Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟ 2018, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ MRNA ΣΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΤΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ…;

ΒΙΝΤΕΟ



Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Τρώμε χοιρινό κρέας που έχει υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για σχεδόν πέντε χρόνια ήδη, και ακόμη περισσότερα κρέατa μας πρόκειται να λάβουν την ίδια θεραπεία. 

Τα εμβόλια νανοσωματιδίων mRNA-λιπιδίου για τη γρίπη των πτηνών είναι υπό κατασκευή, όπως και τα εμβόλια mRNA για τις αγελάδες.

 Οι λομπίστες της Ένωσης Κτηνοτρόφων επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν «εμβόλια» mRNA στα βοοειδή, τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν τόσο τα γαλακτοκομικά όσο και το βόειο κρέας…

Τα τελευταία δύο χρόνια, συνιστούσα να μην τρώτε χοιρινό λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λινολεϊκό οξύ (LA), αλλά υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος για να το αποφύγετε τώρα.

Από το 2018, οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν προσαρμόσιμα «εμβόλια» βασισμένα σε mRNA στα κοπάδια τους και αυτό έχει γλιστρήσει εντελώς κάτω από το ραντάρ. Εγώ ο ίδιος μόλις το έμαθα.


«Μια επαναστατική πλατφόρμα εμβολίων χοίρων, η SEQUIVITY αξιοποιεί την τεχνολογία σωματιδίων RNA για τη δημιουργία εξατομικευμένων συνταγογραφούμενων εμβολίων κατά των στελεχών του ιού της γρίπης Α στους χοίρους, τον κυκλοϊό των χοίρων (PCV), τον ροταϊό και όχι μόνο. Υποστηρίζεται από ένα εξελιγμένο ταμπλό γεμάτο με ολοκληρωμένα δεδομένα και πληροφορίες…

«Το Sequivity είναι μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα εμβολίων χοίρων… Το Sequivity στοχεύει μόνο τις ενδιαφέρουσες αλληλουχίες γονιδίων παθογόνων χοίρων. 

Δεν αναπαράγει ούτε προκαλεί ασθένειες, παρέχοντας πληροφορίες παθογόνων στο ανοσοποιητικό σύστημα… Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε ή να χειρίζεστε ζωντανό υλικό όπως αυτογενή, νεκρά ή τροποποιημένα ζωντανά εμβόλια…

«Στοχεύει υπάρχοντα και εξελισσόμενα παθογόνα των χοίρων, συμπεριλαμβανομένων ασθενειών που δεν καλύπτονται από τα συμβατικά εμβόλια χοίρων. Επιτρέπει τη δημιουργία πολυσθενών σκευασμάτων με την ανάμειξη σωματιδίων RNA για τη στόχευση πολλαπλών παθογόνων χοίρων σε μία λήψη».

Το πρώτο «εμβόλιο» RNA για ζώα έλαβε άδεια το 2012

Ωστόσο, η Merck δεν ήταν μόνη στην ανάπτυξη κτηνιατρικών λήψεων mRNA. Δεν ήταν καν πρώτοι στη σκηνή, αν και αργότερα απέκτησαν την εταιρεία που τα ξεκίνησε όλα.

Το πρώτο ζωικό εμβόλιο βασισμένο σε RNA, ένα εμβόλιο RNA κατά της γρίπης των χοίρων (H3N2) , αδειοδοτήθηκε πριν από μια δεκαετία το 2012 και αναπτύχθηκε από την Harrisvaccines . Η εταιρεία ακολούθησε ένα εμβόλιο mRNA της γρίπης των πτηνών το 2015. Η Harrisvaccines εξαγοράστηκε από τη Merck Animal Health αργότερα εκείνο το έτος.

Η CureVac ανέπτυξε ένα εμβόλιο λύσσας με βάση το mRNA για χοίρους το 2016. (Σε άλλη σημείωση, άρχισαν να διεξάγουν δοκιμές λύσσας σε ανθρώπους το 2020 ως απάντηση στον στόχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να επιτύχει «μηδενικούς θανάτους ανθρώπινων λύσσας έως το 2030».)

Το 2016, η Bayer συνεργάστηκε επίσης με την BioNTech για την ανάπτυξη «εμβόλια» mRNA τόσο για ζώα όσο και για κατοικίδια , αλλά δεν φαίνεται ότι κυκλοφόρησαν ποτέ κάτι.

Έτσι, εκ των υστέρων, φαίνεται ότι οι Αμερικανοί τρώνε χοιρινό κρέας που έχει υποβληθεί σε θεραπεία με γονιδιακή θεραπεία τα τελευταία πέντε χρόνια και ακόμη περισσότερο από το κρέας μας πρόκειται να μολυνθεί με την ίδια θεραπεία.

Εκτός από το εμβόλιο RNA της γρίπης των πτηνών για κοτόπουλα που έλαβε άδεια το 2015, νεότερες λήψεις νανοσωματιδίων mRNA-λιπιδίων για τη γρίπη των πτηνών βρίσκονται επίσης στα σκαριά.

Το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα εργάζεται επίσης σε ένα εμβόλιο mRNA για αγελάδες και οι λομπίστες της Ένωσης Βοοειδών επιβεβαίωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν «εμβόλια» mRNA στα βοοειδή , τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τόσο τα γαλακτοκομικά όσο και το βόειο κρέας .
Merck και Moderna: Συνεργάτες στο ράλι εμβολίων mRNA από το 2015

Την ίδια χρονιά η Merck αγόρασε τα Harrisvaccines (2015), ενώ συνήψε επίσης συνεργασία με τη Moderna για την ανάπτυξη ενός αριθμού αγνωστών «εμβόλια» mRNA. 

Ήταν προγραμματισμένη να είναι μια τριετής συνεργασία, με προαιρετική παράταση ενός έτους, κατά την οποία η Merck θα πραγματοποιούσε έρευνα και ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση πέντε πιθανών προϊόντων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία mRNA της Moderna.

Όπως αναφέρθηκε από την Genetic Engineering & Biotechnology News εκείνη την εποχή:

«Η Moderna συμφώνησε να σχεδιάσει και να συνθέσει τα υποψήφια προϊόντα mRNA που απευθύνονται σε επιλεγμένους στόχους μέσω της πλατφόρμας mRNA Therapeutics™.

«Η πλατφόρμα βασίζεται στην ανακάλυψη ότι το τροποποιημένο mRNA μπορεί να κατευθύνει τον κυτταρικό μηχανισμό του σώματος να παράγει σχεδόν οποιαδήποτε πρωτεΐνη ενδιαφέροντος — από εγγενείς πρωτεΐνες έως αντισώματα και άλλες εντελώς νέες πρωτεϊνικές κατασκευές με θεραπευτική δράση μέσα και έξω από τα κύτταρα».

Ατελείωτη προσαρμογή, μηδενική δοκιμή ασφάλειας

Η Sequivity, που παρουσιάστηκε το 2018, ήταν ένα από τα προϊόντα που προέκυψαν από αυτή τη συνεργασία. Όπως εξηγεί η Merck (τόσο στον ιστότοπό της όσο και στο παρακάτω βίντεο), το Sequivity δεν είναι τόσο ένα μεμονωμένο εμβόλιο όσο είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να προσαρμοστεί ατελείωτα — όλα αυτά χωρίς πρόσθετες αναλύσεις ασφάλειας πέρα ​​από την αρχική γελοία ανεπαρκή δοκιμή.

Όπως σημειώνει η Zoetis , η μεγαλύτερη παραγωγός κτηνιατρικών φαρμάκων και εμβολίων:

“Το Sequivity έχει μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που βασίζονται στην πλατφόρμα με μια ιστορική αρχική απομόνωση, όχι πιθανή την απομόνωση που θα ζητούσαν οι πελάτες στο προϊόν τους.”

Η αλληλουχία προσαρμόζεται ως εξής:Το παθογόνο συλλέγεται και αποστέλλεται σε διαγνωστικό εργαστήριο.
Το γονίδιο ενδιαφέροντος αναλύεται και αποστέλλεται ηλεκτρονικά στους αναλυτές Sequivity.
Μια συνθετική έκδοση του γονιδίου που μας ενδιαφέρει συντίθεται και εισάγεται στην πλατφόρμα παραγωγής RNA.
Τα σωματίδια RNA που απελευθερώνονται από τα επωασμένα κύτταρα παραγωγής συλλέγονται και διαμορφώνονται σε ένα προσαρμοσμένο «εμβόλιο».

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, ένα προσαρμοσμένο «εμβόλιο» μπορεί να δημιουργηθεί σε μόλις οκτώ εβδομάδες. Τώρα, τι μπορεί να πάει στραβά με το να μην δοκιμάζετε κάθε νέα λήψη για ασφάλεια;

Κατά την άποψή μου, υπάρχει οποιοσδήποτε αριθμός κινδύνων για την ασφάλεια, καθώς κάθε παθογόνο έχει ξεχωριστές επιδράσεις και η εξαπάτηση του σώματος του ζώου για να παράγει αυτό το παθογόνο (ή ένα παθογόνο τμήμα αυτού του παθογόνου, όπως συμβαίνει με το SARS-CoV-2) μπορεί να έχει απροσδόκητα παρενέργειες.

Το έχουμε δει ξεκάθαρα με την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 στους ανθρώπους. Η τεκμηρίωση της Pfizer απαριθμεί 158.000 καταγεγραμμένες παρενέργειες και πολλές από αυτές τις ασθένειες και καταστάσεις δεν έχουν αναφερθεί ποτέ πριν ως απόκριση σε εμβόλιο.


Ωστόσο, παρά τους προφανείς κινδύνους, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ προχώρησε και ενέκρινε ενημερωμένα εμβόλια για τον COVID να κυκλοφορούν σε ετήσια βάση χωρίς πρόσθετες δοκιμές ασφαλείας και προφανώς η δοκιμή ασφάλειας των εμβόλων mRNA που χρησιμοποιούνται σε ζώα είχε εγκαταλειφθεί πριν από σχεδόν πέντε χρόνια!

Ο κίνδυνος επικίνδυνων παρενεργειών είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν λειτουργούν όλα τα συμβατικά εμβόλια. Μερικοί απλώς προκαλούν πάρα πολλά προβλήματα. Τώρα πιστεύουμε ότι η πιθανότητα για επικίνδυνες παρενέργειες δεν υπάρχει μόνο και μόνο επειδή αναγκάζουμε το σώμα να παράγει το αντιγόνο εσωτερικά;

Αν μη τι άλλο, η πιθανότητα για προβλήματα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς η έκθεση στο αντιγόνο είναι συνεχής για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανώς για τη ζωή του ζώου.


Ακόμη και οι παραγωγοί βιολογικού χοιρινού κρέατος μπορούν να χρησιμοποιήσουν εμβόλια mRNA…

Δυστυχώς, επειδή οι μηχανές αναζήτησης παρέχουν τώρα μόνο μια σύντομη λίστα με επιμελημένο και έντονα λογοκριμένο περιεχόμενο, ήταν αδύνατο να προσδιοριστεί πόσοι παραγωγοί χοιρινού κρέατος στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το Sequivity.

Χωρίς αυτά τα δεδομένα, σας συνιστώ να κάνετε λάθος στο ασφαλές μέρος και να αποφύγετε εντελώς το χοιρινό, συμπεριλαμβανομένου του βιολογικού χοιρινού, καθώς τα βιολογικά πρότυπα δεν έχουν κανόνες για τη χρήση εμβολίων, με βάση το mRNA ή με άλλο τρόπο.

Βλέποντας πώς υπάρχει η πλατφόρμα Sequivity εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι σχεδόν όλοι οι μεγάλης κλίμακας παραγωγοί χοίρων έχουν κάνει αυτή τη μετάβαση.
Τι περιέχουν τα κύτταρα του κρέατος που έχει υποστεί επεξεργασία με mRNA;

Το ερώτημα τώρα είναι πώς επηρεάζουν τα εμβόλια mRNA το κρέας;

Προς το παρόν, αυτό είναι εικαστικό, καθώς δεν γνωρίζουμε εάν τα κτηνιατρικά εμβόλια mRNA αντικαθιστούν την ουριδίνη με ψευδουριδίνη, όπως έγινε στις λήψεις για τον COVID-19. Αλλά αν το κάνουν, τότε μια από τις προφανείς ανησυχίες θα ήταν ότι το mRNA μπορεί να καταλήξει στο τελικό προϊόν κρέατος που τρώτε επειδή αυτή η υποκατάσταση καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την καταστροφή του.

Όπως εξηγεί ο Δρ Peter McCullough :

«Το φυσικό RNA αποτελείται από δύο πουρίνες αδενίνη και γουανίνη και δύο πυριμιδίνες κυτοσίνη και ουρακίλη. Η αντικατάσταση της ουρακίλης με τον δακτύλιο ριβόζης (ουριδίνη) με Ν-1-μεθυλ-ψευδουριδίνη, ένα συνθετικό προϊόν καθιστά τον γενετικό κώδικα για την πρωτεΐνη Wuhan Spike καλύτερα σταθεροποιημένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων, μακράς διαρκείας και πολύ αποτελεσματικό όσον αφορά την αποφυγή κυτταρική καταστροφή και ικανή να υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενη ανάγνωση από τα ριβοσώματα για συνέχιση της πρωτεϊνικής σύνθεσης.»

Οι Morais et al υποδεικνύουν ότι τόσο η Pfizer όσο και η Moderna επέλεξαν στρατηγικές ανάπτυξης αντικαθιστώντας όλες τις μονάδες ουριδίνης με ψευδουριδίνη, καθιστώντας ολόκληρο το σκέλος εντελώς «αφύσικο» για το ανθρώπινο σώμα. Έτσι, οι σύμβουλοι εμβολίων, οι εταιρείες και οι ασθενείς, δυστυχώς, έπαιξαν στοίχημα για το πόσο καιρό θα ήταν ενεργό το mRNA στο ανθρώπινο σώμα.

Οι Fertig et al διαπίστωσαν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων με mRNA ήταν μετρήσιμα στο πλάσμα για — 15 ημέρες. Πρόσφατα, οι Castruita et al επέδειξαν mRNA στο αίμα έως και 28 ημέρες. Οι Röltgen και συνεργάτες βρήκαν mRNA σε λεμφαδένες 60 ημέρες μετά την ένεση.

«Καμία από αυτές τις μελέτες δεν έδειξε πλήρη κάθαρση του mRNA από μια ομάδα ασθενών.

«Αυτό είναι ανησυχητικό, δεδομένου ότι οι ενέσεις συνιστώνται σε ορισμένους πληθυσμούς με διαφορά μόλις μερικών μηνών, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρχει στοίβαγμα μακράς διαρκείας mRNA στο σώμα χωρίς επαρκή ευκαιρία για κάθαρση και αποβολή.

«Θα κοιτάξουμε πίσω για πολλά χρόνια και θα ρωτήσουμε: πώς θα μπορούσαν τόσοι πολλοί άνθρωποι να δεχτούν εύκολα ενέσεις βαριά τροποποιημένου συνθετικού γενετικού κώδικα που δίνουν οδηγίες στο σώμα να κατασκευάσει μια πρωτεΐνη που προάγει την ασθένεια και θανατηφόρα κατασκευασμένη σε ένα εργαστήριο βιοασφάλειας στο Wuhan της Κίνας;

«Επανειλημμένες χορηγήσεις mRNA με φαινομενικά άφθαρτη ψευδουριδίνη μπορεί να έχουν αλλάξει την πορεία της ζωής για πάντα».

Εάν τα εμβόλια mRNA μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ασθένεια στους ανθρώπους, πώς έχει επηρεάσει την προσφορά χοιρινού κρέατος τα τελευταία πέντε χρόνια; Και πώς θα επηρεάσει το βοδινό και το κοτόπουλο στο μέλλον; Μπορεί η κατανάλωση κρέατος που έχει υποστεί γενετική επεξεργασία να επηρεάσει την υγεία σας; Αυτά είναι ερωτήματα που προς το παρόν δεν έχουν απαντήσεις και πρέπει να διερευνηθούν διεξοδικά και διεξοδικά.
Η «Big Ag» δεν μας είπε τι έκαναν

Μία από τις πιο απογοητευτικές πτυχές αυτού είναι ότι η βιομηχανία δεν μας είπε ότι χρησιμοποιούσαν νέα γονιδιακή θεραπεία για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα «εμβόλια» σε εβδομάδες χωρίς καμία δοκιμή ασφάλειας. Ο μόνος λόγος που πολλοί από εμάς συνειδητοποιήσαμε αυτό το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες ήταν επειδή ο δικηγόρος Tom Renz άρχισε να προειδοποιεί γι ‘αυτό.

Σε ένα άρθρο του Substack στις 2 Απριλίου , ο Renz έγραψε:

«Έχω μιλήσει για εμβόλια γονιδιακής θεραπείας που εισάγονται στην προμήθεια τροφίμων χωρίς να παρέχω την ενημερωμένη συγκατάθεση των ανθρώπων στον λογαριασμό μου στο Twitter… καθώς και να ωθήσω το Missouri HB1169 που είναι το καλύτερο στοίχημά μας για να σταματήσουμε αυτό να συμβαίνει.

«Αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο όπου η γενετική των ανθρώπων δυνητικά αλλάζει με «εργοστασιακά τρόφιμα» χωρίς καν να το γνωρίζουν. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με το να ξεκουράζω τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το εάν αυτό μπορεί να συμβεί. Η ιδέα των εμβολίων στα τρόφιμα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό…

«Ακολουθεί ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο NIH (ξέρετε — από την κυβέρνησή μας) που μιλά για τρόφιμα «υπό αίτηση» που θα τροποποιηθούν γενετικά για να γίνουν βρώσιμα εμβόλια — ΑΠΟ ΤΟ 2013… Το γεγονός ότι τα τρόφιμα μπορούν να αλλοιωθούν για να λειτουργήσουν ως εμβόλιο δεν είναι συζητήσιμος.

«Ποια τρόφιμα και με ποιους τρόπους είναι περισσότερο ένα ερώτημα. Υποστηρίζεται ότι το βοδινό, το χοιρινό κ.λπ. δεν μπορούν να μεταφέρουν τον εμβολιασμό από το κρέας στον καταναλωτή του κρέατος. 

Εκ πρώτης όψεως αυτό θα είχε νόημα (το DNA αγελάδων και το DNA των ανθρώπων είναι αρκετά διαφορετικό και ένα mRNA σχεδιασμένο για αγελάδες πιθανότατα δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί απευθείας στους ανθρώπους), αλλά αυτό ΔΕΝ είναι όλη η ιστορία.

«Πρέπει να θυμάστε ότι τα πρόσθετα στα εμβόλια mRNA δεν είναι σε καμία περίπτωση «αποδεδειγμένα ασφαλή» και δεν ξέρουμε καν τι είναι όλα σε αυτές τις λήψεις… 

Τελικά τα εμβόλια mRNA δεν έχουν υποβληθεί ακόμη σε μακροχρόνιες δοκιμές επειδή οι δοκιμές διάρκειας μπορεί να διαρκέσουν 10-20 χρόνια και δεν έχουν υπάρξει τόσο πολύ, επομένως οποιοιδήποτε ισχυρισμοί σχετικά με την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των αντικειμένων που βρίσκονται σε αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση σκουπίδια.

«Αυτό που γνωρίζουμε για τα εμβόλια mRNA είναι ότι δεν σταματούν την εξάπλωση της ασθένειας … και πραγματικά δεν βοηθούν με κανέναν τρόπο σε τίποτα. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτά τα τρυπήματα αποδείχθηκε, in vitro, ότι αλλοιώνουν τη γενετική σύνθεση ορισμένων κυττάρων και θα έλεγα ότι είναι απίστευτα πιθανό να κάνουν το εξωτερικό του πιάτου Petri.

«Δεδομένου ότι τώρα μιλάμε για ένα νέο επίπεδο γενετικής μηχανικής με άγνωστα αποτελέσματα και χωρίς μακροχρόνιες μελέτες, οι πιθανές γενετικές αλλαγές που διευκολύνουν οι ενέσεις mRNA θέτουν μακροπρόθεσμο κίνδυνο για τους ανθρώπους που καταναλώνουν το τροποποιημένο φαγητό; Πριν πείτε όχι, δεν θα προτιμούσατε να δοκιμαστεί παρά να γίνει το αντικείμενο του πειράματος;»

Υποστήριξη του Μισούρι House Bill 1169

Όπως σημειώθηκε από τον Renz, Missouri House Bill 1169 θα απαιτούσε την επισήμανση προϊόντων που μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά σας. 

Ισχυρίζεται επίσης ότι πρέπει να δίνεται πλήρης ενημερωμένη συγκατάθεση για όλα τα εμβόλια, τις γονιδιακές θεραπείες και τις ιατρικές παρεμβάσεις και απαιτεί από τις εταιρείες να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με την πιθανή μεταδοτικότητα των παρεμβάσεων που αλλάζουν τα γονίδια.

Η αντίδραση της βιομηχανίας εναντίον αυτού του νομοσχεδίου ήταν τεράστια, κάτι που θα πρέπει να σας πει κάτι. Δεν απαγορεύει τίποτα? απαιτεί μόνο διαφάνεια. Αυτό, προφανώς, είναι μια σοβαρή απειλή για τη βιομηχανία, και ο πιο προφανής λόγος για αυτό είναι επειδή θα έπρεπε να παραδεχτούν ότι όλα τα είδη τροφίμων μπορούν να έχουν γονιδιακές αλλαγές.

Αυτό όχι μόνο θα μπορούσε να καταστρέψει το Big Ag, αλλά θα αποδεκατίσει επίσης τυχόν κρυφές προσπάθειες της Big Pharma να χρησιμοποιήσει την προμήθεια τροφίμων ως εργαλείο για τη διανομή εμβολίων εν αγνοία των καταναλωτών.

Όπως σημειώθηκε από τον Renz, «Το μεγάλο φαρμακείο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ οι άνθρωποι να ξέρουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τρόφιμα για να αλλάξουν τη γενετική τους».

Οι αγρότες στήνονται επίσης ως παιδιά του φθινοπώρου, και πρέπει να ενημερωθούν γι’ αυτό.

Ο Renz αναφέρει:

«Οι λομπίστες που αντιτίθενται σε αυτό το νομοσχέδιο… πιέζουν να κλείσει αυτό το νομοσχέδιο επειδή μεγαλοκαλλιεργητές εργοστασίων όπως ο Μπιλ Γκέιτς , το ΚΚΚ και άλλοι θέλουν να βάλουν εμβόλια στο φαγητό σας. Αυτοί οι τύποι υποστηρίζουν τα μεγάλα χρήματα, αλλά αυτό θα γίνει σε βάρος των οικογενειακών αγροτών.

«Το πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλοι αγρότες εργοστασίων όπως ο Γκέιτς έχουν νομικές ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν ασπίδες άμυνας ενάντια στις αδικοπραξίες που μπορεί να προκύψουν εάν η προμήθεια τροφίμων αρχίσει να δηλητηριάζει τους ανθρώπους…

«Εν τω μεταξύ, οι μικροκαλλιεργητές θα κινδυνεύουν να μηνυθούν εάν αποδειχθεί ότι τα τρόφιμα που πωλούν δεν είναι ασφαλή, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα γνωρίζουν απαραίτητα τι συμβαίνει.

«Αν οι σύλλογοι καλαμποκιού, σόγιας, βοοειδών και χοιρινού κρέατος νοιάζονταν πραγματικά για τους αγρότες, θα απαιτούσαν από τις εταιρείες σπόρων και τους κατασκευαστές εμβολίων να αποζημιώσουν τους μικρούς αγρότες για αυτά τα προϊόντα αντί να αντιταχθούν σε ένα νομοσχέδιο που θα τους ανάγκαζε να πουν στους αγρότες τι θέλουν. κάνουν.

«Η διαφθορά σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο είναι εκπληκτική. Τελικά, η απαίτηση επισήμανσης πιθανότατα θα χρησιμεύσει για να προστατεύσει τους αγρότες από μηνύσεις, επειδή οι παραγωγοί σπόρων και εμβολίων θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι αγρότες γνώριζαν εάν έβαζαν πιθανές γονιδιακές θεραπείες στα προϊόντα τους. Η αντίθεση από το λόμπι της AG δεν είναι να βοηθήσει τους αγρότες, είναι να βοηθήσει τις τσέπες τους».

Όπως σημειώνει ο Renz, εάν αυτό το νομοσχέδιο ψηφιστεί στο Μιζούρι, θα μπορούσε να συμβάλει στην προστασία του εφοδιασμού τροφίμων ολόκληρων των ΗΠΑ

Στο μεταξύ, συνιστώ να αποφεύγετε όλα τα χοιρινά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών, καθώς όχι μόνο έχουν υψηλά επίπεδα ωμέγα-6 λιπαρών, λινολεϊκό οξύ, λόγω των δημητριακών που τρέφονται, αλλά σχεδόν όλα έχουν μολυνθεί με τα εμβόλια mRNA τα τελευταία πέντε χρόνια.



1 σχόλιο:

  1. Θαυμαστή υπέρβαση τού Τσερνομπίλ
    --------------------------------------------------

    Την ημέρα της εορτής του κοιμηθέντος πνευματικού μας πατέρα Σάββα, ήρθε από το Οβρούτς στο
    Πετσόρι η πνευματική του θυγατέρα Μ. Τ. Και να τι μας διηγήθηκε:
    Περίπου δέκα μέρες πριν την τραγωδία του Τσερνομπίλ, εμφανίστηκε στον ύπνο της ο πνευματικός
    μας πατέρας και της είπε:

    -Μαρία, σε λίγο όλα ότι έχετε θα είναι δηλητηριασμένα. Εσύ όλα θα τα σταυρώνεις ως εξής:
    «Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν». Θα κάμεις το σημείο του
    Σταυρού. Μετά θα πεις:
    «Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ευλόγησον». Πάλι θα κάμεις το σημείο του Σταυρού.
    Και πάλι θα πεις:
    «Μητέρα του Θεού, ευλόγησον, πάντες οι Άγιοι ευλογείτε». Πάλι το σημείο του Σταυρού. Μετά:
    «Δι’ ευχών του πνευματικού μας πατρός Σάββα, Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ του Θεού, ευλόγησον»
    και θα κάνεις πάλι το σημείο του Σταυρού.

    Όλα αυτά τα διηγήθηκα στη δίδυμη αδελφή μου, η οποία εργάζεται σε κουζίνα. Όταν επαληθεύτηκε η
    προφητεία του π. Σάββα, τους έφεραν στην κουζίνα κρέας. Όταν το έλεγξαν, αποδείχθηκε τελείως
    ακατάλληλο για τροφή. Τότε εκείνη θυμήθηκε αυτά πού της είχα διηγηθεί για την εμφάνιση του Γέροντος.
    Πήρε λοιπόν εκείνο το κρέας, πήγε στο σπίτι της Και έκαμε ότι είχε πει ό Γέροντας. Έπειτα το έφερε πίσω
    στην κουζίνα Και, χωρίς να πει τίποτε, τα έδωσε για έλεγχο. Το έλεγξαν Και τη ρώτησαν:
    -Από που το πήρες τέτοιο καλό κρέας;

    Τώρα εμείς ζούμε στο Οβρούτς - είναι κοντά στο Τσέρνομπιλ - χρησιμοποιούμε τη συμβουλή του
    πατρός Σάββα και όχι μόνο εγώ κι η αδελφή μου, αλλά και όλες οι πνευματικές μας αδελφές, με το έλεος
    του Θεού, είμαστε ζωντανές και υγιείς.

    Το παραπάνω είναι απόσπασμα από το βιβλίο: «Στάρετς Σάββας ο παρηγορητής», εκδόσεις Άθως, Αθήνα
    2009. Μετάφραση από τη Ρωσική: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Φωτόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή