Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ! ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΕΓΚΥΟΣ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ 1 ΙΕΡΕΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 

6 ΒΙΝΤΕΟ 



6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!.

Οι Ουκρανοσατανιστές βομβάρδισαν τον καθεδρικό ναό και περίχωρα του τη νύχτα της Ανάστασης. 1 έγκυος νεκρή καθώς επέστρεφε σπίτι από την Ανάσταση και 1 ιερέας τραυματίας (6 τραυματίες) από πυραύλους που έπεσαν κοντά στο ναό την ώρα Αναστάσιμης λειτουργίας! Στόχευσαν τους πιστούς την ώρα της απόλυσης.. Άρα 2 νεκροί η έγκυος και το έμβρυο…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΗ!

Χριστός Ανέστη αδερφή !!

Οι Ουκρανοσατανιστές βομβάρδισαν τον καθεδρικό ναό του μαρτυρικού Ντόνετσκ και περίχωρα του τη νύχτα της Ανάστασης, κρατήρας οβίδας κοντά στο ναό που κυκλώθηκε από μαύρους καπνούς. Μια νεκρή και ένας ιερέας τραυματίστηκε!. 

Εικόνες όπου πιστοί έχουν πέσει μπροστά στο ναό…. Η Ουκρανία βομβαρδίζει το Ντόνετσκ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Πάσχα Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν πύραυλοι έπεσαν κοντά σε ορθόδοξο καθεδρικό ναό.



Οι Ουκρανοσατανιστές βομβάρδισαν τον καθεδρικό ναό του μαρτυρικού Ντόνετσκ τη νύχτα της Ανάστασης κρατήρας οβίδας μπροστά στο ναό. Οι Ουκρανοναζί δεν σέβονται ούτε ο Πάσχα καθ΄υπαγόρευση των σκοτεινών εντολέων τους. 

Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε τον Καθεδρικό της Μεταμόρφωσης στο κέντρο της πόλης Donetsk κατά τη διάρκειας της λειτουργίας του Πάσχα. 

Συνολικά 20 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν εναντίον του ναού και των περιχώρων της. Μια γυναίκα έγκυος σκοτώθηκε. Εκτόξευσαν Grad MLRS και οβίδες calibre ΝΑΤΟ.

Αρκετά βλήματα έπεσαν κοντά στον καθεδρικό ναό Spaso-Preobrazhensky, προκαλώντας εκκένωση και διατάραξη των εορτασμών του Ορθόδοξου Πάσχα.

Περίπου 20 ρουκέτες MLRS εκτοξεύτηκαν γύρω στις 3:25 π.μ. από την πόλη Ochertenino που ελέγχεται από την Ουκρανία, περίπου 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ντόνετσκ, σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης του Κοινού Κέντρου Ελέγχου και Συντονισμού (JCCC).

Η επίθεση έγινε καθώς δεκάδες ορθόδοξοι χριστιανοί έφευγαν από τον καθεδρικό ναό μετά την Αγρυπνία του Πάσχα. 

Οι εκρήξεις ανάγκασαν αρκετούς πανικόβλητους να πέσει στο έδαφος, ενώ άλλοι, μεταξύ των οποίων παιδιά, έσπευσαν μέσα στην εκκλησία για να καλυφθούν, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα από τα θύματα είναι ένας βοηθός διάκονος που τραυματίστηκε από θραύσματα στο στομάχι καθώς έφευγε από το γραφείο, είπε μάρτυρας στο RT.



Αν και κανένας από τους πύραυλους δεν έπληξε απευθείας τον καθεδρικό ναό, τουλάχιστον ένα βλήμα πιστεύεται ότι κατέληξε σε απόσταση 100 γιάρδων.

«Ο εχθρός επιτέθηκε εσκεμμένα στην περιοχή του Κεντρικού Καθεδρικού Ναού κατά τη διάρκεια της νύχτας του Πάσχα», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της Ρωσικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Ντένις Πουσίλιν σε ένα μήνυμα στο Telegram. «Καθάρματα και άγριοι!»

 Οι ομάδες μάχης μας εργάζονται ήδη σκληρά για να εξουδετερώσουν αυτά τα καθάρματα».Μετά από μια θανατηφόρα επίθεση στην πόλη Yasinovataya την Παρασκευή, ο Pushilin προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πάσχα επειδή «ο εχθρός έχει εντείνει τα πυρά του πυροβολικού […] ] κατά τη διάρκεια των εορτασμών».

Αρκετές αστικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή της κεντρικής πλατείας επλήγησαν, όπως ένας σταθμός λεωφορείων, ένα φαρμακείο, πολλά καταστήματα και μια αγορά που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από τον καθεδρικό ναό. Σύμφωνα με άλλο βίντεο, ένα νηπιαγωγείο πήρε φωτιά μετά από ένα σχεδόν άμεσο χτύπημα.

Τραγικές λεπτομέρειες από τον βομβαρδισμό της εκκλησίας του Ντόνετσκ από Ουκρανούς τρομοκράτες το βράδυ του Πάσχα.

Όπως είπε ο Ιγκόρ, ο οδηγός του κατεστραμμένου αυτοκινήτου, αγίασαν πασχαλινά κέικ και αυγά στον καθεδρικό ναό Spaso-Preobrazhensky και οδήγησαν στο σπίτι.

Στην περιοχή της Σκεπαστής Αγοράς, το αυτοκίνητο τρυπήθηκε από θραύσματα οβίδας Ουκρανών τρομοκρατών. Ο ίδιος ο Ιγκόρ και δύο μέλη της οικογένειάς του τραυματίστηκαν και η έγκυος υπάλληλος του σκοτώθηκε. Την τρύπησαν με θραύσματα.

Επίσης την ίδια ώρα, ο υποδιάκονος αυτού του καθεδρικού ναού τραυματίστηκε.
Παλικάρι ο επίσκοπος στο Ντόνετσκ κρατάει το σταυρό και μένει όρθιος εν μέσω βομβαρδισμών ενώ οι γυναίκες οι πιστοί έχουν πέσει στο έδαφος εντός ναού να φυλαχθούνε. Μαθήματα πίστης για τους μασκοφόρους πατριάρχες αρχιερείς ιερείς και πιστούς επί κόβιντ όχι ιό ούτε πυραύλους δεν φοβάται εν μέσω πυραύλων περιπατεί όπως στα κύματα ο Πέτρος


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου