Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΜΕ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...


ΕΙΝΑΙ Η «ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
ΒΙΝΤΕΟ


Άρθρο της Dr. Tess Lawrie, MBBCH, PHD

Μετάφραση: Ominus Prime

Νιώσατε τον τελευταίο καιρό ότι ζείτε σενάριο ταινίας; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή, σε μεγάλο βαθμό, το ζούμε. Όλα αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε έχουν ήδη συμβεί – στο Χόλιγουντ!

Αισθάνομαι ότι η απελπισία και ο φόβος μπορεί να τους οδηγήσουν να παίξουν το τελευταίο τους «εξωγήινο χαρτί» αρκετά σύντομα, ίσως και αυτό το καλοκαίρι... ! Ας μην ξεγελαστούμε αυτή τη φορά...

Το Holy Wood ήταν ένα μέρος όπου πήγαιναν οι παλιοί δρυΐδες για να κάνουν ξόρκια και το Χόλιγουντ είναι η αρένα που παράγει τα ξόρκια της μεγαλομανούς συμμορίας των παγκοσμιοποιητών, όπου δίνουν τον προγνωστικό προγραμματισμό. 

Οι ταινίες πανδημίας/καταστροφών είναι μόνο ένας τρόπος με τον οποίο τα παιδιά μας και εμείς ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε προγραμματισμένοι για ένα άθλιο μέλλον.

Πάντα απέφευγα τις ταινίες τρόμου, αλλά πληκτρολογούσα “ταινία πανδημίας” στις μηχανές αναζήτησης και διαπίστωσα ότι οι ταινίες αποκάλυψης των ζόμπι ήταν μια μεγαλομανής ψυχολογική επιχείρηση για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Αν πιστεύετε ότι έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα για την κατασκευή μιας ψεύτικης πανδημίας, δεν είναι παρά ένα κλάσμα αυτών των χρημάτων που δαπανήθηκαν για ταινίες του Χόλιγουντ με αποκαλυπτικά σενάρια για θανατηφόρους ιούς, ζόμπι, ακόμη και βαμπίρ. 

Ομοίως, τα γρήγορα δισεκατομμύρια που εισπράττονται από ορισμένες από αυτές τις ταινίες μπορεί να είναι δεύτερα, μετά τα γρήγορα δισεκατομμύρια που εισπράττει η βιομηχανία εμβολίων κατά τη διάρκεια της Covid!

Κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν με το ότι αποκαλώ ψεύτικη την “πανδημία”, όταν άνθρωποι έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των φασαριών των τελευταίων 3 ετών. Ωστόσο, ας εξετάσουμε τον ορισμό του ψεύτικου. Ψεύτικο σημαίνει να προετοιμάσω ή να φτιάξω κάτι ψεύτικο, παραπλανητικό ή δόλιο.

Τα πάντα σχετικά με αυτήν την “πανδημία” ήταν απαίσια, παραπλανητικά και δόλια, μέχρι τα πλαστά “εμβόλια” και τα πρωτόκολλα θεραπείας, που στην πραγματικότητα σκότωναν ανθρώπους.

Τα τελευταία τρία χρόνια, όχι μόνο έχουμε δει ψεύτικες πανδημίες και πλαστά εμβόλια, αλλά έχουμε δει επίσης πολλές ψεύτικες συγκρούσεις (σκοπεύω να γράψω περισσότερα για αυτές σύντομα). Επομένως, κατά τη γνώμη μου, πρέπει πραγματικά να σκεφτόμαστε και να προετοιμαστούμε για το τι έρχεται στη συνέχεια.

Ας επιστρέψουμε στον πανδημικό προγνωστικό προγραμματισμό. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η μετα-αποκαλυπτική ταινία του 2007, που ονομάζεται “I am Legend”, για έναν ανασχεδιασμένο ιό ιλαράς που σκοτώνει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, με μερικούς να μετατρέπονται σε βρικόλακες. Προφανώς, μια συνέχεια (“I am Legend 2”) είναι στα σκαριά για φέτος.

Σκεφτείτε αυτό το μοχθηρό ξόρκι - ταινία του 2011 που ονομάζεται "Contagion".

“Η μετάδοση ακολουθεί την ταχεία πρόοδο ενός θανατηφόρου αερομεταφερόμενου ιού, που σκοτώνει μέσα σε λίγες μέρες. Καθώς η ταχέως εξελισσόμενη επιδημία μεγαλώνει, η παγκόσμια ιατρική κοινότητα αγωνίζεται να βρει μια θεραπεία και να ελέγξει τον πανικό που εξαπλώνεται ταχύτερα από τον ίδιο τον ιό. 

Την ίδια στιγμή, οι απλοί άνθρωποι αγωνίζονται να επιβιώσουν σε μια κοινωνία που διαλύεται”.

Η ταινία είναι απολύτως σάπια και ένα ξεκάθαρο παράδειγμα προγνωστικού προγραμματισμού, για να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον τρόμο των μεταδοτικών παθογόνων και την παντοδυναμία ενός ταχέως παραγόμενου εμβολίου, ως σωτήρα μας.

Αυτή από το 2016 που ονομάζεται “Πανδημία”, που φέρεται να μιλάει για “Μια γιατρό από τη Νέα Υόρκη (που) ταξιδεύει με την ομάδα της στο Λος Άντζελες, για να βρει επιζώντες μιας παγκόσμιας πανδημίας” περιγράφεται από έναν ανυπέρβλητο κριτικό ως “Ένα φεστιβάλ των ζόμπι”. Δεν σας συνιστώ να την παρακολουθήσετε, καθώς ακόμα και το τρέιλερ ήταν υπερβολικό για μένα.

Κατά κάποιο τρόπο αμφιβάλλω ότι αυτή από το 2020, που επίσης ευφάνταστα ονομάζεται "Πανδημία", είναι λιγότερο αιματηρή και βίαιη.


Και τέλος, σκεφτείτε τη φασαρία σχετικά με αυτή που ονομάζεται “Τελικές Ημέρες” από το 2020:

“Ένας κόσμος σε χάος, μια πανδημία που έμεινε ανεξέλεγκτη και η ανθρωπότητα στα πρόθυρα της εξαφάνισης... Δεν είναι ώρα να μείνετε μόνοι! Καθώς ένας θανατηφόρος ιός μετατρέπει την ανθρωπότητα σε αιμοδιψείς φορείς πανώλης, είναι ένας αγώνας για επιβίωση”.


 



Αυτό που έχω συμπεράνει από τα πρόσφατα γεγονότα, είναι ότι το “Εγχειρίδιο των Μεγαλομάνων” είναι πραγματικά ένα βιβλίο με σενάρια του Χόλιγουντ, που φτιάχτηκαν για να γίνουν τα όνειρα της συμμορίας (όπου δεν θα μας ανήκει τίποτα, θα είμαστε σχεδόν υπό εξαφάνιση και θα πρέπει να πολεμήσουμε ο ένας τον άλλον και κατασκευασμένα τέρατα για την επιβίωσή μας) αληθινά.

Έχοντας εξαπολύσει μια θανατηφόρα πανδημία, μια επικίνδυνη γενετική θεραπεία, περιβαλλοντικές καταστροφές, πολέμους και πολλά άλλα, θα μπορούσε η συμμορία να μας βρει πιο ανθεκτικούς από όσο περίμεναν; 

Λοιπόν, ας μπούμε για ένα λεπτό στη θέση της συμμορίας και ας αναλογιστούμε ποιο σενάριο θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν, για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση, την υποταγή και την τρομοκράτηση της ανθρωπότητας σε μεγάλη κλίμακα.

Τον πατριωτισμό και την αγάπη τα έχουν από καιρό εκμεταλλευθεί. Για να επιτύχουν την κυριαρχία επάνω μας, θα χρειαστεί να μας ενώσουν με κάποιο τρόπο ενάντια σε μια κοινή απειλή, αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό, όταν πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες διχάζοντας και πολώνοντάς μας με κάθε δυνατό τρόπο; Ας κοιτάξουμε ξανά στο Χόλιγουντ για την απάντηση…

Ααα... ορίστε!

“Όταν πανίσχυροι εξωγήινοι εξαπολύουν μια ολοκληρωτική εισβολή, η μόνη ελπίδα του κόσμου βρίσκεται στην ένωση για ένα τελευταίο χτύπημα, ώστε να σωθεί η ανθρωπότητα”.

Ναι - μια εξωγήινη επίθεση πρέπει να δουλέψει. Η παραπάνω πρόταση είναι από την ταινία του 1996 που ονομάζεται “Ημέρα Ανεξαρτησίας”. 

Τώρα, πριν πείτε "Δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό...", “δεν θα έφταναν ποτέ στο σημείο να ανατινάξουν ολόκληρες πόλεις”, σκεφτείτε για μια στιγμή ότι δεν σκέφτηκαν και πολύ να ανατινάξουν τους Δίδυμους Πύργους στις 11/09, αν πιστέψετε στην ογκώδη, βαριά και εξαιρετικά πειστική απόδειξη ότι αυτό ήταν στην πραγματικότητα που συνέβη και οδήγησε στο σκόπιμα επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μιας μόνιμης εισαγωγής και αποδοχής μαζικά αυξημένης επιτήρησης και επεμβατικών ελέγχων ασφαλείας. 

Το βιβλίο του Fergus O'Connor “Greenwood’s” μας ανοίγει σίγουρα τα μάτια από αυτή την άποψη.



Πρόσφατες παρατηρήσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων (UAP) έχουν φτάσει σε διάφορα εταιρικά μέσα και γνωρίζουμε τώρα ότι μας δείχνουν μόνο αυτό που θέλουν να δούμε, για να μας εκκινήσουν και να μας προγραμματίσουν για αυτό που θέλουν να πιστεύουμε. Ας αναλογιστούμε λοιπόν πού οδηγεί αυτό.

Το Project Bluebeam, όπως ανακάλυψα, γράφτηκε από τον Γάλλο ερευνητή δημοσιογράφο Serge Monast, ο οποίος πέθανε το 1996 σε ηλικία 51 ετών, μετά από υποτιθέμενη συνεχιζόμενη δίωξη από την αστυνομία και τις αρχές και μια μέρα αφού πέρασε μια νύχτα στη φυλακή. 

Έγινε αυστηρός έλεγχος γεγονότων από τους συνήθεις ενόχους, σχετικά με τις προτάσεις ότι το Project Bluebeam είναι μια συνεργασία μεταξύ της NASA και των Ηνωμένων Εθνών για την καθιέρωση απόλυτου ελέγχου στους ανθρώπους, μέσω της χρήσης επιδημιών και ισχυρών τεχνολογιών που δείχνουν σημάδια και θαύματα στον ουρανό.

Το Project Bluebeam είναι γενικά απαξιωμένο ως “θεωρία συνωμοσίας”, κάτι που μου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον να μάθω περισσότερα. 

Όπως αναφέρθηκε σε άλλα άρθρα μου, οι θεωρίες συνωμοσίας φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα αριστερά, δεξιά και στο κέντρο και έτσι αποκτώ σιγουριά ότι μπορούν κατάλληλα και απλά να επινοηθούν “Συνωμοσίες”, με τους συνωμότες να είναι η συμμορία που τους αρέσει να θεωρούν τον εαυτό τους , ξεκαρδιστικά, ως “Elite”.

Δεδομένης της ατζέντας Ναζιστικού στυλ της συμμορίας, δεν αποτελεί έκπληξη το άκουσμα ότι ο επιστήμονας πυραύλων της ΝΑΖΙ NASA, Βέρνερ φον Μπράουν, συμμετείχε σε αυτήν την αντι-ανθρώπινη διαστημική συνωμοσία. 

Τα χρόνια πριν πεθάνει από καρκίνο, αποκάλυψε σε έναν κατώτερο εταιρικό συνάδελφο, την Δρ. Carol Rosin, ότι το τελευταίο χαρτί που έπρεπε να παιχτεί στην ανθρωπότητα είναι “η κάρτα του εξωγήινου”. Ο Φον Μπράουν της είπε "ξανά και ξανά", προφανώς για να θυμάται την τελευταία κάρτα, που έλεγε:

"Θα χρειαστεί να φτιάξουμε όπλα με βάση το διάστημα ενάντια σε εξωγήινους και όλα αυτά, είπε, είναι ψέματα".

Βρήκα αυτό το 12λεπτο κλιπ με την Dr. Carol Rosin μάλλον διαφωτιστικό:

Οπότε, βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση της μεγαλομανούς συμμορίας και χρησιμοποιώντας τη φαντασία για να δω πώς νιώθουν για εμάς “τα θαύματα που ξυπνούν”, για να δανειστώ έναν όρο από τον Russel Brand, αισθάνομαι ότι η απελπισία και ο φόβος μπορεί να τους οδηγήσουν να παίξουν το τελευταίο τους “εξωγήινο χαρτί” αρκετά σύντομα, ίσως και αυτό το καλοκαίρι.

 Μαθαίνοντας ότι λατρεύουν την αντιστροφή και ότι ο στόχος τους είναι η ολοκληρωτική υποδούλωσή μας, η εικασία μου θα ήταν όσο πιο κοντά γίνεται στην Ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, την 4η Ιουλίου.

Εν κατακλείδι, για να απηχηθεί ένα συναίσθημα στον τελευταίο σύνδεσμο αυτού του άρθρου, το τελευταίο πεδίο μάχης αυτού του πολέμου υπάρχει στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων.

Εάν και όταν συμβεί μια εξωγήινη εισβολή αυτό το καλοκαίρι, θα ξέρετε ότι είναι ψεύτικη - μην την πιστέψετε…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου