Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ … ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΚΟΥΓΙΟΥ!
3 ΒΙΝΤΕΟ


Νεκροζώντανος ο Ερντογάν με εμφανείς μορφασμούς από αφόρητους πόνους με πρησμένα μάτια και ωχρός ως και πράσινος…καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος και μες στην καλή χαρά ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη για εκκίνηση Ακούγιου! 

Kοντράστ που έγινε πιο έντονο από την ευδιαθεσία Πούτιν…Ο Ερντογάν μιλούσε ”με τραβηγμένα χαρακτηριστικά” σημειώνει το france 24. Kαι είναι έτσι παρά τα δυνατά αναλγητικά που θα του έχουν χορηγηθεί για ν΄ανταπεξέλθει στην περίσταση.

 Επίσης αν ήταν κάτι παροδικό όπως το εμφανίζουν θα μπορούσαν να είχαν αναβάλει για κάποιες μέρες αυτή τη φιέστα για να μην εκτίθεται τόσο άρρωστος υποφέρει είναι εμφανέστατο.

Ο Ερντογάν υποφέρει δίνει μια εικόνα ενός δικτάτορα που καταρρέει και όμως δεν θέλει να παραδώσει την εξουσία.. βασανίζεται την ίδια ώρα ο Πούτιν χαίρει και επιχαίρει άκρας υγείας .. Τον πρόεδρο της Τουρκίας μοιάζει να τον έστησαν κακήν κακώς ως ξόανο μπροστά στην κάμερα καθιστό είναι σίγουρο ότι παραπαίει..

Παρά ταύτα ο πυρηνικός σταθμός του Ακούγιου δεν παύει να είναι μια βραδυφλεγής βόμβα σε μια σεισμογενή και ευαίσθητη ζώνη και περιοχή…


κατά την τηλεφωνική συνομιλία με Πούτιν
Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση την Πέμπτη στα εγκαίνια του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στο Akkuyu, του πρώτου πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας. 

Λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές, ο αρχηγός του κράτους, που έπασχε σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από ιογενή γαστρεντερίτιδα, έπρεπε να ακυρώσει τις δεσμεύσεις της προεκλογικής εκστρατείας. 

Ο αρχηγός του κράτους, που αναγκάστηκε να ακυρώσει τα ταξίδια του την Τετάρτη και την Πέμπτη, 17 ημέρες πριν από τις επικίνδυνες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές, μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης από το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα για τα εγκαίνια του πρώτου πυρηνικού σταθμού στην Τουρκία. 

«Η χώρα μας ανέβηκε κατηγορία σε αυτές των χωρών με πυρηνική ενέργεια», είπε ο Τούρκος πρόεδρος με τραβηγμένα χαρακτηριστικά….

Τα εγκαίνια του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στο Akkuyu (στη νότια Τουρκία), που κατασκευάστηκε από τον ρωσικό κολοσσό Rosatom, έμελλε να είναι ένα από τα highlights της εβδομάδας για τον Τούρκο πρόεδρο. Ο τελευταίος, αρχικά επρόκειτο να πάει εκεί πριν υποβληθεί στη μυστηριώδη περιπέτεια υγείας τουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου