Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ!


KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ FRANCIS A. BOYLE: «ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΕΝΕΧΕΤΑΙ Σ’ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ COVID19 ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA»!
ΒΙΝΤΕΟ


Ο Francis Anthony Boyle δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις δηλώνει: το Πεντάγωνο ενέχεται σ’ ανάπτυξη επιθετικού βιολογικού όπλου covid19 όσο και των βιολογικών όπλων εμβολίων mRNA!

 Ο τελικός στόχος DARPA, Πενταγώνου, FDA,CDC,CIA κ.α είν’ ο έλεγχος και η μείωση πληθυσμού και υπερκέρδη. Παγκόσμια υπερθνησιμότητα 12.000.000!

”Η FDA συμμετείχε στην ανάπτυξη του Covid-19 ως επιθετικού βιολογικού όπλου πολέμου στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, BSL 3 (Βιοασφάλεια Επίπεδα 3). Ήταν το Πεντάγωνο που αγόρασε, πλήρωσε και κατασκεύασε αυτά τα βιολογικά όπλα εμβολίου mRNA. 

Ο τελικός στόχος της DARPA, του Πενταγώνου, του FDA, του CDC, της CIA κ.λπ. είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα. Αν διαβάσετε τις σύγχρονες αναφορές από όλον τον κόσμο υπήρξε μια υπερθνησιμότητα περί τα 12.000.000 άτομα.”

”θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στο ακροατήριο σας πάνω στο δελτίο τύπου του 2013 από όπου προέρχονται αληθινά αυτά τα βιολογικά όπλα τα εμβόλια mRNA. H DARPA δίνει στη Moderna Therapeutics μια επιχορήγηση που θα μπορούσε να φτάσει ως τα 25.000.000 δολάρια για ν΄αναπτύξει θεραπείες στη βάση του mRNA. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η DARPA είναι το Πεντάγωνο. 

Αυτό είναι το Πεντάγωνο που αγόρασε, πλήρωσε και φαντάστηκε αυτά τα βιολογικά όπλα τα εμβόλια mRNA. To Fort Detrick ενέχεται στην ανάπτυξη του covid19 το βιολογικό όπλο επιθετικού πολέμου στο Πανεπιστήμιο της Β Καρολίνας BSL (επίπεδο 3 βιοασφάλειας). Το Πεντάγωνο δηλ. παίζει πάνω σε 2 ταμπλό. Αναπτύσσει το όπλο και τα διατεινόμενα εμβόλια που είναι επίσης όπλα. Αλλά η απόδειξη είναι εδώ… 

Μιλάμε για ποινική ευθύνη.. Στο βιβλίο μου ”Αντισταθείτε στην ιατρική τυραννία” εξηγώ γιατί οι διευθυντές των εταιριών που αναπτύσσουν αυτά τα βιολογικά εμβολιακά όπλα mRNA είναι υπεύθυνοι είναι ένοχοι για δολοφονία και συνωμοσία στη διάπραξη εγκλήματος. 

Και εσείς είδατε την τελευταία εβδομάδα την αναφορά της Πορτογαλίας σύμφωνα με την οποία πάνω από 300.000 Αμερικανοί δολοφονήθηκαν από αυτά τα εμβολιακά βιολογικά όπλα mRNA. 

Eπoμένως αυτό είναι πολύ σοβαρό.Λοιπόν εμείς δεν μπορούμε ν΄ανεχθούμε ότι ένας μεγάλος αριθμός Αμερικανών δολοφονήθηκαν από τους ναζί που διευθύνουν αυτές τις εταιρίες. 

Κι αν εσείς κοιτάξετε την ” Εμβολιακή Απόφαση”είναι φανερό ότι εδώ έχουμε μια διπλή παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης επί της πειραματικής ιατρικής. Είναι ακριβώς γι αυτό που η αμερικάνικη κυβέρνηση δίωξε τους ναζί γιατρούς στη Νυρεμβέργη. Και κάποιοι εκτελέστηκαν. 

Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής. Αλλά αυτό σας δίνει μια ιδέα της σοβαρότητας της κατάστασης. Δευτερευόντως όπως το λέω στον ακριβή τίτλο ”Εμβολιακή Απόφαση” πρόκειται για ένα έγκλημα της Νυρεμβέργης κατά της ανθρωπότητας. 

Επιτρέψτε μου να σας διαβάσω τον ορισμό ενός εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας σύμφωνα με τη Νυρεμβέργη.( τον διαβάζει).. Ο αμερικάνικος λαός αντιμετωπίστηκε εδώ όπως οι Γερμανοί εβραίοι από τους ναζί. 300.000 Αμερικανοί είναι νεκροί.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ



-Μέλη της κυβέρνησης μας είναι επίσης ένοχοι;

-Αυτό εξαρτάται βέβαια από το FDA που αποδέχθηκε αυτά τα εμβόλια mRNA βιολογικά όπλα. Παραβίασαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης επί του ιατρικού πειραματισμού κι διέπραξαν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με Νυρεμβέργη και θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι είναι υπεύθυνοι και δύνανται να ενέχονται στη δολοφονία και στη συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος… 

Το βιβλίο μου ουσιαστικά αντιμετωπίζει τους Γ Διευθυντές και τους Επιστημονικούς Διευθυντές για τα εμβολιακά mRNA βιολογικά όπλα. Aλλά ομοίως οι υπάλληλοι του FDA που αποδέχθηκαν οφείλουν να λογοδοτήσουν. 

Ο FDA επίσης ενέχεται στην ανάπτυξη του κόβιντ 19 ως ένα βιολογικό όπλο επιθετικού πολέμου στο πανεπιστήμιο Β Καρολίνας. Επιτρέψτε μoυ να σας διαβάσω το συμβόλαιο που αναφέρει ποιός βοήθησε ν΄αναπτύξει αυτό το πράγμα ανάμεσα στα άλλα το ”Εθνικό Κέντρο Τοξικολογικών Ερευνών”, FDA. 

Επομένως τα ίδια πρόσωπα το FDA o ίδιος θεσμός που υιοθετεί αυτά τα όπλα τα βιολογικά όπλα επιθετικού πολέμου αυτά τα ναζιστικά εμβολιακά βιολογικά όπλα αναμίχθηκαν στην ανάπτυξη του covid19 ενός επιθετικού βιολογικού όπλου.

Το CDC έχει επίσης ευθύνη. Η νυν διευθύντρια η Walensky διορίστηκε από Μπάιντεν τελείωσε ιατρική στο Χάρβαρντ που επίσης ενέχεται στην ανάπτυξη του κόβιντ 19 στο πανεπιστήμιο της Β Καρολίνα επίπεδο βιοασφάλειας 3 με τον Ralph Baric αλλά και με τον FDA.

Από την εποχή του Ρίγκαν το FDA ενέχεται μέχρι στο λαιμό στην ανάπτυξη επιθετικών βιολογικών όπλων πολέμου. Το CDC έχει μακρά ιστορία εμπλοκής σε επιθετικά βιολογικά όπλα που χρονολογείται από την κυβέρνηση Reagan, η οποία εξουσιοδότησε το CDC να στέλνει πράκτορες βιολογικού πολέμου στον Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ ελπίζοντας θα τα χρησιμοποιούσε εναντίον του Ιράν. 

Μετά το τέλος του Ά πολέμου του Κόλπου οι Αμερικανοί στρατιώτες επέστρεψαν στην θέση και ανατίναξαν τα βιολογικά εργαστήρια και αυτοί μολύνθηκαν. 

Σε συναφές ντοκιμαντέρ είχα πει από το 2009 ότι πρόκειται για μια καταστροφή που έρχεται. Από το 2001 ήμουν ο πρώτος που είχα καταγγείλει ότι το Αmerithrax προερχόταν από ένα αμερικάνικο όπλο βιολογικού πολέμου ενός εξοπλιστικού προγράμματος κι ενός εργαστηρίου. ήταν στις 3 Νοέμβρη στο Θεολογικό Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ που ήταν το Συμβούλιο για μια υπεύθυνη Γενετική κι όπου εμψύχωνα ένα εργαστήρι για τα όπλα βιολογικού πολέμου.

 Εκεί το είπα ύστερα δημοσιοποίησα τις απόψεις μου στο FOX TV ως και στο BBC και έπειτα έδωσαν εντολή και με έκοψαν από όλα τα μέσα και δεν μου ξαναπήραν συνέντευξη σε κανένα μεγάλο δυτικό μέσο.

Ο τελικός στόχος της DARPA, του Πενταγώνου, του FDA, του CDC, της CIA κ.λπ. είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού, κερδίζοντας παράλληλα χρήματα. Αν διαβάσετε τις σύγχρονες αναφορές από όλον τον κόσμο υπήρξε μια υπερθνησιμότητα περί τα 12.000.000 άτομα. 

Πιστεύω ότι αυτός είναι ο τελικός στόχος. Η φημισμένη ντιρεκτίβα του Χ Κίσινγκερ για την εθνική ασφάλεια 10/4/1974 ότι είναι στο συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ η πολιτική μας να είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού. οdysee 23/4/23






1 σχόλιο:

  1. Όταν η γνώση ακολουθεί τη σαρκική επιθυμία συγκεντρώνει τούτα τα εφόδια: τον πλούτο, την κενοδοξία, τα στολίδια, τη σωματική άνεση, τη λογική σοφία που βοηθά στη διακυβέρνηση του κόσμου και γεννά τις εφευρέσεις, τις τέχνες, τις μαθήσεις, και όλα τα άλλα που στεφανώνουν το σώμα σε τούτο, τον ορατό κόσμο.
    Λόγω της ενασχόλησης με αυτά τα είδη γίνεται ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. Αυτή η γνώση ονομάζεται ΨΙΛΗ, διότι είναι γυμνή από κάθε θεία σκέψη και φέρνει στη διάνοια μια άλογη αδυναμία, διότι εξουσιάζεται από το σώμα και όλη η φροντίδα της αποβλέπει σε τούτο τον κόσμο.

    Σ αυτή τη βαθμίδα γνώσεως ο άνθρωπος δε σκέπτεται καθόλου ότι υπάρχει δύναμις λογική, κρυφός κυβερνήτης του ανθρώπου, θεία επιμέλεια που τον επισκέπτεται και Πρόνοια του Θεού που φροντίζει για τις υποθέσεις του ανθρώπου, αλλά νομίζει ότι όλα τα αγαθά που έχει ο άνθρωπος και η σωτηρία του από κάθε κίνδυνο, η προφύλαξή του από τις δυσχερείς περιστάσεις και από τις πολλές εναντιότητες που συμβαίνουν στη φύση μας κρυφά, ή φανερά οφείλονται στο δικό του ζήλο και στους δικούς του τρόπους.

    Σ έ τούτη τη βαθμίδα η γνώση που σκέπτεται έτσι, νομίζει ότι όλα οφείλονται στη δική της πρόνοια και οι οπαδοί της λέγουν ότι δεν υπάρχει ανωτέρα διακυβέρνηση των ορατών πραγμάτων. Εν τούτοις όμως δε μπορεί να απαλλαγεί από τη διαρκή αγωνία και το φόβο για το σώμα.
    Γι’ αυτό την κατέχει η μικροψυχία, η λύπη και η απώλεια, ο φόβος των δαιμόνων και η δειλία εμπρός στους ανθρώπους, η φήμη των ληστών και οι ακοές για τις επιδημίες, η φροντίδα για τις ασθένειες και η μέριμνα για την ανέχεια και την έλλειψη των αναγκαίων, ο φόβος του θανάτου και ο φόβος των παθών και των άγριων θηρίων κλπ. σα σε μια θάλασσα που ταράζεται από τα κύματα κάθε ώρα, νύχτα και μέρα και αναβράζει απ’ αυτά.
    Κι αυτό συμβαίνει διότι αυτή η γνώση δε γνωρίζει να αναθέσει τη μέριμνά της στο Θεό με την πεποίθηση που παρέχει η πίστη σ’ Αυτόν. Γι’ αυτό μεταχειρίζεται πανουργίες και μηχανορραφίες σε όλες τις ασχολίες της. Όταν όμως οι τρόποι των μηχανευμάτων μένουν άκαρποι, εφόσον δε δέχεται τη μυστική πρόνοια, μάχεται με τους ανθρώπους σα να την εμποδίζουν και να την εχθρεύονται αυτοί.

    Σ αυτή τη γνώση είναι φυτεμένο το ξύλο της γνώσης των καλών και των πονηρών που ξεριζώνει την αγάπη. Αυτή η γνώση εξετάζει τα μικρά εγκλήματα των άλλων ανθρώπων και τις ελλείψεις και τις αδυναμίες τους και κάνει τον άνθρωπο να δογματίζει, να διαλέγεται και να δολιεύεται με μηχανορραφίες και πονηρές πανουργίες και με τους άλλους τρόπους που προσβάλλουν τον άνθρωπο. Σ’ αυτή τη γνώση ενυπάρχει υπερηφάνεια και υπεροψία, διότι κάθε καλό πράγμα το αποδίδει στον εαυτό της και όχι στο Θεό.

    Η πίστη αντίθετα, αποδίδει στη Θεία Χάρι όλα τα έργα της, γι’ αυτό και δε μπορεί να επαρθεί.

    Αυτή (η ψιλή) είναι η πρώτη τάξη της γνώσης , στην οποία ο άνθρωπος ακολουθεί την επιθυμία της σάρκας. Αυτή τη γνώση την ψέγουμε και τη θεωρούμε αντίθετη, όχι μόνο προς την πίστη, αλλά και σε κάθε έργο αρετής.

    ΑΒΒΑΣ ΙΣΑΑΚ Ο ΣΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή