Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ


ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΈΝΑ ΈΝΤΑΛΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


"Ας είμαστε ξεκάθαροι: η λογοκρισία είναι δειλία. ... Κρύβει τη διαφθορά. Είναι ένα σχολείο βασανιστηρίων: διδάσκει και συνηθίζει στη χρήση βίας εναντίον μιας ιδέας, στην υποταγή της σκέψης σε ένα ξένο "άλλο". Το χειρότερο όμως είναι ότι η λογοκρισία καταστρέφει την κριτική, που είναι το βασικό συστατικό του πολιτισμού".

~ Pablo Antonio Cuadra

Πρώτα απ' όλα, ας γίνει γνωστό ότι ακόμη και αυτό το ίδιο το δοκίμιο θα λογοκριθεί και θα αποκρυφτεί αλγοριθμικά από το οπτικό πεδίο, από το πλήθος των μισθοδοτούμενων από την κυβέρνηση υπαλλήλων και των "ιδιωτικών" τεχνολογικών εταιρειών, των οποίων η αποστολή στη ζωή είναι να διασφαλίσουν ότι οι σχεδιασμένες κρατικές αφηγήσεις είναι το μόνο που βλέπει η ταπεινή τάξη του προλεταριάτου. 

Το γνωρίζω αυτό από πρώτο χέρι, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια, η εύρεση των άρθρων μου με μια κανονική αναζήτηση στο διαδίκτυο έχει γίνει πολύ δύσκολη. 

Καταλαβαίνω πλήρως ότι ο ταπεινός μου ιστότοπος δεν είναι σχετικός με τη μεγάλη εικόνα με κανένα κριτήριο, αλλά αν το έργο μου λογοκρίνεται, τότε τα περισσότερα πράγματα που έχουν αξία όσον αφορά την πραγματική αλήθεια λογοκρίνονται σίγουρα επίσης σε μεγάλο βαθμό.

Η κρατική αφήγηση έχει αντικαταστήσει την αλήθεια σχεδόν σε κάθε δυνατό επίπεδο, λόγω της στρατιωτικής τεχνητής νοημοσύνης, της αλγοριθμικής χειραγώγησης, της συμπαιγνίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κυβερνητικών μέτρων περιορισμού και ελέγχου των κανονισμών. 

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της αποτρόπαιας φίμωσης της ελευθερίας του λόγου, ήταν ο νόμος RESTRICT της Γερουσίας των ΗΠΑ (S-686), ο οποίος είναι τελικά πολύ πιο επικίνδυνος από ό,τι θα εξηγήσει ποτέ οποιοσδήποτε κυβερνητικός πράκτορας ή γραφειοκρατία, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ή οποιαδήποτε φασιστική τεχνολογική οντότητα που συνεργάζεται με το Κράτος. 

Γράφτηκε με το δόλιο πρόσχημα για άλλη μια φορά, της προστασίας του υποτιθέμενου "αδύναμου και ηλίθιου κοινού" από απειλές εθνικής ασφάλειας λόγω οποιασδήποτε δημοσιοποίησης πληροφοριών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να περιέλθουν στα χέρια οποιουδήποτε λεγόμενου ξένου εχθρού. 

Αυτό, όπως περιγράφεται, από τον πραγματικό εχθρό αυτής της χώρας, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όλα τα μέλη της, όλους τους εκτελεστικούς της βραχίονες, τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και όλες τις εταιρίες και τις εταιρείες επικοινωνίας που συνεργάζονται με αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα διακυβέρνησης.

Αυτή η απόλυτη λογοκρισία-παραφροσύνη στοχεύει σε όλες τις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα και την αλήθεια, και χρησιμοποιεί την TicToc ως αποδιοπομπαίο τράγο για να λογοκρίνει, να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον λόγο και να κλείσει κάθε κριτική και διαφωνία, ισχυριζόμενη βέβαια ότι υπάρχει σύνδεση με την "Κίνα". 

Αυτό είναι απλά το μοντέλο του Patriot Act των ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται ως τρόπος για τον έλεγχο κάθε λόγου με τον έλεγχο κάθε διαδικτυακής επικοινωνίας και αναφοράς. Αυτές οι προσπάθειες αυξάνονται εκθετικά από την εποχή της απάτης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, αλλά επεκτάθηκαν πέρα από κάθε λογική λόγω της από καιρό σχεδιασμένης απάτης με την ψευδή πανδημία των κολοβακτηριδίων. 

Αυτή είναι απλώς η τελευταία προσπάθεια αυτής της ειδεχθούς κυβερνητικής δομής να μας φιμώσει όλους. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι που συζητούν ανοιχτά θέματα μέσω οποιασδήποτε μορφής λόγου, θεωρούνται από την ελέγχουσα ελίτ και το κυβερνητικό της σύστημα, ως άμεση απειλή για τη δομή εξουσίας της. 

Ως εκ τούτου, ένας πόλεμος λογοκρισίας διεξάγεται από αυτή την κυβέρνηση, τους εκτελεστικούς της βραχίονες και τους εταίρους της, εναντίον του τμήματος του αμερικανικού πληθυσμού που ενδιαφέρεται για την ελευθερία.

Αυτό προορίζεται να αποτελέσει τον απόλυτο μηχανισμό κοινωνικού ελέγχου της κυβέρνησης και αποτελεί άμεση απειλή όχι μόνο για κάθε ελευθερία του λόγου, αλλά και για κάθε ελευθερία του ατόμου και, επομένως, για όλη την κοινωνία. 

Οι βασικοί παράγοντες σε αυτή την προσπάθεια να φιμωθεί κάθε λόγος που δεν ανταποκρίνεται στην αφήγηση του κράτους, είναι εκτεταμένοι, αλλά αυτή η κυβέρνηση είναι ο άξονας αυτού του πραξικοπήματος, και είναι το κύριο στοιχείο ελέγχου. 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το τραπεζικό καρτέλ, οι επικεφαλής των μεγάλων επιχειρήσεων, οι ΜΚΟ, και τα μεγάλα πανεπιστημιακά και "εκπαιδευτικά" συστήματα, εμπλέκονται όλοι στην καθοδήγηση αυτής της προσπάθειας για τον έλεγχο ή την εξάλειψη του λόγου. 

Υπάρχουν επίσης πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό, και είναι βαθιά ριζωμένες στα φασιστικά μέτρα ελέγχου για την καταστολή και την καταστροφή του λόγου. 

Περιλαμβάνουν το FBI, τη CIA, το DHS, το HHS, το DOD και πολλούς άλλους. Για κάθε κυβερνητική υπηρεσία που σαρώνει και παρακολουθεί το Twitter και άλλα μέσα επικοινωνίας, υπάρχουν πάνω από 20 ημι-ιδιωτικοί συνεργάτες που κάνουν το ίδιο πράγμα. 

Δεδομένης αυτής της γνώσης, θα πρέπει να είναι βάναυσα προφανές ότι πρόκειται για μια συντονισμένη και πολύ ευρεία προσπάθεια να ελεγχθεί πλήρως όλη η επικοινωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρώτο επιχείρημα υπεράσπισης από το μεγαλύτερο μέρος του πληβειακού κοπαδιού, και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, είναι ότι αυτό αποτελεί άμεση παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης του Συντάγματος, και αυτό φυσικά είναι αλήθεια στη θεωρία, αλλά το να πιαστείς στην απάτη που είναι το Σύνταγμα είναι ένα κόλπο. 

Το ότι οποιοδήποτε Σύνταγμα μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να προστατεύσει την ελευθερία, είναι γελοίο και δεν θα λύσει αυτό ή οποιοδήποτε άλλο χονδροειδές κυβερνητικό παρεμβατισμό ή κατάχρηση στις ζωές και τις ελευθερίες των ατόμων. Αυτή η τακτική είναι παγίδα, και αυτό το γεγονός θα πρέπει να είναι σαφώς προφανές και να θεωρείται ως τέτοιο, εκτός αν επιδιώκεται η αποτυχία.

Η υπόθεση που κάνουν εδώ όσοι έχουν εξαπατηθεί διαρκώς, είναι ότι αυτό το κομμάτι περγαμηνής έχει οποιαδήποτε σχέση με τα δικαιώματα. Καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να παραχωρήσει φυσικά δικαιώματα, ούτε μπορεί να τα προστατεύσει- αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τους ίδιους τους ανθρώπους (τα άτομα).

 Το να βασίζεστε στην ίδια την κυβέρνηση που αναστέλλει και εξαλείφει το δικαίωμα του λόγου, που είναι διαρκώς προσανατολισμένη στην ολοκληρωτική συμπεριφορά και την εξάλειψη των δικαιωμάτων- για να διορθωθεί και να μεταρρυθμιστεί, είναι γελοίο εκ πρώτης όψεως. 

Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει δικαιώματα, γιατί να της υποβάλει αίτηση για να το κάνει, διότι αν η κυβέρνηση έχει τη δύναμη να δίνει δικαιώματα, έχει την απεριόριστη δύναμη να αφαιρεί αυτά τα δικαιώματα κατά βούληση. 

Οποιαδήποτε εξάρτηση από χαρτιά που εκδίδονται από την άρχουσα τάξη δεν θα ικανοποιήσει ποτέ την ελευθερία- στην πραγματικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την καταστροφή της, καθώς όλα τα δικαστήρια και όλοι οι οίκοι της λεγόμενης "δικαιοσύνης" ανήκουν και ελέγχονται και αποτελούνται αποκλειστικά από την κυβέρνηση. Δεν είναι ιδιωτικά ή ανεξάρτητα, είναι ο εχθρός του λαού, όπως ακριβώς όλη η κυβέρνηση είναι για πάντα ο εχθρός του λαού.

Ένα πρωτοφανές παράδειγμα, ένα από τα πολλά θα μπορούσα να προσθέσω, είναι το αποτρόπαιο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Stanford που ονομάζεται "Virality Project". 

Αυτή η απάτη λογοκρισίας συνεργάστηκε με πάρα πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, ένας φασιστικός γάμος για να είμαστε σίγουροι, αλλά ένας γάμος που αποσκοπούσε στο να φιμώσει τους Αμερικανούς ή οποιονδήποτε αμφισβητεί την ψευδή αφήγηση περί "κολοβακτηριδίων" και να κυνηγήσει οποιονδήποτε λέγεται ότι προκαλεί διστακτικότητα ως προς το "εμβόλιο". 

Η αποστολή του Παρατηρητηρίου Διαδικτύου του Στάνφορντ ήταν να μελετήσει αυτό που χαρακτηρίστηκε ως "κατάχρηση" του Διαδικτύου για την πρόκληση βλάβης, και να δημιουργήσει πολιτικές για τον μετριασμό (λογοκρισία και εξάλειψη του λόγου) της "παραπληροφόρησης" σχετικά με την απατηλή "κρίση του covid-19". 

Στην πραγματικότητα, η αποστολή τους φαινόταν να είναι με κάθε δυνατό τρόπο να συγκαλύψουν, να αποκρύψουν και να εξαφανίσουν κάθε αλήθεια σχετικά με τις θανατηφόρες και δολοφονικές συνέπειες των ενέσεων βιολογικού όπλου "covid" και τη μαζική βλάβη που προκλήθηκε στην κοινωνία.

Οι γιγαντιαίες προσπάθειες της κυβέρνησης, και όλων των εταίρων της, να λογοκρίνει κάθε πτυχή του λόγου που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη κρατική αφήγηση, η οποία προορίζεται μόνο να αντικαταστήσει την πραγματικότητα, είναι έργο ολοκληρωτικών δυνάμεων. 

Οι όροι τους δείχνουν ότι ο λαός είναι ο εχθρός και ότι η οπλοποίηση της κυβέρνησης ενάντια στους ίδιους τους πολίτες της είναι η απάντηση για την εδραίωση της εξουσίας και του ελέγχου τους. Αυτοί οι όροι περιλαμβάνουν την παραπληροφόρηση, το έγκλημα σκέψης, την αστυνομία σκέψης, την κατάχρηση πληροφοριών, τους εγχώριους ακτιβιστές και τρομοκράτες, τους διαδικτυακούς φορείς και πολλούς άλλους. 

Η προφανής ιδέα είναι να εξαλειφθεί η κριτική σκέψη, η κριτική και η διαφωνία, υπέρ της παρουσίασης μόνο της κρατικής αφήγησης. Αυτό είναι πιο επικίνδυνο από ό,τι μπορούν να διανοηθούν οι περισσότεροι από αυτόν τον πληθυσμό, καθώς οποιοδήποτε θέμα αμφισβητεί το κράτος και τις τυραννικές του ενέργειες θεωρείται πλέον ταμπού και, ως εκ τούτου, απαγορεύεται.


Η εξάλειψη κάθε ελεύθερου λόγου επιδιώκεται από το στοιχείο ελέγχου της κοινωνίας, προκειμένου να εξαλειφθεί η αλήθεια υπέρ των προπαγανδισμένων αφηγήσεων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο στην πλήρη υποδούλωση της κοινωνίας. 

Η λογοκρισία αποσκοπεί πάντα στην απόκρυψη της αλήθειας, στην κάλυψη της διαφθοράς και της εγκληματικής συμπεριφοράς και στη διακοπή της σκέψης και της κριτικής. Η λογοκρισία είναι μια μορφή βασανισμού και δολοφονίας του νου και δεν μπορεί να επιτραπεί να παραμείνει, αν πρόκειται να επιβιώσει η ελευθερία.

"Αν όλη η ανθρωπότητα πλην ενός είχε την ίδια γνώμη, η ανθρωπότητα δεν θα δικαιολογούνταν περισσότερο να φιμώσει αυτό το ένα άτομο, από ό,τι θα δικαιολογούνταν, αν είχε τη δύναμη, να φιμώσει την ανθρωπότητα".

~ John Stuart Mill


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 






4 σχόλια:

  1. ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.......Η εξάλειψη κάθε ελεύθερου λόγου επιδιώκεται από το στοιχείο ελέγχου της κοινωνίας, προκειμένου να εξαλειφθεί η αλήθεια υπέρ των προπαγανδισμένων αφηγήσεων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο στην πλήρη υποδούλωση της κοινωνίας. η απόλυτη λογοκρισία-παραφροσύνη στοχεύει δημοσιεύσεις που αποκαλύπτουν την πραγματικότιτα........η λογοκρισία είναι δειλία. ... ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    ΡΩΜΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φασησμος ειναι να επιμενεις σε ψεματα για αληθειες, οπως οτι ο χριστος ηταν ελληνας.

      Διαγραφή
  2. Ρωμανε καλημέρα, με το άρθρο που δημοσίευσες ‘’ ΑΚΡΑΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ’’ με αναγκασες να σου γράψω.
    Κάθε μερα ακυρώνεσαι πανηγυρικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΥΡΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΙΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή