Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ;

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ: ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;

2 ΒΙΝΤΕΟ



Όπως έχει τεκμηριωθεί προσεκτικά, υπό την κάλυψη της αφήγησης «ιός»/«εμβόλιο», η Παγκόσμια Ελίτ εφαρμόζει από καιρό σχεδιασμένες και βαθιές αλλαγές σε 200 τομείς της ανθρώπινης ζωής. 

Αυτό το πρόγραμμα θα σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας, θα φυλακίσει όσους έμειναν ζωντανοί ως διανθρώπινοι σκλάβοι στις «έξυπνες πόλεις» τους που υπόκεινται στις τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης (συμπεριλαμβανομένου του 5G, της ψηφιακής ταυτότητας, των CBDC, του geofencing, της αστυνόμευσης AI και ενός ρομποτικού εργατικού δυναμικού), θα περικλείσει τα Κοινά για πάντα και θα μεταφέρει όλο τον πλούτο στα χέρια της ελίτ.

Περιττό να πούμε ότι, με μερικούς ανθρώπους να αντιστέκονται ήδη και περισσότερους ανθρώπους να αντιλαμβάνονται την αλήθεια για το τι συμβαίνει και να συμμετέχουν στην αντίσταση με το πέρασμα του χρόνου, η αστυνόμευση της επιβολής αυτού του προγράμματος θα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την εξασφάλιση της επιτυχίας του.

Όπως αναφέρθηκε τότε, ένας μόνο τομέας στον οποίο θα λάβει χώρα βαθιά αλλαγή είναι η αστυνόμευση.

Η μελλοντική αστυνόμευση θα γίνεται από μικρότερο αριθμό στρατιωτικά εξοπλισμένων αστυνομικών, διανθρώπινων αστυνομικών και τεχνοκρατικών αστυνομικών που θα υποστηρίζονται από εταιρική τεχνολογία ιδιωτικής ασφάλειας.

Σε αυτό το άρθρο, θα περιγράψω εν συντομία τις βασικές αλλαγές στην αστυνόμευση, σε αυτές τις τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, και επίσης θα εξηγήσω γιατί πρέπει να αντισταθούμε σε αυτές τις αλλαγές και πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό πιο αποτελεσματικά.
Λιγότερη και στρατιωτικοποιημένη αστυνομία

Αντανακλώντας μια πιο μακροπρόθεσμη τάση, το 2019 η Διεθνής Ένωση Αρχηγών Αστυνομίας ανέφερε ότι «οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται να προσλάβουν και να προσλάβουν αστυνομικούς».

 Ενώ οι δολοφονίες αθώων πολιτών από την αστυνομία  απέτυχαν να αξιολογήσουν μια αναφορά στην έκθεση, τουλάχιστον αναγνώρισαν «Έλεγχος της αστυνομίας, καταγραφές κινητών τηλεφώνων των αλληλεπιδράσεων μεταξύ της αστυνομίας και του κοινού, κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, 

Και οι δημοφιλείς ψυχαγωγικές απεικονίσεις της αστυνομίας έχουν οδηγήσει πολλούς νέους να βλέπουν την αστυνομία διαφορετικά από ό, τι μπορεί να έχουν οι γονείς τους».
Στα τέλη του 2021, δύο χρόνια μετά την αστυνόμευση της πανδημίας, η αστυνομία των ΗΠΑ ανέφερε σημαντικά αυξημένο ποσοστό συνταξιοδότησης και παραίτησης μεταξύ των αστυνομικών, με περισσότερους από πέντε φορές περισσότερους αστυνομικούς να εγκαταλείπουν το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης το 2021 από ό,τι έφυγαν το 2020. 

Σύμφωνα με την έκθεση: «Στον απόηχο ενός σπασμωδικού έτους διαμαρτυριών και πανδημίας, καθώς και μετά από βίαια εγκλήματα, το επάγγελμα μπορεί να πλησιάζει γρήγορα μια γενεαλογική και πιθανώς ιστορική αναμέτρηση».

Στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου η αστυνομία της Βικτώριας είχε υποστεί πλήγμα στην εικόνα μετά τη βίαιη αστυνόμευση των διαμαρτυριών κατά των μέτρων αποκλεισμού του Covid-19 η κατάσταση ήταν η ίδια: «Η αστυνομία της Βικτώριας αντιμετωπίζει κρίση προσωπικού με επιπλέον 1500 αξιωματικούς πρώτης γραμμής που απαιτούνται, προειδοποίησε η μυστική μοντελοποίηση». 

Φυσικά, άλλες αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο υπέστησαν χτυπήματα εικόνας ως απάντηση στη βίαιη αντίδρασή τους σε όσους διαμαρτύρονταν για τα lockdown της «πανδημίας» και άλλους περιορισμούς. 

Ωστόσο, εκτός από τα μακροχρόνια ζητήματα σε σχέση με τον αριθμό των αστυνομικών που επιδεινώνονται από την πολιτική κατεύθυνση της αστυνομικής συμπεριφοράς κατά την επιβολή μέτρων αποκλεισμού «πανδημίας», είναι σαφές ότι ο αριθμός των εν ενεργεία αστυνομικών έχει μειωθεί τα τελευταία τρία χρόνια με τη χρήση δύο πρόσθετων μηχανισμών: Σε πολλά μέρη, αναγκάζοντας όσους αντιστάθηκαν στη «δολοφονική βολή» να παραιτηθούν από την υπηρεσία και, παντού, διαλύοντας ένα ποσοστό της αστυνομίας που είχε εντολή να πυροβολήσει και δεν το έκανε (κάτι που θα συνεχίσει να έχει αντίκτυπο τα επόμενα χρόνια).

Εκτός από αυτό, η κατεστραμμένη φήμη που υπέστη η αστυνομία ως αποτέλεσμα του ρόλου της στην επιβολή του προγράμματος Elite εναντίον εκείνων των ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να διαμαρτυρηθούν μη βίαια για την παραβίαση των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, σήμαινε ότι το ποσοστό παραίτησης της αστυνομίας με βάση τη συνείδηση έχει αυξηθεί – βλέπε, για παράδειγμα, «Συνειδησιακή Παραίτηση Αστυνομικού στην Αυστραλία» – ενώ η στρατολόγηση έχει υποφέρει σε πολλά μέρη.

Ανεξάρτητα από αυτό, άλλες παραιτήσεις και συνταξιοδοτήσεις έχουν πιθανώς συμβεί μετά από επίσημη παρέμβαση για την αποτροπή ευσυνείδητων αστυνομικών που ζητήθηκαν ή προσπάθησαν να διερευνήσουν θανάτους από ενέσεις Covid-19 - δείτε μια πρωτοβουλία γιατρών της Νέας Ζηλανδίας να διερευνήσουν το ζήτημα («Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό C-19») που αντιμετώπισε κυβερνητική παρεμπόδιση και έναν Καναδό αξιωματικό που τιμωρήθηκε για τη διεξαγωγή έρευνας («αστυνομικός της Οτάβα κατηγορείται για εξέταση θανάτων από εμβόλιο κατά της COVID-19»). 

Φυσικά, κάθε προσπάθεια να αποκαλυφθούν οι θάνατοι από ενέσιμη χρήση μεταξύ των συναδέλφων της αστυνομίας έχει αναμφίβολα «αποθαρρυνθεί» παρά τα αποδεικτικά στοιχεία για την εμφάνισή τους.

Σε κάθε περίπτωση, δύο κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν είναι τα εξής: Οι κυβερνητικές πολιτικές που οδήγησαν στην αστυνομική βία κατά τη διάρκεια της πανδημίας σχεδιάστηκαν για να προκαλέσουν δημόσια οργή και να προκαλέσουν συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις αστυνομικών ως τρόπους εύκολης μείωσης του αριθμού των αστυνομικών; 

Και ήταν η επίσημη παρέμβαση στις αποφάσεις της αστυνομίας σχετικά με το αν θα διερευνηθούν ή όχι οι θάνατοι από ένεση εν μέρει σχεδιασμένη για να απογοητεύσει τους ευσυνείδητους αξιωματικούς και να προκαλέσει περαιτέρω παραιτήσεις / συνταξιοδοτήσεις;

Γιατί να το κάνουν αυτό οι κυβερνήσεις; Θα μπορούσε να είναι μέρος ενός σχεδίου για τη διευκόλυνση του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο διεξάγεται η αστυνόμευση; Εξάλλου, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήταν σαφές σχετικά με την πρόθεση της ελίτ να ρομποτοποιήσει το εργατικό δυναμικό, με περισσότερους από τους μισούς εργαζόμενους να αναμένεται να αντικατασταθούν από ρομπότ μέσα σε λίγα χρόνια.

Γιατί λοιπόν να περιμένουμε ότι η αστυνομία θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το εργατικό δυναμικό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε μικρότερο ποσοστό από ό,τι αλλού;

Επιπλέον, υπάρχει ένα πρόσθετο πρόβλημα: Κάθε άνθρωπος αστυνομικός με ένα λογικά «φυσιολογικό» ψυχολογικό προφίλ έχει συνείδηση. Και αυτά δεν θα χρησιμεύσουν καλά στην επιβολή της επερχόμενης τεχνοκρατικής τάξης.

Ανεξάρτητα από το ζήτημα των αριθμών, η συνεχιζόμενη στρατιωτικοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο έχει επισημανθεί από πολλούς μελετητές. Για μια περίληψη ορισμένων ζητημάτων σε σχέση με την αστυνόμευση στις ΗΠΑ, δείτε αυτό το άρθρο που γράφτηκε το 2017: «Γιατί η αστυνομία στις ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκρατημένη;»

Αλλά είναι σαφές ότι η τάση στρατιωτικοποίησης της αστυνόμευσης επιταχύνεται εδώ και μερικά χρόνια. Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο συνταγματικός εισαγγελέας των ΗΠΑ John Whitehead επεξεργάζεται συνοπτικά αυτή την τάση ως ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναμένονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 2023:

«Στρατιωτικοποιημένη αστυνομία. Έχοντας μετατρέψει την τοπική επιβολή του νόμου σε επεκτάσεις του στρατού, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI προχωρούν στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού, μετατρέποντας τους αστυνομικούς του έθνους σε τεχνο-πολεμιστές, πλήρεις με σαρωτές ίριδας, σαρωτές σώματος, συσκευές ραντάρ θερμικής απεικόνισης Doppler, προγράμματα αναγνώρισης προσώπου, αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας, λογισμικό εξαγωγής κινητών τηλεφώνων, Συσκευές Stingray και πολλά άλλα». 
Έτσι, ο αριθμός των αστυνομικών μειώνεται και η αστυνομία στρατιωτικοποιείται. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Αστυνομία Transhuman

Ένα κρίσιμο συστατικό του προγράμματος Elite είναι να μετατρέψει όσους δεν σκοτώνονται σε διανθρώπινους σκλάβους.

Τι είναι ο μετανθρωπισμός;

Στην ουσία: Ο μετανθρωπισμός είναι ένα σύνολο πεποιθήσεων που βασίζονται στην υπόθεση ότι τα ανθρώπινα όντα μπορούν να βελτιωθούν με γενετική χειραγώγηση ή / και εμφύτευση τεχνολογιών στον εγκέφαλο και το σώμα για την επίτευξη βελτιωμένων ικανοτήτων.

Ενώ πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα ασχολούνται με τη θεραπεία των αναπηριών για τη βελτίωση της εμπειρίας ζωής των πληγέντων, και μερικοί ασχολούνται με συνεχιζόμενες συζητήσεις για να εξετάσουν τα ηθικά ζητήματα που εγείρει, είναι σαφές ότι αυτή είναι η αποστειρωμένη έκδοση ενός προγράμματος που έχει πολύ πιο ειδεχθείς επιπτώσεις. Για μια αποστειρωμένη έκδοση, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο μιας συζήτησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2020: «Όταν οι άνθρωποι γίνονται cyborgs».

Αλλά, για την Elite, δεν έχει νόημα η ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών, εκτός εάν μπορούν να ελεγχθούν από πράκτορες της Elite. Εξάλλου, όπως κατέστησε σαφές το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 2016, μέχρι το 2030 «δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είσαι ευτυχισμένος».

Προφανώς, αν πρόκειται να μην κατέχετε τίποτα και να είστε ευτυχισμένοι γι' αυτό, είτε έχετε φτάσει σε κάποια εξυψωμένη κατάσταση ανθρώπινης συνείδησης στην οποία τα αποκτήματα δεν έχουν πλέον σημασία είτε κάποιος μπερδεύει το μυαλό σας έτσι ώστε να πιστεύετε αυτό που δεν είναι αλήθεια.

Και ο καλύτερος τρόπος για να μπλέξετε με το μυαλό κάποιου είναι να εμφυτεύσετε ένα μικροτσίπ στο σώμα του που επιτρέπει τον έλεγχο αυτού του μυαλού από κάποιον άλλο.

Εξάλλου, η αλλαγή του τι σκέφτονται, αισθάνονται, πιστεύουν και κάνουν οι άνθρωποι – μέσω γενετικής τροποποίησης και τεχνολογιών εμφύτευσης – είναι η ίδια η ουσία του μετανθρωπισμού. Έτσι, για να επαναλάβουμε, οι μετανθρωπιστές δεν θέλουν άτομα με ελεύθερη βούληση, θέλουν άτομα των οποίων οι σκέψεις, τα συναισθήματα και η συμπεριφορά μπορούν να ελεγχθούν. Δηλαδή, θέλουν σκλάβους. Ενώ αυτό εξηγείται εκτενώς στο άρθρο «Beware the Transhumanists» παραπάνω, γίνεται επίσης εμφατικά σαφές από τον εκπρόσωπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, καθηγητή Yuval Noah Harrari, σε ένα βίντεο 3 λεπτών που περιλαμβάνει αυτές τις λέξεις:

Ο COVID είναι κρίσιμος επειδή αυτό είναι που πείθει τους ανθρώπους να αποδεχτούν, να νομιμοποιήσουν, την πλήρη βιομετρική παρακολούθηση.

Βλέπουμε τώρα να καθιερώνονται συστήματα μαζικής παρακολούθησης, ακόμη και σε δημοκρατικές χώρες που προηγουμένως τα απέρριπταν, και βλέπουμε επίσης μια αλλαγή στη φύση της παρακολούθησης. Προηγουμένως, η παρακολούθηση ήταν κυρίως πάνω από το δέρμα, τώρα πηγαίνει κάτω από το δέρμα....

... ελεύθερη βούληση: Αυτό τελείωσε. Παρακολουθήστε το «Ο κ. Χαράρι μόλις αποκάλυψε τον λόγο για το Plandemic».



Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο επίδειξης του τσιπ neuralink του Elon Musk που δείχνει πώς θα λειτουργήσει αυτό. Παρακολουθήστε «Έτσι θα τοποθετηθεί το μικροτσίπ Neuralink του Elon Musk στον εγκέφαλό σας».




Συνοπτικά, λοιπόν, η τεχνολογία που είναι τώρα διαθέσιμη μετά από δεκαετίες προσπάθειας επιτρέπει στα νανοτσίπ δέκτη να ψεκάζονται, να εγχέονται ή να εμφυτεύονται με άλλο τρόπο στο ανθρώπινο σώμα. Με τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του 5G (το οποίο περιλαμβάνει εκτεταμένες διαστημικές και επίγειες τεχνολογίες), μόνο ένα αποτέλεσμα αυτών των συνδυασμένων τεχνολογιών είναι ότι θα είναι δυνατό να κατευθύνεται η ατομική συμπεριφορά κάθε ατόμου που εμφυτεύεται με οδηγίες από εξωτερική πηγή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια περιγραφή του τρόπου με τον οποίο τα εμβόλια Covid-19 έχουν χρησιμοποιηθεί για την έγχυση νανοτεχνολογίας στα σώματα των ανθρώπων, τα οποία, υπό την καθοδήγηση άλλων ατόμων μέσω σημάτων EMF, μπορούν να συναρμολογηθούν για να δημιουργήσουν μια μόνιμη σύνδεση επικοινωνίας και ελέγχου μεταξύ του transhuman και εκείνων που είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχό του. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Maria Zeee για τον Δρ David Nixon, ο οποίος δείχνει βίντεο σε πραγματικό χρόνο της νανοτεχνολογίας μέσα στις ενέσεις Covid-19 συναρμολογώντας ρομποτικούς βραχίονες που καθοδηγούν την ανάπτυξη της νανοτεχνολογίας:


Υπάρχει μια άλλη εξαιρετική συνέντευξη βίντεο από τον Δρ Faiez Kirsten της Δρ Ana Mihalcea συζητώντας την μετανθρωπιστική ατζέντα. Αυτό περιλαμβάνει την εξέταση του τρόπου με τον οποίο η γεωμηχανική - με ψεκασμό μεταλλικών σωματιδίων (όπως αλουμίνιο, βάριο και στρόντιο) και η συνθετική βιολογία στην ατμόσφαιρα - χρησιμοποιείται για να τροποποιήσει όλη τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη («να τροποποιήσει κάθε κύτταρο, κάθε μικρόβιο, να το ψηφιοποιήσει και στη συνέχεια να το συγχωνεύσει στη φυσική του κατάσταση με τη συνθετική βιολογία»), τον ρόλο των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων (EMF) όπως το 5G σε αυτό το σχήμα, και τον σκοπό των συστατικών νανοτεχνολογίας στις ενέσεις. 

Στην ουσία, καταλήγουν, εκτός από το να σκοτώνουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων, θέλουν να ελέγχουν τα μυαλά εκείνων που μένουν ζωντανοί. Συνοψίζοντας, η Mihalcea τόνισε ότι η έρευνά της δείχνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ασφαλείς και πρέπει να λάβουν περαιτέρω μέτρα για να υπερασπιστούν την υγεία τους από τις επιθέσεις της συνθετικής βιολογίας μέσω της ατμοσφαιρικής γεωμηχανικής και των μολυσμένων τροφίμων.

«Ο χρόνος μας τελειώνει, καθώς το ανθρώπινο είδος και ο πλανήτης μας καταστρέφονται μέσω της συνθετικής βιολογίας. Αν θέλεις να επιβιώσεις και θέλεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου να έχουν πιθανότητες επιβίωσης, πρέπει να ξεσηκωθείς τώρα και πρέπει να πολεμήσεις».


Επιπλέον, δεδομένου ότι η τεχνολογία ελέγχου των διανθρώπινων σκλάβων της θα ανήκει σε εταιρικά στελέχη, αυτό σημαίνει ότι η ελίτ θα είναι σε θέση να ελέγχει τα πάντα, από την εκτόξευση πυρηνικών όπλων (χρησιμοποιώντας τηλεχειρισμό για να κατευθύνει το επιλεγμένο άτομο σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα διοίκησης να διατάξει [ή να εκτελέσει] την εκτόξευση ενός ή περισσότερων πυρηνικών όπλων στους στόχους που έχουν οριστεί κατά τον καθορισμένο χρόνο), 

Αναπτύξτε «στρατιώτες cyborg», «εργάτες cyborg» και «καταναλωτές cyborg» για να κάνουν σύμφωνα με τις οδηγίες και, φυσικά, «αστυνομία cyborg» για να εκτελέσουν τις εντολές που εκδίδονται από εκείνους που ελέγχουν την τεχνολογία διοίκησης.

Στην περίπτωση της διανθρώπινης αστυνομίας, αυτό θα μπορούσε να κυμαίνεται από καθήκοντα παρόμοια με αυτά που εκτελούνται τώρα από την αστυνομία έως οποιοδήποτε άλλο καθήκον στο οποίο τους έχει ανατεθεί. Και επειδή το εμφυτευμένο τσιπ θα υπερισχύσει της ελεύθερης βούλησης, το διανθρώπινο άτομο δεν θα έχει καμία επίγνωση της επιλογής και απλά θα εκτελέσει ρομποτικά τα καθήκοντα που παραδίδονται από ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης στα τεχνολογικά εμφυτεύματα στο σώμα και τον εγκέφαλό του.

Έτσι, είτε είναι προγραμματισμένος να εκδώσει πρόστιμο, να σκοτώσει ένα μη συμμορφούμενο άτομο, να μεταφέρει βίαια έναν ή περισσότερους ανθρώπους από μια αγροτική περιοχή στην πλησιέστερη «έξυπνη πόλη» ή απλά να πάει σπίτι, ο αστυνομικός cyborg θα κάνει σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς σκέψη ή συναίσθημα.
Τεχνοκρατική Αστυνομία και Εταιρική Ιδιωτική Ασφάλεια

Το 2016, η Παγκόσμια Τράπεζα δημοσίευσε μια έκθεση που εξετάζει ορισμένες από τις συνέπειες της ρομποτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων που θα προκληθούν και πώς αυτά θα μπορούσαν, θεωρητικά, να αντιμετωπιστούν.

Παρά τον εξαιρετικά αποστειρωμένο λογαριασμό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τα ρομπότ που οδηγούν σε αύξηση του εργατικού δυναμικού  μια άλλη έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σημείωσε ειλικρινά ότι η ανισότητα θα επιδεινωθεί καθώς «τα ρομπότ θα κάνουν τις μισές από όλες τις εργασίες εργασίας μέχρι το 2025». Βλέπω



Και αυτό είναι εμφανές σε σχέση με το έργο της αστυνομίας όπου, πέρα ακόμη και από τα μέτρα που περιγράφηκαν παραπάνω, ένα σημαντικό φάσμα νέων τεχνολογιών θα ρομποτοποιήσει την αστυνόμευση, ιδιαίτερα σε σχέση με τις κύριες λειτουργίες: επιτήρηση και έλεγχο.

Στην ουσία, ένας αυξανόμενος αριθμός λειτουργιών αστυνόμευσης τεχνολογούνται για να κάνουν την αστυνόμευση πιο αδίστακτα αποτελεσματική. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση μιας σειράς τεχνολογιών, όπως το 5G, το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), το διαδίκτυο των σωμάτων (IoB), το διαδίκτυο των τόπων (IoP), η τεχνητή νοημοσύνη (AI), οι κάμερες geofencing, ψηφιακής ταυτότητας, επιτήρησης και αναγνώρισης προσώπου (3D), οι έξυπνοι στύλοι του δρόμου και τα φώτα (τα οποία συλλέγουν δεδομένα μέσω καμερών αναγνώρισης προσώπου και περιβαλλοντικών αισθητήρων, εμφανίζουν ψηφιακή σήμανση και χρησιμοποιούν ηχεία για να καθοδηγήσουν τον άμεσο πληθυσμό πώς να συμπεριφερθεί), Αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας και διακόπτες θανάτου οχημάτων, καθώς και αυτόνομα και ηλεκτρομαγνητικά όπλα.

Αλλά ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζονται και αναπτύσσονται αυτές οι τεχνολογίες ποικίλλει. Για να το δείξουμε αυτό, σκεφτείτε την ισραηλινή ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας Gabriel Protects, η οποία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών επιτήρησης και ελέγχου: «Αποτρέψτε και περιορίστε τις φυσικές απειλές σε πραγματικό χρόνο με έξυπνη τεχνολογία. Δισεκατομμύρια δαπανώνται για την παρακολούθηση και την καταγραφή περιστατικών ασφάλειας. 

Ο Γαβριήλ τους εντοπίζει και ανταποκρίνεται σε αυτούς. Η τεχνολογία ασφαλείας επόμενης γενιάς του Gabriel ανιχνεύει και αυτοματοποιεί άμεσα την απόκριση σε βίαιες απειλές, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ζωές».

Όπως εξηγεί η Whitney Webb: «μεγάλο μέρος του μελλοντικού οράματος της εταιρείας συμπίπτει με το όραμα των υπηρεσιών πληροφοριών που την υποστηρίζουν – πριν από το έγκλημα, ρομποτική αστυνόμευση και βιομετρική παρακολούθηση». 

Ως εκ τούτου, υπό το πρόσχημα της διακοπής των μαζικών πυροβολισμών «ένα σύστημα παρακολούθησης που υποστηρίζεται από κορυφαίους αξιωματούχους της Μοσάντ, της CIA και του FBI εγκαθίσταται σε σχολεία, οίκους λατρείας και άλλες τοποθεσίες πολιτών» σε όλες τις ΗΠΑ. Το σύστημα Gabriel περιλαμβάνει την τεχνολογία «ανίχνευσης απειλών» της εταιρείας, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση «έξυπνων καμερών» που χρησιμοποιούν AI, καθώς και αναγνώριση προσώπου και σχετικές τεχνολογίες για την ανίχνευση όπλων, «μαχών» και «μη φυσιολογικής συμπεριφοράς» σε μια συγκεκριμένη περιοχή. 

Οι κάμερες σε όλη την εγκατάσταση, μαζί με τα κουμπιά πανικού «έξυπνης ασπίδας» που μπορούν να ενεργοποιηθούν τόσο χειροκίνητα όσο και εξ αποστάσεως, προορίζονται να λειτουργήσουν ως «ενεργοποιητές», με την ενεργοποίηση να αυτοματοποιείται σε μεγάλο βαθμό και να διαχειρίζεται η AI. Όταν ενεργοποιείται μια σκανδάλη, το σύστημα Gabriel εισέρχεται στην κατάλληλη «λειτουργία ειδοποίησης», η οποία περιλαμβάνει έκτακτη ανάγκη, πανικό, σιωπηλό πανικό και κίτρινο (για μικρά περιστατικά). Μόλις ενεργοποιηθεί, το κουμπί πανικού προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία, ζωντανή ροή βίντεο και ανίχνευση πυροβολισμών με ακουστικά μέσα.


Όπως θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι η εταιρεία παρέχει τεχνολογίες που επιτρέπουν την εφαρμογή του προγράμματος Elite για να μας κλειδώσει όλους στις «έξυπνες πόλεις» τους, ο Gabriel σκοπεύει να επεκταθεί πολύ πέρα από τα σχολεία και τους οίκους λατρείας σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αποθήκες, κέντρα δεδομένων και τράπεζες και εξαρτάται ήδη σε μεγάλο βαθμό από την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, ενώ χρησιμοποιεί drones και ρομπότ ως εργαλεία ασφαλείας. Πέρα από αυτό, σκοπεύει να αναπτύξει δυνατότητες προληπτικής αστυνόμευσης («προ-εγκλήματος»). 
Φυσικά, τα πρωτόκολλα «πριν από το έγκλημα» έχουν σχεδιαστεί για να «εξαλείψουν τη δημόσια διαφωνία». 

Η Gabriel δεν είναι η μόνη εταιρεία που ερευνά και παρέχει τεχνολογίες σε αυτούς τους τομείς. Μια άλλη εξέχουσα εταιρεία είναι η Palantir Technologies. Υπάρχουν και άλλοι.

Περιττό να πούμε ότι αυτές οι εταιρείες έχουν στενούς δεσμούς με την ακαδημία, τον στρατό και την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες παίζουν επίσης βασικούς ρόλους στην επιβολή του προγράμματος Elite.

Προφανώς, αυτές οι τεχνολογίες επιτήρησης και ελέγχου αναπτύσσονται ευρέως σε όλο τον κόσμο με χώρες όπως η Κίνα, το Ισραήλ (συμπεριλαμβανομένης της Παλαιστίνης) και οι Ηνωμένες Πολιτείες να πρωτοστατούν.

Αλλά για να τονιστεί ακριβώς πού κατευθύνεται αυτό, η τεχνοκρατική αστυνόμευση θα περιλαμβάνει drones (που χρησιμοποιούνται ως εναέρια αστυνομία) και ρομπότ εξοπλισμένα με ηλεκτρομαγνητικά όπλα, όπως αυτά που ο γκουρού της τεχνολογίας Aman Jabbi αποκαλεί «puke guns» (για να κάνει τον στόχο να κάνει εμετό).



Πέρα από αυτό, τα ρομπότ της αστυνομίας χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη χημικών όπλων -  και πυροσβεστικά τέιζερ.

Αλλά τα «ρομπότ εξουδετέρωσης εκρηκτικών πυρομαχικών» έχουν χρησιμοποιηθεί επιθετικά από το 1993, όταν ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ ύψους ενός μέτρου, 218 κιλών στάλθηκε σε ένα διαμέρισμα, χρησιμοποίησε μια τηλεοπτική κάμερα για να εντοπίσει έναν ύποπτο κρυμμένο σε ένα ντουλάπι και στη συνέχεια, υπό την τηλεκατευθυνόμενη καθοδήγηση ενός τεχνικού, χρησιμοποίησε ένα πιστόλι νερού υψηλής πίεσης για να χτυπήσει το κυνηγετικό όπλο από τα χέρια του ύποπτου ενόπλου. επιτρέποντας στην εκδοχή του αστυνομικού τμήματος της κομητείας για μια ομάδα SWAT να τον συλλάβει.

Πιο δραματικά, ένα αστυνομικό «ρομπότ δολοφόνος» έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για να σκοτώσει έναν ύποπτο ένοπλο. Το 2016, η αστυνομία στο Ντάλας των ΗΠΑ προσάρτησε μια βόμβα σε ένα ρομπότ που είχε αρχικά σχεδιαστεί για να ερευνά και να εκτοξεύει με ασφάλεια εκρηκτικά και στη συνέχεια την ανέπτυξε κοντά σε έναν ύποπτο όπου πυροδοτήθηκε εξ αποστάσεως.

Άλλες αστυνομικές δυνάμεις εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν ρομπότ για να σκοτώσουν υπόπτους.


Αλλά το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Φρανσίσκο έχει ήδη αναπτύξει ένα πρωτόκολλο για τη χρήση ρομπότ για να σκοτώσει ανθρώπους: «Τα ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν μόνο ως επιλογή θανατηφόρας δύναμης όταν ο κίνδυνος απώλειας ζωής για μέλη του κοινού ή αξιωματικούς είναι επικείμενος και υπερτερεί οποιασδήποτε άλλης επιλογής δύναμης που είναι διαθέσιμη στο SFPD».


Το θεμελιώδες σημείο είναι ότι οι ανθρώπινοι αστυνομικοί αντικαθίστανται από μια σειρά τεχνολογιών που καθοδηγούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και τελειώνουν με τη χρήση αυτόνομων οπλικών συστημάτων (AWS).

Και αυτές οι τεχνολογίες ήδη αναπτύσσονται ευρέως και χρησιμοποιούνται ως μέρος του συνεχιζόμενου προγράμματος Elite για την οικοδόμηση ενός τεχνοκρατικού κράτους που θα υπονομεύσει την ανθρώπινη ταυτότητα, την ιδιωτικότητα, την αξιοπρέπεια, τη βούληση και την ελευθερία.
Πώς μπορούμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά σε αυτό το τεχνοκρατικό μοντέλο αστυνόμευσης;

Ένα από καιρό σχεδιασμένο, ευρύ φάσμα και παράλληλη ακολουθία μέτρων εφαρμόζεται γρήγορα για να συλλάβει τον πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, ιατρικό και τεχνολογικό έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού. Η πρόθεση είναι να σκοτωθεί ένα σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας και να φυλακιστούν όσοι έχουν μείνει ζωντανοί ως διανθρώπινοι σκλάβοι στις τεχνοκρατικές (επιτήρηση και έλεγχος) «έξυπνες» πόλεις της ελίτ, οι οποίες θα αστυνομεύονται από μια σειρά σύγχρονων και αναδυόμενων τεχνολογιών.

Και, όπως εξήγησα προηγουμένως επειδή η Παγκόσμια Ελίτ ελέγχει συμβατικούς πολιτικούς, οικονομικούς, χρηματοπιστωτικούς, τεχνολογικούς, ιατρικούς, εκπαιδευτικούς, μιντιακούς και άλλους σημαντικούς μοχλούς της κοινωνίας, η Ελίτ έχει τον έλεγχο του πώς εκτυλίσσονται τα γεγονότα, ενώ ταυτόχρονα της δίνει τον έλεγχο της αφήγησης για το τι συμβαίνει.

 Ως αποτέλεσμα, η αλήθεια για το σχέδιο Elite αποκρύπτεται εύκολα. Κατά συνέπεια, η αποτελεσματική αντίσταση σε αυτό το πολύπλοκο και εξελιγμένο πρόγραμμα απαιτεί μια απάντηση βασισμένη σε μια πλήρη κατανόηση της βαθύτερης ατζέντας της ελίτ και αυτό είναι εξίσου εξελιγμένο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κανένα συμβατικό κανάλι, πολιτικό, νομικό ή άλλο.

Ως εκ τούτου, η πιο αποτελεσματική άμυνα ενάντια σε οποιαδήποτε πτυχή, συμπεριλαμβανομένου του τεχνοκρατικού μοντέλου αστυνόμευσης, του πλήρους προγράμματος που μας επιβάλλουν οι πράκτορες της ελίτ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και αλλού είναι να αναλάβουμε δράση τώρα που εμποδίζει τα θεμελιώδη συστατικά του προγράμματός τους να τεθούν σε εφαρμογή.

Προφανώς, αυτό απαιτεί από εμάς να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται το πρόγραμμα Elite και στη συνέχεια να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες, να μη συνεργαστούμε βίαια με την οικοδόμηση αυτών των θεμελίων ή, στο βαθμό που υπάρχουν ήδη, να τα διαταράξουμε έτσι ώστε να μην μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Και η ώρα να γίνει αυτό είναι τώρα.

Εάν το κάνουμε αυτό αποτελεσματικά, οι τεχνολογίες - συμπεριλαμβανομένου του 5G, της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), της ψηφιακής ταυτότητας, των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας (CBDCs), του geofencing, μιας πληθώρας «έξυπνων» συσκευών και των καμερών παρακολούθησης και αναγνώρισης προσώπου - που θα καταστήσουν δυνατό το τεχνοκρατικό μοντέλο αστυνόμευσης θα σταματήσουν πριν αναπτυχθούν πλήρως.

Έτσι, αν ενδιαφέρεστε να είστε στρατηγικοί στην αντίστασή σας στη «Μεγάλη Επαναφορά» και τις σχετικές ατζέντες της, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στην εκστρατεία «Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι», η οποία προσδιορίζει μια λίστα με 30 στρατηγικούς στόχους για να το κάνετε.

Ένας από αυτούς τους στρατηγικούς στόχους έχει ως εξής:

«Να αναγκάσει την αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας να αντισταθούν στην εισαγωγή και χρήση αυτών των τεχνολογιών επιτήρησης και ελέγχου – συμπεριλαμβανομένων (μεταξύ πολλών άλλων) 5G, 6G, Internet of Things (IoT), τεχνητής νοημοσύνης (AI), geofencing, έξυπνων στύλων δρόμου και φώτων (που συλλέγουν δεδομένα μέσω καμερών αναγνώρισης προσώπου και περιβαλλοντικών αισθητήρων, εμφανίζουν ψηφιακή σήμανση και χρησιμοποιούν ηχεία για να καθοδηγήσουν τον άμεσο πληθυσμό πώς να συμπεριφέρεται), ψηφιακή ταυτότητα, κάμερες παρακολούθησης και αναγνώρισης προσώπου, αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας, διακόπτες θανάτου οχημάτων, drones (που χρησιμοποιούνται ως εναέρια αστυνομία), ρομπότ (συμπεριλαμβανομένης της «επιλογής θανατηφόρας δύναμης»), αυτόνομα και ηλεκτρομαγνητικά όπλα - που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή της αστυνόμευσης για τη συλλογή των δεδομένων σας και τον έλεγχο της συμπεριφοράς σας στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου προγράμματος Elite για την οικοδόμηση μιας τεχνοκρατικής φυλακής που θα υπονομεύσει την ανθρώπινη ταυτότητα, ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ανθρώπινη βούληση, ανθρώπινη ιδιωτική ζωή και/ή ανθρώπινη ελευθερία.»

Έτσι, ένας ζωτικός ρόλος που μπορείτε να παίξετε είναι να μιλήσετε με μεμονωμένους αστυνομικούς που γνωρίζετε προσωπικά, να τους ενημερώσετε για το ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσουν στην επερχόμενη τεχνοκρατική τάξη και να τους καλέσετε να εξετάσουν τις συνέπειες αυτού για αυτούς και τους αγαπημένους τους και στη συνέχεια να τους ακούσετε καθώς μιλούν γι 'αυτό.

Και μπορείτε να επισκεφθείτε το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή να τους γράψετε μια επιστολή για να ευαισθητοποιήσετε για το τι συμβαίνει και να τους ζητήσετε να σκεφτούν αν αυτό είναι ένα μέλλον που επιθυμούν για τους ίδιους ή την οικογένειά τους.

Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο μιας σελίδας «Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι» που προσδιορίζει μια σύντομη σειρά κρίσιμων μη βίαιων ενεργειών που μπορεί να αναλάβει ο καθένας. Αυτό το φυλλάδιο, τώρα διαθέσιμο σε 23 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, δανικά, ελληνικά, εβραϊκά, ουγγρικά, ιταλικά, ιαπωνικά, μαλαισιανά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, ρωσικά, σερβικά, ισπανικά, σλοβακικά και τουρκικά) με αρκετές ακόμη γλώσσες στα σκαριά, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: «Φυλλάδιο μιας σελίδας».


Επιπλέον, εάν αυτή η στρατηγική αντίσταση στη «Μεγάλη Επαναφορά» (και τις σχετικές ατζέντες) σας αρέσει, σκεφτείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα Telegram «Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι» (με έναν σύνδεσμο προσβάσιμο από τον ιστότοπο).

Και αν θέλετε να οργανώσετε μια μαζική κινητοποίηση, όπως ένα συλλαλητήριο, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι ένας ή περισσότεροι από οποιαδήποτε ομάδα διοργανωτών ή / και ομιλητών είναι υπεύθυνοι για την πρόσκληση ανθρώπων να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκστρατεία και ότι μερικοί άνθρωποι στην εκδήλωση έχουν οριστεί για να μοιράσουν το μονοσέλιδο φυλλάδιο σχετικά με την εκστρατεία.

Ιδανικά, πριν από κάθε τέτοια εκδήλωση, μια ομάδα συνδέσμου θα πρέπει να επισκεφθεί την αστυνομία που είναι υπεύθυνη για την αστυνόμευση της εκδήλωσης για να το συζητήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία χρησιμοποιείται από την ελίτ σε αυτό το πλαίσιο. 

Και σε αυτό το σημείο, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι σχεδόν σε όλα τα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της αστυνομίας, είναι ανεκτίμητο να ακούμε, σε βάθος. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το άλλο άτομο και μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε μια πόρτα για μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από την πλευρά του στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα μεγάλο δώρο, όποιο και αν είναι το άμεσο αποτέλεσμά του. Βλέπε 'Nisteling: The Art of Deep Listening'.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε, να μοιραστείτε ή/και να οργανώσετε για να δείξετε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με την εκστρατεία εδώ: Βίντεο «Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι».

Παράλληλα με την αντίστασή μας, πρέπει να δημιουργήσουμε τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές δομές που εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, όχι αυτές της ελίτ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι μακροχρόνιες προσπάθειες για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη των ανθρώπων να καλλιεργούν τα δικά τους βιοδυναμικά/βιολογικά τρόφιμα – βλέπε «23 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσετε έναν κήπο το 2023» – συμμετέχουν σε τοπικά εμπορικά σχήματα (που περιλαμβάνουν την ανταλλαγή γνώσεων, δεξιοτήτων, υπηρεσιών και προϊόντων με ή χωρίς τοπικό μέσο ανταλλαγής), όπως τα τοπικά συστήματα συναλλαγών συναλλάγματος και τα συστήματα κοινοτικών ανταλλαγών , καθώς και η ανάπτυξη δομών συνεργασίας, διακυβέρνησης, μη βίαιης άμυνας και δικτύωσης με άλλες κοινότητες είναι τόσο σημαντικές.
Συμπέρασμα

Για να συνοψίσουμε πολύ απλά: οι ανθρώπινοι αστυνομικοί εξοπλίζονται στρατιωτικά βραχυπρόθεσμα, για να αντικατασταθούν γρήγορα από την διανθρώπινη αστυνομία καθώς και από την «τεχνοκρατική αστυνομία»: τεχνητή νοημοσύνη (AI) που θα κατευθύνει την αστυνόμευση και θα περιλαμβάνει διανθρώπινη αστυνομία, drones, ρομπότ και αυτόνομα και ηλεκτρομαγνητικά οπλικά συστήματα (AWS). Αυτό είναι ένα μικρό αλλά ζωτικό μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος της ελίτ για να σκοτώσει τους περισσότερους από εμάς, να υποδουλώσει όσους έμειναν ζωντανοί, να περιφράξει τα Κοινά για πάντα και να συλλάβει όλο τον πλούτο.

Ως εκ τούτου, μια πολύτιμη λειτουργία που μπορούμε να επιτελέσουμε είναι να ενημερώσουμε την αστυνομία για αυτό και να την καλέσουμε να αντισταθεί.

Φυσικά, δεν είναι ένα μήνυμα που θα έχει απήχηση σε κάθε αστυνομικό ή σε κάθε μέλος της κοινότητας, για αυτό το θέμα. Όπως ήδη γνωρίζετε.

Πολλά ανθρώπινα όντα, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών, είναι σοβαρά συναισθηματικά κατεστραμμένοι άνθρωποι. 

Αλλά είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια και να δίνουμε στους ανθρώπους ευκαιρίες να αντιληφθούν το βαθύτερο πρόγραμμα της ελίτ και τι προμηνύει για την ανθρωπότητα. Επειδή δεν είναι ένα μέλλον που κάθε άνθρωπος, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού, θα πρέπει να θέλει να αγκαλιάσει εάν εκτιμά την ανθρώπινη ταυτότητα, την ιδιωτικότητα, την αξιοπρέπεια, τη βούληση και την ελευθερία για τον εαυτό του ή τα παιδιά του.

Ως εκ τούτου, η επιμονή μας να παρουσιάζουμε τις πληροφορίες, ακούγοντας καλά όταν χρειάζεται, είναι ζωτικής σημασίας για την κινητοποίηση της αντίστασης που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε.

4 σχόλια:

  1. Ασχετο αλλά ρωμανέ,μήπως είδες το νέο άρθρο του ανισόρροπου αρθογράφου σου - γεώκων- στην τρικλοποδιά; εύχομαι να το δημοσιεύσεις για να καταλάβουν οι ευσεβείς βλαμένοι που σας παρακολουθούν την κατάντια σας.
    Σήμερα δείχνει την πλήρη πίστη του σε άλλα βιβλία(του Βατικανού που δεν είδε καν, ούτε προσκύνησε σαν το ευαγγέλιο κατά τον ορθο όπως κάνουν οι χριστιανοί) )και εν ήδη ευαγγελίων και σε αντιδιαστολή με αυτό(που το απορρίπτει κιόλας εν μέρη ενώ το παιζει Χριστιανός) , τα αποδέχεται ως θεόπνευστα αλάνθαστα γραπτά(είναι και σε κενό αέρος βλέπετε φυλαγμενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το διαβαζουν καργα στη τρικλοποδια γιατι εχουν μαθει οι ελληνες να τρωνε κουτοχορτο απο τους πολιτικους. το κουτοχορτο του γεωκονη ειναι πιο λαιτ.

      Διαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η αντιληπτικη ικανότητα του κάθε ένα από εμάς έχει να κάνει με την έγνοια για τα πράγματα. Νοιάζεσαι για την πίστη; ψάχνεις και μαθαίνεις. Νοιάζεσαι για την πατρίδα; μαθαίνεις να βλέπεις τους εχθρούς της και την υπερασπίζεσαι.
      Βασικη προϋπόθεση η εκπαραθύρωση της υποκρισίας

      Διαγραφή