Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΓΝΩΣΙΑΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: ΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Κ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ: «ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΦΑΣΙΣΜΟΥ»!




Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ώρα 18.00, στο αμφιθέατρο του Συντάγματος, διενεργήθηκε μαζικός γ ν ω σ ι α κ ό ς εμβολιασμός των ψεκασμένων-αντινεοταξιτών πολιτών με μικρόφωνο παραδοσιακής τεχνολογίας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ένας πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, ο οποίος καταγγέλθηκε ως προπαγανδιστής των ατομικών ελευθεριών και της αξίας του ανθρώπου από φοιτητή της ΔΑΠ που ενήργησε υπό την καθοδήγηση της ιατροφασιστικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, διάβαζε: Νέας Δικτατορίας.

Λόγω πιθανών παρενεργειών (ιδίως αναφυλαξία ή προσωρινή παράλυση) από την έγχυση της α λ ή θ ε ι α ς σε υπερβολική δόση καθώς και από το γκρέμισμα του θαυμαστού α ν ά π ο δ ο υ κόσμου, οι τυχόν παρείσακτοι υ γ ε ι ο ν α ζ ι σ τ έ ς, που αυτοχαρακτηρίζονται ως αψέκαστοι, είχαν μαζί τους παυσίπονα με αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν διαπερνώντας την καθημερινή πλύση εγκεφάλου:

Κάθε εγκεφαλικό τρύπημα με την βελόνα της αλήθειας μετράει!

Κανείς ψεκασμένος-συνωμοσιολόγος δεν μπορεί να αρνηθεί τον γνωσιακό εμβολιασμό! Η αμφισβήτηση της επιστήμης και των ειδικών της ειλικρίνειας απαγορεύεται!

Όλοι μαζί οι ψεκασμένοι-συνωμοσιολόγοι θα χτίσουμε το τείχος ανοσίας που θα αναχαιτίσει την διασπορά του φασιστικού ιού!

Μηδενική ανοχή στα υγειοναζιστικά κρούσματα!

Είναι η ώρα της κοινωνικής αλληλεγγύης για να σωθεί η πατρίδα από τους αψέκαστους!

Εμβολιάσου με την αλήθεια που τσακίζει κόκκαλα για να πάνε στα τσακίδια οι βιοεξουσιαστές και τυραννικοί ρυθμιστές της ζωής μας.

Μόνο με τον γνωσιακό εμβολιασμό θα προστατεύσεις τον εαυτό σου και τους άλλους!

Δείξε επιτέλους ατομική ευθύνη και κάνε το καθήκον σου.

Αν δεν ρισκάρεις την υγεία ή και την ζωή σου, αποδεχόμενος να φας χημικά με εντολή του ολοκληρωτικού καθεστώτος, δεν θα μπει τέλος στην πανδημία του ιατροφασισμού!

Εμβολιάσου! Εμβολιάσου! Εμβολιάσου! ( με την Αλήθεια ) Αλλιώς το κράτος θα κλέψει τον παρά σου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου