Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ: «ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ»Καμιά χαρά δεν αρμόζει για την εκπλήρωση της προφητείας του αγίου με τόσο πολύνεκρο τρόπο. Ευχόμαστε, ο Θεός, διά της Θεοτόκου και πάντων των αγίων, και ιδιαίτερα του αγίου Παϊσίου και όλων των ορθοδόξων αγίων της δυτικής Ευρώπης, να αναπαύσει τους νεκρούς, να γιατρέψει τους πληγωμένους, να παρηγορήσει τους πενθούντες, να συγχωρήσει τους νεκρούς αυτουργούς και να οδηγήσει σε μετάνοια και σωτηρία τους ενόχους, όσοι είναι ακόμη ζωντανοί...Το θάνατο δεν τον φέρνει ο Χριστός, αλλά η αμαρτία όλων μας, η εγκατάλειψη του Χριστού, αλλά και η αθέτηση της εντολής Του προς όλους μας για ιεραποστολή σε όλα τα έθνη (εννοώ τώρα πρωτίστως τα δυτικά έθνη, που τα έχουμε αφήσει στο λανθασμένο δρόμο τους, εκτός από κάποιους φιλότιμους και αξιέπαινους ορθόδοξους ιεραποστόλους, που ενεργούν από δική τους πρωτοβουλία & όχι με εντολή και συντονισμό από την Ορθόδοξη Εκκλησία).

Τα παρακάτω λόγια του οσίου Παϊσίου είναι γνωστά από χρόνια, όταν ούτε υποψία Τζιχαντιστών δεν υπήρχε. Έγιναν τραγικά επίκαιρα λόγω των πρόσφατων αιματηρών γεγονότων στη Γαλλία και έχουν κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Τα αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο "Έκτακτο Παράρτημα".

"Άσ' τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και τους χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν".

Πηγή: Μαρτυρίες Προσκυνητών Β' τόμος α' έκδοση σελίδα 359.

Ο άγιος για το Ισλάμ και τη Γαλλία (από εδώ):

Μηνύματα, Μαρτυρίες και Αποκαλύψεις από την Παναγούδα

Ειπώθηκε τον Νοέμβριο του 1988:

Στην Γαλλία, παρ' όλο που είναι κράτος προοδευμένο -δεν είναι υπανάπτυκτο-, τελευταία ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι.

Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα.

Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν την συνείδησή τους.

Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρει τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύση σ' αυτό το θέμα.

Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιο τρόπο τους εξυπηρετεί.

Επιτρέπει να πάρουν όσες γυναίκες θέλουν, υπόσχεται στην άλλη ζωή ένα βουνό πιλάφι, μια λίμνη γιαούρτι, ένα ποτάμι μέλι!

Και όσες αμαρτίες και να έχουν, άμα τους λούσουν με ζεστό νερό, όταν πεθάνουν, καθαρίζονται!

Πάνε στον Αλλάχ καθαροί! Τι άλλο θέλουν; Όλα βολικά!

Αλλά οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση. Πάνε να αναπαυθούν, αλλά δεν θα αναπαυθούν, γιατί τα πάθη δεν δικαιολογούνται.

Οτιδήποτε και αν κάνουν οι άνθρωποι, και αναίσθητοι να είναι, πάλι ανάπαυση δεν βρίσκουν, πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αλλά εσωτερικά βασανίζονται, είναι αγριεμένοι.

Γι' αυτό ζητούν ψυχαγωγίες, τρέχουν στα νταούλια, μεθούν, βλέπουν τηλεόραση.

Χαζεύουν δηλαδή, για να ξεχνιούνται, γιατί ελέγχονται.

Και όταν κοιμούνται, λες ότι ησυχάζουν;

Υπάρχει συνείδηση, βλέπεις.

Η πρώτη Αγία Γραφή που έδωσε ο Θεός στους Πρωτοπλάστους είναι η συνείδηση, και εμείς την ξεσηκώνουμε φωτοτυπία τώρα από τους γονείς μας.

Όσο και αν την καταπατήση κανείς την συνείδησή του, πάλι μέσα του ελέγχεται.

Γι' αυτό λένε: “Τον τρώει το σαράκι”.

Ναι, δεν υπάρχει γλυκύτερο πράγμα από το να έχη κανείς αναπαυμένη την συνείδησή του.

Φτερά νιώθει μέσα του, πετάει.

Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄. 

Πηγές: Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄.  και Μαρτυρίες Προσκυνητών Β' τόμος α' έκδοση σελίδα 359


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου