβειας, η επαναφορά των τιμών των δημόσιων αγαθών και ειδικά της ενέργειας το πολύ στα επίπεδα της προ μνημονίων κατάστασης. 

Όπως άμεσα μέτρα θα είναι η ουσιαστική αύξηση μισθών και συντάξεων μαζί με ένα νέο ποιοτικό και γιγάντιο στη βάση των εθνικών δυνατοτήτων και αναγκών πρόγραμμα παραγωγικών επενδύσεων.

Ένα πρόγραμμα για την αναβάθμιση και αναγέννηση της δημόσιας παιδείας και της δημόσιας υγείας, μαζί με την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού και ιατρικού προσωπικού, ως θεμέλια πολιτισμού, ελευθερίας και αναπτυξιακής απογείωσης.

Στο πλαίσιο αυτό να τονίσουμε την αντίθεση μας σε κάθε μορφής υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις, όπως τα εμβόλια και την σθεναρή υποστήριξή μας στην άμεση, εδώ και τώρα, χωρίς όρους επαναπρόσληψη των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Με την ευκαιρία, επίσης, να υπογραμμίσουμε την επίκαιρη αντίθεσή μας στον προωθούμενο, υπο τη σημαία της “επανεκκίνησης” και της “νέας τάξης”, μονοδιάστατο ανελεύθερο χειραγωγημένο κόσμο των πολυεθνικών κολοσσών, ειδικά των BigPharma και των BigTech και του αμερικανικού στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος.

 Είναι αυτός ο κόσμος, που επιχειρείται σήμερα να επιβληθεί ισοπεδωτικά ως κυρίαρχος στο πλανήτη, μέσα και από τον πόλεμο που προκάλεσαν, παρατείνουν και κλιμακώνουν σε Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι πιο αντιδραστικοί κύκλοι της Δύσης στην Ουκρανία.

Ένα πρόγραμμα, τέλος, για την άνθιση μιας γνήσιας δημοκρατίας, της οποίας έχει πλέον χαθεί η ουσία ακόμα και οι τύποι, η οποία θα στηρίζεται σε ένα νέο Σύνταγμα από μια Εθνική, Λαϊκή, Συντακτική, Εθνοσυνέλευση και στη θεσμοθέτηση γνήσιων υποχρεωτικών για το αποτέλεσμα τους δημοψηφισμάτων. 

Και κυρίως μέσα από όλα αυτά ένα πρόγραμμα εμπέδωσης, δια της παραγωγικής και τεχνολογικής αναζωογόνησης της πατρίδας μας, ενός αληθινού κοινωνικού κράτους, χωρίς τη σημερινή καταραμένη περιθωριοποίηση, έσχατη ανέχεια και φρικτά εξαπλούμενη εξαθλίωση.

Το επόμενο διάστημα, όπως μας βεβαίωσαν ο Παν. Λαφαζάνης, συνεργάτες και συναγωνιστές του, θα γίνουν επίσημες δηλώσεις για την ίδρυση του νέου πολιτικού κινήματος και τον οριστικό τίτλο του, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει προς συζήτηση το αρχικό Σχέδιο της Προγραμματικής Διακήρυξης.



ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ



19 σχόλια:

  1. Too good to be trooth.
    Καλέ μου Αποσκίτη και Ρωμανέ σας ρωτώ
    Ελπίζετε και πιστεύετε ακόμη στα κόμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και όχι (και μιλώ και για τον φίλο μου Λεωνίδα ο οποίος μάλλον δεν το έχει γράψει αυτός, αλλά το βρήκε). Όμως αγαπητέ Σκωτσέζε, είναι τόση η καναπεδίλα που έχει σαρώσει τον νεοέλληνα που ό,τι σαλεύει, αξίζει τουλάχιστον να αναφερθεί...

      Διαγραφή
  2. Μα η αριστερά από τα γενοφάσκια της είναι διεθνιστική. Ανοιχτά σύνορα, χωρίς εθνικές ιδιαιτερότητες, δηλαδή νέα τάξη πραγμάτων! Πώς προέκυψε ο χαρακτηρισμός "πατριωτικό κόμμα"; Μου θυμίζει κάτι από Καραμπελιά και την μετάλλαξη του, ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο αλλά ο Λαφαζάνης έχει και κάτι που τον δένει με το λαό, αγωνίστηκε για να μην χάσουν οι άνθρωποι τα σπίτια τους με τους πλειστηριασμούς, τέλος πάντων κρατάμε πολύ μικρό καλάθι...

      Διαγραφή
  3. Ο Δραχμαζάνης ο γραφικός για να μην ξεχνιόμαστε. Αριστερός , άθεος , γιατί τον διαφημίζετε; Εννοείται δεν τον ψηφίζει χριστιανός. Είναι άθεος και διεθνιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα πράγμα έχω καταλάβει ότι όταν κάποιος γράφει για κομμουνισμό δεν υπάρχει πρόβλημα, όταν όμως γράφει για ΑΛΗΘΕΙΕΣ τότε κατεβαίνει ο διακόπτης και τον κτυπούν όλοι, δηλαδή, πίστευε χωρίς να ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί κινδυνεύει να χαλάσει η συνταγή. ΛΟΙΠΟΝ εφόσον μιλάμε ελεύθερα για τον κομμουνισμό ακούστε και τις δικες μου απόψεις, οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ……
    Συμφεροντολόγοι, αδίστακτοι, ανίκανοι, στενοκέφαλοι, ανθέλληνες, δεν δείχνουν σεβασμό ούτε στην Ιστορία ούτε στις ρίζες μας ούτε στα σύμβολα του Ελληνισμού και του έθνους. Προσπαθούν «απεγνωσμένα» να καταγραφούν ως προδότες του έθνους και του Ελληνισμού, υπονόμευαν και υπονομεύουν μέχρι σήμερα την Ελλάδα.
    Δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα μέχρι να επιτευχθεί ο απάνθρωπος, εθνομηδενιστικός, σταλινικός στόχος τους που ήταν η ισοπέδωση της Ελλάδας , εθνικά, ιστορικά, πνευματικά και πολιτισμικά.
    Είναι άθλιοι λιλιπούτειοι, καιροσκόποι, άνανδροι, διαστρεβλωτές της αλήθειας ……..ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…….ο Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος για τους κομμουνιστές : Ὁ μπολσεβικισμός καί ὁ κομμουνισμός εἶναι φυτεία τοῦ σατανᾶ, διότι στερεῖται τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως, τῆς ἐλπίδος, ἑπομένως ταχέως θά ἐκριζωθῆ.
    Όταν θα είστε έτοιμοι να μιλήσουμε και για άλλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, είμαι έτοιμος και μάλιστα σας ΠΡΟΚΑΛΩ..
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ VS ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά κατάλαβες Αϊνστάιν; οτι ο κομμουνισμός είναι στο απυρόβλητο;το γιατί το κατάλαβες; μα επειδή είναι αντεθνιστές και μόνο, έτσι αφήνεται η αμερικανική "φιλελευθερη"δικτατορία να αλώνει, έθνη, λαούς, πίστες, ιδανικά, το πνεύμα του ανθρώπου στο τέλος με την ύλη. Ποια έννοια αγάπης για πατρίδες για ιδέες για Θεό κλπ. Έτσι παει, οχι για την ιδεολογία του κομμουνισμού για την οποία ο Άγιος Παΐσιος είπε τα γνωστά, μην τα αναφέρω τώρα και τα οποία είναι πλησιέστερα στον χριστιανισμο

      Διαγραφή
    2. Ο Αγιος Παισιος Κατατάχτηκε στον ΕΘΝΙΚΟ στρατό το 1945, και υπηρέτησε ως ασυρματιστής στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, ζητώντας να πολεμά στην πρώτη γραμμή εναντίον των ανταρτών του ΔΣΕ, (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) Στη βιογραφία του που τυπώθηκε από το ΓΕΣ με τίτλο “Γέροντας Παϊσιος, ο ασυρματιστής του Θεού και του Στρατού”, διαβάζουμε πως οι κομμουνιστές τον συνέλαβαν και τον πολέμησαν
      Άγιος Παΐσιος – Την Μακεδονία την έταξαν να την δώσουν οι Κομμουνιστές https://www.youtube.com/watch?v=CCjfIcsbjWI&t=1s
      ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ: ‘’ Τό να ξεχάσουμε τα παλιά είναι καλό. Τό νά δικαιώσουν όμως τούς κομμουνιστές όχι!… ‘’
      Άγιος Παΐσιος το 1989 για τον κομμουνισμό: ‘’ Τρέμουν τα πόδια του. Όπου να ‘ναι το ΘΕΡΙΟ σωριάζεται! ‘’ Πηγή:yiorgosthalassis.blogspot
      Τί ἔλεγε ὁ Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος γιά τούς κομμουνιστές: «Οἱ μπολσεβίκοι τῆς Ρωσίας καί οἱ ἐρυθροί τῆς Ἱσπανίας, διότι στεροῦνται τῶν ὅπλων τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως καί τῆς ἐλπίδος, κατέστησαν ἀθλίας καί δυστυχεῖς τάς πατρίδας των…Ἐβεβήλωσαν καί ἐμόλυναν τούς ἱερούς ναούς καί τά ἅγια θυσιαστήρια,κατέσφαξαν ἀγρίως καί ποικιλοτρόπως ἐβασάνισαν καί ἐθανάτωσαν μυριάδας ἀνευθύνων κληρικῶν καί λαϊκῶν. Ἔχυσαν ποταμούς αἱμάτων ἀθώων καί θά ἀφήσουν εἰς τάς μετά ταῦτα γενεάς στίγμα καί αἰώνιον ἀνάθεμα τῆς φαυλότητος, τῆς κακίας καί μοχθηρίας των. Ἀλλά “πᾶσα φυτεία ἥν οὐκ ἐφύτευσεν ὁ Οὐράνιος Πατήρ ἐκριζωθήσεται”.
      Ὁ μπολσεβικισμός καί ὁ κομμουνισμός εἶναι φυτεία τοῦ σατανᾶ, διότι στερεῖται τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως, τῆς ἐλπίδος, ἑπομένως ταχέως θά ἐκριζωθῆ.

      Διαγραφή
    3. ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ.
      Μα τι να του ειπείς αφού είναι φοιτητής; να πάρεις μια σανίδα να τον περιποιηθείς.
      Βάλε Γεωκών όπου φοιτητής και θα έχεις αποτέλεσμα.
      Στόκοι αριστεροί και δεξιοί μας έφεραν στον διχασμό και στο ξεπούλημα ,της Κύπρου από Καραμανλή και Αβέρωφ ,που κορυφώθηκε στις μέρες μας, επί πατριωτικής δεξιάς ΝΔ ,και αριστερού προοδευτικού Σύριζα. Επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα πιστεύετε ακόμη σε κόμματα και επιμένετε στους διαχωρισμούς ;
      Είναι αφελής πολυτέλεια, με κουτσουρεμένη την Κύπρο, πουλημένη την Μακεδονία,τα μνημόνια σε εφαρμογή
      την ιεραρχία μασκοφορεμένη, τον λαό χαμένο και τον Τούρκο να πετά πάνω στα κεφάλια μας.
      Αιδώς και οι στρατιωτικοί ηγέτες ,γιατί οι στρατιώτες οπλοφορούν.
      Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ,
      ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά ,
      είναι τα ίδια μαγαζιά.
      Αρκετά ,τα κουτορνίθια θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν από την πείνα που έρχεται και τα ελικόπτερα δεν θα σας χωράνε όλους.

      Διαγραφή
    4. Είναι δυνατόν να συνεχίζουν να υπάρχουν , κομμουνισμός, φασισμός, σοσιαλισμός και όλα τα σατανο -κινηματα που έταζαν και του πουλιού το γάλα μέχρι να σκλαβώσουν τους ανθρώπους και περισσότερο τους Έλληνες ; ο κομμουνισμός και όλα τα υπόλοιπα , θα εξαφανιστούν από τον πλανήτη , ΜΟΝΟ…. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

      Διαγραφή
    5. Εμένα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.
      Αφού σε λένε γεωκών ,
      κάποτε είχες πεί πως θα είσαι απών,
      όσο όμως παραμένεις .κριτική να υπομένεις ,
      μη το πας φιρί φιρί ,
      σε προσμένουνε πολλοί
      θα σε κάνουνε ρεζίλι
      μια στο μέτρο μια στο μίλι.
      Αποφάσισε επιτέλους .
      Έλληνα ποιόν θες να λέμε
      όποιον γράφουν
      ή όποιον θέμε;

      Διαγραφή
    6. Είναι η κακή εφαρμογή αυτών των ιδεολογιών που προκάλεσε αυτα που λες αν μπορείς να το καταλάβεις. Όλα προσπάθειες ηθικές κατά τα άλλα για να χτυπηθεί ο άκρατος άνθρωποφαγος και πνευματοφάγος καπιταλισμός.Αυτός δεν φαίνεται να σε πειράζει, ούτε ο τρόπος που επιβαλεται και διατηρείται στην ζωή μας,τα θύματα και οι ψυχές που καταβροχθίζει. Μέχρι και την ελληνοορθοδοξη διοίκηση(που υπήρξε αυτοκρατορία του μισού κόσμου) το κοίταγμα των φιλενωτικών προς την πόρνη βαβυλωνα παπικη δύση και τον καπιταλισμό της τον κατέστρεψε, εσύ τώρα θέλεις να τον επαναφέρεις πως; υποστηρίζοντας τον εθνικό στρατό της εποχής του εμφυλίου που ήταν εγγλεζοκινητος για την υποδούλωση της ορθόδοξης πατρίδας σου, καπελωνοντας την αντίσταση ως κομμουνιστες.

      Διαγραφή
  5. Συμπλήρωμα στο προηγούμενο
    Η Ελλάδα θε να ζήσει
    αν ο Κύριος το θελήσει
    και αν ο Έλληνας ξυπνήσει
    {αν μισούνται ανάμεσο τους
    δεν τους πρέπει λευτεριά}
    αντε και καλ'α κρασιά
    Μολδαβίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίζο αυτή η επιθετικότητα και η εκδικητικότητα βλάπτουν σοβαρά την υγεία σου, ήρεμα φίλε, ο εχθρός σου δεν είμαι εγώ, εσύ είσαι ο εχθρός του εαυτού σου, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω καταλάβει αυτά που γράφεις, άρα αυτό καταρρίπτει ότι είμαι Αϊνστάιν όπως με αποκάλεσε κάποιος άλλος, φίλε μου έχουμε πολλά να δούμε και να ζήσουμε και δεν αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ να πολεμάμε ο ένας τον άλλον….. ήρεμα Ρίζο Φίλε μου, ΗΡΕΜΑ…BE COOL που λενε και οι βαρβαροι

      Διαγραφή
    2. Το Ρίζο αφορά εσένα που τα γυρίζεις όπως θέλεις και αντιλαμβάνεσαι μόνο ότι σε συμφέρει ή όσο μπορείς.
      Απορώ με τα σάιτ που σε φιλοξενούν ως κάποτε αξιόλογο διατηρητέο και αντίκα μοντέλο της ΦΙΛΠΑ.
      Στο ΚΤΕΟ της λογικής κόβεσαι, καιρός για απόσυρση ή για παρκάρισμα στο γκαράζ, για να μην εκτίθεσαι στους κινδύνους της κυκλοφορίας και η ασφάλεια δεν σε καλύπτει τις ζημίες αν τρακάρεις .
      Αυτά και τραβώ χειρόφρενο

      Διαγραφή
    3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΡΙΖΟ Προσπαθείς να γίνεις και εσύ Αϊνστάιν ? Σαν να γίναμε πολλοί ?

      Διαγραφή
    4. ΧΕ ,ΧΕ ,ΧΕ άντε μάλωνε με τα ρούχα σου καημενούλη παππού και γω ο μπουφος που σε πήρα στα σοβαρά και σου απάντησα με αποτέλεσμα να περνάει απαρατήρητος ο κομματισμός, ο κάθε Κούλης,ο Άλεξ και ο κάθε Λαφαζάνης.
      Άντε και υποσχέθηκα στον εαυτό μου μην παρεκτραπώ ξανά.
      Ρωμανέ
      όμως φτές και σύ με τις επιλογές σου και ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σε εμπιστεύομαι.

      Διαγραφή
    5. Ρίζο παιδί μου λίγο σεβασμό στον παππού, αλήθεια το όνομα σου Ρίζο βγαίνει από το Ριζο-σπαστης ? από το Ριζο-σπαστικη ? η από την σπαστική κολίτιδα ? αιτίες που μπορεί να προκαλούν την σπαστική κολίτιδα. Μεταξύ αυτών είναι και ψυχολογικοί παράγοντες, όταν δεν μπορεις να χωνεψεις αλλους ανθρωπους, Μπορεί κανείς να δει βελτίωση στα συμπτώματά της ΣΠΑΣΤΙΚΗΣ κολίτιδας; Και βεβαια μπορει όταν αγαπας τον συνανθρωπο σου και τον εχθρο σου, Ριζο η θεραπεια σου είναι στα δικά σου τα χέρια, ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή