Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

JOSEPH TRITTO: «ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥ ΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ»


Joseph Tritto Καθηγητής χειρουργός και συγγραφέας του βιβλίου «Η χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο»: είναι τεκμηριωμένο, αυτός ο τύπος χιμαιρικού ιού δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. ΗΠΑ και Κίνα συνεργάζονταν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη στις 24/4/2023 του Ιταλού Καθηγητή Joseph Tritto στη France-Soir:

Έχουμε μια τεκμηρίωση πολύ δυνατή , πολύ μοναδική που δείχνει ότι ο ιός αυτός ο τύπος χιμαιρικού ιού δημιουργήθηκε σε εργαστήριο ήταν η τελευταίο σεκάνς. Ο χιμαιρικός συνδυασμός Sars Cov που αναπτύχθηκε πριν φθάσει ( εξαπλωθεί)…

Αμερικανοί και Κινέζοι δημοσίευσαν μαζί υπάρχει μια συναλλαγή σ’ αυτό, συζήτησαν κατ΄ αντιπαράσταση (ενώπιος ενωπίον) από όπου προέρχονται ντοκουμέντα και δημοσιεύσεις επιστημονικές που δείχνουν όλα τα σερί ότι ήταν ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε. 

Υπάρχουν πολλά άτομα που δούλευαν σε αυτό σε διάφορες εκφάνσεις και εξουσιοδοτήθηκαν ελέγχονταν και παρακολουθούνταν.
-από ποιούς από στρατιωτικές ή από πολιτικές έρευνες;

-φυσικά . Το Wuhan έγινε ένα διπλό εργαστήριο ,ένα δίκτυο των στρατιωτικών ερευνών και ένα δίκτυο των πολιτικών ερευνών. Για θεραπείες, εν δυνάμει εμβόλια, γιατί αν θέλεις, ένα βιολογικό όπλο είναι ένα εμβόλιο για τους στρατιωτικούς είναι απαραίτητο. 

Το πρόβλημα προέκυψε κάποια στιγμή καθώς οι Κινέζοι και οι Αμερικάνοι εργάζονταν μαζί αλλά υπήρχε όμως και ανταγωνισμός μεταξύ τους. 

Καθώς ο διπλός τρόπος λειτουργίας των Κινέζων το γινγκ και γιανγκ ήταν ξεκάθαρος. έτσι η Ακαδημία Επιστημών του Πεκίνου, επομένως η κυβέρνηση του Xi Jinping στο Wuhan δεν ήταν μέσα στο γκρουπ της Σαγκάης δούλευε πολύ με την Αμερική αλλά έκανε και παράλληλες έρευνες. 

Μέσα στις παράλληλες έρευνες οι Αμερικάνοι είχαν το Sars Cov……”

Joseph Tritto, χειρουργός και συγγραφέας του βιβλίου «Η χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο». Ο καθηγητής Tritto είναι πρόεδρος της WABT (World Alliance for Biomedicine & Technology) από το 2000, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε το 1997 υπό την αιγίδα της UNESCO, αποστολή του οποίου είναι να ασχοληθεί με τη μεταφορά της ιατρικής τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες χώρες.

 Ενδιαφερόταν για την ανάπτυξη βιοτεχνολογιών που επιτρέπουν την έρευνα ιατρικών θεραπειών ταυτόχρονα με την ανάπτυξη βακτηριολογικών παραγόντων για στρατιωτική χρήση μέσω πειραμάτων «κέρδους λειτουργίας». Για τον καθηγητή Tritto, το βιολογικό όπλο είναι πολύ πιο ευέλικτο και τακτικό από το πυρηνικό όπλο.

O καθηγητής Tritto συζητά λεπτομερώς την «εγγύτητα» που υπάρχει μεταξύ της βιομηχανίας φαρμάκων και του στρατιωτικού-πολιτικού συμπλέγματος, καθώς η βιομοριακή έρευνα μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία στρατιωτικών όπλων.

Επιστρέφοντας στην ιστορία και την αφήγηση του επεισοδίου SARS-Cov1 το 2002, καθώς και του MERS, εξηγεί τη γένεση του SARS-Cov2 και αποτίει φόρο τιμής στο έργο του αείμνηστου καθηγητή Luc Montagnier, του Νόμπελ Ιατρικής.

Μια ουσιαστική συνέντευξη για όποιον θέλει να κατανοήσει την εξέλιξη της φαρμακευτικής βιομηχανίας και την παράκαμψη των διεθνών κανονισμών που στοχεύουν στην προστασία των πληθυσμών από τις υπερβολές της έρευνας για βιολογικά όπλα για στρατιωτικούς σκοπούς.


Στο βιβλίο του ο καθ. Tritto εξηγεί την προέλευση του ιού με ακρίβεια και επιστημονική σταθερότητα, ξεκινώντας από την κινεζική προσπάθεια να μελετήσουν τα εμβόλια κατά του Sars εισάγοντας γονιδιώματα HIV σε οργανισμούς (κάνοντάς τους πιο επιθετικούς) με την προσθήκη στοιχείων του κορωνοϊού που ανακαλύφθηκαν σε νυχτερίδες, με μια μέθοδο που ονομάζεται «σύστημα αντίστροφης γενετικής 2».

Wuhan. Αυτό το κέντρο είχε τη βοήθεια της γαλλικής κυβέρνησης και του Ινστιτούτου Παστέρ, από το οποίο οι Κινέζοι έμαθαν τη χρήση των γονιδιωμάτων του HIV. 

Στη συνέχεια, υπάρχει η βοήθεια ορισμένων Αμερικανών επιστημόνων, μεταξύ των οποίων ο καθ. Ralph S. Baric, Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και Ταμεία Αναπτυξιακής Βοήθειας των ΗΠΑ (USAID).

Σύμφωνα με τον καθηγητή, μια τέτοια έρευνα γεννήθηκε για να καταπολεμήσει τις ασθένειες, αλλά σταδιακά μετατράπηκε σε μελέτες βιομηχανικής για την κατασκευή θανατηφόρων βιολογικών όπλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου