Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΣΑΪΜΠΟΡΓΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ GRETA THUNBERG ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΤΡΙΑΣ ROTHSCHILD

2 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Mike
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο οίκος των τραπεζιτών Rothschild επιβεβαιώνει απρόθυμα το αναμφισβήτητο. Η Greta Thunberg είναι συγγενής εξ αίματος της διαβόητης αλυσίδας των αγοραστών του έθνους Rothschild. 

Αυτό εξηγεί πολλά για το καθεστώς διασημότητας της πρόωρης έφηβης, την οποία σαλιαρίζουν πρόεδροι και πρωθυπουργοί - και, φυσικά, οι σαλιαρίζοντες βαρόνοι των μέσων ενημέρωσης των δυτικών βάλτων, που "είναι στο μήνυμα".




Πίσω από τη Γκρέτα - Ο Luigi Di Maio (γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1986) είναι Ιταλός πολιτικός που υπηρετεί ως υπουργός Εξωτερικών από τις 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η Σουηδή οικολογική ακτιβίστρια Greta Thunberg (20 ετών) είναι δισέγγονη του διαβόητου τραπεζίτη Lionel Walter Rothschild, γιου του πρώτου βαρόνου Rothschild. Προηγουμένως, το γεγονός αυτό έχει τραβήξει την προσοχή των δημοσιογράφων που ερεύνησαν το γενεαλογικό δέντρο της διάσημης οικογένειας.





Παρεμπιπτόντως, η καθαρή αξία της περιουσίας των γονέων της Γκρέτα εκτιμάται στα 3 εκατομμύρια δολάρια - απο όσα που γνωρίζουμε. Καθόλου άσχημα για μια μέτρια επιτυχημένη μουσικό της όπερας και τον ηθοποιό σύζυγό της.


Η Greta Thunberg θα επιστρέψει στο Νταβός, παρά το γεγονός ότι πέρυσι κατέληξε απογοητευμένη. Η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια θα συναντηθεί με διάφορους πολιτικούς ηγέτες, μεταξύ των οποίων και η Ελβετή ομοσπονδιακή πρόεδρος, η σοσιαλίστρια Σιμονέτα Σομαρούγκα. Η Γκρέτα Θούνμπεργκ με την Κριστίν Λαγκάρντ, πέρυσι στο Νταβός - EFE Πηγή

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να ενδιαφέρονται για την υποτιθέμενη συγγένεια, αφού μια πηγή στη μεγάλη σουηδική τράπεζα Handelsbanken δήλωσε ότι η οικογένεια Thunberg είχε λάβει εμβάσματα από το Ίδρυμα Rothschild στους λογαριασμούς της. Παρά το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή εμφανίστηκε στον σκανδαλοθηρικό Τύπο, η τράπεζα έδειξε τόσο ζήλο να βρει την πηγή της διαρροής που κίνησε υποψίες.




Μετά από δύο εβδομάδες έρευνας, αποδείχθηκε ότι ο προπάππους του έφηβου ακτιβιστή Joachim Thunberg ήταν γιος του Lionel Rothschild, ο οποίος ήταν νόθος αλλά αναγνωρίστηκε το 1928.





Καθώς η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της τα δύο πρώτα χρόνια, του δόθηκε το επώνυμό της. Στη συνέχεια ο Joachim υιοθετήθηκε από τον βιολογικό του πατέρα και από την ηλικία των 12 ετών μετακόμισε στη Γαλλία. 

Εκεί έλαβε την εκπαίδευσή του και στη συνέχεια σπούδασε επιπλέον στο Λονδίνο. Σε ηλικία 26 ετών, ο Joachim Rothschild-Thunberg έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους τραπεζίτες στη Σουηδία. 

Η επιτυχία του διήρκεσε μέχρι το 1957, όταν πούλησε την τράπεζα, δώρισε το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου του σε ορισμένα "ιδρύματα" και αποσύρθηκε.




Σύμφωνα με την οικογένεια Rothschild, η Greta Thunberg είναι πράγματι η δισέγγονη ενός από τους πιο διάσημους εκπροσώπους της, αλλά οι περιβαλλοντικές της δραστηριότητες, όπως διαβεβαίωσαν, δεν σχετίζονται με την καταγωγή της και δεν χρηματοδοτούνται από τον οίκο με κανέναν τρόπο.
Φυσικά όχι- η θεαματική διεθνής θέση της διασημότητάς της που ώθησε γιγαντιαίες εταιρείες να κερδίσουν δισεκατομμύρια από περιβαλλοντικές δραστηριότητες είναι καθαρά συμπτωματική. Το γεγονός των μεταβιβάσεων στην οικογένεια Thunberg δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε στην ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

  1. Όταν κάποιος κοιτάζει προσεκτικά το πρόσωπο αυτής της κοπέλας, του δημιουργείται η έντονη εντύπωση ότι πρόκειται για ένα ψυχικά ανισόρροπο πρόσωπο.
    Αυτό εξαρτάται από την ευρύτερη παιδεία, και όχι απλά την τυπική εκπαίδευση στα σχολεία, που έχει δεχτεί η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή