Κυριακή 16 Απριλίου 2023

ΕΚΤΡΟΠΑ! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΕΡΕΙΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΠΙΣΤΟΥΣ!..

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.

3 ΒΙΝΤΕΟ 6 ΦΩΤΟΤο Σιωνιστικό καθεστώς επιτέθηκε στους Ορθόδοξους χριστιανούς που πήγαιναν στο Ναό της Αναστάσεως για την Αφή Αγίου Φωτός. Οι Δυνάμεις Κατοχής χτύπησαν ιερείς, καλογέρους και γυναικόπαιδα!!.. 

Έκτροπα άνανδρη επίθεση δέχθηκαν γυναίκες κι κληρικοί από πάνοπλους Ισραηλινούς αστυνομικούς που 2000 χρόνια φυλάνε τον Πανάγιο Τάφο για να μην Αναστηθεί ο Χριστός. ματαιοπονούν. Χριστός Ανέστη. 

Οι δυνάμεις του σιωνιστικού καθεστώτος επιτέθηκαν στους χριστιανούς που γιόρταζαν την τελετή « Αφής Αγίου Φωτός» στην Ιερουσαλήμ και εμπόδισαν την είσοδό τους στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου…

Oι πιστοί επιχειρούν να σπάσουν τον σιωνιστικό κλοιό και να φθάσουν στην πηγή του Φωτός στον Πανάγιο Τάφο. Σε πολλά σημεία δέχθηκαν επιθέσεις από Ισραηλινούς αστυνομικούς που τους χτύπησαν πολύ άγρια με μίσος.


Από το Κίεβο ως τα Ιεροσόλυμα ο σιωνισμός πολεμάει την Ορθοδοξία..
Φέτος το σιωνιστικό καθεστώς επέτρεψε μόνο 1700 χριστιανούς στο ισόγειο του Ναού από τα 500.000.000 Ορθοδόξους παγκοσμίως.
3 σχόλια:

 1. Ντροπή και αίσχος.φανερωθηκαν πι δυνάμεις του σκότους.Αλλα Ζει Κυριος ο Θεός!!!Χριστός Ανέστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον οι κρατικοί Ισραηλινοί θέλουν να "μειώσουν" σταδιακά την δημόσια παρουσία του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Μεσσία Ιησού Χριστού, για να προωθήσουν σταδιακά τον ΨΕΥΤΙΚΟ δήθεν "Μεσσία" τον Αντίχριστο, της Αποκάλυψης του Ιωάννη με το σύμβολο 666.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρχιμανδρίτης και Ιεραπόστολος στην Αφρική, π. Ελπίδιος, (Κυριακή της Τυρινής 13-3-2016):

  https://www.youtube.com/watch?v=wAkeABbiVFA

  ΑπάντησηΔιαγραφή