Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΒΗΣ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥ, ΣΟΥΗΔΗΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ


GRETA THUNBERG
A WONTERFUL ACTIVIST OR A BAD ACTOR?
( ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ Ή ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;)

2 ΒΙΝΤΕΟ




Όλοι μιλούσαν για «μια παθιασμένη ομιλία» για την «οργισμένη ακτιβίστρια » για την «ανατριχιαστική ομιλία» της Γκρέτα Τούνμπεργκ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για το κλίμα...

Ανατριχιαστική ομιλία σίγουρα! Κυρίως γιατί αναμφίβολα αυτό το ενεργούμενο δεν είναι μια υπέροχη ακτιβίστρια. Είναι απλά μια πολύ κακή ηθοποιός!


Στο ίδιο βήμα η Μέρκελ και ο Μακρόν τα ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων που έχουν φορολογήσει ανελέητα κυρίως τους φτωχούς ανθρώπους (όπως όλοι η ψευτοηγέτες μαριονέτες).



Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη περισσότερη «πράσινη» φορολογία για την δήθεν σωτηρία του πλανήτη...



Όσο για τον 16 γκεμπελίσκο της πράσινης δικτατορίας...παίρνει 1 με άριστα το δέκα στην υποκριτική...




Οι γκριμάτσες του μονόλογου της άθλιες, η άρθρωση φρικτή, το σπάσιμο της φωνής φανερά κατασκευασμένο με πολλές πρόβες που όμως δεν βοήθησαν...

Γενικά ένα πολύ κάτω του μετρίου θέαμα... 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Γιατί αρνείται ότι οι ηγέτες είναι διαβολικοί;
Γιατί δεν τους ρώτησε για τον Τέσλα και τις εφευρέσεις του που θα παρείχαν ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ  για την κίνηση όλου του πλανήτη χωρίς καμμία απολύτως εκπομπή οποιουδήποτε ρύπου, και αυτοί το μετέτρεψαν σε όπλο;


Είναι απλό: Διότι αυτούς που την χρησιμοποιούν, δεν τους ενδιαφέρει ο πλανήτης αλλά το κέρδος!

Ο Πούτιν κατά Γκρέτα Τούνμπεργκ: Καλό κορίτσι αλλά ένας ενήλικας να της εξηγήσει τον κόσμο 

 Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε εξαιρετικά συγκρατημένος και δήλωσε πως “δεν συμμερίζεται τον γενικό ενθουσιασμό” για την πρόσφατη ομιλία της 16χρονης Σουηδής ακτιβίστριας για το Κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. 

Η Τούνμπεργκ που απέσπασε επαίνους από τους παγκόσμιους ηγέτες (Σημ Οίμου:αλοίμονο!) με την διάσημη πλέον ομιλία της για την κλιματική αλλαγή ενώπιον της Γ Σ του ΟΗΕ – την ομιλία που πλέον αναφέρεται με τίτλο “Πώς Τολμάτε!” –  φαίνεται πως δεν ενθουσιάζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 Παρότι μίλησε με καλά λόγια για το 16χρονο κορίτσι, ο Πούτιν ήταν πολύ προσεκτικός όσον αφορά τις απόψεις της για την κλιματική αλλαγή.

«Μπορεί να σας απογοητεύσω αλλά δεν συμμερίζομαι τον γενικό ενθουσιασμό για την ομιλία της Γκρέτα Τούνμπερ», είπε ο Πούτιν σε ενεργειακό φόρουμ στη Μόσχα την Τετάρτη. 

«Κανείς δεν έχει εξηγήσει στη Γκρέτα ότι ο σύγχρονος κόσμος είναι περίπλοκος και διαφορετικός και… οι άνθρωποι στην Αφρική ή σε πολλές Ασιατικές χώρες θέλουν να ζήσουν στο ίδιο επίπεδο πλούτου όπως στη Σουηδία», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος. 

Ο οικολογικός ακτιβισμός της Τούνμπεργκ έχει δεχθεί επικρίσεις  από πολλές πλευρές επειδή επικεντρώνει στον δυτικό κόσμο, αγνοώντας την ζημιά που γίνεται στο περιβάλλον από λιγότερο πλούσιες χώρες οι οποίες βρίσκονται σήμερα στην δική τους βιομηχανική επανάσταση.

 Οι προσεκτικές διατυπώσεις του Πούτιν δεν κρύβουν τον έντονο σκεπτικισμό του έναντι της Τούνμπεργκ, καθώς είπε πως ενώ οι νέοι που ενεργοποιούνται για το περιβάλλον πρέπει να υποστηρίζονται,  “όταν κάποιος χρησιμοποιεί παιδιά και εφήβους για προσωπικό όφελος, το μόνο που του αξίζει είναι να καταδικαστεί”.

 “Είμαι σίγουρος ότι η Γκρέτα είναι ένα ευγενικό και ειλικρινές κορίτσι” είπε ο Πούτιν και κατέληξε: “Όμως οι ενήλικες πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην φέρουν εφήβους και παιδιά σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις”… 

Πάντως, ο Ρώσος πρόεδρος δεν είναι ο μοναδικός που εκφράζει δυσαρέσκεια για το πρόσωπο της 16χρονης, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να φτάνει σε σημείο μέχρι και να την χλευάσει, όπως έκανε και ο Μαξίμ Μπερνιέ, μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων του Καναδά, ο οποίος την αποκάλεσε «κινδυνολόγο και πνευματικά ανισόρροπη».


Δείτε την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ





Πολύς λόγος έγινε και για το «θανατηφόρο βλέμα» της μικρής Γκρέτα προς τον Τράμπ. «Ένα… δολοφονικό βλέμμα» δήθεν λόγω των θέσεών του για την κλιματική αλλαγή!

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! 

Απλά θύμωσε και πείσμωσε που ο Τράμπ δεν της έδωσε σημασία καθώς μπήκε στην αίθουσα!!!


Δείτε την προσμονή της μέχρι να έρθει ο Τράμπ. Περίμενε ότι θα της σφίξει το χέρι αλλά αυτός απλά την γείωσε... Και τότε πήρε αυτό το πεισμωμένο (και πάντως σε καμμία περίπτωση δολοφονικό) βλέμμα
.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ:


Η 16ΧΡΟΝΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ!

ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ: ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΣΑΪΜΠΟΡΓΚ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου