Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΡΦΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ;

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ! 7 ΝΕΚΡΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΣΜΗ ΚΑΜΕΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ουκρανικός πύραυλος έπληξε ένα μίνι λεωφορείο στο Ντόνετσκ. Κάηκαν ζωντανοί απανθρακώθηκαν. Οι ναζί πάντα είχαν μια προτίμηση στην οσμή καμένης σάρκας!

Ο δήμαρχος του Ντόνετσκ Κουλέμζιν ανακοίνωσε τον θάνατο επτά ανθρώπων όταν ουκρανικός πύραυλος έπληξε ένα μίνι λεωφορείο αναφέρει το RIA Novosti

Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Ντόνετσκ, μια ουκρανική οβίδα χτύπησε ένα μίνι λεωφορείο, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Aleksey Kulemzin στο κανάλι του στο Telegram.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του πρώην σούπερ μάρκετ «Ουκρανία» – μπαίνοντας σε ένα ταξί σταθερής διαδρομής Νο. 25», έγραψε.

Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον ενεργό επικεφαλής του DPR Denis Pushilin. Σύμφωνα με τον ίδιο, μεταξύ των νεκρών είναι και ένα παιδί ( κορίτσι 8 ετών).


“Υπάρχουν περισσότεροι από δέκα τραυματίες μεταξύ των οποίων ένας υπάλληλος του RTC. Σε όλα τα θύματα παρέχεται πλήρης βοήθεια”, πρόσθεσε ο Πουσίλιν.

Σύμφωνα με το γραφείο αντιπροσωπείας του DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού Θεμάτων που σχετίζονται με Εγκλήματα Πολέμου της Ουκρανίας, τα ουκρανικά στρατεύματα εκτόξευσαν δέκα οβίδες από το MLRS στις 13:10 και στις 13:11 δύο φορές με διαφορά ενός λεπτού.



Σύμφωνα με τον Kulemzin, καταγράφηκαν στην περιοχή του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της πόλης του Ντονέτσκ, ρουκέτες έπληξαν το στάδιο Olimpiysky και το κτίριο του δημοκρατικού κέντρου τραυματισμών.

Νωρίτερα χθες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβόλησαν από την περιοχή MLRS Voroshilovsky του Ντόνετσκ. 

Εκεί καταστράφηκε ένα κτίριο κατοικιών, υπέστησαν ζημιές οι προσόψεις γειτονικών κτιρίων και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επιπλέον, ουκρανικά στρατεύματα άνοιξαν πολλές φορές πυρ κατά της συνοικίας Petrovsky, εκτοξεύοντας περίπου δύο ντουζίνες οβίδες διαμετρήματος 155 mm του ΝΑΤΟ.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου