Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΑΤΟΪΚΏΝ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΏΝ...


Γράφει και κοινοποιεί ο Λεωνίδας Αποσκίτης 

Ενώ συνεχίζεται ο παγκόσμιος χαμός με τις διαρροές των ντοκουμέντων του Πενταγώνου, o  Σάίμουρ Χερς ξαναχτύπησε με νέο διαδικτυακό ρεπορτάζ, που τσακίζει κόκαλα και παίρνει κεφάλια. 

Τα δικά μας τσοντοκάναλα και τα φιλονατοϊκά παπαγαλάκια  εξακολουθούν να αγνοούν επιδεικτικά τις σπαρταριστές αποκαλύψεις του κορυφαίου Αμερικανού δημοσιογράφου, που εκτός από το Βραβείο Πούλιτζερ έχει κερδίσει ΠΕΝΤΕ φορές το βραβείο ερευνητικής δημοσιογραφίας George Polk. Κι άμα δεν ξέρετε ποιος ήταν ο Πολκ, τι να πω, ψαχτείτε...

Ακολουθεί, αναγκαστικά, μια άτυπη περίληψη των όσων γράφει ο 85χρονος μπάρμπα-Σάϊμουρ στο συγκλονιστικό άρθρο του, που έχει τίτλο «Συναλλαγές με τον Εχθρό», δηλαδή τον... Πούτιν και τους ολιγάρχες του!


■ Σύμφωνα με πληροφορίες της CIA, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι και η διεφθαρμένη «αυλή του» αγοράζει με έκπτωση μέσω τρίτων τεράστιες ποσότητες ντίζελ για τον στρατό του από τη... Ρωσία, χρησιμοποιώντας φυσικά αμερικανικά και ευρωπαϊκά χρήματα και στη συνέχεια τσεπώνει τη διαφορά, που υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2022! 

Η διαφθορά της ουκρανικής ηγεσίας συγκρίνεται, λέει, μόνο με εκείνη του Αφγανιστάν, όπου ως γνωστόν ξοδεύτηκαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε ανύπαρκτους στρατούς και υποδομές. 

Οι πηγές του Χερς συμπληρώνουν δε ότι αρκετοί υπουργοί του Ζελένσκι σφάζονται για το ποιος θα στήσει τις περισσότερες εταιρείες- βιτρίνες, με έδρα στη Τσεχία, την Πολωνία, τις χώρες του Περσικού ή το Ισραήλ, που εξάγουν όπλα και πυρομαχικά σε όλο τον κόσμο, με αντάλλαγμα μεγάλες προμήθειες!

Η έκταση της διαπιστωμένης διαφθοράς των Ουκρανών είναι λέει τόσο μεγάλη, ώστε ο διευθυντής της CIA Μπιλ Μπερνς ταξίδεψε επί τούτου στο Κίεβο τον περασμένο Γενάρη μεταφέροντας μήνυμα στον Ζελένσκι να... μαζευτεί και να σταματήσει να παίρνει τη μερίδα του λέοντος από τα παράνομα κέρδη!

Η συνάντησή τους περιγράφεται σαν σκηνή από γκαγκστερική ταινία του ’50: ο Μπερνς προειδοποίησε τον Ζελένσκι ότι οι άλλοι Ουκρανοί αξιωματούχοι και στρατηγοί έχουν εξοργιστεί γιατί τους ρίχνει στη μοιρασιά (!) και του παρουσίασε λίστα με 35 άτομα για τους οποίους η CIA είχε συλλέξει αποδείξεις διαφθοράς, τις οποίες μάλιστα είχε προωθήσει στην κυβέρνηση Μπάιντεν! 

Ο Ζελένσκι πράγματι «καρατόμησε» δέκα από τους πιο προκλητικούς αξιωματούχους, αλλά δεν άγγιξε τους υπόλοιπους, ενώ ο Μπάιντεν και το επιτελείο του έκαναν τους... Αμερικάνους!

■ Σύμφωνα με κορυφαίο συνταξιούχο διπλωμάτη, που μίλησε με τον βετεράνο ρεπόρτερ, η κυβέρνηση Μπάιντεν και ιδιαίτερα οι φανατικοί αντι-Ρώσοι και αντι-Κινέζοι Μπλίνκεν, Σάλιβαν και Νούλαντ έχουν χάσει εδώ και μήνες (κυρίως μετά τη σκόπιμη δολιοφθορά στους ρωσογερμανικούς αγωγούς NordStream της Βαλτικής, αντικείμενο του προηγούμενου σπουδαίου ρεπορτάζ του Χερς) κάθε επαφή με τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών και «ζουν στον δικό τους κόσμο», αγνοώντας τις τρομερές παγκόσμιες επιπτώσεις των επιλογών τους. 

«Στον κόσμο της πολιτικής και της ενέργειας έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Βλέπουμε την Κίνα και την Ινδία να πουλάνε διυλισμένα καύσιμα στον δυτικό κόσμο». Πού τα βρήκαν; Μα φυσικά από τη Ρωσία!

■ Σοβαροί άνθρωποι της CIA και διπλωμάτες καριέρας, που γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση στα μέτωπα αλλά και τις μεγάλες πολεμικές και οικονομικές δυνατότητες και αντοχές της Ρωσίας και της Κίνας, έχουν κυριολεκτικά φρίξει με την ανικανότητα των πολιτικών προϊσταμένων τους: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά στρατηγική για το πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος... 

Ο Μπάιντεν, οι υπαρχηγοί του και η αυλή των πιστών τους αντιμετωπίζουν όποιον κριτικάρει τον Ζελένσκι σαν άνθρωπο του Πούτιν και επιμένουν δημόσια ότι η Αμερική θα στηρίξει την Ουκρανία μέχρι την τελευταία οβίδα, για όσο χρειαστεί»... 

Ενας άλλος αξιωματούχος συμπληρώνει: «Κανείς δεν ξέρει πού το πάει ο Λευκός Οίκος... Εχουν αναλάβει το σόου οι ανήλικοι»!

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΆΣΕΩΣ ΝΑ ΣΏΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΠΌ ΤΟ ΧΆΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΙ "ΈΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου