Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!!!

ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ DRONE ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!

3 ΒΙΝΤΕΟ


Από ουκρανικό drone επλήγησαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σεβαστούπολη στην Κριμαία. Μεγάλη πυρκαγιά! Τεράστια πυρκαγιά τυλίγει τον τερματικό σταθμό πετρελαίου στη Σεβαστούπολη μετά από χτύπημα από ουκρανικό drone. Μαύρα και πορτοκαλί νέφη καπνού υψώθηκαν πάνω από την πόλη

Μεγάλη πυρκαγιά έπληξε μια εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων στο λιμάνι της Σεβαστούπολης της Κριμαίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κοινοποίησε ο τοπικός κυβερνήτης, ο τερματικός σταθμός έγινε στόχος drone. 

«Δεν υπάρχει απειλή για τις αστικές υποδομές», πρόσθεσε ο κυβερνήτης αργότερα από το σημείο, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματισμοί.

 Όσον αφορά τη φωτιά στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, οι εκκένωση της περιοχής δεν είναι απαραίτητη σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, προσθέτοντας ότι θα ληφθούν μέτρα για τη μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση επιβλαβών ουσιών στον αέρα. Δεν αναφέρθηκαν θύματα και δεν απειλείται η περιουσία των πολιτών.


Ο Ζελένσκι σε ντελιριακή ονείρωξη επαναλαμβάνει ότι θα ξαναπάρει την Κριμαία….τη στιγμή που και το 90% του Μπακχμούτ είναι ήδη υπό ρωσικό έλεγχο





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου