Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΛΩΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ


ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ!



Του Larken Rose
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μην τυχόν πιάσω κανέναν από εσάς να είναι άπληστος εγωιστής λαμόγιο όταν έρθει η ώρα να πληρώσετε το μερίδιο που σας αναλογεί στο κόστος της κοινωνίας!




Δείτε το βίντεο 👉 ΕΔΩ

Η απομαγνητοφώνηση έγινε από το Truth Comes to Light 

Σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι η ημέρα της φορολογίας, και επειδή πολλοί άνθρωποι περνούν δύσκολα οικονομικά αυτές τις μέρες, συμπεριλαμβανομένου και εμού, ανησυχώ ότι πολλοί από εσάς μπορεί να μην έχετε διάθεση να σκεφτείτε και να υποστηρίξετε τις σημαντικές ανάγκες του "Θείου Σαμ"***) (που είναι ένας παράξενος και ανατριχιαστικός προπαγανδιστικός ευφημισμός που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε ένα μάτσο πλούσιων και ισχυρών πολιτικών παρασίτων).

(***Σημ.: Τον “θείο Σαμ”, μπορείτε, άνετα, να αντικαταστήσετε με το “Ελληνική Δημοκρατία”!)

Γι' αυτό και φτιάχνω αυτό το βίντεο ως ένα είδος εμψύχωσης για να σας ενθαρρύνω να κάνετε το πολιτικό σας καθήκον και να τιμήσετε την υποχρέωσή σας να στηρίξετε αυτή τη σπουδαία χώρα μας και να πληρώσετε το μερίδιο που σας αναλογεί στο κόστος της κοινωνίας.

Τώρα ας ξεκαθαρίσουμε τους όρους μας εδώ. Όταν μιλάω για αυτή τη "χώρα" και την "κοινωνία", προφανώς δεν μιλάω στην πραγματικότητα για εσάς ή τους γείτονές σας ή όλους τους άλλους φορολογούμενους.

Διότι αν το έκανα, θα σας ενθάρρυνα να δώσετε χρήματα στον εαυτό σας - κάτι που θα ήταν και σχιζοφρενικό και άσκοπο.

Όταν μιλάω για την υποχρέωσή σας απέναντι στην κοινωνία, στη χώρα σας, και όποτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλούν για τέτοια πράγματα, μιλάμε για εσάς, τους παραγωγικούς ανθρώπους, που δίνετε ένα γερό κομμάτι από αυτά που κερδίζετε, από αυτά που παράγετε, σε μια ομάδα μερικών εκατοντάδων ιδιοτελών, εξουσιομανών πολιτικών στην Ουάσιγκτον.

Βλέπετε, το να βοηθάτε την οικονομία ξοδεύοντας τα δικά σας χρήματα σε πράγματα που επιλέγετε να αγοράσετε, ή να επενδύετε εθελοντικά τα χρήματά σας σε διάφορες προσπάθειες, ή να βοηθάτε πραγματικά στην ίδια σας την κοινότητα, δίνοντας σε άτομα και φιλανθρωπικά ιδρύματα ή πατρονάρωντας τοπικές επιχειρήσεις, ή να διευθύνετε μια επιχείρηση ο ίδιος και έτσι να δημιουργείτε ο ίδιος θέσεις εργασίας - τίποτα από αυτά δεν σας κάνει καλό υποκείμενο, εννοώ πολίτη.

Όχι, το να υποστηρίζεις τη χώρα σου και να πληρώνεις το μερίδιο που σου αναλογεί στο κόστος της κοινωνίας αναφέρεται μόνο στο ότι όλοι οι παραγωγικοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εσένα, παραδίδουν τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια μικρή ομάδα μερικών εκατοντάδων πολιτικών κάπου σε κάποιες μεγαλοπρεπείς αίθουσες.

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι επειδή η κυβέρνηση κάνει ένδοξα, καλοπροαίρετα, ουσιώδη πράγματα με τα χρήματά σας, πράγματα που εσείς είστε πολύ εγωιστές, ηλίθιοι και κοντόφθαλμοι για να τα κάνετε μόνοι σας. Οπότε οι ανώτεροι σας, οι πολιτικοί σας άρχοντες, πρέπει να ξοδεύουν τα χρήματά σας για λογαριασμό σας.

Τώρα ίσως νομίζετε ότι μιλάω για τη συντήρηση των δρόμων ή κάτι τέτοιο. Λοιπόν, όχι, τα πράγματα που θα μπορούσαν πραγματικά να σας ωφελήσουν με κάποιο τρόπο αποτελούν μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτών που οι πολιτικοί σας κλέβουν.

Για παράδειγμα, από έναν ομοσπονδιακό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 6 τρισεκατομμύρια δολάρια, μόνο το 1% περίπου έχει να κάνει με τη συντήρηση και την επισκευή αυτοκινητοδρόμων και γεφυρών και ούτω καθεξής. Έτσι, αν αυτό ήταν το νόημα αυτού του δίκαιου μεριδίου - η χρηματοδότηση πραγμάτων που θα μπορούσαν πραγματικά να ωφελήσουν εμάς τους απλούς αγρότες - τότε, ακόμη και με την αναποτελεσματική, διεφθαρμένη, κατακρεουργημένη κυβερνητική εκδοχή αυτών των υπηρεσιών, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με μια μείωση φόρων κατά 99%.

Οπότε όχι, ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να πληρώνετε περήφανα και πιστά τους φόρους σας και να βγάζετε όλα αυτά τα χρήματα δεν έχει καμία σχέση με το να ωφεληθείτε εσείς ή οι απλοί αγρότες. Το καθήκον σας απέναντι στην κοινωνία δεν έχει να κάνει με τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση των κανονικών ανθρώπων, αλλά με τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση της άρχουσας τάξης, γιατί, έ, αν επρόκειτο για την ενδυνάμωση των κανονικών ανθρώπων, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αφήσουμε όλους τους κανονικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, να κρατούν και να ξοδεύουν τα δικά τους χρήματα.
Αλλά όχι, όλοι οι πραγματικά τίμιοι, παραγωγικοί, αξιοπρεπείς άνθρωποι είναι ηθικά και νομικά υποχρεωμένοι να παραδώσουν τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων δολαρίων (ΕΥΡΩ) σε μια μικρή ομάδα πολιτικών παρασίτων.


Για ποιο σκοπό, θα μπορούσατε να ρωτήσετε; Λοιπόν, δεν θέλω να αναλωθώ σε όλους τους ακριβείς αριθμούς. Θέλω να πω, μπορείτε να τα αναζητήσετε στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, αν θέλετε.

Αλλά θα αναφέρω μερικά από τα σημαντικά πράγματα που χρειάζονται την υποστήριξή σας, πράγματα που θα πρέπει να σας γεμίζουν με ένα βαθύ αίσθημα υποχρέωσης, πράγματα που θα πρέπει να είστε ευτυχείς και πρόθυμοι να χρηματοδοτήσετε.

Ως ένα παράδειγμα, ενίοτε οι πολιτικοί απλώς παίρνουν απευθείας τα χρήματά σας, μέσω των φόρων, και στη συνέχεια, μέσω των πακέτων διάσωσης, δίνουν αδιανόητα ποσά στους πλουσιότερους ιδιώτες και επιχειρήσεις στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων γιγαντιαίων τραπεζών και τεράστιων εταιρειών - επειδή είναι πολύ μεγάλες για να αποτύχουν, βλέπετε.

Παρεμπιπτόντως, δεν είστε πολύ μεγάλοι για να αποτύχετε. Αν αποτύχετε, μείνετε άφραγκοι και άστεγοι και οτιδήποτε άλλο, τότε έχετε κακή τύχη. Αλλά αν οι φίλοι δισεκατομμυριούχοι πολιτικοί και οι τεράστιες εταιρείες έχουν πρόβλημα, ακόμη και αν είναι δικό τους λάθος, τότε είναι καθήκον σας να τους σώσετε - είτε το θέλετε είτε όχι, και είτε μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά είτε όχι.

Τώρα, παλαιότερα ήταν λίγο πιο διακριτικοί όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους αφαιρούσαν τα χρήματά σας και τα διοχέτευαν στους υπερπλούσιους, αλλά πρόσφατα κατάλαβαν ότι μπορούν να το κάνουν απευθείας, ανοιχτά, μπροστά στα μάτια σας, να τα πάρουν από εσάς και να τα δώσουν σε γιγαντιαίες τράπεζες και εταιρείες, και εσείς θα το ανεχτείτε.
Μπορεί να απειλήσετε ότι θα ψηφίσετε κάποιον άλλο σε μερικά χρόνια, αλλά αφού και οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι το κάνουν αυτό, αυτό δεν έχει καμία διαφορά. (το σύνολο του ‘πολιτικού συστήματος”, ανεξαιρέτως)


Έπειτα, θα πρέπει σίγουρα να αισθάνεστε την υποχρέωση να πληρώνετε το μερίδιο που σας αναλογεί, ώστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να μπορεί να δίνει αυτά που κερδίζετε και σε ένα σωρό ξένες κυβερνήσεις. Δισεκατομμύρια στο Αφγανιστάν, δισεκατομμύρια στο Ισραήλ. Τώρα πολλά δισεκατομμύρια στην Ουκρανία. Και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Τώρα, το περιέγραψαν αυτό ως παροχή βοήθειας σε αυτές τις χώρες. Αλλά φυσικά, αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να δίνουν χρήματα στις άρχουσες τάξεις αυτών των χωρών, όχι στον όχλο εκεί πέρα.

Με άλλα λόγια, πληρώνετε φόρους σε ένα μάτσο ξένες κυβερνήσεις μέσω της αμερικανικής κυβέρνησης, είτε σας αρέσει είτε όχι. Και αν δεν είστε κάποιο άπληστο, εγωιστικό κάθαρμα, θα συμφωνήσετε περήφανα με αυτό και θα συνεχίσετε να αισθάνεστε βαθύτατο καθήκον να διοχετεύονται οι καρποί της εργασίας σας σε αμέτρητα πολιτικά παράσιτα, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν τόσα άλλα σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να είστε περήφανοι που χρηματοδοτείτε μέσω των φόρων σας, όπως τα συστήματα Ponzi που μεταμφιέζονται σε συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα οποία δεν παρέχουν καμία απολύτως εγγύηση ότι θα λάβετε ποτέ ούτε μια δεκάρα, ανεξάρτητα από το πόσες χιλιάδες δολάρια έχετε καταβάλει στο σύστημα με την πάροδο του χρόνου.

Διότι το σύστημα περιέχει ακριβώς μηδέν δολάρια από αυτά που αναγκαστήκατε να πληρώσετε πριν. Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός με χρήματα σε αυτόν, και δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν απλώς μια πληρωμή άμεσης μεταφοράς που αφαιρέθηκε από εσάς και δόθηκε σε κάποιον άλλο.

Και αν αυτό το σύστημα πυραμίδας τυχαίνει να καταρρεύσει πριν έρθει η ώρα να λάβετε τα κλοπιμαία που κλάπηκαν από την επόμενη γενιά, ε, λοιπόν, δυστυχώς δεν θα είστε εσείς.

Αλλά αν είστε ένας καλός, τίμιος Αμερικανός, καλύτερα να μην αμφιβάλλετε ούτε στιγμή για την υποχρέωσή σας να συνεχίσετε να χρηματοδοτείτε όλα αυτά. 

Και αν νομίζετε για κάποιο λόγο ότι θα πρέπει να σας επιτραπεί να κάνετε απλώς αποταμίευση για τη δική σας συνταξιοδότηση αντί γι' αυτό, χωρίς να πληρώνετε ή να λαμβάνετε τίποτα από τα πολιτικά συστήματα Ponzi, λοιπόν, προφανώς είστε απλώς ένας αντιπατριώτης, εγκληματίας τρομοκράτης.

Τώρα, ένα από τα άλλα πράγματα που θα έπρεπε να σας κάνουν να αισθάνεστε ζεστά και χνουδωτά σχετικά με την πληρωμή των φόρων σας είναι τα αστρονομικά ποσά που δαπανώνται για την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ για να εμπλακεί σε στρατιωτικές κατοχές και απροκάλυπτες πολεμικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο. Διαρκώς.

Τώρα, δεν θα αρχίσω καν να προσπαθώ να καλύψω όλες τις γελοίες δαπάνες στις οποίες επιδίδεται ο στρατός των ΗΠΑ. Αλλά μπορείτε να τις ψάξετε μόνοι σας. Και θα δώσω ένα παράδειγμα.

Η εμπλοκή του αμερικανικού στρατού στο Αφγανιστάν επί 20 χρόνια κόστιζε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα. Κάθε μέρα. Για 20 χρόνια.

300 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα. Κάθε μέρα. Για 20 χρόνια.

Και αυτό είναι μόνο για το Αφγανιστάν.

Δεν είναι ολόκληρος ο στρατιωτικός προϋπολογισμός. Ούτε κατά διάνοια.

Τώρα, είστε ένας καλός Αμερικανός που ευχαρίστως θα παραιτηθεί από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να προσφέρει στην οικογένειά του προκειμένου να χρηματοδοτηθεί αυτό, είτε το ήθελε είτε όχι;

Επίσης, πρέπει να πληρώσετε το μερίδιο που σας αναλογεί, ώστε το Πεντάγωνο, ουσιαστικά το κλαμπ της μεγαλύτερης συμμορίας ψυχωτικών πολεμοκάπηλων στην ιστορία, να μπορεί να ξοδέψει μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια για - λοιπόν, δεν μπορείτε να ξέρετε σε τι τα ξοδεύουν.

Διότι, πέρα από τις τεράστιες στρατιωτικές δαπάνες για τις οποίες επιτρέπεται να γνωρίζουμε, όχι μόνο ένα άλλο τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού τους είναι μυστικό, αλλά περισσότερες από μία φορές, οι γραφειοκράτες του Πενταγώνου μόλις δήλωσαν ότι έχασαν μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια και δεν ξέρουν πού πήγαν.

Με βάση τον πληθυσμό των ΗΠΑ που ανέρχεται σε περίπου 330 εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό σημαίνει κατά μέσο όρο ότι το Πεντάγωνο μόλις έχασε πάνω από 6000 δολάρια για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα.

Δύο φορές.

Ένα από αυτά τα "λάθη" των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ανακοινώθηκε την ημέρα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Ουπς, δεν ξέρω πού πήγαν, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί όπου και αν πήγαν αυτά τα χρήματα, ήταν σίγουρα, σίγουρα πιο σημαντικά από το να μπορείτε να ταΐσετε την οικογένειά σας και να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, προφανώς.

Και αυτό σίγουρα δεν θα πρέπει να σας κάνει, ούτε για μια στιγμή, να σκεφτείτε ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να παραδώσετε αμέσως και με χαρά οποιοδήποτε ποσό, οποιοδήποτε κομμάτι από αυτά που κερδίζετε που οι πολιτικοί αποφασίζουν ότι θέλουν σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Και αυτό είναι το κύριο μήνυμα που ήθελα να σας εμπεδώσω σήμερα.

Όσο διεφθαρμένες και σπάταλες, όσο αντιπαραγωγικές, ή εντελώς παράλογες, ή απλά εντελώς διαβολικές, και αν γίνονται οι ενέργειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ποτέ δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για την υποχρέωσή σας να παραδώσετε όσα χρήματα απαιτούν τα πολιτικά παράσιτα.

Μην τολμήσετε να γίνετε ένας από αυτούς τους άπληστους "φοροκλέφτες" που αρχίζουν να σκέφτονται ότι ίσως το να παραδίδετε τους καρπούς της εργασίας σας στους χειρότερους ανθρώπους του κόσμου δεν είναι πραγματικά καλό, δεν είναι πραγματικά χρήσιμο, δεν βοηθάει πραγματικά την κοινωνία ή τη χώρα - και εξυπηρετεί, πλουτίζει και ενισχύει μόνο απατεώνες, κλέφτες, πολεμοκάπηλους και ψυχοπαθείς.

Όχι, απλά κάνεις ό,τι σου λένε. Δίνετε στα αφεντικά σας ό,τι σας ζητούν. Και το κάνετε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και περηφάνια στην καρδιά σας, γνωρίζοντας ότι ανήκετε σε αυτόν τον τεράστιο αριθμό πιστών, υπάκουων υπηκόων που, σε όλη την ιστορία, έχουν πιστά χρηματοδοτήσει και ενισχύσει κάθε αυταρχικό καθεστώς και όλη την καταπίεση και την αδικία που έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα.

Θα πρέπει να φοράτε την ανυπόκριτη υπακοή σας και την προθυμία σας να αποδώσετε φόρο τιμής στους πολιτικούς σας αφέντες ως παράσημο τιμής και ένδειξη του πόσο ηθικά ανώτεροι είστε, και θα πρέπει να αγανακτείτε και να μισείτε οποιονδήποτε προτείνει ότι ίσως δεν έχουμε υποχρέωση να χρηματοδοτούμε την πολιτική τρέλα.

Ότι ο πλουτισμός και η ενδυνάμωση μεγαλομανών και ψυχοπαθών ίσως δεν είναι χρήσιμος ή καλός για την ανθρωπότητα.

 Και θα πρέπει οπωσδήποτε να περιφρονείτε οποιονδήποτε κάνει οτιδήποτε για να προσπαθήσει να κρατήσει αυτά που κερδίζει, προσπαθεί να ελέγξει τα χρήματά του και προσπαθεί να αποφύγει τη ληστεία για να στηρίξει το αποτρόπαιο αντι-ανθρώπινο έκτρωμα που είναι η "κυβέρνηση".

Έτσι, αυτή τη μέρα της φορολογίας, φροντίστε να πληρώσετε το μερίδιο που σας αναλογεί και να το κάνετε με υπερηφάνεια στην καρδιά σας και με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου