Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΙΕΡΟΔΙΚΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΙΕΒΟΥ, ΔΙΩΓΜΟΥΣ…

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΚΙΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΜΕΣΩ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΟΣ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ..! 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η καθεστωτική αστυνομία έκλεισε την είσοδο στην εκκλησία στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου ,έκλεισαν τους πιστούς έξω της Λαύρας και οι πιστοί κοινωνούσαν μέσω του κιγκλιδώματος. Μεσαίωνας…

Μετά το σφράγισμα των ναών επί κόβιντ και την απαγόρευση θείας λατρείας και του εορτασμού Πάσχα, της τέλεσης των μυστηρίων ως και της θρησκευτικής κήδευσης το Κίεβο συνεχίζει την ίδια γραμμή της δίωξης των χριστιανών και της Ορθοδοξίας με Ζελένσκι στο τιμόνι ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.. 

Οι θρησκευτικές ελευθερίες στο Κίεβο παραβιάζονται με τον πιο ασύστολο τρόπο. Ούτε οι μελλοθάνατοι δεν κοινωνούν πίσω από τα κάγκελα..αναπολόγητοι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της τερατωδίας….

Το φιλοευρωενωσιακό καθεστώς καταπατά την ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης με τον πιο βάναυσο τρόπο.

Στις 21 Απριλίου 2023, εκπρόσωποι των υπηρεσιών επιβολής του νόμου εμπόδιζαν τους πιστούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας να συμμετάσχουν σε θεία λειτουργία σε μία από τις εκκλησίες στο έδαφος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου ενημερώνει σχετικά το Τμήμα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του UOC.


Την Παρασκευή, το πρωί, εκπρόσωποι της αστυνομίας προσήλθαν στο ναό της Εικόνας της Θεοτόκου ‘Η Ζωοδόχος Πηγή’, όπου τελούνταν Λειτουργία με την ευκαιρία της πατρογονικής εορτής. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αξιωματικοί των υπηρεσιών επιβολής του νόμου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι πολύς κόσμος βρισκόταν μέσα στην εκκλησία.



Η αστυνομία έκλεισε την είσοδο στο έδαφος της εκκλησίας και, έτσι, απέτρεπε απροκάλυπτα τους πιστούς να λάβουν μέρος στη θεία λειτουργία. Οι ενορίτες που δεν είχαν μπει νωρίτερα έπρεπε να προσευχηθούν πίσω από τους τοίχους. 

Αργότερα, οι ιερείς βγήκαν στο προαύλιο της εκκλησίας για να πάρουν μέρος στα Μυστήρια όποιος ήθελε. Έπρεπε να λάβουν την εξομολόγηση των πιστών κατά το ρώσικο τυπικό και να τους κοινωνήσουν μέσω ενός κιγκλιδώματος.

Επί του παρόντος, για άγνωστους λόγους, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου επιτρέπουν στους ανθρώπους να εισέλθουν στο έδαφος της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου μόνο αφού επιδείξουν τα διαβατήριά τους.


Την ίδια ώρα δίκαζαν πάλι τον ηγούμενο της μονής Μητροπολίτη Πάβελ που του έβαλαν το ηλεκτρονικό βραχιόλι σαν το ληστή τον πάνε και μετά ανόμων ελογίσθη... ενώ δίκαζαν και την ακτιβίστρια Βικτωρία τη δικηγόρο που την τσουβάλιασαν στα μπουντρούμια. Ιεροδικεία, θρησκευτική αστυνομία Κίεβου, διωγμοί…

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ 24ΩΡΟ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΒΕΛ.



 Kατά την ακροαματική διαδικασία κάποιος ζήτησε την καταδίκη του ηγούμενου και την επιστροφή στην λατρεία του θεού του ήλιου Râ στη Λαύρα! 

ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ



Στις 21 Απριλίου, το εφετείο επικύρωσε τον 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό του ηγούμενου της Λαύρας Σπηλαίων του Κιέβου, Μητροπολίτη Βίσχοροντ και Τσορνόμπιλ/Vyshhorod και Chornobyl Πάβελ. Ο Μητροπολίτης Πάβελ πρέπει να φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι μέχρι τις 30 Μαΐου.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης επισήμαναν τα προβλήματα υγείας του Επισκόπου, καθώς και το γεγονός ότι δεν μένει στο σπίτι που υποτίθεται ότι βρίσκεται με βάση τη δικαστική απόφαση.

Τόνισαν επίσης ότι ο 24ωρος κατ’ οίκον περιορισμός είναι ένα από τα πιο αυστηρά προληπτικά μέτρα που προβλέπει ο Ουκρανικός Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν ικανοποίησε στα αιτήματά τους.




Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ένας άνδρας μίλησε ζητώντας την καταδίκη του ηγουμένου και την επιστροφή του θεού του ήλιου Râ στη Λαύρα.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο ηγούμενος από τον πόλεμο και τους διωγμούς που υφίσταται τόσο αυτός όσο και η μονή του.











 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, μόνο στους διωγμούς ανθίζει η Πίστη και η Ταπείνωση. Θυμίζω ότι όταν ο Mr. Covid 19 έκλεισε τις εκκλησιές μας άρχισαν να αντιδρούν και οι αδιάφοροι και κάναμε ομάδες ανάγνωσης του Ψαλτηρίου, μέχρι και στο Facebook. Είδαν τα σκούρα οι αντίχριστοι και τις ξανανοίξαν. Από τότε όμως άρχισε και η χαλάρωση και η αδιαφορία των πιστών, τη στιγμή που τα κοσμικά και πνευματικά τρωκτικά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού συνέχιζαν να ροκανίζουν ασταμάτητα τα θεμέλιά τους.

    Να θυμάστε ένα πράγμα μόνο: Ότι ο Δημιουργός του Σύμπαντος Κόσμου ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ και να μην το βάζετε κάτω με τίποτα. Δε μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα...!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή